Golden Awards

Reactiescore
96
Goedenavond wereldgenoten en fanatieke AFers!
Het mag dan tot dusver een saaie wereld zijn met nog weinig tot geen echte noemenswaardige acties,
maar dat weerhoudt ons er niet van om onze zondagavond te vullen met het afkraken en ophemelen van enkele uitverkorenen.


Het tofste topic:
Golden Awards natuurlijk! Niks voelt zo goed als afentoe een glanzende veer galant in de poepert geschoven te krijgen.

Het domste topic:
Top/Flop spelers, dit is tegenwoordig gewoon een welles nietes topic met nog maar weinig toevoegingen die onder de noemer propaganda mogen vallen.
Ook het spotprenten topic is echt om te janken, maar misschien komt dat doordat er nog niet veel is gebeurd. :)




Mooiste actie van de wereld:
Voorbereidend werk Tides. Naar onze mening is er qua strijd echt nog niks noemenswaardigs gebeurd deze wereld wat het verdiend om hier benoemd te worden. Wat het wel waard is om te benoemen, is dat we respect hebben voor het zo lang leiden van een premade die nog niet stond, zonder dat er iets fout is gegaan. Er zijn phalanxen gevormd, de rust is bewaard en alle accounts zijn overeind gebleven. Niemand (althans niet in 24/7) wist precies de vinger te leggen op de accounts die onderdeel uitmaakten van deze premade, zelfs niet terwijl de phalanxen toch een zeer duidelijke indicatie gaven. Dit had op een wereld met geen os buiten de stam zeer snel fout kunnen gaan, en daarom ons respect en complimenten voor het tot stand brengen van Tides in zijn huidige vorm!

Grootste blunder:
Opfocken 3strijd. Niet zozeer een blunder, maar wel een actie waar we persoonlijk erg van balen als we objectief naar de wereld kijken is het rekruteren van Prone en Blacklist en de daarbij horende interns, waarmee het einde van Rose werd ingeluid. Hierna was een 3strijd officieel van de baan en daar begon de onrust in 24/7 ook (toeval of niet laten we in het midden).
Noemenswaardige blunders zijn de nap en intern van BMU waar Tides flink van profiteren kon en
De mass van Tides op BMU die met 50% van zn eigen def alles blok ok kon zetten.

Het grootste ego:
Tim van RSAM, aan de voorgaande lijstjes te zien nog niks veranderd! Je leven als leider zijnde kan Tim uiterst ongemakkelijk voor je maken,
maar ingame is hij eenmaal op dreef, niet meer te stoppen.
Dennis BMU, we kennen ze allemaal wel.. van die spelers die alles van iedereen om zich heen opeisen, van ruimte tot clears tot dagelijkse vv.
Nooit wat terug gunnen.. en die dan de handdoek in de ring gooien zodra ze er tijd en moeite in moet steken in plaats van geld.




Mooiste stam naam:
Thalassophiles (Θαλασσόφιλες), de zee liefhebbers!
honorable mention: Claudorum Aridorum Expectantium, kreupel en verlamd. Misschien een tikkeltje raar, maar we vinden het wel wat hebben!

Mooiste profiel foto van stammen:
Die van Ashes, mooi gemaakt en we kunnen er ook nog eens om lachen!

Meest belovende stam voor de toekomst:
Op dit moment, met de huidige gang van zaken, kiezen we hier nipt voor Tides. 24/7 lijkt een nieuwe weg ingeslagen, maar het is te vroeg om onze mening bij te stellen op basis van hoop. Als de situatie in 24/7 onveranderd blijft, verwachten wij een overwinning voor Tides.

Meest onderschatte stam:
24/7, ondanks iedereen weet dat er in 24/7 al enige tijd onrust heerst, lijkt er een nieuwe weg ingeslagen te worden met de komst van AT.
Met Eric en Justin samen in de leiding verwacht ik dat waar Justin afentoe net te passief was, zij samen de boel gladjes zullen laten verlopen.
Er zit immers genoeg kwaliteit om voor een interessant eind van w75 te zorgen.

Meest overschatte stam:
Tides, het lijkt er toch op dat bepaalde accounts niet de gewenste activiteit hebben.
Ook wordt het zeer interessant om te zien wat het oosten tegen de accounts van AT gaan verichten, want daar lijkt op het eerste gezicht de zwakte van Tides en sterkte van 24/7 te liggen. De meeste mensen zien Tides als de gedoodverfde winnaar, maar wij wel verwachten dat 24/7 nog voor verassing gaat zorgen.

Slechtste leider:
Een lastige, maar wij gaan hier voor Joey. Niks persoonlijks Joey, maar als je als leider binnen een week weer de handdoek in de ring gooit kunnen we eigenlijk niet om je heen.

Beste leider:
Justin, Wow Who. We hebben de afgelopen tijd natuurlijk een paar keer commentaar geuit op bepaalde dingen die in onze ogen niet lekker liepen, maar Justin heeft ook zeer veel respect bij ons opgebouwd. Hij is zeer flexibel en staart zich meestal niet blind op 1 optie of een eigen voorkeur. Verandert een situatie, dan heeft Justin daar meestal vantevoren al rekening mee gehouden en heeft hij al enkele reacties in gedachten. Daarnaast is het zeer lastig om met een groep zoals die binnen 24/7 te zorgen voor goed werkend collectief. De groep is zeer uiteenlopend wat kwaliteit betreft. Ook zijn er een aantal personen die het liefst altijd iets te roepen hebben, ook als ze eigenlijk geen idee hebben waar het over gaat. We kennen maar weinig mensen met het geduld en doorzettingsvermogen dat hij heeft.

Beste stam:
Op dit moment is dat AT. AT is momenteel de enige stam met werkelijk alles op orde en daarnaast zetten ze ook nog eens alles binnen 24/7 op orde.
Van deze stam zou iedere andere w75 stam het op basis van inzet in ieder geval verliezen.



Mooiste spelers naam:
Shadows Of Divinity

Mooiste profiel foto van spelers:
Sjaak Trekhaak



Meest belovende speler voor de toekomst:
Against All Odds. We twijfelden enige tijd tussen AAO en RSAM. De reden dat we voor AAO hebben gekozen is door het verschil in clusters.
De core van Tides - en daarmee dus RSAM - ligt voor de de flanken. Dit zal betekenen dat de focus eerder naar de flanken zal gaan om de core niet te laten overexposen. Dit legt een belangrijkere rol weg op offensief vlak voor AAO. Daarnaast hebben zij hun cluster perfect liggen voor offensieve dominantie
en hebben we voorheen al gezien hoe ze accounts volledig demotiveren door voor lange periodes hoge druk uit te oefenen.

