Golden Awards

Reactiescore
884
Omdat zoals Steven al aangeeft het op het moment alleen maar dom gewijs is. Nou leuk en constructief is dat:redface:
 
Reactiescore
771
Het lijkt er een beetje op wanneer Salt een fout begaat dat Salt niet wil toegeven en andere wegen of excuses zoekt. Nu als voorbeeld de cf bij Snow.

Wees een man, accepteer de cf en speel verder. Wij hebben ook een lelijke cf van die Cacturne in de halve rim, weliswaar legaal verkregen maar toch.

Als je reageert op deze post met "maar jullie" dan reageer ik niet. Dus aan de poeskes van Snow, er zijn regels overreden die door beide stammen zijn doorgevoerd, geef dat dorp terug en er is niks aan het handje.
 
Reactiescore
884
Ik vind het vrij leuk hier tot ik de posts van jou lees waarin je wederom andere posts afkraakt en subtiele bashes naar Tyrant uit :biggrin:
Zolang het maar subtiel blijft toch:wink:
 
Reactiescore
108
Dag mede AF'ers,

ik heb zelf nog nooit een GA geschreven, niet raar aangezien ik vanaf 73 speel, maar dacht ik heb een paar drankies op (trots @Rene el Grande?) en ga effe lekker een stukkie tikken. Niks beters te doen om 23u op 2e kerstdag.

Ja naamgenoot ik ben een newgen nu happy?

Anyways nu weer on topic:
Beste speler:
Salt:
QID
Elke blitspoging die wij gedaan hebben op accounts die geen nachter hebben waren binnen 30min onder vv van deze nolifers. Nolifers in de positieve manier van t woord i guess want ze blockten alles dus positief voor Salt . Verder vind ik dat dit account telkens in de top meedraait en ondanks alle kritieken alle verwachtingen blijft overstijgen. En na al deze lof van mijn kant heb je ook nog alle lof vanuit kamp Salt wat het voor mij het beste team van Salt maakt. (wellicht wel vd wereld? De tijd zal het leren)

Tyrant:
Binnen Tyrant wil ik hier neerzetten, en met pijn en moeite doe ik dit, Kyuka. Mijn god Melvin wat kan jij een lastig ventje zijn in omgang en een beetje egoïsme in het spel heb je ook wel, maar jij en Dirk zetten niet alleen ongelooflijk veel werk/vv’s/uren weg waar ik mn hoedje voor afneem. Daarnaast heb ik hoge verwachtingen van jullie dus zet ik jullie hier ook een beetje neer voor de rest van de wereld to come.

Beste stam:
Poeh dit is een lastige aangezien deze tweestrijd eigenlijk al heel lang aan zat te komen. Men kan zeggen dat een strijd met 4 of 3 erin zat maar als je de liggingen van aan de ene kant premade Salt en aan de andere kant premade Tyrant met early aanvullingen zag was het eigenlijk onmogelijk voor concurrenten om een degelijke positie te verkrijgen om een beslissende invloed te hebben. Desondanks vind ik dat Waste genoemd mag worden omdat deze stam wel de early to early midgame sterk beïnvloed heeft. Is er een betere stam momenteel? Punten/dorpen geeft aan Salt, positie op de kaart is ook helaas positiever voor Salt. Daarom vind ik dat tot nu toe de beste stam Salt is gebleken door slimme rekruten en jumps, ondanks dat deze wel heel erg het wereldbeeld bepaald hebben is het gewoon een diplomatische outplay geweest.

De beste stam speler:
Salt:

Alweer QID, zoals hierboven vernoemd de nood vv’s en de berichten vanuit kamp Salt vind ik QID een terechte winnaar voor Salt.

Voor Tyrant vind ik dit een hele lastige. Ga ik voor de meeste vv’s, ga ik voor de belangrijke vv’s of ga ik voor het hele stambelang in totaal. Ik heb hier gekozen voor team Noire. Eigenaar en leider @Conceived by Communism is een tijdje weg geweest, maar dat betekend niet dat de rest van het team ook maar een steekje heeft laten vallen. Lukas en Brian presteren nog altijd op een zeer hoog niveau en ja geloof je het @lord-toms heeft ook een sterk aandeel. Deze heren halen niet alleen dagelijks goeie gs scores maar zijn ook niet bang van t gooien van een blitsje, een wekkertje te zetten, en met name zichzelf op de 2e plaats zetten. Als er iemand in Tyrant is die altijd hun best doen voor het stambelang is het team Noire. Daarnaast kunnen we mijn naamgenoot @DragonShield3 niet vergeten die al meerdere keren defensief heeft laten zien zn mannetje te staan wanneer hij nodig is op elke mogelijke manier. (En nee doordenkers we hebben t hier over TW)

Het grootste ego:
Hoe vaak mag men het nog herhalen? @Rene el Grande is hier bij uitstek de winnaar. Puur door de verandering van je accountnaam en er niks van waar te maken buiten alcoholgebruik en aanwezigheid ontduiken na. Oprecht vriend geef is leiding ipv de leiding naar de tap te volgen.

Beste leider:
Voor Salt kan ik hier geen antwoord op geven, dus die zal ik natuurlijk laten liggen.

Voor Tyrant, ja het is geen verrassing, het is ook voor mij @Conceived by Communism. Ondanks dat hij het even te druk had met video’s maken van natuurkunde opdrachtjes is hij voor mij nog altijd de beste leider geweest. Jordi zorgt voor zoveel balans binnen Tyrant. Ervaring spreekt hier natuurlijk een grote rol en het controleren van vervelende ventjes is ie ook wel gewend als docent. Daarnaast zorgt Jordi voor een juiste toon en rust binnen een stam. Voice of reason is eigenlijk het enige wat in me opkomt.

Slechtste leider:
Meh ik vind dit zo’n naar kopje. Ik geloof dat iedere leider probeert het beste uit zichzelf en zijn stamgenoten te halen.
Vind het respectloos voor een ieder die hier zn best voor doet.

Oh wacht @Too Hot For This Planet bestaat. Sowieso dit kansloze ventje.

Meest onderschatte stam:
Tja waardeloos kopje in dit stadium dus deze sla ik over

Meest overschatte stam:
Repeat hierboven

Meest overschatte speler:
Salt:
Deze vind ik eigenlijk het lastigste tot nu toe. Ik ben een onbekende in community, en ondanks dat ik dit graag zo wil houden, is dit voor deze wel een behoorlijk knelpunt. Altijd hebben mensen praatjes over andere spelers en accounts waarvan ik denk, ja ik ken deze gasten niet maar wat ik nu zie is niet top nee. Puur op deze basering ga ik voor TheProphecy. Wereldwinstje op het account staan maar offensief hebben ze nou niet bepaald gepresteerd tot nu toe. Daarnaast hebben ze fouten gemaakt mbt frontvorming waar andere accounts best flink op gekapitaliseerd hebben en het hierdoor nog wel is zwaar kunnen gaan krijgen.

Tyrant:Tja om nou binnen je eigen stam een overrated account te noemen vind ik ook geen leuke. Toch vind ik wel dat er 1 account tot nu toe is die mij tegen valt. Dit is namelijk REOL. Hun rang is wellicht mooi maar wanneer het er om draait vind ik toch dit account meer moet gaan brengen in het nieuwe jaar.

Meest onderschatte speler:
Salt
deze is zo overduidelijk voor mij. Dit is natuurlijk Mashup. Deze heren had eerlijk gezegd niemand een hoge pet van op. Wablief ze waren bijna niet aangenomen in Salt. Desalniettemin hebben ze het tegendeel bewezen. Ze hebben meerdere blitzen succesvol verdedigd en sommigen waren toch best uitgebreid. Als je enige verliezen zijn 2 van je 3 slim verkregen cf’s zijn ben je voor mij gewoon een sterk account.

Tyrant Gek genoeg zet ik hier mijn eigen account neer namelijk Abusing the Law. Ik denk dat wij als team genoeg op ons dak hebben gekregen en toch altijd een beetje als het vreemde eendje gezien worden. Met onze ongelooflijk moeilijke phalanx met 5 mogelijke edelaars denk ik toch dat men ons als een te makkelijk doelwit ziet/zal blijven zien.

Met wie zou ik zeker graag in een stam zitten:
Oef ook een lastige. Dit baseer ik het op gezellig overkomen, een eventueel niveau of een balans hiertussen.
Denk toch dat ik voor de gouden middenweg ga (natuurlijk de makkelijke optie)?
Voor mij zijn dat de heren van @Calamity. (zolang Joa niet zijn vervelende, betweterige stemmetje opzet), @Rene el Grande omdat ik zelf ook zeer graag van een drankie hou en dan als laatste het team van QID. Team @Qui Intus Diaboli lijken naast een supergemotiveerd en goed team ook zeer gezellig team dus deze heren verdienen voor mij ook een benoeming voor het Salt kamp. Wat betreft Tyrant vind ik met name Noire, TAS, eMM, mijn huidige team en mijn mede Groningers echt een toevoeging waard.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
Ondanks dat de scripts van Warre bizar goed zijn en wellicht ze kwalitatief een goed team zijn zeg ik team Schedel. Wij botsen gewoon. Verder zou ik niet graag een stamlid zijn van @Absurd. omdat hij een knowitall is zonder dat ie iets weet.

Mooiste spelers naam:
Ik vind Night Train de mooiste naam omdat het eerste wat ik van ze zag was 2 cf’s pakken in de nacht bij THC en ondanks dat dat een zeer slechte situatie voor ons opbracht ik het heel ironisch en grappig vond.

Mooiste stam naam:
Hier is geen twijfel: Tyrant.

