Golden Awards

Conceived by Communism

Casanova W36
Reactiescore
1.784
JE SPEELT MET MIJN PRIVE
 
Reactiescore
2.477
Hopelijk een leuk en objectief lijstje om te lezen, moet wel meedelen dat ikzelf in Salt speel.

Beste speler:
Schedel
Waar ik persoonlijk dacht dat Warre een wel héél erg fel uitgesproken mening zou hebben, zoutvat Mathieu ervoor ging zorgen dat iedereen binnen de stam ging beginnen leiden aan chronische dorst, valt dit reuze mee. Een kwalitatief topteam, met enkele aanwinsten, dat zich op voorgaande werelden al meermaals heeft bewezen. In de early hebben ze zich voor mij ontpopt tot 1 van de sterkhouders van de stam waar je altijd op kunt rekenen. Schedel heeft een enorm belangrijk aandeel gehad in het wegspelen van Interdictum en Insomnia Has Yoda., wat van groot belang was voor Salt. Hierin verzorgde Mathieu steeds de planningen die steeds goed in elkaar zaten en toont hiermee ook aan op offensief vlak van zeer goede huize te zijn. Wat me ook enorm is opgevallen is de stamdrive die op het account aanwezig is. OS sturen of clears doneren is nooit een issue, toppers.

Noire
Dit account ken ik enkel van wereld 73, waar ze een ongelukkige positie kenden in de rim zonder front. Heb persoonlijk wel een hoge hoed van ze op, zeker door de (positieve) verhalen die ik reeds heb gehoord over de bespelers. Op 76 zijn ze verdomd lekker gestart, zonder interns (maar ingenieuze blitzes waarbij telkens de troepen roven waren), een luxe MB/DU als in Vanquisher en een harde farm-en roofdrive. 11 dagen na de start stonden ze al te blinken op die nummer 1 positie, waar ze nog steeds zijn te vinden. Ze lijken af te stevenen op een lekkere core ligging. Met Lau op het account zullen de toekomstige fronters een enorme kluif hebben om Noire defensief te doen breken. Ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen en of ze zo hard kunnen blijven knallen.

Beste stam:
Deze wereld is al snel in een tweestrijd gevallen waar de 2 premades (Salt en Tyrant) het tegen elkaar zullen opnemen. Tyrant is de partij die aangeschreven staat als de kwaliteitsvollere met spelers die al geruime tijd op een hoog niveau meedraaien. Er is daar een leuke mix aanwezig tussen echte oldgenners en spelers die afgelopen werelden echt hebben gedomineerd. Volgens mij zitten er wel een aantal opvliegende karakters die vast en zeker zullen gaan botsen. Salt wordt daarintegen meer bestempeld als de kwalitatief mindere partij waar veel 'newgenners' aanwezig zijn. Echter is er een enorm sterk stamgevoel aanwezig, werken ze feiloos samen en zijn er natuurlijk ook topspelers aanwezig. Qua ligging heeft in mijn optiek Salt het voordeel aangezien onze phalanxen gewoon wat optimaler liggen. Die van Tyrant liggen wat minder maar dat is ook te weiden aan het (noodzakelijk?) recruiten van hun uit de 3e partij (Waste). Wie is dan de sterkste partij? Moeilijk, durf hier eerlijk gezegd nog geen uitspraken over te doen. Hopelijk wordt het een evenwichtige en mooie eindstrijd die niet al te snel afloopt.

De beste stam speler:
Voor mij zijn dit de toppers van Qui Intus Diaboli, voornamelijk Jens en Nigel. De VV's die zij reeds gedraaid hebben zijn gewoonweg niet meer bij te houden. Geen enkele VV is teveel voor hun, zelf niet op de grootste stonturen van de dag. Meermaals hun bijlstrijders in functie van de stam laten lopen en eventuele OS die moet worden verleend zorgt ook nooit voor problemen.

Aangezien ik zelf in Salt speel is het moeilijk hier een Tyrant account te benoemen. Van wat ik heb gehoord/gelezen zou ik deze toch uitreiken aan Abusing The Law. Blijkbaar draaien ze met regelmaat VV, verder weet ik ook dat Noah niet vies is van nachtelijke VV's.


Het grootste ego:
Wie anders dan @Kyuka? Misschien niet geheel onterecht, maar jezelf iets minder verafgoden moet lukken, toch?