Meest onderschatte speler:
Dit is een zeer lastige. We zijn van mening dat de meeste accounts goed worden ingeschat door zowel hun eigen stam als de oppositie.
Er zijn hierop wel uitzonderingen, zoals een QQEEZZ en een Faithless bijvoorbeeld, maar deze accounts hebben deze wereld laten zien niet heel actief te spelen, waardoor het ook weer niet echt als onderschatting bestempeld kan worden. Na enige tijd discussiëren zijn wij tot een onverwachte conclusie gekomen.
In onze optiek is Prone het meest onderschatte account van w75. Ze worden niet alleen door vijanden, maar zelfs door menig stamgenoot bestempeld als een stelletje noobs. Toch bekleden ze al lange tijd de top 3 en hebben ze als een van de weinig accounts iets moeten laten zien op defensief vlak en dat succesvol gedaan zonder overstackt te staan. Ook bekleden ze een OD rang 1, ODA rang 1 en ODD rang 4. Objectief gekeken (daar zouden de heren overigens nog iets van kunnen leren) vinden wij ze daarom het meest onderschatte account.

Meest overschatte speler:
Poeh, wederom een lastige. Er hebben genoeg accounts slecht gepresteerd, maar daar werd het dan ook al van verwacht. (neem bijv een BMU)
We hebben ervoor gekozen hier Addison Rae te benoemen. Laten we meteen aangeven dat dit op basis is van speculatie, niet op basis van feiten.
De voorgaande ervaring die wij met dit account hebben heeft ons niet overtuigd van de kwaliteit van dit account. Op dit moment (voor zover bij ons bekend) leunt bijna heel 24/7 op de nieuwe impuls die met name vanaf dit account als leider moet gaan komen.

De beste stam speler:
Hier is het altijd een tikkeltje vertekenend, omdat de meesten enkel ervaring hebben in 1 stam. Vergeef ons daarom dat we hier enkel naar 24/7 kijken.
Voor nu steken er bij ons 2 accounts boven uit en dat zijn Wow Who en Blacklist. Nooit te beroerd om te vven wanneer dit nodig is.
Er zijn nog 2 spelers die een shoutout verdienen.
Alexander: hoe vaak er ook onrust en gedoe was, deze man zet zich altijd in om iedereen positief te houden en iedereen het gevoel te geven dat ze gehoord worden.
Faithless: bereid zijn om tot 3x toe een nieuw edelgebied toebedeeld te krijgen. Bereid zijn te jumpen zonder enige hulp.
En vervolgens bereid zijn de stam te leaven, omdat je verwijten krijgt niet snel genoeg mee te groeien en de leiding liever ruimte maakt voor nieuwe recruuts.


Beste speler:
Momenteel Against All Odds. Natuurlijk weten we dat er een goed team op zit. Maar waarschijnlijk is het momenteel een van de beste teams van w75.
AAO heeft flink huisgehouden bij 24/7 en is daarmee het enige account dat daadwerkelijk iets gepresteerd heeft en dat met name op eigen kracht.
Door non stop druk te houden op enkele front accounts, zijn er hier meerdere spelers gaan runnen en heeft er een hoop hervorming plaats moeten vinden.
Ook de details van de nap die BMU wilde waren zeeer in het voordeel van AAO.


Ik wil graag nog meedelen dat:
We trots zijn op Rick en Martijn van AAO voor hun coming out.
 

Pedik

Casanova w23
Reactiescore
458
Mooi onderbouwd lijstje, ook interessant voor neutrale lezers denk ik! :smile:
 
Reactiescore
244
Goedenavond wereldgenoten en fanatieke AFers!
Het mag dan tot dusver een saaie wereld zijn met nog weinig tot geen echte noemenswaardige acties,
maar dat weerhoudt ons er niet van om onze zondagavond te vullen met het afkraken en ophemelen van enkele uitverkorenen.


Het tofste topic:
Golden Awards natuurlijk! Niks voelt zo goed als afentoe een glanzende veer galant in de poepert geschoven te krijgen.

Het domste topic:
Top/Flop spelers, dit is tegenwoordig gewoon een welles nietes topic met nog maar weinig toevoegingen die onder de noemer propaganda mogen vallen.
Ook het spotprenten topic is echt om te janken, maar misschien komt dat doordat er nog niet veel is gebeurd. :)




Mooiste actie van de wereld:
Voorbereidend werk Tides. Naar onze mening is er qua strijd echt nog niks noemenswaardigs gebeurd deze wereld wat het verdiend om hier benoemd te worden. Wat het wel waard is om te benoemen, is dat we respect hebben voor het zo lang leiden van een premade die nog niet stond, zonder dat er iets fout is gegaan. Er zijn phalanxen gevormd, de rust is bewaard en alle accounts zijn overeind gebleven. Niemand (althans niet in 24/7) wist precies de vinger te leggen op de accounts die onderdeel uitmaakten van deze premade, zelfs niet terwijl de phalanxen toch een zeer duidelijke indicatie gaven. Dit had op een wereld met geen os buiten de stam zeer snel fout kunnen gaan, en daarom ons respect en complimenten voor het tot stand brengen van Tides in zijn huidige vorm!

Grootste blunder:
Opfocken 3strijd. Niet zozeer een blunder, maar wel een actie waar we persoonlijk erg van balen als we objectief naar de wereld kijken is het rekruteren van Prone en Blacklist en de daarbij horende interns, waarmee het einde van Rose werd ingeluid. Hierna was een 3strijd officieel van de baan en daar begon de onrust in 24/7 ook (toeval of niet laten we in het midden).
Noemenswaardige blunders zijn de nap en intern van BMU waar Tides flink van profiteren kon en
De mass van Tides op BMU die met 50% van zn eigen def alles blok ok kon zetten.

Het grootste ego:
Tim van RSAM, aan de voorgaande lijstjes te zien nog niks veranderd! Je leven als leider zijnde kan Tim uiterst ongemakkelijk voor je maken,
maar ingame is hij eenmaal op dreef, niet meer te stoppen.
Dennis BMU, we kennen ze allemaal wel.. van die spelers die alles van iedereen om zich heen opeisen, van ruimte tot clears tot dagelijkse vv.
Nooit wat terug gunnen.. en die dan de handdoek in de ring gooien zodra ze er tijd en moeite in moet steken in plaats van geld.




Mooiste stam naam:
Thalassophiles (Θαλασσόφιλες), de zee liefhebbers!
honorable mention: Claudorum Aridorum Expectantium, kreupel en verlamd. Misschien een tikkeltje raar, maar we vinden het wel wat hebben!

Mooiste profiel foto van stammen:
Die van Ashes, mooi gemaakt en we kunnen er ook nog eens om lachen!

Meest belovende stam voor de toekomst:
Op dit moment, met de huidige gang van zaken, kiezen we hier nipt voor Tides. 24/7 lijkt een nieuwe weg ingeslagen, maar het is te vroeg om onze mening bij te stellen op basis van hoop. Als de situatie in 24/7 onveranderd blijft, verwachten wij een overwinning voor Tides.

Meest onderschatte stam:
24/7, ondanks iedereen weet dat er in 24/7 al enige tijd onrust heerst, lijkt er een nieuwe weg ingeslagen te worden met de komst van AT.
Met Eric en Justin samen in de leiding verwacht ik dat waar Justin afentoe net te passief was, zij samen de boel gladjes zullen laten verlopen.
Er zit immers genoeg kwaliteit om voor een interessant eind van w75 te zorgen.

Meest overschatte stam:
Tides, het lijkt er toch op dat bepaalde accounts niet de gewenste activiteit hebben.
Ook wordt het zeer interessant om te zien wat het oosten tegen de accounts van AT gaan verichten, want daar lijkt op het eerste gezicht de zwakte van Tides en sterkte van 24/7 te liggen. De meeste mensen zien Tides als de gedoodverfde winnaar, maar wij wel verwachten dat 24/7 nog voor verassing gaat zorgen.

Slechtste leider:
Een lastige, maar wij gaan hier voor Joey. Niks persoonlijks Joey, maar als je als leider binnen een week weer de handdoek in de ring gooit kunnen we eigenlijk niet om je heen.

Beste leider:
Justin, Wow Who. We hebben de afgelopen tijd natuurlijk een paar keer commentaar geuit op bepaalde dingen die in onze ogen niet lekker liepen, maar Justin heeft ook zeer veel respect bij ons opgebouwd. Hij is zeer flexibel en staart zich meestal niet blind op 1 optie of een eigen voorkeur. Verandert een situatie, dan heeft Justin daar meestal vantevoren al rekening mee gehouden en heeft hij al enkele reacties in gedachten. Daarnaast is het zeer lastig om met een groep zoals die binnen 24/7 te zorgen voor goed werkend collectief. De groep is zeer uiteenlopend wat kwaliteit betreft. Ook zijn er een aantal personen die het liefst altijd iets te roepen hebben, ook als ze eigenlijk geen idee hebben waar het over gaat. We kennen maar weinig mensen met het geduld en doorzettingsvermogen dat hij heeft.

Beste stam:
Op dit moment is dat AT. AT is momenteel de enige stam met werkelijk alles op orde en daarnaast zetten ze ook nog eens alles binnen 24/7 op orde.
Van deze stam zou iedere andere w75 stam het op basis van inzet in ieder geval verliezen.



Mooiste spelers naam:
Shadows Of Divinity

Mooiste profiel foto van spelers:
Sjaak Trekhaak



Meest belovende speler voor de toekomst:
Against All Odds. We twijfelden enige tijd tussen AAO en RSAM. De reden dat we voor AAO hebben gekozen is door het verschil in clusters.
De core van Tides - en daarmee dus RSAM - ligt voor de de flanken. Dit zal betekenen dat de focus eerder naar de flanken zal gaan om de core niet te laten overexposen. Dit legt een belangrijkere rol weg op offensief vlak voor AAO. Daarnaast hebben zij hun cluster perfect liggen voor offensieve dominantie
en hebben we voorheen al gezien hoe ze accounts volledig demotiveren door voor lange periodes hoge druk uit te oefenen.

Meest onderschatte speler:
Dit is een zeer lastige. We zijn van mening dat de meeste accounts goed worden ingeschat door zowel hun eigen stam als de oppositie.
Er zijn hierop wel uitzonderingen, zoals een QQEEZZ en een Faithless bijvoorbeeld, maar deze accounts hebben deze wereld laten zien niet heel actief te spelen, waardoor het ook weer niet echt als onderschatting bestempeld kan worden. Na enige tijd discussiëren zijn wij tot een onverwachte conclusie gekomen.
In onze optiek is Prone het meest onderschatte account van w75. Ze worden niet alleen door vijanden, maar zelfs door menig stamgenoot bestempeld als een stelletje noobs. Toch bekleden ze al lange tijd de top 3 en hebben ze als een van de weinig accounts iets moeten laten zien op defensief vlak en dat succesvol gedaan zonder overstackt te staan. Ook bekleden ze een OD rang 1, ODA rang 1 en ODD rang 4. Objectief gekeken (daar zouden de heren overigens nog iets van kunnen leren) vinden wij ze daarom het meest onderschatte account.

Meest overschatte speler:
Poeh, wederom een lastige. Er hebben genoeg accounts slecht gepresteerd, maar daar werd het dan ook al van verwacht. (neem bijv een BMU)
We hebben ervoor gekozen hier Addison Rae te benoemen. Laten we meteen aangeven dat dit op basis is van speculatie, niet op basis van feiten.
De voorgaande ervaring die wij met dit account hebben heeft ons niet overtuigd van de kwaliteit van dit account. Op dit moment (voor zover bij ons bekend) leunt bijna heel 24/7 op de nieuwe impuls die met name vanaf dit account als leider moet gaan komen.

De beste stam speler:
Hier is het altijd een tikkeltje vertekenend, omdat de meesten enkel ervaring hebben in 1 stam. Vergeef ons daarom dat we hier enkel naar 24/7 kijken.
Voor nu steken er bij ons 2 accounts boven uit en dat zijn Wow Who en Blacklist. Nooit te beroerd om te vven wanneer dit nodig is.
Er zijn nog 2 spelers die een shoutout verdienen.
Alexander: hoe vaak er ook onrust en gedoe was, deze man zet zich altijd in om iedereen positief te houden en iedereen het gevoel te geven dat ze gehoord worden.
Faithless: bereid zijn om tot 3x toe een nieuw edelgebied toebedeeld te krijgen. Bereid zijn te jumpen zonder enige hulp.
En vervolgens bereid zijn de stam te leaven, omdat je verwijten krijgt niet snel genoeg mee te groeien en de leiding liever ruimte maakt voor nieuwe recruuts.


Beste speler:
Momenteel Against All Odds. Natuurlijk weten we dat er een goed team op zit. Maar waarschijnlijk is het momenteel een van de beste teams van w75.
AAO heeft flink huisgehouden bij 24/7 en is daarmee het enige account dat daadwerkelijk iets gepresteerd heeft en dat met name op eigen kracht.
Door non stop druk te houden op enkele front accounts, zijn er hier meerdere spelers gaan runnen en heeft er een hoop hervorming plaats moeten vinden.
Ook de details van de nap die BMU wilde waren zeeer in het voordeel van AAO.


Ik wil graag nog meedelen dat:
We trots zijn op Rick en Martijn van AAO voor hun coming out.

Mooi lijstje dat leuk en objectief is geschreven! Hopelijk volgen er nog lijstjes, ben bijvoorbeeld echt benieuwd naar nog eens een lijstje van het Tides- kamp ;)
 

Red Sky at Morning

Wall Breaker 19/20
Reactiescore
126
Goedenavond wereldgenoten en fanatieke AFers!
Het mag dan tot dusver een saaie wereld zijn met nog weinig tot geen echte noemenswaardige acties,
maar dat weerhoudt ons er niet van om onze zondagavond te vullen met het afkraken en ophemelen van enkele uitverkorenen.


Het tofste topic:
Golden Awards natuurlijk! Niks voelt zo goed als afentoe een glanzende veer galant in de poepert geschoven te krijgen.

Het domste topic:
Top/Flop spelers, dit is tegenwoordig gewoon een welles nietes topic met nog maar weinig toevoegingen die onder de noemer propaganda mogen vallen.
Ook het spotprenten topic is echt om te janken, maar misschien komt dat doordat er nog niet veel is gebeurd. :)




Mooiste actie van de wereld:
Voorbereidend werk Tides. Naar onze mening is er qua strijd echt nog niks noemenswaardigs gebeurd deze wereld wat het verdiend om hier benoemd te worden. Wat het wel waard is om te benoemen, is dat we respect hebben voor het zo lang leiden van een premade die nog niet stond, zonder dat er iets fout is gegaan. Er zijn phalanxen gevormd, de rust is bewaard en alle accounts zijn overeind gebleven. Niemand (althans niet in 24/7) wist precies de vinger te leggen op de accounts die onderdeel uitmaakten van deze premade, zelfs niet terwijl de phalanxen toch een zeer duidelijke indicatie gaven. Dit had op een wereld met geen os buiten de stam zeer snel fout kunnen gaan, en daarom ons respect en complimenten voor het tot stand brengen van Tides in zijn huidige vorm!

Grootste blunder:
Opfocken 3strijd. Niet zozeer een blunder, maar wel een actie waar we persoonlijk erg van balen als we objectief naar de wereld kijken is het rekruteren van Prone en Blacklist en de daarbij horende interns, waarmee het einde van Rose werd ingeluid. Hierna was een 3strijd officieel van de baan en daar begon de onrust in 24/7 ook (toeval of niet laten we in het midden).
Noemenswaardige blunders zijn de nap en intern van BMU waar Tides flink van profiteren kon en
De mass van Tides op BMU die met 50% van zn eigen def alles blok ok kon zetten.

Het grootste ego:
Tim van RSAM, aan de voorgaande lijstjes te zien nog niks veranderd! Je leven als leider zijnde kan Tim uiterst ongemakkelijk voor je maken,
maar ingame is hij eenmaal op dreef, niet meer te stoppen.
Dennis BMU, we kennen ze allemaal wel.. van die spelers die alles van iedereen om zich heen opeisen, van ruimte tot clears tot dagelijkse vv.
Nooit wat terug gunnen.. en die dan de handdoek in de ring gooien zodra ze er tijd en moeite in moet steken in plaats van geld.




Mooiste stam naam:
Thalassophiles (Θαλασσόφιλες), de zee liefhebbers!
honorable mention: Claudorum Aridorum Expectantium, kreupel en verlamd. Misschien een tikkeltje raar, maar we vinden het wel wat hebben!

Mooiste profiel foto van stammen:
Die van Ashes, mooi gemaakt en we kunnen er ook nog eens om lachen!

Meest belovende stam voor de toekomst:
Op dit moment, met de huidige gang van zaken, kiezen we hier nipt voor Tides. 24/7 lijkt een nieuwe weg ingeslagen, maar het is te vroeg om onze mening bij te stellen op basis van hoop. Als de situatie in 24/7 onveranderd blijft, verwachten wij een overwinning voor Tides.

Meest onderschatte stam:
24/7, ondanks iedereen weet dat er in 24/7 al enige tijd onrust heerst, lijkt er een nieuwe weg ingeslagen te worden met de komst van AT.
Met Eric en Justin samen in de leiding verwacht ik dat waar Justin afentoe net te passief was, zij samen de boel gladjes zullen laten verlopen.
Er zit immers genoeg kwaliteit om voor een interessant eind van w75 te zorgen.

Meest overschatte stam:
Tides, het lijkt er toch op dat bepaalde accounts niet de gewenste activiteit hebben.
Ook wordt het zeer interessant om te zien wat het oosten tegen de accounts van AT gaan verichten, want daar lijkt op het eerste gezicht de zwakte van Tides en sterkte van 24/7 te liggen. De meeste mensen zien Tides als de gedoodverfde winnaar, maar wij wel verwachten dat 24/7 nog voor verassing gaat zorgen.

Slechtste leider:
Een lastige, maar wij gaan hier voor Joey. Niks persoonlijks Joey, maar als je als leider binnen een week weer de handdoek in de ring gooit kunnen we eigenlijk niet om je heen.

Beste leider:
Justin, Wow Who. We hebben de afgelopen tijd natuurlijk een paar keer commentaar geuit op bepaalde dingen die in onze ogen niet lekker liepen, maar Justin heeft ook zeer veel respect bij ons opgebouwd. Hij is zeer flexibel en staart zich meestal niet blind op 1 optie of een eigen voorkeur. Verandert een situatie, dan heeft Justin daar meestal vantevoren al rekening mee gehouden en heeft hij al enkele reacties in gedachten. Daarnaast is het zeer lastig om met een groep zoals die binnen 24/7 te zorgen voor goed werkend collectief. De groep is zeer uiteenlopend wat kwaliteit betreft. Ook zijn er een aantal personen die het liefst altijd iets te roepen hebben, ook als ze eigenlijk geen idee hebben waar het over gaat. We kennen maar weinig mensen met het geduld en doorzettingsvermogen dat hij heeft.

Beste stam:
Op dit moment is dat AT. AT is momenteel de enige stam met werkelijk alles op orde en daarnaast zetten ze ook nog eens alles binnen 24/7 op orde.
Van deze stam zou iedere andere w75 stam het op basis van inzet in ieder geval verliezen.



Mooiste spelers naam:
Shadows Of Divinity

Mooiste profiel foto van spelers:
Sjaak Trekhaak



Meest belovende speler voor de toekomst:
Against All Odds. We twijfelden enige tijd tussen AAO en RSAM. De reden dat we voor AAO hebben gekozen is door het verschil in clusters.
De core van Tides - en daarmee dus RSAM - ligt voor de de flanken. Dit zal betekenen dat de focus eerder naar de flanken zal gaan om de core niet te laten overexposen. Dit legt een belangrijkere rol weg op offensief vlak voor AAO. Daarnaast hebben zij hun cluster perfect liggen voor offensieve dominantie
en hebben we voorheen al gezien hoe ze accounts volledig demotiveren door voor lange periodes hoge druk uit te oefenen.

Meest onderschatte speler:
Dit is een zeer lastige. We zijn van mening dat de meeste accounts goed worden ingeschat door zowel hun eigen stam als de oppositie.
Er zijn hierop wel uitzonderingen, zoals een QQEEZZ en een Faithless bijvoorbeeld, maar deze accounts hebben deze wereld laten zien niet heel actief te spelen, waardoor het ook weer niet echt als onderschatting bestempeld kan worden. Na enige tijd discussiëren zijn wij tot een onverwachte conclusie gekomen.
In onze optiek is Prone het meest onderschatte account van w75. Ze worden niet alleen door vijanden, maar zelfs door menig stamgenoot bestempeld als een stelletje noobs. Toch bekleden ze al lange tijd de top 3 en hebben ze als een van de weinig accounts iets moeten laten zien op defensief vlak en dat succesvol gedaan zonder overstackt te staan. Ook bekleden ze een OD rang 1, ODA rang 1 en ODD rang 4. Objectief gekeken (daar zouden de heren overigens nog iets van kunnen leren) vinden wij ze daarom het meest onderschatte account.

