Golden awards

Reactiescore
769
Deze w verdient idd geen winnaar
 
Reactiescore
1.492
Het is dat ik hier niet speel, maar anders zou ik natuurlijk de verdiende winnaar zijn.
 
Reactiescore
769
house juist de gene is die dit alles veroorzaakt heeft en nu gaan janken.
 

Combino Pastasaus

Beste Spelleider 20/21
Reactiescore
2.043
Toen het House met Gaatje tegen Trump was dan werd er wel gretig gestreden, nu de rollen opeens omgedraaid zijn en House underdog is ga je runnen? Ook wel triest
Mooi dat je de conversatie opengooit. Al ben ik het niet eens met een paar van je statements, zoals 'toen werd er wel gretig gestreden'. BMU ging op delete, Jason deffte wanneer hij wou (dat was soms een hele dag niet en een andere dag weer een paar uurtjes wel) en op Oele idem. Neem daarbij het feit dat de noordelijke accs van House voornamelijk hun aandacht op Blauw richtten en niet per se op Trump. Het is dan ook geen rocketscience om te begrijpen dat de winsten die op Trump geboekt zijn voornamelijk komen doordat er weinig tot niet gedeffed werd en niet door 'gretig aanvallen'.

Verder vind ik de vergelijking met de eerdere situatie Gaatje/House vs Trump nogal scheef. Ik hoor je al denken, waarom? Een overzicht:
- Puntenaantallen: al maken we even de balans op van de puntenaantallen van beide partijen op dit moment en de puntenaantallen van beide partijen op het moment van aangaan van de BG en het moment net voor de eerste aanvallen vanuit Gaatje/House (de reden dat ik voor dit moment kies is omdat op het moment van aangaan van de BG spelers als TuG, pixel en panda nog geen deel uitmaakten van Trump).

Gaatje-kant: Gaatje + WNKRS + FIG + REC + Naatje + Snoep + FLY + P. + Hamlet + OPiece + Paatje + The Blood Eagle = 58 989 238 punten

House-kant: House + WP + PP DAD + SC + Clowns + Brew + Supergirl = 43 104 604 punten

Het verschil bedraagt hier een kleine 16 miljoen punten of omgerekend zo'n 27 procentpunten. Een aanzienlijk verschil.

Trump-kant: Trump + WNKRS + MoTr! + Relax + Zen + P. + Snoep = 11 947 424 punten

House/Gaatje-kant: Gaatje + House + Naatje + Clowns + SC + Hamlet + FLY + House2 = 16 156 610 punten

Het verschil is hier relatief groot, maar zoals eerder al vermeld was dit niet hoe Trump de strijd aanging immers werden ook nog TuG, pixel en panda gerecruit.

Trump-kant: Trump + WNKRS + MoTr! + Relax + Zen + P. + OPiece + WP = 33 805 192 punten

House/Gaatje-kant: Gaatje + House + Naatje + Clowns + SC + Hamlet + FLY + House2 = 36 309 549 punten

Zoals je kunt zien was het verschil tussen beide partijen 'slechts' 2.5 miljoen punten. (Of omgerekend een kleine 7%.)

Ergo, de kwantitatieve voorsprong die Gaatje nu op House heeft is al vele malen groter dan de kwantitatieve voorsprong die de BG van Gaatje en House had op Trump.

- Die eerdere kwantitatieve voorsprong van Gaatje is verkregen op een manier die lijnrecht ingaat tegen de BG-afspraken, te weten: maximaal 2 externe recruits. Dan is het nog voer voor discussie of die 2 accs uit het kamp van de vijand mogen komen, immers wordt zo de gemeenschappelijke vijand doodgerekruteerd, waardoor deze zonder enige twijfel valt en dus de BG eigenlijk geen nut heeft.

- Ik citeer Lukas (LLM) en Valentijn, leiders van Gaatje, vrij als ik zeg dat Oost-Trump Gaatje de keuze gaf om ofwel hen te rekruteren ofwel ging die hele flank van Trump vechten tegen Gaatje maar alles weggeven/gunnen aan House. Ofwel logen Lukas en Valentijn hierover ofwel zeiden de Trumpleden die in de onderhandelingen zaten dit echt, en ik weet nog niet welke optie het meest triest zou zijn. Maar in het geval van het laatste is dit een zekere vorm van chantage en niet heel netjes, maar dat lijkt me vanzelfsprekend.

- House is altijd al underdog geweest en vooralsnog hebben we die status redelijk goed kunnen waar maken. In acht nemende dat House helemaal geen premade is, in eerste instantie een corestam was en op een gegeven moment een 360° aangevallen front hadden, kan je bezwaarlijk beweren dat dit het eerste moment zou zijn waarop House het moeilijker dan andere stammen zou hebben en daarom de handdoek in de ring zouden gooien of zelfs runnen.
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
3
Om toch nog eens op de echte kern van dit Topic te reageren.