Beste leider:
Aangezien Tyrant me persoonlijk een enorm moeilijke bende lijkt om te leiden nomineer ik hier de leiding van Tyrant. Volgens mij zitten er voldoende verschillende karakters die enorm kunnen botsen, dan lijkt het me niet makkelijk om deze bij elkaar te houden en de koppen op dezelfde kant gericht te houden. Vooralsnog lijkt dat prima te lukken, als ik me niet vergis staat @Conceived by Communism hier aan het hoofd, chapeau.

Verder wil ik ook een pluim uitdelen aan de leiding van Salt. Naar mijn mening hebben ze goede en doordachte keuzes gemaakt. Ze hebben het hoofd niet laten gek maken door de tegenpartij, hebben de visie van Salt blijven volharden en de rust in de groep gehouden. In Salt gaat het prima, wat ook te weiden is aan het leidingsteam. Tevens lijkt het me niet makkelijk om met Melvin wereldafspraken te maken. :biggrin:

Slechtste leider:
Vind het moeilijk hier iemand neer te zetten. Heb hier enkele keren de leiding van Baken en Waste zien passeren wat in mijn ogen toch onterecht is. Dat ze het op enkele vlakken iets tactischer hadden kunnen aanpakken kan ik best inkomen maar het bestempelen als slechtste leider is toch een tikkeltje overdreven. Laten we niet vergeten dat beide partijen in een verdomd lastige positie zaten en de toekomstig er niet heel rooskleurig uitzag. Deze laat ik dus open.

Meest onderschatte stam:
Volgens mij was Waste! enorm onderschat, althans, ik denk dat ze zichzelf enorm onderschatte. Ik geloof dat er best wat kwaliteit aanwezig was en ze nog best ver konden geraken wanneer ze in hun geheel samenbleven. Bij wat tactisch juiste zetten, het gemotiveerd en actief houden van de leden zat er zeker meer in. Jammer dat sommige voor zekerheid kozen (niet dat ik de keuze niet snap) en we bitterweinig van deze corestam gaan te zien krijgen.

Verder denk ik persoonlijk dat Salt wat wordt onderschat door enkele uit Tyrant. Zie ons met regelmaat bestempeld worden als newgens en noobs, hopelijk kunnen we het tegendeel bewijzen.

Meest overschatte stam:
Persoonlijk zie ik geen enkele stam als overschat. In Tyrant zitten veel kwaliteitsrijke spelers en teams, dus niet meer dan logisch dat ze als de betere partij gezien worden.

Meest overschatte speler:
Is nog wat te vroeg om hier een oordeel over te vellen. Misschien dat we bij de eerste massa's wat wijzer worden?

Meest onderschatte speler:
Ik denk dat het team van Why Not? wel onderschat wordt. Het wordt wellicht gezien als een minder account vanwege wereld 69 waar ze iets minder presteerde. Echter zit er gewoon een heel capabel team op met toppers die alles geven voor de stam, wat ze op 72 en andere werelden reeds hebben bewezen. Aan hun om het tegendeel te bewijzen, al denk ik dat dat zeker moet goedkomen. Erg chille en gezellige spelers overigens.

Aan de kant van Tyrant geef ik hem aan Mienmaaiers. Op 73 presteerde Damien misschien wat minder maar gok dat hij hier enorm veel van heeft geleerd. Ik vind het ook een zeer aangename kerel en denk dat hij nog veel in zijn mars heeft. De rest van het team ken ik niet zo goed, maar meende dat daar ook leuke spelers tussen zaten. Zal vast een leuke strijd worden in het zuiden met Do Not Eat Yellow Snow, ik verwacht (en hoop) vuurwerk.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
Iedereen in Salt bevalt me enorm en beleef er een leuke tijd. Uit het andere kamp zou ik graag met @Calamus Incendium, de spelers van Noire, @The American Sniper, @Global Knowledge eens willen samenspelen. (degene die ik nu ga opnoemen is geen troll). Ja, ook met @Kyuka zou ik nog wel eens willen samenspelen. Ondanks hij over een ego beschikt die omvangrijker is dan zijn vetrollen, vind ik het een best aangename en grappige gozer. Tevens snapt hij het spelletje ook verdomd goed, wat altijd enorm chill is.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
@Too Hot For This Planet, spelers als Coruscant. Ja, hoef ik geen woorden aan vuil te maken neem ik aan?