Meest overschatte speler:
Poeh, wederom een lastige. Er hebben genoeg accounts slecht gepresteerd, maar daar werd het dan ook al van verwacht. (neem bijv een BMU)
We hebben ervoor gekozen hier Addison Rae te benoemen. Laten we meteen aangeven dat dit op basis is van speculatie, niet op basis van feiten.
De voorgaande ervaring die wij met dit account hebben heeft ons niet overtuigd van de kwaliteit van dit account. Op dit moment (voor zover bij ons bekend) leunt bijna heel 24/7 op de nieuwe impuls die met name vanaf dit account als leider moet gaan komen.

De beste stam speler:
Hier is het altijd een tikkeltje vertekenend, omdat de meesten enkel ervaring hebben in 1 stam. Vergeef ons daarom dat we hier enkel naar 24/7 kijken.
Voor nu steken er bij ons 2 accounts boven uit en dat zijn Wow Who en Blacklist. Nooit te beroerd om te vven wanneer dit nodig is.
Er zijn nog 2 spelers die een shoutout verdienen.
Alexander: hoe vaak er ook onrust en gedoe was, deze man zet zich altijd in om iedereen positief te houden en iedereen het gevoel te geven dat ze gehoord worden.
Faithless: bereid zijn om tot 3x toe een nieuw edelgebied toebedeeld te krijgen. Bereid zijn te jumpen zonder enige hulp.
En vervolgens bereid zijn de stam te leaven, omdat je verwijten krijgt niet snel genoeg mee te groeien en de leiding liever ruimte maakt voor nieuwe recruuts.


Beste speler:
Momenteel Against All Odds. Natuurlijk weten we dat er een goed team op zit. Maar waarschijnlijk is het momenteel een van de beste teams van w75.
AAO heeft flink huisgehouden bij 24/7 en is daarmee het enige account dat daadwerkelijk iets gepresteerd heeft en dat met name op eigen kracht.
Door non stop druk te houden op enkele front accounts, zijn er hier meerdere spelers gaan runnen en heeft er een hoop hervorming plaats moeten vinden.
Ook de details van de nap die BMU wilde waren zeeer in het voordeel van AAO.


Ik wil graag nog meedelen dat:
We trots zijn op Rick en Martijn van AAO voor hun coming out.
Bedankt foempoeloes!!! Jason of Aaron??
 
Reactiescore
1.380
@TheFarmersLife nog bedankt voor je benoeming. Je kon ook moeilijk anders he. Anders waren jullie flop leermeesters haha.


Na toch een aantal mooie lijstjes leek het mij ook wel weer eens tijd om er eentje te maken.



Het tofste topic:
Golden Awards en Spotprentjes als die discussies daar eens weg bleven.

Het domste topic:
Bijna elk ander topic. Hoeveel onzin er tegenwoordig wel niet op het AF gezet wordt. Nu ben ik ook niet de aller sterkste P&P speler maar er zitten toch heel wat droeftoeters hier die er helemaal niks van bakken.

Beste speler:
Heb nog niet veel gezien deze wereld aan hoogstaande dingen, maar als ik dan iemand hier moet noteren dan denk ik dat ik voor Joeri ga van Finnvard. Hij pakt veel vv’s is actief op zijn account en zijn scripts zijn goed in elkaar gezet. Ook het account Red sky kan hier benoemd worden.

Slechtste speler:
Dit is wel lastig en kan ik er wel een paar van opnoemen maar van wat ik gezien heb komt hier toch wel Kaarsvet te staan. In pm’s toch wel stoer doen maar na een paar dagen incs te hebben gehad hard is gaan rennen. BMU vind ik ook wel een speler die hier past. Als je ziek bent en rust nodig hebt begrijp ik en daarom hebben wij een NAP wat wij niet wouden (natuurlijk wel zo gemaakt dat het positief was voor ons) afgesloten. Als je dan hoort dat hij doodleuk andere werelden speelt en bijna non stop LOL speelt vind ik dit wel triest.

Beste leider:
Nu ik in de leiding zit is dit een stuk makkelijker te beoordelen. Moet zeggen dat hier toch wel meer namen kunnen staan dan maar een. Aan de kant van 24/7 heb ik respect voor Justin van @Wow Who. Hoelang hij al wel niet bezig is om dat zooitje bij elkaar te houden. Stan @Kerouac van Tides vind ik ook een prima leider. Hij doet veel voor de stam waar veel spelers totaal geen weet van hebben. Hij kan soms vervelend uit de hoek komen waar ik mij ook wel eens aan stoor maar is er altijd en helpt ook waar nodig. Laten we ook eerlijk zijn we hebben allemaal wel zo onze sterke en ook zeker slechte punten. Tuur @Tuurz mijn oude gabber is ook een goede leider. Is voornamelijk akkefietjes aan het sussen wat heel belangrijk is voor een stam en zeker niet onderschat mag worden. Kortom de meeste leiders atm. zijn goede leiders

Slechtste leider:
@Addison Rae hoort hier wel thuis. Zijn gesprekken met de leiding van andere stammen waren toch wel slecht te noemen en met nul onderbouwing. Als je je ook zo snel uit het veld laat slaan door iemand van de andere leiding terwijl die persoon met sterke argumenten komt dan ben je niet capabel genoeg om als leider te functioneren. Wat ik wel goed vind aan hem is dat hij het leidingschap oppakt bij een zooitje kleuters en er nog iets van probeert te maken. Daar zou ik nooit in stappen. Sterker nog ik zou eerder op delete gaan dan een stam willen leiden waar ze elkaar aan het aanvallen zijn en aan het stabben zijn achter de rug. Respect daarvoor.


Mooiste actie van de wereld:
Eerste stammassa van Tides. Ook in Tides waren er een aantal zaken wat slecht was en opgelost moest worden. Ondanks dat er onenigheid was heeft de hele stam toch de taken uitgevoerd met een mooi resultaat. Wat ik persoonlijk van ons account een mooie actie vond is het hele dagen aanvallen dat vv draaiende mensen alles netjes aan het dodgen was op BMU maar nooit de troepen terug stuurde en daardoor wij een nachtblitz hebben uitgevoerd met een 14 dorpen winst resultaat. Wat nog wel benoemd mag worden is de eerste mini massa op BMU die hij solo Block ok zette.

Grootste blunder:
De eerste massa op BMU Hier was een mooi plan alleen heeft onze stabburen toen niks gedaan om een bepaalde rede waar ze later wel netjes sorry voor gezegd hebben.

Het grootste ego:
Kan hier wel tig namen invoeren. Denk dat de meeste spelers wel een ego hebben. Als ik er dan toch een mag benoemen dan staat het account @Wurm 2.0 met stip bovenaan. Als je toch een grote bek hebt tegen iedereen maar de eerste beste soort van massa 20 dorpen verliest met een slap excuus dan heb je toch wel een groot ego.

Mooiste stam naam:
vind op deze wereld niet echt een stamnaam er echt uitspringen. De naam van Tides komt dan het hoogst. De naam van 24/7 vind ik ook wel leuk zeker omdat weinig accounts (aan onze kant) dit ook echt waarmaken. Dus wel een leuke zelfspot.

Mooiste profiel foto van stammen:
Die van Ashes, mooi gemaakt en we kunnen er ook nog eens om lachen!

Meest belovende stam voor de toekomst:
Atm. is dat Tides maar met een overmacht denk ik dat 24/7 toch een prima kans heeft op de overwinning als ze alle ego’s in toom kunnen houden.

Meest onderschatte stam:
Ik persoonlijk onderschat niemand. Denk ook niet dat er een stam onderschat wordt. Overal zit wel prima kwaliteit en over het algemeen zijn vaak toch maar een handje vol spelers die de stammen dragen en vaak zijn dat ook de betere spelers.

Meest overschatte stam:
Zal ik hier dan mijn eigen stam inzetten? Denk niet dat er een stam echt overschat wordt. Ik denk dat de betere spelers wel in Tides zitten atm. maar door de overmacht van 24/7 toch een mooie balans hier in zit.

Beste stam:
Hier zet ik wel Tides in. We hebben atm. alles netjes geregeld. Goede stamsfeer en iedereen helpt elkaar waar het maar nodig is. Misschien wordt het wel weer eens tijd voor een nieuwe stamquizavond.

Mooiste spelers naam:
klinkt stom maar ik vind onze eigen naam het mooiste. Heb het niet zo op die griekse namen allemaal beetje afgezaagd.

Mooiste profiel foto van spelers:
Finit hic Deo

Meest belovende speler voor de toekomst:
Blue sky at Morning, Dit is toch wel een bijzonder account. Van de start zaten er toch wel veel spelers op met een grote mond. Uiteindelijk zijn ze allemaal gekapt om verschillende redenen en was het toch wel een zeer inactief account. Dat de tegenstander daar totaal geen gebruik van gemaakt heeft is mij echt een raadsel. Nu zit er toch een heel sterk team op met een leider op het account die alles netjes in het gareel trekt. Dit account kan nog wel eens mooie dingen laten zien. Wel wil ik vermelde dat ik Jarne graag terug zie komen. Had altijd een torenhoge inzet en prettig om mee te praten.

Meest onderschatte speler:
Hier kan je ook meerdere invullen. TheFarmerslife is een sterk account met zeer goede spelers erop, maar nog niet veel hebben laten zien. QQEEZZ heb ik op 71 meegemaakt en als ze hier net zo gaan spelen dan op 71 gaan ze nog leuke dingen doen. Van de tegenpartij hoop ik leuke dingen te zien van Bad additude. Dit is een prettige speler waar je gezellig mee kan kletsen. Ik verheug me al op de aanvallen van ze.

Meest overschatte speler:
Zal hier toch Prone neer moeten zetten. Hoe hun naar de top zijn gegaan getuigt niet van fair spel. Of het slim is? Ja 100% slim gedaan maar heeft niks met skills te maken. Denk ook als ze een serieus front gaan krijgen met spelers die wel wat kwaliteit hebben ze dit niet waar gaan maken en snel de handdoek in de ring gooien. Op w71 is dit ook gebeurd en als ik me W66 herriner is patrick daar ook gaan runnen dus bij deze Prone.

Ik wil graag nog meedelen dat:
De stab naar vfsnip de wereld kapot gemaakt heeft en de wereld nooit meer hetzelfde zal zijn zo zonder VF erbij
 
Reactiescore
786
Nu de golden awards wat opleven, zal ik ook maar eentje posten om mijn terugkomst op deze wereld te vieren.


Beste speler:
Las al aantal maal dat het op deze wereld kwaliteit (Tides) versus kwantiteit is. Maar heb de indruk dat er in het andere kamp toch ook voldoende kwaliteit zit om er een leuke strijd van te maken. Maar noem me bevooroordeeld, er zit over het algemeen wel wat meer kwaliteit binnen Tides dan in de overige twee kampen AT en 24/7. Desalniettemin gaan we uit elk kamp de beste speler kiezen om het voor de neutrale lezer aangenaam te houden.

- Finnvard, ondanks dat de statistieken andere accounts naar voor schuiven, lijkt hier balans perfect goed te zitten. Met de aanwezigheid van Stan, Joeri, Mien en sinds kort ook Steven zit er weldegelijk kwaliteit en activiteit op het account. Door de gulle donaties van sugardaddy Dries in het begin van deze wereld zijn ook de premiumpuntjes aanwezig om te strijden voor de top. Een dictator, een scripter, een goeie offer, ... het is allemaal aanwezig op dit account. Met ook de leidende/lijdende rol binnen Tides (schrap wat niet past, Stan) is dit voor mij de uitblinker binnen het kamp van Tides.

- Alexander13, hier gaan we voor een, denk ik, andere keuze dan de meesten. Maar voor mij is Alexander13 de uitblinker van de stam momenteel. Met ook een cruciale ligging en front, mag de stam zijn handjes kussen met de aanwezigheid van dit team. Defensief al hun werk verzet en nog maar op weinig foutjes te betrappen. Met mijn terugkomst, houd ik dit account dan ook nauwlettend in het oog.

- Alexandria Morgan, ondanks de activiteitsbom in Finis Amarum. en de prominente aanwezigheid van Addison Rae op elke plek waar je komt ga ik toch voor AM. Ik liet het al een aantal maal blijken in mijn Rate de top 20 topic maar mijn hoogste verwachtingen liggen bij dit account. Benieuwd of dit team zijn stam ook vooruit kan pushen om de strijd aan te gaan met het 'zwakkere oosten' van Tides.

Beste stam:
Tides, voor mij is stabiliteit een belangrijke indicator bij een goede stam. Laat stabiliteit nu hetgeen zijn wat 24/7 mist om hier benoemd te worden. Ook binnen Tides zullen onderlinge strubbelingen geweest zijn, want dat is nu eenmaal hoe de mens in elkaar steekt als je die in een groep plaatst. Maar elkaar aanvallen, kata's, discussie tegen elkaar op het forum, ... zijn slechts enkele voorbeelden die aantonen dat stabiliteit beter zit bij Tides. Het verschil in kwaliteit tussen AT en Tides is in mijn ogen te groot en mist een sterke leider die zijn stam als stevige underdog kan bestempelen.

