Golden Awards

Reactiescore
5.683
Kevin doe rustagh
 
Reactiescore
2.064
Je kunt ook zelf een lijstje maken he

I know.. alleen had er al 1 gemaakt aantal weekjes geleden.
Doe er denk weer 1tje wanneer de Tyrant vs Salt fronten echt goed liggen overal...
DOTN zou iig nu wel solliciteren naar een plek als beste speler/meest belovende speler voor de toekomst voor mij. Jullie gaan erg lekker met een mooie groeiruimte. Ben echt benieuwd hoe jullie het gaan doen op het front!
 
Reactiescore
2.064
Met die overmacht en zonder stamos was dat account gedoemd. Ik heb jullie toch heerlijk boos gemaakt. Daar ging het om.

Hoe kan ik ooit boos zijn op den Lau?
 
Reactiescore
148
Doen!! Kan nie wachten
Zal er dan meteen mee aan de slag gaan!

We beginnen dus op de dag der dagen van de week genaamd vrijdag, ik stond lekker om 03:30 op om dan naar mijn werk te gaan. Ondertussen zijn we 4:30 en heb ik mijn baas begroet op onze alledaagse manier "aahn geertn oe ist" na een pot koffie voor hem en een lekkere chocomelk voor mij zijn we erin gevlogen. ik ben begonnen met Americain Natuur te maken, eens dit klaar was heb ik het in de toog gelegd en ben ik begonnen met het maken van Rundsgehakt waarvan ik een kilo of 15 hou voor hamburgers van te maken. anyway ik zal het een beetje fast forwarden.

Ondertussen zijn we rond het middag uur en ben ik bezig de machines aan het kuisen en ondertussen lekker de chat van Waste waar iedereen elkaar beetje aan het uitschijten is aan het lezen. Sensatie genoeg om de volledige gazet te voorzien van die dag en euh belt er plots een mevrouwtje die graag een geslacht konijn wilt bestellen maar vraagt dit op een bizar rare manier en toon waardoor mijn baas en ik zo iets hadden van kust onze kloten want vriendelijkheid van dat vrouwtje haar kant sprong er niet af.

Na een lekkere middagmaal (die ik eig overgeslagen heb omdat ik beetje moet vermageren als ik sportief wil blijven) ben ik terug aan het werk gegaan en ben ik begonnen met het maken van Hoofdvlees wat eigenlijk echt vies is eens je weet hoe je het moet maken dus zal er ook niet teveel over blijven doordrammen maar na dit gerecht klaar gemaakt te hebben ben ik begonnen met het afwassen van de andere machines en na een beetje te kuisen en de nodige sensatie op het werk met de collegas zijn we allemaal samen een koffietje gaan drinken (heb deze ook geskipped) waar we beetje de dag dagelijkse roddels over de locale parochie vertelden aan elkaar (godverdomme echt sappige verhalen niet gewoon!) na de koffie snel verder gewerkt tot een uur of 20 en dan ben ik naar huis gegaan maar heb ik nog een stopje gemaakt bij mijn broer omdat we even de planning voor het verbouwen van zijn zolder doorgingen en we gingen bekijken hoeveel m2 OSB en gyproc we moeten bestellen om zijn zolder om te bouwen naar een mooie slaapkamer. Na dit besproken te hebben ben ik naar huis gegaan en heb ik snel een mondje gegeten (stutjes met kaas en een kom soep) en ben ik dan snel nog even naar het vertrek gegaan om mij te ontdoen van de dagdagelijkse stress en om even tot mijn gemak te komen op mijn meest favoriete plaats in het huis, mijn troon der tronen, het verwarmd toilet.

Dan nog even snel gekeken hoe de planning ervoor stond met het internen van de wereld en nog beetje gelachen samen met men team over de bullshit in de stam en dan snel paar wekkertjes gezet voor in de nacht, een muziekje opgezet en in mijn bed gedoken. nu tot mijn grote verbazing hebben wij voor het eerst Incs gekregen van de heren van Night train! daar was het dan the moment to shine! had mijn wekkertjes gezet om paar aanvallen te versturen, de boel beetje te bekijken en om munten te slaan aangezien we die dag munten ronde deden en toen sloeg het noodlot toe! Mijn wekker is afgegaan maar maakte geen geluid omdat mijn muziek speelde en ik dus het geluid van mijn wekker niet hoorde :O