Het tofste topic:
Spotprenten wanneer @Global Knowledge, @calamity, @Boy Meets World hun best doen. Of wanneer Joa een lap tekst post in een ander topic. Dat is pretty much een spotprent.

Het domste topic:
Ik ga hier het complimententopic neerzetten. Puur omdat het eigenlijk het nare/ironische opmerkingtopic van gemaakt moet worden. Daarnaast worden daar 300x meer gespreken gevoerd vanuit de nare of stokerige posts die in de ervoor gemaakte topics gepost zouden moeten worden.

Favoriete forum poster:
@Dutchgangster gewoon om zn naam
@Global Knowledge nowledge memes
@Boy Meets World naast degelijke posts op zn tijd ook goeie spotprenten
@Rene el Grande als ie dronken is

Minst favoriete forum poster:
@mathieu, je bent me de moeite niet waard om de hoeveelheid i’s op te zoeken
@Interdictum. omdat het gewoon een arrogante zak is
@Too Hot For This Planet omdat je nog kanslozer bent in dit spel en het AF dan ik
@Kyuka je mag mn leider zijn maar op t AF doe je me soms echt pijn aan mn ogen

Mooiste profiel foto van spelers:
Twijfelde tussen Night Train of QID, kies toch voor NT. (teveel moeite om te adden staat hierboven wel)

Mooiste profiel foto van stammen:
Tyrant.

Salt jullie pf is nog triester dan die van ATL en wij hebben Belle Delphine als pf.

Mooiste actie van de wereld:
Ik vond de mooiste actie van de wereld de vorige en enige goeie massa van Salt op Tyrant. Mooi plan, goed uitgevoerd en onverwacht. Simpelweg een hele sterke massa en ook aan de andere kant goed verdedigd. Rip pp @et Murus Magnificum @Curiosity

Meest belovende speler voor de toekomst:
Salt
Meest onderschat is de meest veelbelovende? Anyways ik kies hier voor Mashup. Dit account heeft mij tot nu toe niet teleurgesteld ondanks een lastig front met Abusing the Law en Beertje Paddington (nog altijd de slechtste accountnaam around) houden ze zich goed en denk dat deze heren kunnen verrassen.

Tyrant Voor Tyrant vind ik deze een lastige. Ik denk dat ik hier The American Sniper neer ga zetten. De heren zijn een beetje op de achtergrond geraakt na alle vroege actie op dat account en denk dat dit team een hele sterke wereld neer gaat zetten.

Meest belovende stam voor de toekomst:
Ook geen meerwaarde

Grootste blunder:
Beetje eerlijkheid is op zn plaats, het rekruteren van THC, op 1 speler na zijn deze heren compleet door het ijs gezakt en zijn nog harder gaan runnen dan Dennis naar zn poederleverancier.

Voor wie heb je nu echt respect:
I have respect for… ABSOLUTELY FUCKING NOBODY!

Nee in all fairness zou ik dan toch de beide stamleidingen noemen, @Slave to the Rythm voor het mij nog niet kicken van het acc, @calamus incendius voor de talloze nachten, @Rene el Grande voor het handelen van alle katers (i feel you) en als laatste @IMakeYouHappy voor alle mooie conversaties. Ja hij kan ook normaal doen.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:
Team ATL all day every day. @Abusing The Law @Calamus Incendium @Slave To The Rhythm @Ithyphallophobia @Global Knowledge @riluc

Daarnaast ook wel een kleine SO naar @IMakeYouHappy , @Conceived by Communism en gek genoeg toch ook wel @Kyuka die mij persoonlijk wel triggered om er het uiterste uit te halen maar dan op mijn eigen manier.

Ik wil graag nog meedelen dat:
Ik hier al veel teveel tijd aan heb besteed en ik nu graag een adt trek.
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
2.618
Heuj go team Mashup
 
Reactiescore
3.141
Norey top
 
Reactiescore
675
Dag mede AF'ers,

ik heb zelf nog nooit een GA geschreven, niet raar aangezien ik vanaf 73 speel, maar dacht ik heb een paar drankies op (trots @Rene el Grande?) en ga effe lekker een stukkie tikken. Niks beters te doen om 23u op 2e kerstdag.

Ja naamgenoot ik ben een newgen nu happy?

Anyways nu weer on topic:
Beste speler:
Salt:
QID
Elke blitspoging die wij gedaan hebben op accounts die geen nachter hebben waren binnen 30min onder vv van deze nolifers. Nolifers in de positieve manier van t woord i guess want ze blockten alles dus positief voor Salt . Verder vind ik dat dit account telkens in de top meedraait en ondanks alle kritieken alle verwachtingen blijft overstijgen. En na al deze lof van mijn kant heb je ook nog alle lof vanuit kamp Salt wat het voor mij het beste team van Salt maakt. (wellicht wel vd wereld? De tijd zal het leren)

Tyrant:
Binnen Tyrant wil ik hier neerzetten, en met pijn en moeite doe ik dit, Kyuka. Mijn god Melvin wat kan jij een lastig ventje zijn in omgang en een beetje egoïsme in het spel heb je ook wel, maar jij en Dirk zetten niet alleen ongelooflijk veel werk/vv’s/uren weg waar ik mn hoedje voor afneem. Daarnaast heb ik hoge verwachtingen van jullie dus zet ik jullie hier ook een beetje neer voor de rest van de wereld to come.

Beste stam:
Poeh dit is een lastige aangezien deze tweestrijd eigenlijk al heel lang aan zat te komen. Men kan zeggen dat een strijd met 4 of 3 erin zat maar als je de liggingen van aan de ene kant premade Salt en aan de andere kant premade Tyrant met early aanvullingen zag was het eigenlijk onmogelijk voor concurrenten om een degelijke positie te verkrijgen om een beslissende invloed te hebben. Desondanks vind ik dat Waste genoemd mag worden omdat deze stam wel de early to early midgame sterk beïnvloed heeft. Is er een betere stam momenteel? Punten/dorpen geeft aan Salt, positie op de kaart is ook helaas positiever voor Salt. Daarom vind ik dat tot nu toe de beste stam Salt is gebleken door slimme rekruten en jumps, ondanks dat deze wel heel erg het wereldbeeld bepaald hebben is het gewoon een diplomatische outplay geweest.

De beste stam speler:
Salt:

Alweer QID, zoals hierboven vernoemd de nood vv’s en de berichten vanuit kamp Salt vind ik QID een terechte winnaar voor Salt.

Voor Tyrant vind ik dit een hele lastige. Ga ik voor de meeste vv’s, ga ik voor de belangrijke vv’s of ga ik voor het hele stambelang in totaal. Ik heb hier gekozen voor team Noire. Eigenaar en leider @Conceived by Communism is een tijdje weg geweest, maar dat betekend niet dat de rest van het team ook maar een steekje heeft laten vallen. Lukas en Brian presteren nog altijd op een zeer hoog niveau en ja geloof je het @lord-toms heeft ook een sterk aandeel. Deze heren halen niet alleen dagelijks goeie gs scores maar zijn ook niet bang van t gooien van een blitsje, een wekkertje te zetten, en met name zichzelf op de 2e plaats zetten. Als er iemand in Tyrant is die altijd hun best doen voor het stambelang is het team Noire. Daarnaast kunnen we mijn naamgenoot @DragonShield3 niet vergeten die al meerdere keren defensief heeft laten zien zn mannetje te staan wanneer hij nodig is op elke mogelijke manier. (En nee doordenkers we hebben t hier over TW)

Het grootste ego:
Hoe vaak mag men het nog herhalen? @Rene el Grande is hier bij uitstek de winnaar. Puur door de verandering van je accountnaam en er niks van waar te maken buiten alcoholgebruik en aanwezigheid ontduiken na. Oprecht vriend geef is leiding ipv de leiding naar de tap te volgen.

Beste leider:
Voor Salt kan ik hier geen antwoord op geven, dus die zal ik natuurlijk laten liggen.

Voor Tyrant, ja het is geen verrassing, het is ook voor mij @Conceived by Communism. Ondanks dat hij het even te druk had met video’s maken van natuurkunde opdrachtjes is hij voor mij nog altijd de beste leider geweest. Jordi zorgt voor zoveel balans binnen Tyrant. Ervaring spreekt hier natuurlijk een grote rol en het controleren van vervelende ventjes is ie ook wel gewend als docent. Daarnaast zorgt Jordi voor een juiste toon en rust binnen een stam. Voice of reason is eigenlijk het enige wat in me opkomt.

Slechtste leider:
Meh ik vind dit zo’n naar kopje. Ik geloof dat iedere leider probeert het beste uit zichzelf en zijn stamgenoten te halen.
Vind het respectloos voor een ieder die hier zn best voor doet.

Oh wacht @Too Hot For This Planet bestaat. Sowieso dit kansloze ventje.

Meest onderschatte stam:
Tja waardeloos kopje in dit stadium dus deze sla ik over

Meest overschatte stam:
Repeat hierboven

Meest overschatte speler:
Salt:
Deze vind ik eigenlijk het lastigste tot nu toe. Ik ben een onbekende in community, en ondanks dat ik dit graag zo wil houden, is dit voor deze wel een behoorlijk knelpunt. Altijd hebben mensen praatjes over andere spelers en accounts waarvan ik denk, ja ik ken deze gasten niet maar wat ik nu zie is niet top nee. Puur op deze basering ga ik voor TheProphecy. Wereldwinstje op het account staan maar offensief hebben ze nou niet bepaald gepresteerd tot nu toe. Daarnaast hebben ze fouten gemaakt mbt frontvorming waar andere accounts best flink op gekapitaliseerd hebben en het hierdoor nog wel is zwaar kunnen gaan krijgen.

Tyrant:Tja om nou binnen je eigen stam een overrated account te noemen vind ik ook geen leuke. Toch vind ik wel dat er 1 account tot nu toe is die mij tegen valt. Dit is namelijk REOL. Hun rang is wellicht mooi maar wanneer het er om draait vind ik toch dit account meer moet gaan brengen in het nieuwe jaar.

Meest onderschatte speler:
Salt
deze is zo overduidelijk voor mij. Dit is natuurlijk Mashup. Deze heren had eerlijk gezegd niemand een hoge pet van op. Wablief ze waren bijna niet aangenomen in Salt. Desalniettemin hebben ze het tegendeel bewezen. Ze hebben meerdere blitzen succesvol verdedigd en sommigen waren toch best uitgebreid. Als je enige verliezen zijn 2 van je 3 slim verkregen cf’s zijn ben je voor mij gewoon een sterk account.

Tyrant Gek genoeg zet ik hier mijn eigen account neer namelijk Abusing the Law. Ik denk dat wij als team genoeg op ons dak hebben gekregen en toch altijd een beetje als het vreemde eendje gezien worden. Met onze ongelooflijk moeilijke phalanx met 5 mogelijke edelaars denk ik toch dat men ons als een te makkelijk doelwit ziet/zal blijven zien.

Met wie zou ik zeker graag in een stam zitten:
Oef ook een lastige. Dit baseer ik het op gezellig overkomen, een eventueel niveau of een balans hiertussen.
Denk toch dat ik voor de gouden middenweg ga (natuurlijk de makkelijke optie)?
Voor mij zijn dat de heren van @Calamity. (zolang Joa niet zijn vervelende, betweterige stemmetje opzet), @Rene el Grande omdat ik zelf ook zeer graag van een drankie hou en dan als laatste het team van QID. Team @Qui Intus Diaboli lijken naast een supergemotiveerd en goed team ook zeer gezellig team dus deze heren verdienen voor mij ook een benoeming voor het Salt kamp. Wat betreft Tyrant vind ik met name Noire, TAS, eMM, mijn huidige team en mijn mede Groningers echt een toevoeging waard.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
Ondanks dat de scripts van Warre bizar goed zijn en wellicht ze kwalitatief een goed team zijn zeg ik team Schedel. Wij botsen gewoon. Verder zou ik niet graag een stamlid zijn van @Absurd. omdat hij een knowitall is zonder dat ie iets weet.

Mooiste spelers naam:
Ik vind Night Train de mooiste naam omdat het eerste wat ik van ze zag was 2 cf’s pakken in de nacht bij THC en ondanks dat dat een zeer slechte situatie voor ons opbracht ik het heel ironisch en grappig vond.

Mooiste stam naam:
Hier is geen twijfel: Tyrant.

Het tofste topic:
Spotprenten wanneer @Global Knowledge, @calamity, @Boy Meets World hun best doen. Of wanneer Joa een lap tekst post in een ander topic. Dat is pretty much een spotprent.

Het domste topic:
Ik ga hier het complimententopic neerzetten. Puur omdat het eigenlijk het nare/ironische opmerkingtopic van gemaakt moet worden. Daarnaast worden daar 300x meer gespreken gevoerd vanuit de nare of stokerige posts die in de ervoor gemaakte topics gepost zouden moeten worden.

Favoriete forum poster:
@Dutchgangster gewoon om zn naam
@Global Knowledge nowledge memes
@Boy Meets World naast degelijke posts op zn tijd ook goeie spotprenten
@Rene el Grande als ie dronken is

Minst favoriete forum poster:
@mathieu, je bent me de moeite niet waard om de hoeveelheid i’s op te zoeken
@Interdictum. omdat het gewoon een arrogante zak is
@Too Hot For This Planet omdat je nog kanslozer bent in dit spel en het AF dan ik
@Kyuka je mag mn leider zijn maar op t AF doe je me soms echt pijn aan mn ogen

Mooiste profiel foto van spelers:
Twijfelde tussen Night Train of QID, kies toch voor NT. (teveel moeite om te adden staat hierboven wel)

Mooiste profiel foto van stammen:
Tyrant.

Salt jullie pf is nog triester dan die van ATL en wij hebben Belle Delphine als pf.

Mooiste actie van de wereld:
Ik vond de mooiste actie van de wereld de vorige en enige goeie massa van Salt op Tyrant. Mooi plan, goed uitgevoerd en onverwacht. Simpelweg een hele sterke massa en ook aan de andere kant goed verdedigd. Rip pp @et Murus Magnificum @Curiosity

Meest belovende speler voor de toekomst:
Salt
Meest onderschat is de meest veelbelovende? Anyways ik kies hier voor Mashup. Dit account heeft mij tot nu toe niet teleurgesteld ondanks een lastig front met Abusing the Law en Beertje Paddington (nog altijd de slechtste accountnaam around) houden ze zich goed en denk dat deze heren kunnen verrassen.

Tyrant Voor Tyrant vind ik deze een lastige. Ik denk dat ik hier The American Sniper neer ga zetten. De heren zijn een beetje op de achtergrond geraakt na alle vroege actie op dat account en denk dat dit team een hele sterke wereld neer gaat zetten.

Meest belovende stam voor de toekomst:
Ook geen meerwaarde

Grootste blunder:
Beetje eerlijkheid is op zn plaats, het rekruteren van THC, op 1 speler na zijn deze heren compleet door het ijs gezakt en zijn nog harder gaan runnen dan Dennis naar zn poederleverancier.

Voor wie heb je nu echt respect:
I have respect for… ABSOLUTELY FUCKING NOBODY!

Nee in all fairness zou ik dan toch de beide stamleidingen noemen, @Slave to the Rythm voor het mij nog niet kicken van het acc, @calamus incendius voor de talloze nachten, @Rene el Grande voor het handelen van alle katers (i feel you) en als laatste @IMakeYouHappy voor alle mooie conversaties. Ja hij kan ook normaal doen.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:
Team ATL all day every day. @Abusing The Law @Calamus Incendium @Slave To The Rhythm @Ithyphallophobia @Global Knowledge

Daarnaast ook wel een kleine SO naar @IMakeYouHappy , @Conceived by Communism en gek genoeg toch ook wel @Kyuka die mij persoonlijk wel triggered om er het uiterste uit te halen maar dan op mijn eigen manier.

Ik wil graag nog meedelen dat:
Ik hier al veel teveel tijd aan heb besteed en ik nu graag een adt trek.
Mooi lijstje en bedankt voor de benoemingen van ons team! :D
 
Reactiescore
319
Dag mede AF'ers,

ik heb zelf nog nooit een GA geschreven, niet raar aangezien ik vanaf 73 speel, maar dacht ik heb een paar drankies op (trots @Rene el Grande?) en ga effe lekker een stukkie tikken. Niks beters te doen om 23u op 2e kerstdag.

Ja naamgenoot ik ben een newgen nu happy?

Anyways nu weer on topic:
Beste speler:
Salt:
QID
Elke blitspoging die wij gedaan hebben op accounts die geen nachter hebben waren binnen 30min onder vv van deze nolifers. Nolifers in de positieve manier van t woord i guess want ze blockten alles dus positief voor Salt . Verder vind ik dat dit account telkens in de top meedraait en ondanks alle kritieken alle verwachtingen blijft overstijgen. En na al deze lof van mijn kant heb je ook nog alle lof vanuit kamp Salt wat het voor mij het beste team van Salt maakt. (wellicht wel vd wereld? De tijd zal het leren)

Tyrant:
Binnen Tyrant wil ik hier neerzetten, en met pijn en moeite doe ik dit, Kyuka. Mijn god Melvin wat kan jij een lastig ventje zijn in omgang en een beetje egoïsme in het spel heb je ook wel, maar jij en Dirk zetten niet alleen ongelooflijk veel werk/vv’s/uren weg waar ik mn hoedje voor afneem. Daarnaast heb ik hoge verwachtingen van jullie dus zet ik jullie hier ook een beetje neer voor de rest van de wereld to come.

Beste stam:
Poeh dit is een lastige aangezien deze tweestrijd eigenlijk al heel lang aan zat te komen. Men kan zeggen dat een strijd met 4 of 3 erin zat maar als je de liggingen van aan de ene kant premade Salt en aan de andere kant premade Tyrant met early aanvullingen zag was het eigenlijk onmogelijk voor concurrenten om een degelijke positie te verkrijgen om een beslissende invloed te hebben. Desondanks vind ik dat Waste genoemd mag worden omdat deze stam wel de early to early midgame sterk beïnvloed heeft. Is er een betere stam momenteel? Punten/dorpen geeft aan Salt, positie op de kaart is ook helaas positiever voor Salt. Daarom vind ik dat tot nu toe de beste stam Salt is gebleken door slimme rekruten en jumps, ondanks dat deze wel heel erg het wereldbeeld bepaald hebben is het gewoon een diplomatische outplay geweest.

De beste stam speler:
Salt:

Alweer QID, zoals hierboven vernoemd de nood vv’s en de berichten vanuit kamp Salt vind ik QID een terechte winnaar voor Salt.

Voor Tyrant vind ik dit een hele lastige. Ga ik voor de meeste vv’s, ga ik voor de belangrijke vv’s of ga ik voor het hele stambelang in totaal. Ik heb hier gekozen voor team Noire. Eigenaar en leider @Conceived by Communism is een tijdje weg geweest, maar dat betekend niet dat de rest van het team ook maar een steekje heeft laten vallen. Lukas en Brian presteren nog altijd op een zeer hoog niveau en ja geloof je het @lord-toms heeft ook een sterk aandeel. Deze heren halen niet alleen dagelijks goeie gs scores maar zijn ook niet bang van t gooien van een blitsje, een wekkertje te zetten, en met name zichzelf op de 2e plaats zetten. Als er iemand in Tyrant is die altijd hun best doen voor het stambelang is het team Noire. Daarnaast kunnen we mijn naamgenoot @DragonShield3 niet vergeten die al meerdere keren defensief heeft laten zien zn mannetje te staan wanneer hij nodig is op elke mogelijke manier. (En nee doordenkers we hebben t hier over TW)

Het grootste ego:
Hoe vaak mag men het nog herhalen? @Rene el Grande is hier bij uitstek de winnaar. Puur door de verandering van je accountnaam en er niks van waar te maken buiten alcoholgebruik en aanwezigheid ontduiken na. Oprecht vriend geef is leiding ipv de leiding naar de tap te volgen.

Beste leider:
Voor Salt kan ik hier geen antwoord op geven, dus die zal ik natuurlijk laten liggen.

Voor Tyrant, ja het is geen verrassing, het is ook voor mij @Conceived by Communism. Ondanks dat hij het even te druk had met video’s maken van natuurkunde opdrachtjes is hij voor mij nog altijd de beste leider geweest. Jordi zorgt voor zoveel balans binnen Tyrant. Ervaring spreekt hier natuurlijk een grote rol en het controleren van vervelende ventjes is ie ook wel gewend als docent. Daarnaast zorgt Jordi voor een juiste toon en rust binnen een stam. Voice of reason is eigenlijk het enige wat in me opkomt.

Slechtste leider:
Meh ik vind dit zo’n naar kopje. Ik geloof dat iedere leider probeert het beste uit zichzelf en zijn stamgenoten te halen.
Vind het respectloos voor een ieder die hier zn best voor doet.

Oh wacht @Too Hot For This Planet bestaat. Sowieso dit kansloze ventje.

Meest onderschatte stam:
Tja waardeloos kopje in dit stadium dus deze sla ik over

Meest overschatte stam:
Repeat hierboven

Meest overschatte speler:
Salt:
Deze vind ik eigenlijk het lastigste tot nu toe. Ik ben een onbekende in community, en ondanks dat ik dit graag zo wil houden, is dit voor deze wel een behoorlijk knelpunt. Altijd hebben mensen praatjes over andere spelers en accounts waarvan ik denk, ja ik ken deze gasten niet maar wat ik nu zie is niet top nee. Puur op deze basering ga ik voor TheProphecy. Wereldwinstje op het account staan maar offensief hebben ze nou niet bepaald gepresteerd tot nu toe. Daarnaast hebben ze fouten gemaakt mbt frontvorming waar andere accounts best flink op gekapitaliseerd hebben en het hierdoor nog wel is zwaar kunnen gaan krijgen.

Tyrant:Tja om nou binnen je eigen stam een overrated account te noemen vind ik ook geen leuke. Toch vind ik wel dat er 1 account tot nu toe is die mij tegen valt. Dit is namelijk REOL. Hun rang is wellicht mooi maar wanneer het er om draait vind ik toch dit account meer moet gaan brengen in het nieuwe jaar.

Meest onderschatte speler:
Salt
deze is zo overduidelijk voor mij. Dit is natuurlijk Mashup. Deze heren had eerlijk gezegd niemand een hoge pet van op. Wablief ze waren bijna niet aangenomen in Salt. Desalniettemin hebben ze het tegendeel bewezen. Ze hebben meerdere blitzen succesvol verdedigd en sommigen waren toch best uitgebreid. Als je enige verliezen zijn 2 van je 3 slim verkregen cf’s zijn ben je voor mij gewoon een sterk account.

Tyrant Gek genoeg zet ik hier mijn eigen account neer namelijk Abusing the Law. Ik denk dat wij als team genoeg op ons dak hebben gekregen en toch altijd een beetje als het vreemde eendje gezien worden. Met onze ongelooflijk moeilijke phalanx met 5 mogelijke edelaars denk ik toch dat men ons als een te makkelijk doelwit ziet/zal blijven zien.

Met wie zou ik zeker graag in een stam zitten:
Oef ook een lastige. Dit baseer ik het op gezellig overkomen, een eventueel niveau of een balans hiertussen.
Denk toch dat ik voor de gouden middenweg ga (natuurlijk de makkelijke optie)?
Voor mij zijn dat de heren van @Calamity. (zolang Joa niet zijn vervelende, betweterige stemmetje opzet), @Rene el Grande omdat ik zelf ook zeer graag van een drankie hou en dan als laatste het team van QID. Team @Qui Intus Diaboli lijken naast een supergemotiveerd en goed team ook zeer gezellig team dus deze heren verdienen voor mij ook een benoeming voor het Salt kamp. Wat betreft Tyrant vind ik met name Noire, TAS, eMM, mijn huidige team en mijn mede Groningers echt een toevoeging waard.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
Ondanks dat de scripts van Warre bizar goed zijn en wellicht ze kwalitatief een goed team zijn zeg ik team Schedel. Wij botsen gewoon. Verder zou ik niet graag een stamlid zijn van @Absurd. omdat hij een knowitall is zonder dat ie iets weet.