De beste stam speler:
Against All Odds, ik kan enkel namens mijn eigen stam spreken om dit eerlijk te houden. En dus ga ik voor mijn oude buurman. Geen deff aanvraag, doneren van clears, ... is hen teveel. Ook hetgeen dit account allemaal voor ons over had op Wereld 71 geef mij al het voorrecht te spreken van een uitstekende stamgenoot. Offerde zijn mooie lijn en eigen safe voor ons op daar en ze zouden het zo weer doen. Voor alle zaken die dit account je geeft, moet je enkel kunnen leven met het opjagen ervan. Traag handelen staat niet in hun woordenboek en 'Gas erop' is hun levensmotto.

Het grootste ego:
Tim van Red Sky at Morning, je zal mij niks horen zeggen over zijn inzet en zijn motivatie maar hij weet van zichzelf hoe goed hij is en zal dit dan ook een aantal maal laten weten. Ondanks dat, heeft hij wel alle recht te doen want het is een klasbak van een speler. Op nummer twee hebben we Stijn van FireFox.., het verhaal over zijn account met 4000 aanvalsdorpen en slechts 200deffdorpen heb ik al meer gehoord dan het kerstlied van Mariah Carey. Om de top drie compleet te maken, ga ik voor Eric van Addison Rae. De manier waarop hij zich profileert als leider doet je meteen denken als een heel sterk persoon, de effectieve ontmoeting en gesprekken zijn echter ontnuchterend. Hij staat niet zo sterk in zijn schoenen als hij zich laat uitschijnen en is al snel op zijn tenen getrapt waardoor de gesprekken spaak lopen.

Beste leider:
Stan, hier kan ik weer enkel voor mijn eigen stam spreken. De enige leider die ik lange tijd heb meegemaakt binnen Tides, is mijn partner in crime. De vele hopen geklaag, gezaag en verwijten die hij naar zijn hoofd krijgt, neemt hij gewoon aan en werkt in stilte verder aan een stam die deze wereld wil winnen. Sinds mijn nieuwe intrede in de stam zijn nu ook Martijn en Tuur mijn leiding, de tijd zal uitwijzen of deze personen geschikt zijn voor deze rol.

Slechtste leider:
Mijzelf, tijd om ook even zelfkritisch te zijn. Ik ben samen met mijn medeleider Stan in dit avontuur gestapt en na enkele maanden moest ik de strijdbijl begraven door rl zaken. Hierbij heb ik niet alleen de stam achtergelaten maar ook mijn account en medeleider Stan. Die dus achterbleef met de gehele premade waarvan ik zelf de helft van de accounts had aangedragen.

Meest onderschatte stam:
AT, als we op de kaart kijken zou je kunnen denken dat het een clash zal worden tussen Tides en 24/7. Met de info die hebben op deze wereld, weten we echter dat AT weldegelijk een rol zal spelen binnen deze strijd. Als kleinere stam zullen ze de strijd moeten aangaan met Tides met rugdekking van bondgenoot 24/7.

Meest overschatte stam:
Hier kunnen we dan twee stammen plaatsen, namelijk Tides en 24/7. Hoe goed draait 24/7 intern na recentelijke ontwikkelingen en hoe snel kunnen ze een vuist maken tegen de nummer 1 deze wereld. Anderzijds kan ook Tides overschat worden, ik heb vanaf het begin gezegd dat Tides zijn grootste vijand zichzelf is. Daarom doen we er intern alles aan om de voetjes op de grond te houden en de neuzen in dezelfde richting.

Meest overschatte speler:
Harlequin of Hate, we kunnen er niet omheen. Kwaliteit zal er wel aanwezig zijn op het account, maar in hoe sterk is het account effectief als ze eenmaal een echte tegenstander tegen zich krijgen. Voorlopig ging het het account op vlak van dorpen overnemen etc voor de wind. Het vele stamhoppen en recente ontwikkelingen tonen echter onrust aan binnen de muren van het account. Ik kijk alvast uit naar een echt front voor deze heren en hoe ze dan zullen presteren, voorlopig hebben ze mij niet weten overtuigen, aan hen om dit wel te doen.

Meest onderschatte speler:
Addison Rae, hij gaf het zelf al genoeg aan dat hij vele offers maakte voor de stam en gezien zijn ligging en cluster kan dit inderdaad kloppen. De vele onbekende deffbunkers en moraalbunkers die in de buurt liggen duiden dit dan ook aan. Echter beschikt dit account, gezien zijn activiteit op het forum (als hij reageert tenminste :mad:) over een hoge activiteit. Het is de wereld van de bevestiging voor Eric en zijn companen. Als deze wereld flopt, moeten er geen smoesjes komen over te weinig tijd en dat soort onzin maar ben je gewoon gaan rennen. Toon iedereen maar wat je in je mars hebt!

Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
Met de spelers waar ik nu al mee in de stam zit niet meegerekend. Alexander13, Wow Who, BaD AttitudE, TheFarmersLife Alexandria Morgan, Rara Est Fides en vooruit dan Addison Rae.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
Ik sta eigenlijk open voor iedereen en wil iedereen wel een kans geven. Om toch een puntje van kritiek te uiten zou ik niet functioneren in een stam die momenteel de structuur 24/7 en AT hanteren. Ik heb de indruk dat die stammen apart zitten maar eigenlijk als een werken en dat soort functioneren kan ik zelf niet aan. Ook hoe Justin en Eric dan voor een bepaalde hiërarchie zorgen heb ik het raden naar. Ik ben van de oude stempel op dat vlak: 1stam zonder ledenlimiet met 1 leidingsteam.

Mooiste spelers naam:
Finit Hic Deo.

Mooiste stam naam:
Tides

Het tofste topic:
Golden Awards, spotprenten en Rate de top 20

Het domste topic:
/

Favoriete forum poster:
Droevig laagniveau deze wereld dus dan ga ik voor @lord-toms die me altijd wel weet te bekoren.

Minst favoriete forum poster:
@Addison Rae, mij beetje negeren ben verdorie al dagen erover aan het mopperen.

Dikste wannabe op het forum:
@Harlequin of Hate en @InactiveAsAlways , sorry maar jullie propaganda is een ramp. Blijf eraan werken zou ik zeggen.

Dikste wannabe in het spel:
@Gilfoyle <3

Mooiste profiel foto van spelers:
FireFox..

Mooiste profiel foto van stammen:
Tides, maar het eerste plaatje die nooit is gebruikt. Het huidige is de minst lelijke.

Mooiste actie van de wereld:
Mijn terugkomst :cool:

Meest belovende speler voor de toekomst:
Blue Sky at Night, hou dit nieuwe team in het oog want het werd een tijdje als inactief en achilleshiel bestempeld. Het team die hier nu het heft in handen heeft genomen is klaar om te knallen.

Meest belovende stam voor de toekomst:
We zijn al op een punt gekomen dat ik van geen enkele stam buiten de top 3 nog iets verwacht. Wat wel een mogelijkheid is dat er stammen nog zullen breken waardoor er toch meerdere kampen ontstaan. Maar dan ben ik terug voor hierop terug te blikken.