Mooiste spelers naam:
Qui Intus Diaboli en Deceiver of The Nine vind ik best vet. Ook Calamity. bevalt me wel.

Mooiste stam naam:
Tyrant

Het tofste topic:
Spotprenten, GA en de overige topics waar er een normale wijze discussies kunnen worden gevoerd. Roastconest vond ik ook lachen, wanneer komt deze terug?? @Milow

Het domste topic:
Denk oprecht dat het letterlijk niemand boeit wat ik hier neerzet?

Favoriete forum poster:
Persoonlijk vind ik @Calamity. best sterk posten (ook leuke memes ofc) en @Absurd.. De posts van @Dream Team. kan ik ook altijd smaken.

Minst favoriete forum poster:
@Kyuka en @et Murus Magnificum vind ik zelf de plank regelmatig mislaan, al is daar ook een verschil in mening mee gemoeid ofcourse.

Dikste wannabe op het forum:
@Too Hot For This Planet

Mooiste profiel foto van spelers:
1604519126569.png
1604519159107.png

Mooiste profiel foto van stammen:
1604519173456.png

@Kerouac je moet snel iets voor ons maken!!

Mooiste actie van de wereld:
De offensieven tussen Salt en Baken vond ik enorm mooi. De spanning de nacht dat we op Interdictum liepen was best wel te voelen, gelukkig resulteerde het in een prima resultaat. De nacht erna het prima deffwerk van QID, met de hulp van de buren, was ook leuk om te zien.

Meest belovende speler voor de toekomst:
Cacturne
Late rimstart met als gevolg een leuke ligging op de flank. Gezien de belangrijke positie voor de stam gecombineerd met een leuke fronter (TAS) lijkt het me een duel om duimen en vingers bij af te likken. Speelt ook een zeer leuk en capabel team op, dus zeer benieuwd wat dit gaat opleveren.

The Holy Crusaders
Een leuk core account met een relatief groot front, zeker in vergelijking met de safe die het account bezit. Ben benieuwd hoe dit account het er in de toekomst vanaf gaat brengen.

Meest belovende stam voor de toekomst:
De evolutie van beide stammen gaat leuk zijn om te volgen. Wie gaat de meeste terreinwinst boeken in de core? Hoe gaan de stammen het er bij de eerste massa's vanaf brengen? Blijven alle accounts actief of zijn er toch zwakke schakels te vinden?

Grootste blunder:
Denken dat Joachim (@Calamity. ) en Daan (@Divine Legion) wel enorm actief zouden zijn, jeetje wat heb ik me daar aan verpakt??

Voor wie heb je nu echt respect:
@StereoSystem om als enige vrouw zich te bevinden tussen een stelletje hormoonbommen?

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:
@POOHBEER1 <3, mijn medespelers op Calamietje

Ik wil graag nog meedelen dat:
Joachim is nog altijd maagd
 

Deleted User - 487973510

Guest
Allereerst, mooi lijstje om te lezen, zit veel moeite in!

Aan de kant van Tyrant geef ik hem aan Mienmaaiers. Op 73 presteerde Damien misschien wat minder maar gok dat hij hier enorm veel van heeft geleerd. Ik vind het ook een zeer aangename kerel en denk dat hij nog veel in zijn mars heeft. De rest van het team ken ik niet zo goed, maar meende dat daar ook leuke spelers tussen zaten. Zal vast een leuke strijd worden in het zuiden met Do Not Eat Yellow Snow, ik verwacht (en hoop) vuurwerk.

Opmerking over dit puntje, Mien is meer onze mascotte op het account, we hebben het account dan ook zo laten heten om hem nog enigszins tevreden te kunnen stellen.
Fijn dat je van hem al een hoge pet op hebt, dan zal het account dus nog meer onderschat zijn dan we eigenlijk al zijn. :engel:
 
