Hier Zijn Draken!

Duckje

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
2.245

Hear ye, hear ye! Er is een machtige draak gespot in de lucht! Een magnifiek beest zeg ik! Wat, Geloof je niet het woord van deze Lord? Geloof me of niet maar het is zo groot als een kasteel! Zijn vlammende adem gaat verder dan zelfs de hoogste toren hoog is. Er is geen tijd te verliezen, hij (of zij?) is er bijna! Maak je paarden klaar en je zwaarden scherp, want jij bent dapper en zeker niet bang?! Kom nu, er zijn schatten te winnen! Heel wat, waar wacht je op?

Hier Zijn Draken!
In ons nieuwste event dat start op 22 september en loopt tot 27 september, zal je jezelf op een gevaarlijke tocht vinden met mogelijke kansloze uitkomsten! Op het spelbord zal je dagelijks de dobbelstenen gooien om stappen vooruit te gaan. Door vooruit te gaan verzamel je drakenschubben van de rug van de draak. Als je de drakenkop bereikt zal je de draak verslaan en overgaan naar een nieuw speelbord. Pas op dat je jezelf niet verbrand zodat je stappen terug moet nemen! Hiervoor vermijd je best de verbrandde stukken van de draak!

Langs de rug van de draak zullen willekeurige ontmoetingen plaatsvinden die je voortgang naar het drakenhoofd zullen beïnvloeden. Vind je de geluksbonussen die je helpen op de rug te klimmen of heb je ongeluk en ga je bij de volgende worp achteruit? Nieuwe dobbelstenen voor meer worpen worden dagelijks beschikbaar, dus kijk zeker elke dag om het meeste uit het event te halen en zoveel drakenschubben als mogelijk te verzamelen.

Met de drakenschubben in je hand ga je naar de Event-shop om ze allemaal te spenderen op grootse beloningen naar keuze. Grootse voordelen/items voor een ware jonkvrouw of Ridder! Wacht niet te lang want de Event-winkel is maar beperkt beschikbaar, spendeer dus zeker je drakenschubben binnen de 24 uur na het einde van het event!

Voor meer informatie over het event, bekijk zeker de onderstaande video! (NL Ondertiteling beschikbaar)Feedback is zoals altijd zeker en vast welkom! https://forum.tribalwars.nl/index.php?threads/hier-zijn-draken-feedbacktopic.206939/

Met vriendelijke groeten,
Jullie Tribal Wars Team
 
Laatst bewerkt: