Golden Awards

Rob.

Forum Personality 2020
Reactiescore
4.287
Wil me hier ver van vandaan houden, maar “de helft van Noire’s clears liepen niet” is wel kul.
Je hebt gelijk, maar op ongeveer de helft van de dorpen die we moesten treinen liepen niet alle clears. Zo is die uitspraak correcter. Zullen vast niet de enige zijn die van Noire komen richting inev die dag maar wel kut voor ons?
 
Reactiescore
3.771
Ik heb inderdaad meerdere keren aangegeven dat ik gestopt ben of in ieder geval heel wat minder speel dan ik voorheen deed. Je hebt ons inderdaad geholpen met zoeken waarvan de eerste speler letterlijk geen fuck uitvoerde. Deze is daarop ook gekicked. Wil je de screentjes hiervan hebben? Al onze medespelers kunnen hiervoor instaan. Af en toe een ronde gefarmd maar verder was hij voornamelijk op een andere wereld bezig. Wat precies is hieraan afkraken? Je doet net alsof je alles weet, maar weet eigenlijk niks.
Daarbuiten kwamen er ook twee andere co's voor jullie account via mij, maar dat terzijde.

Tegenwerken? Opkomen voor onze eigen afspraken en principes, zoals we vaker aangaven. EN inderdaad, ik was absoluut geen voorstander van het rekruteren van een CASUAL-ACCOUNT, wat na een halve blitz al helemaal RIP was. Goh... Hoe kan dat toch? Verder zou jij ook iemand weigeren die je op een eerdere wereld gestabt zou hebben, snap niet zo goed waarom je dat als argument aanhaalt.
Als het aan jullie principes gelegen had speelde we hier met 5 accounts, waarvan er ééntje in de mid-game in ieder geval al inactief geworden was (jullie). Verder was alles kut en had iedereen zijn gebreken. Iets eraan doen en helpen? Neejoh! Gewoon nee zeggen en geen oplossing aandragen.

Oeh Melvin, alsjeblieft wil jij nooit beginnen over het thuis houden van deff? Ik kan mij de eerste paar massa's nog herinneren waarin jij alles thuis hield. Please zeg, hier zet jij jezelf gewoon voor lul. Daarnaast ook gewoon meer dan logisch dat wij een deel thuis hielden. Vergeet daarbij ook niet dat zonder ons het account TAS niet meer zou bestaan. Ook hebben wij heeel lang zonder een gestacked front gespeelt omdat deze deff elders nodig was. Remember?
Verder was er een mis-communicatie geweest tussen Thorsten en Bas, en dat kan gebeuren. Zit je kennelijk wel hoog he. Verder las ik dat wij nooit geen vv draaiden. In de start was dit zeker wel het geval (TAS) maar ook heeft Thorsten drie nachten doorgehaald op THC en heel dat account goed gezet.
Poh Knap zeg, 4x vv gedraaid! Lekker hoor. Als je dat al als noemenswaardig in je post zet is mijn punt voldoende onderbouwd.
Sinds dat jullie front met Schedel hebben staan er gewoon stacks hoor. Wel 12h later dan de de afloop van de nap, dat wel.

Ah ja, want elke massa kwam ook op schedel. @schedel graag even bevestigen. Het enige wat wij moesten doen was, fakeedels sturen. Op inev moesten echte komen maar op onze targets liepen de helft van Noire's clears niet. Jij snapt ook wel dat het volledig nutteloos is om 5 edels op 2-4 clears op een frontdorp te sturen...
Je moest ook edels sturen op WhatTheDuck? Zegt alweer genoeg dit.

Anders kom je een keer naar de classic? Zonder gekke torens en andere gekke PP shit die jij elke keer nodig hebt? Praat je wel anders. Oldschool TW, daarin spelen wij jouw er helemaal uit. Een willenkeurige ervaren classic speler, haha... Die ken jij niet eens! Kneus.
pp log 76.png

Zet die van jullie er eens onder?

Ja en jij bent de meest waardeloze en kinderachtige leider die er bestaat. Ikke ikke ikke en de rest kan stikken!

Ohja, deze post heb je ons echt heel erg afgekraakt! Alleen maar loze argumenten. Try again.