Beste speler: To Be or Not to Be - Kan nog wel eens het acc zijn dat gaat beslissen over wereldwinst.
Beste stam: Gaatje.
De beste stam speler: scarpone - helaas sinds een paar dagen terug niet meer actief..
Het grootste ego: Bono22 - vooral bekend bij de vroege vogels op deze wereld.
Beste leider: Willemweerd - nog nooit iemand zoveel moeite zien doen voor TW. S/O naar Jillian en Willem.
Slechtste leider: verwoester - stam Norf had potentie met spelers als To be or not to Be en Finnvard, maar geen visie.
Meest onderschatte stam: Blauw - tot paar dagen geleden natuurlijk. Om zo lang een front te houden met veel minder mogelijkheden is gewoon knap geweest. Jammer dat het kraken van Zeewier voor een barst heeft gezorgd die uiteindelijk tot het volledig opensplijten heeft geleid..
Meest overschatte stam: Naatje - misschien niet overschat maar beetje triest om op het succes van andere mee te surfen.
Meest overschatte speler: atlas - op een paar dagen weggeveegd. Ook voor de Original Gangsters van deze wereld.
Meest onderschatte speler: Marshall Eriksen - beste MB van het spel. S/O naar Charles.
Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Zou heel de stam Blauw hier willen opnoemen, na deze wereld hebben we op andere werelden ook samen nog veel leuke momenten hebben meegemaakt.
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: leden van House. - alhoewel het misschien wel handig zou zijn aangezien ik het volgende doelwit wordt vrees ik -
Mooiste spelers naam: Shaggerino - ook goede speler.
Mooiste stam naam: Clowns
Het tofste topic: No comment
Het domste topic: No comment
Favoriete forum poster: No comment
Minst favoriete forum poster: No comment
Dikste wannabe op het forum: Chicago Blackhawks - meest zinloze comments en ik lees alles vluchtig door maar zelfs dan kan ik al zien dat het meestal zinloos is.

Alvast bedankt.
 
Reactiescore
69
- Ik citeer Lukas (LLM) en Valentijn, leiders van Gaatje, vrij als ik zeg dat Oost-Trump Gaatje de keuze gaf om ofwel hen te rekruteren ofwel ging die hele flank van Trump vechten tegen Gaatje maar alles weggeven/gunnen aan House. Ofwel logen Lukas en Valentijn hierover ofwel zeiden de Trumpleden die in de onderhandelingen zaten dit echt, en ik weet nog niet welke optie het meest triest zou zijn. Maar in het geval van het laatste is dit een zekere vorm van chantage en niet heel netjes, maar dat lijkt me vanzelfsprekend.

Om onze kant van het verhaal wat duidelijker te maken reageer ik hier graag op:

Tribalwars is inderdaad een spel met veel drama en veel politiek, das het spel en dat hoort er nu eenmaal bij, enkel valt het mij wel op dat er meer en meer drama bij komt zien dan vroeger maar soit.

Wij zijn niet uit het niets begonnen met het rekruteren van ex-Trump. Alles wat tot nu toe gebeurd is langs de kant van Gaatje is pure actie/reactie.

Onze BG met House stond, wij hadden op dat moment 0,0 contact met Trump over een eventuele samenwerking, en wij kregen screenshots te zien van leiding House dat ze buiten de afspraken om plannetjes probeerden te smeden. Op dat moment zijn we zelfs nog niet in gang geschoten, ik ben zelf pas in gang geschoten als wij ondertussen al 5-10 screenshots hadden gezien van de gesprekken tussen House & Trump. Gesprekken waar letterlijk in gezegd word: 'Hou dit wel stil want dit is buiten de afspraken met Gaatje'.

Noem het kinderachtig, 'als jij dat doet dan doen wij dat ook'.
Maar zo werkt het nu eenmaal soms, als je dingen doet achter iemand zijn rug dan moet je er soms eens bij stilstaan 'Wat als zij dat bij mij deden?'.
Ik ga niet zitten wachten tot als House daar een akkoord zou krijgen en dat wij plots de klos zijn, neen absoluut niet.

Dat de gesprekken met Trump op chantage lijken is perceptie en daar ga ik me niet over uitspreken, Ik voel me niet gechanteerd, dit is in mijn ogen gewoon het diplomatische spelletje goed uitspelen/meespelen. (Het diplomatische spelletje dat door House gestart is)

Dus ja om hier een eindconclusie/gezegde neer te zetten:

"De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet"
 

Combino Pastasaus

Beste Spelleider 20/21
Reactiescore
2.043
Veel tekst om toe te geven dat deze recruits de enige manier was om een dysfunctionele stam als Gaatje toch één van de meest makkelijke wereldwinsten te kunnen bezorgen.
 