Reactiescore
253
Beste speler: Vind het moeilijk om hiervoor iemand te nomineren. Van de top 5 staat het meerendeel er namelijk door interns (wat er gewoon bijhoort) en activiteit, maar nog niet echt door uitzonderlijke aanvallende/defensieve kwaliteiten. Stolz is wel al getest geweest en ze hebben die test met glans weten te doorstaan. Verder weet ik dat er op Noire een zeer capabel team zit en dat het account Schedel zich wereld na wereld bewijst, dus daar gaan we zeker nog wat van zien. Als ik verder dan de top 5 kijk, kom ik uit bij Kyuka. Hier zit een team op dat goed op elkaar is ingespeeld, barst van de activiteit en tactisch gezien sowieso bij de beste van de wereld hoort. Ook hebben ze recentelijk mooie resultaten geboekt op Mistery of Ambiguity en ALONES, waardoor ze hun frontlinie hebben kunnen opschuiven. Op dit moment heb ik daarom de hoogste pet op van het account Kyuka.

Beste stam: Dit is ook weer een moeilijke. Ik denk dat de spelers in Tyrant over het algemeen meer bewezen hebben in voorgaande werelden, wat in dit topic al meermaals is aangegeven. Echter kan je Salt niet wegzetten als een stam waar geen ervaring/know-how zit, want dat zit er gewoon wel. Accounts als Calamity, Schedel, Thomas Shelby Jr. en Night Train zijn volgens mij de dragende spelers en moeten de stam op sleeptouw nemen. Verder denk ik dat de accounts van Salt qua bezetting ook hyperactief zijn en dat ze misschien wel over een grotere drive beschikken dan de gemiddelde Tyrant-speler. Daarbovenop hebben ze met hun (al dan niet) discutabel rekuteringsbeleid, zowel in het zuiden als in het noorden, een mooie ligging kunnen bemachtigen. Daarom zet ik voorlopig Salt neer als beste stam.

De beste stam speler: Hier schieten twee spelers onmiddellijk door mijn hoofd en dat zijn Noah en Dirk. Beiden zijn ze niet vies van een vv op te pakken, zodat onze offensieven steeds kunnen plaatsvinden. Verder moet ik ook zeggen dat het fijn is om Kyuka als buur te hebben. Zoals Sean al aangaf, kijken ze goed om naar hun buren en verder is het gewoon fijn om met hen samen te werken.

Het grootste ego: Ik ben genoodzaakt om de trend te volgen en hier Melvin (@Kyuka ) neer te zetten. Hij profileert zich op het AF gewoon echt als een mannetje. Gelukkig valt dat binnen de stam echt wel mee. Buiten het volspammen van de #nsfw-afdeling van onze discord, kan je met hem ook gewoon gezellig praten.

Beste leider: @Conceived by Communism, Tyrant is niet de makkelijkste groep om te leiden. Iedereen heeft zijn eigen mening en iedereen durft die ook uit te drukken. Dat heeft in het verleden helaas al meermaals geresulteerd in conflicten tussen bepaalde spelers. Zeker de eerste weken waren er serieuze spanningen op skype. Gelukkig heeft Jordi als leraar ervaring om zulke brandjes te blussen en hebben we de sfeer binnen Tyrant zien omslaan van koel en grimmig naar gezellig en grappig. Verder is Jordi ook gewoon een eerlijk persoon en heeft ie vaak de juiste kijk op de zaken, wat ervoor zorgt dat ie ook de juiste beslissingen maakt.

De leiding van Salt doet het vooralsnog ook uitstekend, maar ik denk dat ze nog niet zo op de proef gesteld zijn als de Tyrant-leiding, waardoor mijn nominatie naar iemand van Tyrant gaat.

Slechtste leider: /

Meest onderschatte stam: Ik denk dat er bij beide stammen geen sprake is van onderschatting. Het wordt gewoon een mooie strijd die in principe alle kanten op kan gaan.

Meest overschatte stam: /

Meest overschatte speler: Als ik één account moet opnoemen, is het voor mij The Night Pharmacy. Ze staan mooi vanboven door een reeks aan interns. Daar is op zich niets mis mee, want dan zou ik hier ook wel wat spelers van Tyrant kunnen neerzetten. Echter is dit account op W73 gewoon zwaar door de mand gevallen, waardoor hun reputatie besmeurd is voor mij. Aan hen om het tegendeel te bewijzen op W76 natuurlijk. :smile:

Meest onderschatte speler: The American Sniper. Ik denk dat niet iedereen binnen Salt echt naar dit account omkijkt. Ze waren mooi aan het klimmen totdat hun phalanx verlegd werd en ze richting de noordrim moesten groeien. Dit is nu gebeurd en ik denk persoonlijk dat dit account in het noorden nog mooie dingen gaat laten zien.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Ben over het algemeen wel tevreden met de gasten van Tyrant. Verder zou ik wel eens met @Calamity. , @Night Train en de kerels van Schedel in de stam willen zitten.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Figuren als Too hot for this planet.