Verder, DOTN was het eerste account dat de rim onder controle had, in tegenstelling tot veel andere accounts. Wij hielden bijna altijd de focus op zowel front als rim, waar dit bij jou echt alleen maar focus op torens was. Jij wilde persé enorme stacks in je torens terwijl die deff in het noorden veel meer nodig was. Daar heb ik je destijds ook al over aangesproken maar deed je geen fuck. Hetgeen jij moet doen is een spiegel voorhouden, want daar is namelijk veel mis gegaan.
Wij hadden (en hebben) 2 torens gestacked staan. Toentertijd met 60k. De twee redenen dat wij minder OS konden zenden naar Noord is omdat wij de nood-vv van elk account daar hadden en verder weg lagen. Als ik dan OS stuur dan kan dat of gewoonweg niet, of ik schakel een mee-sniper uit. Vraag Murus en Mien maar of ze def/actieve hulp van ons kregen en je zult zien.

Wellicht een idee om voortaan gewoon lekker zelf op de Casual te gaan spelen, want een actieve wereld zou ik je niet meer aanraden.
 
Reactiescore
1.656
Goh, heb je weer een van de minst waarde toevoegende spelers van Tyrant die iets van zijn hart moet.
Graag had ik het gehele Deceiver account niet zo publieke afgekraakt op het AF, maar als jij begint doe ik het met liefde.

Richting de buitenwereld komen jullie over als een sterk account, iets wat me keer op keer blijft verbazen. De enige toevoeging die jullie binnen de stam gehad hebben is namelijk zo'n 4x per week de vraag stellen "Wij zijn inactief, kan iemand een co voor ons regelen?". Iets wat ik dan ook twee maal gedaan heb, co's die daarna nog kwamen klagen omdat jullie enkel praten maar niks uitvoeren. Als er dan een beetje spirit opgewekt probeert te worden zie ik vanaf jullie account zelfs teksten als: "wij hebben ons al bewezen, het hoeft niet zo nodig meer".

Toch een redelijk aparte uitspraak voor een competitief spel. Ik joinde deze groep namelijk met de gedachte dat ze wel iets recht te zetten hadden na de teleurstelling van W73. Bij Mienmaaiers en ATL was deze gedachte overduidelijk aanwezig, maar bij Deceiver eerder het tegenovergestelde. "Hoe kunnen we een nog waardelozere prestatie neerzetten" leek eerder jullie doel voor deze wereld.

Het enige wat jullie deze wereld gedaan hebben is de boel tegenwerken. Van accounts in de start weigeren "omdat ze vroeger noob waren of er een oude stabber van 10jaar terug opzit" tot het weigeren van floaters in de stamchat die wel daadwerkelijk willen deffen. Het claimen van een immens rimgebied wat je nu nogsteeds niet opgeedeld hebt was ook weer zo'n prachtige zet waar het spelinzicht vanaf spat. Bedoel: Waarom zou je het netjes verdelen zodat op elk front edels overblijven? Dan heb ik nog niet gehad over het feit dat frontdef niet naar Der Stolz mocht, omdat Schedel wellicht nog zou gaan blitzen. Vaak gebeurd hé? Precies nooit. Is dat de enige keer? Nee natuurlijk niet! Naar Murus logde er ook een co om 7 uur, die ons vrolijk kwam verkondigen dat een vv niet nodig was want er was binnen 15 minute iemand. 10 uur, niemand te bekennen en Carlo op de vv gezet. 400 tot 600k mid-def die thuis kon blijven was het resultaat.

Dan denk je, aanvallend kunnen ze toch wel wat? Nou ik heb evenveel inzet, skill en nauwkeurigheid gezien op het gebied van aanvallen als op het gebied van vv-draaien: precies nul. Het enige wat jullie als spelers wel redelijk kunnen is account onderhoud, maar jullie doen net of jullie stuk voor stuk topspelers zijn.

Maar goed, wat verwacht je van spelers die zichzelf en elkaar ophemelen op basis van prestaties op werelden die een 5-tal jaar geleden gespeeld werden en een volledig andere, en in mijn optiek skill-lozere, speelstijl vereisen. Vraag ik een willekeurige ervaren classic speler van een recente wereld naar jullie prestatie komen ze tot de zelfde conclusie als ik hiervoor getrokken heb: prima voor accountonderhoud, niet meer dan dat.

Jullie account is een van de slechtste stamgenoten die ik de afgelopen jaren heb gehad, wellicht zelfs de slechtste. Als je het mij vraagt heb je aanzienlijk meer aan accounts als NIETTEDOEN, Valar Morghulis en Oelewapper dan aan het gehele Deceiver account en ik heb met alle ervaring.
Oké. Zoals de meesten wel weten ben ik al redelijke tijd gestopt op Deceiver, maar aangezien ik nog steeds zowel in zowel de appgroep van het account zit als ook de appgroep met de spelers van de 3 accounts waarmee Tyrant in eerste instantie is begonnen krijg ik nog steeds alles mee. En toen ik deze petty bashpost richting Deceiver las voelde ik me toch genoodzaakt hier even op te reageren.

Zoals al aangegeven ben ik destijds gestopt. Dit was rond de periode dat Melvin in de leiding kwam. Voor degenen die rekenen hebben gehad en tevens weten wat een causaal verband is kunnen misschien de link wel leggen. Laat ik voorop stellen dat ik met Melvin prima kan praten over dingen buiten TW (hebben wel dezelfde interesses/kijk op bepaalde zaken) en ook op strategisch gebied is Melvin wel een prima speler. Leidinggeven is echter niet voor hem weggelegd. Laat ik het anders stellen: ik kan je als leider gewoon echt niet serieus nemen en ik vind je daarvoor ook uitermate ongeschikt. Dreigen met je account op delete zetten, mensen belachelijk maken/uitschelden als ze uit de chat zijn en andere stamgenoten aansporen om een stab te plegen om maar even een paar voorbeelden te noemen. Want ja, we kunnen er doekjes omheen winden, het hele idee achter de stab die Murus in de start heeft gepleegd was van jou afkomstig. Heb ik destijds uiteraard niet gezegd omdat ik de vuile was binnenshuis wilde houden, maar aangezien jij hier laat zien dat jij daar lak aan hebt: prima.

Zoals Elko hier recentelijk al heeft aangehaald: wij zijn hier met een aantal oudgedienden (waar in een appgroep grappend werd geopperd om gezamenlijk W76 te starten en een beetje aan te kloten) gestart zonder dat we hele serieuze bedoelingen hadden. Jij wilde ons zo graag joinen via Jan waarna je mee mocht starten. Ook toen was er nog steeds niet de intentie om hier voor een wereldwinst te gaan spelen. Dat is later pas een beetje besloten toen de stam vorm kreeg en het ineens serieus werd. Het is niet voor niets dat er niet eens meer een handvol spelers van die oorspronkelijke groep aan spelen is. En dat Deceiver niks voor de stam heeft gedaan is natuurlijk onzin. Dit bagatelliseren van wat Deceiver voor de stam heeft gedaan zwakt je post ook echt af (voor zover er ook maar iets instaat wat wel klopt of niet overdreven is), voornamelijk omdat het vrij misplaatst is. Om maar één voorbeeld aan te halen: zonder Deceiver (en dan voornamelijk dankzij Elko en Bas) had een TAS de start waarschijnlijk niet eens overleefd en had je dus al een gat in je phalanx gehad. Daarnaast hebben zij zich meermaals leeggezet voor de stam en het belang van de stam zwaarder laten wegen dan hun individuele belang. Dat weet je misschien niet omdat je niet alles meekrijgt wat er achter de schermen (in de acc chat) plaatsvind, maar daar mag je me op mijn woord geloven. Ik ben niet het type persoon wat z'n posts aandikt om het sterker over te laten komen. ;)

Meest overschatte accounts ja? Haal je nou toch geen waanideeen in je hoofd. Zowel tegen een actief REOL account als een actief Deceiver account zou je het 1v1 100% afleggen haha. En nog een tip: hou die vuile was lekker binnen tot de wereld gespeeld is. Hier schiet niemand wat mee op en je zet alleen jezelf voor lul.
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
3.771
Meest overschatte accounts ja? Haal je nou toch geen waanideeen in je hoofd. Zowel tegen een actief REOL account als een actief Deceiver account zou je het 1v1 100% afleggen haha.
Je denkt dit toch niet serieus nog steeds hé?