Uiteindelijk kwam ik wakker van mijn natuurlijke klok rond een uur of 6:30 realiseerde ik me wat er gebeurd was en keek ik snel om die aanvallen te versturen en daar was het dan, het afschuwelijke zicht van allemaal rode/blauwe en gele bolletjes. ik stond even aan de grond genageld en wist niet wat te doen, moet ik nu wenen of vloeken ? of gewoon allebei op hetzelfde moment? Tot mijn spijt zag ik dat we 2 dorpjes kwijt waren die leeg stonden. de schaamte tegenover mijn teamgenoten begon mijn schoenen al te vullen alsof ik aan het wegzakken was in drijfzand.

Ik besloot uiteindelijk om al mijn moed bijeen te verzamelen en de Goden van Night Train aan te spreken, minuten en seconden gingen voorbij terwijl ik niet wist wat te zeggen (heb immers nog nooit gesproken met Goddelijke wezens) en toen kwam het! de inspiratie vloeide tot mij toe, ik typte en typte tot mijn vingers er bijna afvielen alsof ze weg aan het branden waren van de snelheid waaraan ik over mijn mobiele telefoon scherm wreef en toen stond het daar. God was het prachtig om te lezen, ik dacht bij mijzelf "Meesterwerk ward, Meesterwerk!". Het duurde nog even tegen dat ik mijn moed weer bijeen had om het te versturen maar ik wist dat dit de juiste woorden waren om mijzelf te verwoorden tegenover de Goden! En toen klikte ik op versturen en toen stond het daar "bericht verstuurd"

unknown.png


God wat was het prachtig! Seconden, Minuten en Uren gingen voorbij en plots kwam er een melding dat ik een PM kreeg. ik stond versteld, de goden namen echt de tijd om tegen mij, een nietsnut zonder naam of betekenis uit één of ander boeren parochie zonder toekomst of eventuele kans op succes te spreken.

unknown.png


Ik kan jullie niet vertellen wat voor emoties allemaal door mijn hoofd sprongen, ik sta er tot nu toe nog altijd versteld van! ik begon te lezen en lezen alsof ik bezig was met de Silmarillion van JR.R tolkien alleen leek dat boek niks in vergelijking tot wat de Goden tot mij gesproken hadden! meest prachtige dag van mijn leven, veel beter dan toen ik voor de eerste keer mijn lul in mijn ex haar gat mocht steken, echt met niks anders vergelijkbaar! ben er nogsteeds niet goed van.

Na dagen van reflecteren in verbanning van mijn team die mij nu van het account hebben geschopt besef ik dat ik eigenlijk de gelukkigste mens van de gehele TW wereld mag zijn, IK die incs gekregen heb van Goddelijke afkomst! niet gewoon. geiler kan het gewoon niet meer worden!

72152807.jpg


Hierbij vermeld ik ook dat ik opzoek ben naar een nieuw account aangezien ik dus verbannen ben van THC en Tyrant. dus bij dezen indien je nog iemand zoekt die in aanmerking gekomen is met goddelijke krachten mag je mij gerust contacteren!
 
Reactiescore
2.878
meest prachtige dag van mijn leven, veel beter dan toen ik voor de eerste keer mijn lul in mijn ex haar gat mocht steken, echt met niks anders vergelijkbaar! ben er nogsteeds niet goed van.

Waren hier ook screens van? Voelt een beetje incompleet zo.
 
Reactiescore
768
I know.. alleen had er al 1 gemaakt aantal weekjes geleden.
Doe er denk weer 1tje wanneer de Tyrant vs Salt fronten echt goed liggen overal...
DOTN zou iig nu wel solliciteren naar een plek als beste speler/meest belovende speler voor de toekomst voor mij. Jullie gaan erg lekker met een mooie groeiruimte. Ben echt benieuwd hoe jullie het gaan doen op het front!
DOTN doen alleen maar alsof ze goed zijn, omdat Groningen een keer van Ajax won.
 
Reactiescore
148
Waren hier ook screens van? Voelt een beetje incompleet zo.
tgoh zou even moeten kijken in mijn gesprekken met mijn ex maar das eigenlijk een plek waar ik niet meer durf kijken vanwege de hoeveelheid cringe die daar rondhangt.

als ik de teller erbij neem zegt die 3.6 Cringe.

Not good not bad
 
Bovenaan