Mooiste spelers naam:
Ik vind Night Train de mooiste naam omdat het eerste wat ik van ze zag was 2 cf’s pakken in de nacht bij THC en ondanks dat dat een zeer slechte situatie voor ons opbracht ik het heel ironisch en grappig vond.

Mooiste stam naam:
Hier is geen twijfel: Tyrant.

Het tofste topic:
Spotprenten wanneer @Global Knowledge, @calamity, @Boy Meets World hun best doen. Of wanneer Joa een lap tekst post in een ander topic. Dat is pretty much een spotprent.

Het domste topic:
Ik ga hier het complimententopic neerzetten. Puur omdat het eigenlijk het nare/ironische opmerkingtopic van gemaakt moet worden. Daarnaast worden daar 300x meer gespreken gevoerd vanuit de nare of stokerige posts die in de ervoor gemaakte topics gepost zouden moeten worden.

Favoriete forum poster:
@Dutchgangster gewoon om zn naam
@Global Knowledge nowledge memes
@Boy Meets World naast degelijke posts op zn tijd ook goeie spotprenten
@Rene el Grande als ie dronken is

Minst favoriete forum poster:
@mathieu, je bent me de moeite niet waard om de hoeveelheid i’s op te zoeken
@Interdictum. omdat het gewoon een arrogante zak is
@Too Hot For This Planet omdat je nog kanslozer bent in dit spel en het AF dan ik
@Kyuka je mag mn leider zijn maar op t AF doe je me soms echt pijn aan mn ogen

Mooiste profiel foto van spelers:
Twijfelde tussen Night Train of QID, kies toch voor NT. (teveel moeite om te adden staat hierboven wel)

Mooiste profiel foto van stammen:
Tyrant.

Salt jullie pf is nog triester dan die van ATL en wij hebben Belle Delphine als pf.

Mooiste actie van de wereld:
Ik vond de mooiste actie van de wereld de vorige en enige goeie massa van Salt op Tyrant. Mooi plan, goed uitgevoerd en onverwacht. Simpelweg een hele sterke massa en ook aan de andere kant goed verdedigd. Rip pp @et Murus Magnificum @Curiosity

Meest belovende speler voor de toekomst:
Salt
Meest onderschat is de meest veelbelovende? Anyways ik kies hier voor Mashup. Dit account heeft mij tot nu toe niet teleurgesteld ondanks een lastig front met Abusing the Law en Beertje Paddington (nog altijd de slechtste accountnaam around) houden ze zich goed en denk dat deze heren kunnen verrassen.

Tyrant Voor Tyrant vind ik deze een lastige. Ik denk dat ik hier The American Sniper neer ga zetten. De heren zijn een beetje op de achtergrond geraakt na alle vroege actie op dat account en denk dat dit team een hele sterke wereld neer gaat zetten.

Meest belovende stam voor de toekomst:
Ook geen meerwaarde

Grootste blunder:
Beetje eerlijkheid is op zn plaats, het rekruteren van THC, op 1 speler na zijn deze heren compleet door het ijs gezakt en zijn nog harder gaan runnen dan Dennis naar zn poederleverancier.

Voor wie heb je nu echt respect:
I have respect for… ABSOLUTELY FUCKING NOBODY!

Nee in all fairness zou ik dan toch de beide stamleidingen noemen, @Slave to the Rythm voor het mij nog niet kicken van het acc, @calamus incendius voor de talloze nachten, @Rene el Grande voor het handelen van alle katers (i feel you) en als laatste @IMakeYouHappy voor alle mooie conversaties. Ja hij kan ook normaal doen.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:
Team ATL all day every day. @Abusing The Law @Calamus Incendium @Slave To The Rhythm @Ithyphallophobia @Global Knowledge

Daarnaast ook wel een kleine SO naar @IMakeYouHappy , @Conceived by Communism en gek genoeg toch ook wel @Kyuka die mij persoonlijk wel triggered om er het uiterste uit te halen maar dan op mijn eigen manier.

Ik wil graag nog meedelen dat:
Ik hier al veel teveel tijd aan heb besteed en ik nu graag een adt trek.
Leuk lijstje! Geeft ook mij weer een andere kijk op Tyrant kamp! :)
 
Reactiescore
2.301
Reactiescore
1.229
Reactiescore
204
Mooiste actie van de wereld:
Ik vond de mooiste actie van de wereld de vorige en enige goeie massa van Salt op Tyrant. Mooi plan, goed uitgevoerd en onverwacht. Simpelweg een hele sterke massa en ook aan de andere kant goed verdedigd. Rip pp @et Murus Magnificum @Curiosity
En bedankt he. Sean heeft geen controle over de PP zodra er genoeg van is :(