Vind het wel triest om accounts tot op deze hoogte af te kraken. Ik vind dat je op het AF best weleens kritisch kunt zijn op je stamgenoten, maar op zijn minst heel wat genuanceerder dan dit. Het begint een aardig herhalend thema te worden bij jou, dat je in jouw ogen matige accounts hard afkraakt (intern of publiekelijk) ipv speelt met de gedachte dat er in TW nu eenmaal wat mindere accounts aanwezig kunnen zijn maar je ook als stam de taak hebt om dat probeert dat op te vangen / ze te "begeleiden". Dan mag je ze gerust wegzetten als overschatte spelers in een lijstje, en natuurlijk kunnen er frustraties zijn, maar ik hoor dat je soms nogal graag spelers de grond in scheldt en ze wegjaagt. Ik vraag me af of je jouw positieve bijdrage (in activiteit) niet soms ongedaan gemaakt wordt met het gedrag dat je weleens vertoont/vertoonde binnen stammen. Je kunt misschien best een goede kwaliteits/activiteitspuls zijn in een stam, maar de sfeer lijdt er zichtbaar weleens onder. Misschien puntje voor jou om aan te werken.
Je hebt enigszins gelijk met deze post. Er is vaak een bepaalde groep spelers met wie ik goed kan en een groep met wie ik niet goed ga. In de meeste gevallen is die tweede groep ook de groep inactievelingen die gaan slapen als ze incommings krijgen en de volgende dag het resultaat op de app bekijken.
 
Reactiescore
3.362
@salt

Zullen we NAP afspreken en kyuka vs dotn 1 v 1 laten houden

Tyrant houdt zich ook afzijdig

Tevens zal ik ook dienen als bookmaker, odds 1.4 keer inzet terug bij kyuka, 2.1 bij DOTN
 
Reactiescore
1.656
Ik zal dan bij deze maar weer eens het ww opvragen van Deceiver!
 
Reactiescore
1.047
Daarbuiten kwamen er ook twee andere co's voor jullie account via mij, maar dat terzijde.Als het aan jullie principes gelegen had speelde we hier met 5 accounts, waarvan er ééntje in de mid-game in ieder geval al inactief geworden was (jullie). Verder was alles kut en had iedereen zijn gebreken. Iets eraan doen en helpen? Neejoh! Gewoon nee zeggen en geen oplossing aandragen.Poh Knap zeg, 4x vv gedraaid! Lekker hoor. Als je dat al als noemenswaardig in je post zet is mijn punt voldoende onderbouwd.
Sinds dat jullie front met Schedel hebben staan er gewoon stacks hoor. Wel 12h later dan de de afloop van de nap, dat wel.Je moest ook edels sturen op WhatTheDuck? Zegt alweer genoeg dit.Bekijk bijlage 26228

Zet die van jullie er eens onder?Wij hadden (en hebben) 2 torens gestacked staan. Toentertijd met 60k. De twee redenen dat wij minder OS konden zenden naar Noord is omdat wij de nood-vv van elk account daar hadden en verder weg lagen. Als ik dan OS stuur dan kan dat of gewoonweg niet, of ik schakel een mee-sniper uit. Vraag Murus en Mien maar of ze def/actieve hulp van ons kregen en je zult zien.

Wellicht een idee om voortaan gewoon lekker zelf op de Casual te gaan spelen, want een actieve wereld zou ik je niet meer aanraden.
Een van die spelers die na één dag al gequit was door jou? Bedoel je hem?

Als het aan ons lag speelden we gewoon met accounts waarvan wij de bespelers chill vonden, de rest zien we dan wel. Dan was het in ieder geval een leuke wereld en waren veel van die spelers nog niet gestopt. In tegenstelling tot wat voor grap het nu is. Wij wilden prima oplossingen aandragen, maar het merendeel van de stam was altijd voor en hebben wij maar voor de stam gekozen.

Ah ja, nu ga je mijn argumenten en voorbeelden als een lachertje af doen? In tegenstelling tot jij geef ik tenminste argumenten, jij spuugt alleen maar gal en komt niks zinnigs uit.