Mooiste spelersnaam: Mienmaaiers ftw. Lang gezocht naar een gepaste naam voor W76, maar uiteindelijk kwamen we tot het inzicht dat Mienmaaiers gewoon een legendary naam is die we niet gaan veranderen. Lekker maaien!

Mooiste stamnaam: Salt vind ik persoonlijk een vrij matige naam. Dan scoort Tyrant toch beter op dit gebied.

Het tofste topic: GA, spotprenten.

Het domste topic: Het verjaardagstopic van @Rob. voor @Conceived by Communism , Jordi was helemaal niet jarig!!

Favoriete forum poster: @Dream Team. vind ik wel nice posten, al zit er soms iets te veel zout in zijn posts. Maar al bij al gewoon een zeer kwalitatieve AF'er, die zeker een meerwaarde te noemen is op dit al bij al pover P&P-forum.

Minst favoriete forum poster: Too hot for this plan, lijkt me duidelijk.

Dikste wannabe op het forum: /

Dikste wannabe in het spel: /

Mooiste profiel foto van spelers: Deceiver of the Nine is wel cool.

Mooiste profiel foto van stammen: Tyrant plaatje is sowieso wel de beste.

Mooiste actie van de wereld: Er is nog niet vet veel gebeurd, maar als ik dan toch moet kiezen, ga ik voor Salt die het account Interdictum echt easy hebben weggespeeld. Ook de memes achteraf op het AF waren van een mooie kwaliteit.

Meest belovende speler voor de toekomst: Binnen Tyrant ga ik voor Et Murus Magnificum en Kyuka. Ze spelen al meerdere werelden met elkaar en weten wat ze aan elkaar hebben. Verder hebben ze hun zaakjes mooi op orde, waardoor ik denk dat we echt gaan knallen met ze. Aan Salt-zijde zou ik gaan voor Schedel, al denk ik dat ze het niet onder de markt zullen hebben met hun front tegen Deceiver of the Nine en Et Murus. Een ander account dat belangrijk kan worden is Calamity. Door de rekruuts van Mashup en Cacturne, staat Salt er in principe beter voor in het noorden dan Tyrant. Ben benieuwd of dit ook zal vertalen in resultaten.

Meest belovende stam voor de toekomst: Denk dat wij nog mooie dingen gaan laten zien op deze wereld. Time will tell.

Grootste blunder: /

Voor wie heb je nu echt respect: Jordi dat ie deze groep zo goed bij elkaar weet te houden :biggrin:

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Denk dat ik voor heel Mienmaaiers kan spreken als ik zeg dat de sfeer heel goed zit. Verder is iedereen ook veels te actief en functioneert Mien geweldig als mascotte.

Ik wil graag nog meedelen dat: /
 
Reactiescore
449
Mooiste spelersnaam: Mienmaaiers ftw. Lang gezocht naar een gepaste naam voor W76, maar uiteindelijk kwamen we tot het inzicht dat Mienmaaiers gewoon een legendary naam is die we niet gaan veranderen. Lekker maaien!
LEKKERRRR MAAAAIIEEEENNNN!
 
Reactiescore
2.878
Meest belovende speler voor de toekomst:
The Holy Crusaders
Een leuk core account met een relatief groot front, zeker in vergelijking met de safe die het account bezit. Ben benieuwd hoe dit account het er in de toekomst vanaf gaat brengen.
1604681991408.png
 
Reactiescore
64
Dit is mijn eerste GA lijstje, wees niet te hard voor me danku!

Beste speler:

Aangezien ik er niet was op het begin van de wereld heb ik niet alles meegekregen maar heb gehoord dat langs tyrants kant TAS al leuk defensief werk heeft laten zien. Dat gecombineerd met het feit dat het echt een topper is die zich inzet voor de stam lijkt mij dit toch het beste account momenteel in Tyrant.