Grootste blunder:
Een premade oprichten

Voor wie heb je nu echt respect:
Veel mensen eigenlijk maar laat ons het beknopt houden tot team FireFox.. die mijn account in goede bewaring houdt en Stan die de hele stam al vanaf het begint leidt.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:
Tides, zonder stam en contacten met de spelers op de accounts zou ik al lang niet meer spelen. Hopelijk knopen we samen een mooi einde aan mijn laatste wereld op dit schijtspel.

Ik wil graag nog meedelen dat:
Het wordt vaak vergeten door mensen maar weet dat er achter elk account gewoon mensen zitten die net zoals jijzelf hun tijd proberen te spenderen hierop. Denk dus tweemaal na voordat je een bepaalde uitspraak doet want je kent het verhaal en het gezicht achter deze accounts namelijk niet. Good vibes only <3
 
Reactiescore
453
Nu de golden awards wat opleven, zal ik ook maar eentje posten om mijn terugkomst op deze wereld te vieren.
Beste speler.
- Alexandria Morgan, ondanks de activiteitsbom in Finis Amarum. en de prominente aanwezigheid van Addison Rae op elke plek waar je komt ga ik toch voor AM. Ik liet het al een aantal maal blijken in mijn Rate de top 20 topic maar mijn hoogste verwachtingen liggen bij dit account. Benieuwd of dit team zijn stam ook vooruit kan pushen om de strijd aan te gaan met het 'zwakkere oosten' van Tides.

Meest onderschatte stam:
AT, als we op de kaart kijken zou je kunnen denken dat het een clash zal worden tussen Tides en 24/7. Met de info die hebben op deze wereld, weten we echter dat AT weldegelijk een rol zal spelen binnen deze strijd. Als kleinere stam zullen ze de strijd moeten aangaan met Tides met rugdekking van bondgenoot 24/7.

Meest onderschatte speler:
Addison Rae, hij gaf het zelf al genoeg aan dat hij vele offers maakte voor de stam en gezien zijn ligging en cluster kan dit inderdaad kloppen. De vele onbekende deffbunkers en moraalbunkers die in de buurt liggen duiden dit dan ook aan. Echter beschikt dit account, gezien zijn activiteit op het forum (als hij reageert tenminste :mad:) over een hoge activiteit. Het is de wereld van de bevestiging voor Eric en zijn companen. Als deze wereld flopt, moeten er geen smoesjes komen over te weinig tijd en dat soort onzin maar ben je gewoon gaan rennen. Toon iedereen maar wat je in je mars hebt!

Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
Met de spelers waar ik nu al mee in de stam zit niet meegerekend. Alexander13, Wow Who, BaD AttitudE, TheFarmersLife Alexandria Morgan, Rara Est Fides en vooruit dan Addison Rae.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
Ik sta eigenlijk open voor iedereen en wil iedereen wel een kans geven. Om toch een puntje van kritiek te uiten zou ik niet functioneren in een stam die momenteel de structuur 24/7 en AT hanteren. Ik heb de indruk dat die stammen apart zitten maar eigenlijk als een werken en dat soort functioneren kan ik zelf niet aan. Ook hoe Justin en Eric dan voor een bepaalde hiërarchie zorgen heb ik het raden naar. Ik ben van de oude stempel op dat vlak: 1stam zonder ledenlimiet met 1 leidingsteam.

Minst favoriete forum poster:
@Addison Rae, mij beetje negeren ben verdorie al dagen erover aan het mopperen.

Ik wil graag nog meedelen dat:
Het wordt vaak vergeten door mensen maar weet dat er achter elk account gewoon mensen zitten die net zoals jijzelf hun tijd proberen te spenderen hierop. Denk dus tweemaal na voordat je een bepaalde uitspraak doet want je kent het verhaal en het gezicht achter deze accounts namelijk niet. Good vibes only <3


Ik ga mij zo min mogelijk meer op het forum bemoeien. daar zijn meerdere redenen voor,tevens zou ik het ook wel met jou willen proberen als stamgenoot zijnde, denk dat je dan eindelijk eens een echt goed beeld kan krijgen van hoe ik werkelijk ben. TOV het beeld dat er 'door propaganda' (en dan mede mijn eigen niet heel geweldige P&P) over mij geschetst is.
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
1.380
Ik ga mij zo min mogelijk meer op het forum bemoeien, en daar zijn meerdere redenen voor, ik zou het ook wel met jouw willen proberen als stamgenoot zijnde, denk dat je dan eindelijk eens een echt goed beeld kan krijgen van hoe ik werkelijk ben ipv het beeld dat er 'door propaganda' (en dan mede mijn eigen niet heel geweldige P&P) over mij geschetst is.

Hebben meerdere mensen. Moet zeggen dat ik prive met je praat je inderdaad anders bent dan op het AF in positieve zin tbh.
 
Reactiescore
453
Hebben meerdere mensen. Moet zeggen dat ik prive met je praat je inderdaad anders bent dan op het AF in positieve zin tbh.

met mijn P&P kunsten is het al snel positiever, maar zoals je zelf al merkt ben ik tegen iemand die ik vertrouw of waarbij ik een goed gevoel heb anders dan met mensen waarmee ik niet zo goed kan leven.
 
Reactiescore
2.386
Mooi lijstje maar binnen AT is er wel degelijk een betere speler
Die moraalbunker ofwa? Niet te hard van stapel lopen Twanneman
 
Reactiescore
363
Slechtste leider:
Een lastige, maar wij gaan hier voor Joey. Niks persoonlijks Joey, maar als je als leider binnen een week weer de handdoek in de ring gooit kunnen we eigenlijk niet om je heen.

Hoi, tuurlijk heb je volledig gelijk in. Toch wil ik een kritische side noot plaatsen. Mij werd bij het polsen een positie in de leiding gegeven samen met Eric om alles in goede banen te leiden. Om maar een mooi voorbeeld van Nick - blacklist te noemen ‘wanneer ga je de dorpsindelingen’ van Prone bepalen Joey.

Op die manier is er ook naar mij gecommuniceerd, een mix tussen democratie en een stevige dictatuur af en toe.

Helaas kwam ik na een paar dagen in de Discord erachter dat er geen steek veranderd is in hoe het er binnen de stam aan toe gaat. En hier trok ik mijn eigen conclusies door eigenlijk per direct eruit te stappen. In ashes heb ik dat gezeik al genoeg aan mijn hoofd gehad en het is een fulltime baan om dat allemaal in het gareel te houden, daar had ik gewoon simpelweg geen zin meer in. Destijds zijn er zoals (volgensmij Tom van FF) in de w75 chat al aangaf de nodige ruzies geweest en er over en weer genoeg gezegd is. Dit in combinatie met de ruzies die al plaatsvonden waren genoeg voor mij om met 75 te kappen, heb het geprobeerd in 24/7 het beviel me simpelweg niet (kun je zelf denk ik in meepraten) en het ik inderdaad mijn plicht niet voltooid.

Veel plezier nog op 75 allemaal, mag de beste winnen. Ik ben ook gesneuveld samen met mijn boerderijen.
 
Bovenaan