In plaats van het te ontkrachten ga je er zo mee om. Whatteduck heb in niet genoemd want dat maakte opzich niet veel uit. @Rob. Misschien dat jij dat weet. In heb alleen in de ochtend lijstjes afgewerkt.

Daarnaast hoef ik Mien en Murus helemaal niet te vragen, interesseert mij totaal niet. Dat jij op dat moment die keuze maakte zegt genoeg over het spelinzicht. Liever zelfs twee CF’s dan een acc in nood helpen. Ik wist het wel

ik ben blij dat ik al een tijdje gestopt ben, op het kleine beetje helpen op dotn na. Dus nee, ik pas voor een casual wereld, al zouden sommigen mij daar graag hebben.
 
Reactiescore
3.771
@salt

Zullen we NAP afspreken en kyuka vs dotn 1 v 1 laten houden

Tyrant houdt zich ook afzijdig

Tevens zal ik ook dienen als bookmaker, odds 1.4 keer inzet terug bij kyuka, 2.1 bij DOTN
Zet dan ook een weddenschapje op voor welke windrichting Deceiver daarna kiest.
 
Reactiescore
885
@salt

Zullen we NAP afspreken en kyuka vs dotn 1 v 1 laten houden

Tyrant houdt zich ook afzijdig

Tevens zal ik ook dienen als bookmaker, odds 1.4 keer inzet terug bij kyuka, 2.1 bij DOTN
Zou de odds wel iets verhoger voor DOTN
 
Reactiescore
3.771
Een van die spelers die na één dag al gequit was door jou? Bedoel je hem?

Als het aan ons lag speelden we gewoon met accounts waarvan wij de bespelers chill vonden, de rest zien we dan wel. Dan was het in ieder geval een leuke wereld en waren veel van die spelers nog niet gestopt. In tegenstelling tot wat voor grap het nu is. Wij wilden prima oplossingen aandragen, maar het merendeel van de stam was altijd voor en hebben wij maar voor de stam gekozen.

Ah ja, nu ga je mijn argumenten en voorbeelden als een lachertje af doen? In tegenstelling tot jij geef ik tenminste argumenten, jij spuugt alleen maar gal en komt niks zinnigs uit.

In plaats van het te ontkrachten ga je er zo mee om. Whatteduck heb in niet genoemd want dat maakte opzich niet veel uit. @Rob. Misschien dat jij dat weet. In heb alleen in de ochtend lijstjes afgewerkt.

Daarnaast hoef ik Mien en Murus helemaal niet te vragen, interesseert mij totaal niet. Dat jij op dat moment die keuze maakte zegt genoeg over het spelinzicht. Liever zelfs twee CF’s dan een acc in nood helpen. Ik wist het wel

ik ben blij dat ik al een tijdje gestopt ben, op het kleine beetje helpen op dotn na. Dus nee, ik pas voor een casual wereld, al zouden sommigen mij daar graag hebben.
Komt de pp-log van Deceiver ook nog hierop te staan?
 

Conceived by Communism

Casanova W36
Reactiescore
1.009
Ook al zijn de gemoederen zo erg en heftig, wat dan ook: why the fuck zou je zo openlijk de vuile was buiten hangen.

Jullie mogen je allemaal geen waardig stamgenoot noemen, man man man. Leg die lullen gewoon eens op tafel, ff meten en dan is het klaar.

Ik schaam me gewoon om jullie leider te zijn, bedankt daarvoor.
 
Reactiescore
3.362
Zou de odds wel iets verhoger voor DOTN
Omdat Jona wil gaan spelen weer?

Ja ik merk dat de markt nog niet eensgezind is of dat nu een gusntig feit isvoor ze of niet, schommelt nu tussen de 2 en 2.4
 
Reactiescore
2.301
@salt

Zullen we NAP afspreken en kyuka vs dotn 1 v 1 laten houden

Tyrant houdt zich ook afzijdig

Tevens zal ik ook dienen als bookmaker, odds 1.4 keer inzet terug bij kyuka, 2.1 bij DOTN
Amai ben blij dat je Deceiver voorstelt ipv reol...
Melvin rekken zou me weer veel te arrogant maken :/
 
Reactiescore
563
Laat murus erbuiten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!