Langs de zijde van Salt steekt team Night Train er momenteel boven uit. Ze hebben een sterk en actief team en zijn niet bang hun clears te droppen. Is nog af te wachten wat ze defensief op de tafel gaan brengen



Beste stam: Moeilijk te zeggen, is voor iedereen wel anders en heel subjectief.

Voorlopig lijkt in mijn ogen Salt het beter te doen doordat ze al een opmerkelijke winsten hebben geboekt op een Tyrant account. Wie weet keert het schip wel snel.


De beste stam speler:

Langs Tyrants kant zijn er wel een aantal denk ik. Zo hebben ze ATL en TAS waar er wel eens verhalen over komen over hoe ze hun buren onder controle houden en niet vies zijn om OS te sturen. Toch zou het verkeerd zijn om hier niet Vanquisher. Te zetten. Klasse MB die ook al een opmerkelijk aantal dorpen aan Noire heeft geschonken.



In Salt zijn er ook een paar die echt toppers zijn. Shelby zet zich volledig in voor de stam, ook schedel doet dit en team QID is niet vies van VV’s. Alom toch het gevoel dat iedereen elkaar zoveel mogelijk probeert te helpen.


Het grootste ego: Ben niet zo bekend met de grote ego’s waar van wat ik allemaal kan lezen op de fora en hoor van andere zijn Melvin en Laurens hier toch wel de winnende partij.


Beste leider: /

Slechtste leider: /

Meest onderschatte stam: Niet zo relevant aangezien de tweestrijd duidelijk is en ik ervan uitga dat beide partijen elkaar niet onderschatten.


Meest overschatte stam: Waste. Hun massa was niet echt fantastisch, daarnaast omwille vd ligging uit elkaar gevallen en gebroken. Jammer.

Meest overschatte speler

THC, denk dat als er al verwachtingen waren van deze recruit uit Waste deze ze zeker heeft misdaan. Slecht bemand, slechte troepen combo’s en een te groot front.


Meest onderschatte speler:

Langs Tyrants kant denk ik dat ATL wordt onderschat, met zijn ligging ligt zij zeker niet het meest gunstig van heel Tyrant maar ik denk wel dat ze een topteam hebben dat nog leuke dingen gaat laten zien daar in het Noorden.

Langs Salts kant denk ik dat TNP wel wat meer lof verdient. Groeien lekker, farmen goed en helpen waar ze kunnen. Benieuwd wat dit account gaat brengen zowel offensief als defensief.



Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
Robbe van Shelby, Zidan en Daan van Cala, heel team cacturne (wat een gekke bende die mannen),Stein, team Beertje Paddington lijken me wel gezellige mensen. Verder mijn huidig team. Hoe meer de wereld vordert hoe groter( of kleiner dit lijstje zal worden)



Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Nog niet echt mensen gevonden waar ik mee bots.


Mooiste spelers naam:

Abusing The Law


Mooiste stam naam:

Noctem Stellas Spatium, wat hou ik toch van Stella dus was een makkelijke keuze


Het tofste topic: Spotprenten

Het domste topic: Al die verjaardagstopics, beetje jammer als ze niet waar zijn

Favoriete forum poster:

Calamity en et murus magnificum


Minst favoriete forum poster: Al de zeikers met tunnelvisie op het AF

Dikste wannabe op het forum: /

Dikste wannabe in het spel: /

Mooiste profiel foto van spelers:

Deceiver of The Nine

Mooiste profiel foto van stammen:

Waste

Mooiste actie van de wereld:

Ik vond de CF’s bij shelby van Stolz wel een mooie actie.

Daarnaast het gedeeltelijk breken van THC zat goed in elkaar.


Meest belovende speler voor de toekomst:

Langs Tyrants kant denk ik dat we nog veel mooie dingen gaan zien van Mienmaaiers en van Kyuka.

Langs Salts kant denk ik dat zowel Shelby als Why Not? Veel belovend zijn.


Meest belovende stam voor de toekomst: /


Grootste blunder: Andere hun blunders weet ik niet maar mijn grootste blunder so far deze wereld is toch wel echt de def vlag in een fout dorp aanzetten. Sorry team!


Voor wie heb je nu echt respect: Voor iedereen die er een gezellige competitieve strijd van wilt maken.


Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Mijn team

Ik wil graag nog meedelen dat:

  • Ik hoop op een toffe strijd en we al dat op de man spelen po het AF achterwege kunnen laten. Alle inhoudelijke discussies worden verpest en heel het AF wordt verpest door nonsens kramers.
  • Ik nu een biertje ga drinken en iedereen die dit lees vriendelijk uitnodig hetzelfde te doen.
 
Reactiescore
447
Top lijstje
 
Reactiescore
2.878
Reactiescore
2.064
Reactiescore
1.365
Robbeke is de beste jongste rot belg twer ooit!
 
Reactiescore
1.918
Beste speler:
*Schedel: Ik moet niet rond de pot draaien, deze bende koekenbakkers weet maar al te goed hoe je dit spelletje speelt en dat bewijzen ze elke wereld opnieuw. Warre levert de timebot&coordinatie, nieuwkomer Mats regelt de Pms/weetjes/farmstats, Gert zorgt voor genoeg Premium punten en Mathieu zorgt er voor dat iedereen genoeg zout op de frietjes heeft. Voorlopig staan ze vooral nummer 2 door hardcore internen maar je moet het ze nageven; ook dit doen ze verdomd goed. Murus/DoTN zijnde zou ik de edelmannen maar in de rim houden want de kans dat je op dit front dorpen pakt is kleiner dan dat Joachiem zijn maagdenvlies verliest tijdens de coronacrisis.


*Kyuka: Waarom Kyuka en niet een van die andere accounts vol 38 jarige mannen met 33 jaar TW ervaring, inzicht, timeskills, bakkebaarden en bierpensen? Onder leiding van Melvin, de man met een ego om u tegen te zeggen en tevens gerenommeerd sumoworstelaar in de hogere gewichtsklasse, lijkt er geen houden aan dit account dat ongetwijfeld een belangrijke rol zal spelen in het verdere verloop van deze wereld. Volgens mij zijn het niet zozeer de off/deffskills an sich die hen boven de andere accounts doet uittorenen, maar vooral de activiteit en vastberadenheid om deze wereld te winnen. Mij lijkt het dat deze jongens net die ene (anti)snipe extra zetten in vergelijking met de andere accounts doordat ze boordevol motivatie zitten.



Beste stam: Dit is natuurlijk een moeilijke. Aan de ene kant heb je het jeugdige Salt: 95 kringspiermusketiers met een hoop ervaring op de 'new gen' werelden en de strijdlust van een op hol geslagen nijlpaard. Aan de andere kant heb je het boosaardige Tyrant: Een stam met gemiddeld 25 jaar meer tw ervaring, vol technisch werklozen en met een schijnbaar actieve Drakenschild. Zonder dollen, het gemiddelde Tyrant account beschikt dan misschien wel over meer ervaring en skills, het zal toch stevig uit de pijp mogen komen om het collectief van de Zoutjes te verslaan.

De beste stam speler:

*Salt: Aangezien ik nog maar een beperkte tijd met Team Cacturne in Salt zit, is het moeilijk om hier 1 specifieke speler te benoemen. Accounts al Shelby, QID en schedel zie ik regelmatig een vv nemen en ook van preventieve stacks/gs rondjes sturen zijn ze niet vies(ok schedel moet je voor een rondje gs wel 34 pms sturen). Toch zet ik hier graag floater van dienst Rikkepik eens in de spotlight. Wanneer je eens een dagje geen zin hebt om te farmen kan je steeds beroep doen op deze aantrekkelijke jongeman. In verschillende offensieve/deffensieve situaties is hij reeds behulpzaam geweest en ik denk dat het een luxe is om hem achter de hand te hebben wanneer er ergens kwalitatief geofft/gedefft moet worden of wanneer er zich een activiteitsprobleem voordoet.

*Tyrant: Het is lastig om uitspraken te gaan doen over de beste stamspeler van de vijandige stam maar ik heb vernomen dat ATL regelmatig een vakantievervanging doet omdat het account barst van de werklozen. Daarnaast krijgt Noire een pluimpje voor het verlenen van Laurens' defkunsten aan THC, ondanks dat dit een vv block opleverde. Ook vind ik het bewonderenswaardig hoe TAS (zonder morren?) verschillende keren zijn front verlegt in het belang van de stam.