Reactiescore
69
Veel tekst om toe te geven dat deze recruits de enige manier was om een dysfunctionele stam als Gaatje toch één van de meest makkelijke wereldwinsten te kunnen bezorgen.

Weinig tekst om terug dezelfde achterhaalde mening boven te halen.
Gaatje is nooit een dysfunctionele stam geweest en zal dit ook nooit zijn, dat is enkel en alleen wat jij ervan maakt.

Ik had het graag omgekeerd gezien, en dan eens kijken wie van Gaatje hier kwam 'wenen' op het AF, dan ging je wel snel doorhebben dat het hier niet over dysfunctionele stammen gaat maar eerder over dysfunctionele spelers/personen.

Je zaait wat je oogst spaghettisaus.
 

Combino Pastasaus

Beste Spelleider 20/21
Reactiescore
2.043
Tot voor de recruit van Trump gingen jullie -3 tegen Trump. En zelfs met een grote kwantitatieve voorsprong (die verkregen is door alle afspraken van de BG te breken) konden jullie je niet aan je woord of zelfs gemaakte afspraken houden. In welk opzicht ben je dan niet gefaald als stam? Het enige wat je deze wereld gedaan hebt is keer op keer je eigen geloofwaardigheid ondermijnen, en verdomme wat ben je daar goed in zeg.
 
Reactiescore
561
Mooi dat je de conversatie opengooit. Al ben ik het niet eens met een paar van je statements, zoals 'toen werd er wel gretig gestreden'. BMU ging op delete, Jason deffte wanneer hij wou (dat was soms een hele dag niet en een andere dag weer een paar uurtjes wel) en op Oele idem. Neem daarbij het feit dat de noordelijke accs van House voornamelijk hun aandacht op Blauw richtten en niet per se op Trump. Het is dan ook geen rocketscience om te begrijpen dat de winsten die op Trump geboekt zijn voornamelijk komen doordat er weinig tot niet gedeffed werd en niet door 'gretig aanvallen'.

Verder vind ik de vergelijking met de eerdere situatie Gaatje/House vs Trump nogal scheef. Ik hoor je al denken, waarom? Een overzicht:
- Puntenaantallen: al maken we even de balans op van de puntenaantallen van beide partijen op dit moment en de puntenaantallen van beide partijen op het moment van aangaan van de BG en het moment net voor de eerste aanvallen vanuit Gaatje/House (de reden dat ik voor dit moment kies is omdat op het moment van aangaan van de BG spelers als TuG, pixel en panda nog geen deel uitmaakten van Trump).

Gaatje-kant: Gaatje + WNKRS + FIG + REC + Naatje + Snoep + FLY + P. + Hamlet + OPiece + Paatje + The Blood Eagle = 58 989 238 punten

House-kant: House + WP + PP DAD + SC + Clowns + Brew + Supergirl = 43 104 604 punten

Het verschil bedraagt hier een kleine 16 miljoen punten of omgerekend zo'n 27 procentpunten. Een aanzienlijk verschil.

Trump-kant: Trump + WNKRS + MoTr! + Relax + Zen + P. + Snoep = 11 947 424 punten

House/Gaatje-kant: Gaatje + House + Naatje + Clowns + SC + Hamlet + FLY + House2 = 16 156 610 punten

Het verschil is hier relatief groot, maar zoals eerder al vermeld was dit niet hoe Trump de strijd aanging immers werden ook nog TuG, pixel en panda gerecruit.

Trump-kant: Trump + WNKRS + MoTr! + Relax + Zen + P. + OPiece + WP = 33 805 192 punten

House/Gaatje-kant: Gaatje + House + Naatje + Clowns + SC + Hamlet + FLY + House2 = 36 309 549 punten

Zoals je kunt zien was het verschil tussen beide partijen 'slechts' 2.5 miljoen punten. (Of omgerekend een kleine 7%.)

Ergo, de kwantitatieve voorsprong die Gaatje nu op House heeft is al vele malen groter dan de kwantitatieve voorsprong die de BG van Gaatje en House had op Trump.

- Die eerdere kwantitatieve voorsprong van Gaatje is verkregen op een manier die lijnrecht ingaat tegen de BG-afspraken, te weten: maximaal 2 externe recruits. Dan is het nog voer voor discussie of die 2 accs uit het kamp van de vijand mogen komen, immers wordt zo de gemeenschappelijke vijand doodgerekruteerd, waardoor deze zonder enige twijfel valt en dus de BG eigenlijk geen nut heeft.

- Ik citeer Lukas (LLM) en Valentijn, leiders van Gaatje, vrij als ik zeg dat Oost-Trump Gaatje de keuze gaf om ofwel hen te rekruteren ofwel ging die hele flank van Trump vechten tegen Gaatje maar alles weggeven/gunnen aan House. Ofwel logen Lukas en Valentijn hierover ofwel zeiden de Trumpleden die in de onderhandelingen zaten dit echt, en ik weet nog niet welke optie het meest triest zou zijn. Maar in het geval van het laatste is dit een zekere vorm van chantage en niet heel netjes, maar dat lijkt me vanzelfsprekend.

- House is altijd al underdog geweest en vooralsnog hebben we die status redelijk goed kunnen waar maken. In acht nemende dat House helemaal geen premade is, in eerste instantie een corestam was en op een gegeven moment een 360° aangevallen front hadden, kan je bezwaarlijk beweren dat dit het eerste moment zou zijn waarop House het moeilijker dan andere stammen zou hebben en daarom de handdoek in de ring zouden gooien of zelfs runnen.

Ha gij werelder
 
Reactiescore
533
Om onze kant van het verhaal wat duidelijker te maken reageer ik hier graag op:

Tribalwars is inderdaad een spel met veel drama en veel politiek, das het spel en dat hoort er nu eenmaal bij, enkel valt het mij wel op dat er meer en meer drama bij komt zien dan vroeger maar soit.

Wij zijn niet uit het niets begonnen met het rekruteren van ex-Trump. Alles wat tot nu toe gebeurd is langs de kant van Gaatje is pure actie/reactie.

Onze BG met House stond, wij hadden op dat moment 0,0 contact met Trump over een eventuele samenwerking, en wij kregen screenshots te zien van leiding House dat ze buiten de afspraken om plannetjes probeerden te smeden. Op dat moment zijn we zelfs nog niet in gang geschoten, ik ben zelf pas in gang geschoten als wij ondertussen al 5-10 screenshots hadden gezien van de gesprekken tussen House & Trump. Gesprekken waar letterlijk in gezegd word: 'Hou dit wel stil want dit is buiten de afspraken met Gaatje'.

Noem het kinderachtig, 'als jij dat doet dan doen wij dat ook'.
Maar zo werkt het nu eenmaal soms, als je dingen doet achter iemand zijn rug dan moet je er soms eens bij stilstaan 'Wat als zij dat bij mij deden?'.
Ik ga niet zitten wachten tot als House daar een akkoord zou krijgen en dat wij plots de klos zijn, neen absoluut niet.

Dat de gesprekken met Trump op chantage lijken is perceptie en daar ga ik me niet over uitspreken, Ik voel me niet gechanteerd, dit is in mijn ogen gewoon het diplomatische spelletje goed uitspelen/meespelen. (Het diplomatische spelletje dat door House gestart is)

Dus ja om hier een eindconclusie/gezegde neer te zetten:

"De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet"
Wat een dikke leugen.

1617716713714.png

Op basis hiervan zijn wij in actie getrokken met House.
In eerste instantie heeft Jacob nog getracht contact met Gaatje op te nemen om verhaal te halen. Gaatje zweeg en ging dan halfweg toch toegeven.

Daarna zijn wij pas actief gestart met Trump-leden te contacteren en heb onder andere ikzelf een gesprek opgestart tussen de leiding van House en wat spelers van Trump.

Van mij mocht je zeker rekruteren. Wat kan mij dat schelen... Maar ga er dan niet achteraf over liegen en ons de schuld toewijzen.
 
Reactiescore
69
Tot voor de recruit van Trump gingen jullie -3 tegen Trump. En zelfs met een grote kwantitatieve voorsprong (die verkregen is door alle afspraken van de BG te breken) konden jullie je niet aan je woord of zelfs gemaakte afspraken houden. In welk opzicht ben je dan niet gefaald als stam? Het enige wat je deze wereld gedaan hebt is keer op keer je eigen geloofwaardigheid ondermijnen, en verdomme wat ben je daar goed in zeg.

Misschien beter alles nog eens herlezen, wij hielden ons aan de afspraken, pas na de plannen/gesprekken te zien tussen House & Trump zijn wij in actie geschoten. Kom dan nu niet af dat wij falen/faalden.

Wij zagen berichten van Mystery Men aan Trump die niet door de beugel gingen, achteraf kwam ik te weten dat een groot deel van House zelfs niet eens op de hoogte was van de berichten van Mystery Men. Nogmaals, kom niet af dat wij de falende stam zijn.

Bij één van de vele screenshots ga ik het laten.
Stel jullie maar op als de 'underdog', en schilder ons maar af als 'dysfunctioneel', wij weten allemaal beter.
 

Bijlagen

  • MM.png
    MM.png
    202,5 KB · Weergaven: 47
Bovenaan