Het grootste ego: Ja deze begint wel een beetje eentonig te worden aangezien iedereen Melvin hier zet. Daarom wil ik hier graag eens @Interdictum. zetten. Hij denkt steeds dat zijn weetjes van de bovenste plank zijn maar dat zijn ze niet.

Beste leider: Ik ben ervan overtuigd dat beide kampen wel een degelijke stamleiding heeft met een flink paar hersenen en de goodwill om er voor iedereen een fijne wereld van te maken. Hopelijk zien we dit spoedig verzegeld in een akkoord omtrent de wereldafspraken. Daarnaast wil ik nog even een shoutout doen naar Wobke; Deze 69 jarige, gezellige meneer had het beste voor met de stam STAMP! en het deed ons dan ook deugd dat hij Cacturne en Mashup het beste wenste toen we ons vertrek naar Salt aankondigde.


Slechtste leider: Alsjeblieft, maak Daansko geen leiding.


Meest onderschatte/overschatte stam: Ik denk niet dat Tyrant of Salt onderschat/overschat worden. Ik denk dat beide kampen elkaar wel naar waarde schatten ook al schelden we elkaar elke woensdagmiddag 14u30 stipt uit voor kutnoobs.

Meest overschatte speler: Ik zie Norey vaak terugkomen in lijstjes als beste speler. Ik geloof dan ook wel dat ze over een grote portie kwaliteit beschikken maar ik heb het gevoel dat ze late game niet actief genoeg gaan blijven om die hoge rating waar te maken.

Meest onderschatte speler: Het account REOL lijkt pittig wat ervaring te hebben, beschikt over mooie OD cijfers en edelt slim. Deze jongens liggen nu nog low onder de radar maar zodra ze front vormen, kunnen ze misschien wel voor wat spektakel gaan zorgen.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: De huidige stammies buiten achting gelaten zou ik graag nog wel eens in de stam zitten met die klootzak Robbert, met de immersympathieke Tasjes en met de alomgeliefde Wobke. Ook even een korte shout out naar het stamzonnestraaltje Kevin duimhoofd. Zonder hem had ik niemand om goedemorgen te wensen iedere ochtend 6u, was het gemiddelde stamIQ 20 punten hoger en hadden jullie allemaal een kale, tegelloze badkamer.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Maikel.

Mooiste spelers naam: Ik ben persoonlijk wel fan van Der Stolz der Zukunft

Mooiste stam naam: StampotStampertjes1605024908735.png

Het tofste topic: Complimententopic

Het domste topic: De niet werkende Hezhikaartjes van Rise Against

Favoriete forum poster: @Cacturne @Vleesje en @Boy Meets World

Minst favoriete forum poster: Die schizofrene debiel Vleesje. Profileer je eens wat deftig op AF aub.

Dikste wannabe op het forum: Wannabe moraalridder CostaRica aka avatar van de Jumbo

Dikste wannabe in het spel: Calamity, blijven proberen jongens

Mooiste profiel foto van spelers:
1605025269348.png shoutout naar plaatjesmaker Samuel. Bij interesse, pm Cacturne.

Mooiste profiel foto van stammen: Tyrant
1605025331410.png

Mooiste actie van de wereld: Blitzje op THC, netjes

Meest belovende speler voor de toekomst: Kwalitatieve rimmers Mienmaaiers & Yellow Snow gaan ongetwijfeld nog vieze dingen met elkaar doen.

Meest belovende stam voor de toekomst: /

Grootste blunder: Rinus die Stolz een zeer dikke toren gunt.

Voor wie heb je nu echt respect: Voor Rinus die Stolz een dikke toren gunt. Ook enorm veel respect voor Zidan & Joachim die het nu al meerdere maanden uithouden met Daansko.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: De Siamese wederhelft Mashup bestaat uit stuk voor stuk gezellige, knotsgekke jongens die elke dag een verse foto van hun kleine teen in de gemeenschappelijke discordchat droppen. Alsjeblieft Joost, Stein, Siert en Drikje; niet meer doen, heel vies.

Ik wil graag nog meedelen dat:

1. @PTXgamer een hele mooi hond heeft, genaamd Batz. Er staan foto's op het stamforum, ga ze checken!

2. Er blijkbaar slechts 7 van de 14 mensen binnen Salt zijn die deze wereld willen winnen. Beetje teleurstellend dit :(
1605025978969.png
3. Robbe is een mietje
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan