Golden Awards

Reactiescore
2
Hier mijn Golden Awards lijstje, zo objectief als mogelijk gemaakt, soms wat lastig aangezien ik niet heel veel mensen hier ken. :)

Beste speler: Ik ken niet veel spelers op W74 maar ik hoor goeie verhalen over het team op We Like Turtles, van meerdere kanten. Bovendien, wie houdt er nou niet van turtles?
Beste stam: F5'en, de stammen waar ik tot nu toe mee in aanraking ben gekomen waren niet veel soeps. De afgelopen week hebben wij als F5en veel incommings gehad, de halve wereld keerde zich zo een beetje tegen ons. Zelfs als ik het objectief bekijk vind ik dat we ons zeer goed gehouden hebben, de communicatie verliep erg soepel. Zonder echt een massa te plannen hebben we toch 16 dorpen gepakt van de 5 stammen die ons de oorlog hebben verklaard. Not bad in my opinion, we zijn nog niet onder de indruk geweest. Ik hoor ook goeie verhalen over Fix maar geen persoonlijke banden in die stam.
De beste stam speler: Path of Righteousness, Frank is altijd een goeie verbindende en relativerende factor. Enorm loyale speler en een goeie buurman.
Het grootste ego: Coruscant, niet slecht bedoeld maar als je het constant over je eigen prestaties hebt en je naam moet dik drukken in posts, dan gaat voor mij de shine er aan beetje af. Vind het juist knap als je discussies kan voeren zonder dit constant aan te halen.
Beste leider: Wij als stam hebben niet echt een leider maar beslissen alles samen. Als dat goed kan lopen in een stam vind ik dat een echte top-down leider niet nodig is. Daarom laat ik deze leeg, zal er vast 1 zijn maar te weinig tegengekomen in andere stammen.
Slechtste leider: Zanular, je mag zeker fouten maken als leider, maar als je er al achtergekomen bent dat je niet die bepaalde capaciteiten hebt die een leider nodig heeft dan wordt het moeilijk om een stam te leiden. Als je dan nog een tweede keer door de mand valt dan kun je beter gewoon kappen.
Meest overschatte stam: Ill, heel eerlijk ik had best nog wel wat van ze verwacht toen de oorlog uitbrak, dat het na een paar dagen zo zou lopen had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ik had juist wel zin in wat aanvalletjes over en weer.
Meest onderschatte stam: Dawn, volgens mij groeien hun momenteel rustig door zonder al teveel confrontaties en de aandacht op hun te vestigen. Zie dat ze vandaag wel aardig wat dorpen verloren hebben aan Fix. Mochten hun als sterk collectief optreden (eerlijk, het is wel een massastam) dan kunnen ze best wat weerstand tegen de grotere stammen bieden.
Meest overschatte speler: Panda6forever, heb gehoord dat dat niet de meest ervaren speler is. Bovendien is die OD schrikbarend laag.
Meest onderschatte speler: Dorpsmafketels, zit een goed team op. Heb ze al wat aardige dingen zien doen. Zodra hun een lekker frontje krijgen verwacht ik dat ze helemaal kunnen losgaan.
Met wie zou zeker graag in een stam zitten: We Like Turtles, toffe gasten!
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Stressless, kreeg een keer een belachelijke reactie op een PM omdat hij mijn naam te lang vond. Vrij kinderachtig :).
Mooiste spelers naam: Arithmetic, Levitating Rhino en .Arrogant
Mooiste stam naam: Methodios
Het tofste topic: Spotprenten topic
Het domste topic: Praathoek
Favoriete forum poster: Nothing Toulouse, leuke prenten, prettig leesbare posts.
Minst favoriete forum poster: Solidje, ik vind zijn posts een beetje simpel en teveel triggered op personen. Veel 'cringy' situaties.
Dikste wannabe op het forum: Kbuut, of hoe heet die gast?
Dikste wannabe in het spel: Geen twijfel over mogelijk dat dat Capelle en Jimwen zijn/waren, R.I.P. Vaak hele grote mond gehad over hoeveel skills daar wel niet waren en dat ze wel wouden wedden dat het nooit zou lukken om een dorp te pakken. Dit heeft toch totaal anders uitgepakt voor hen.
Mooiste profiel foto van spelers: Wow Who, ik vind deze echt sick.
148215_large

Mooiste profiel foto van stammen: Para
147671_large

Mooiste actie van de wereld: De oorlog verklaren met 5 stammen en vervolgens gigantisch hard op je plaat gaan op zowel het forum als in-game (zoals het hoort).
Meest belovende speler voor de toekomst: Night Train, heeft even een achterstand opgelopen maar gaat wel weer op peil komen verwacht ik. Goeie spelers op
Grootste blunder: Toestemming laten haken op een dorp, vervolgens niet meer het zelf kunnen overnemen door het andere dorp al wel overgenomen te hebben en 20:1 regel.
Voor wie heb je nu echt respect: De forummod, wat gigantisch veel scheit is er de laatste tijd gepost.
Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Path of Righteousness, Grutte, en Robbo.


Verklaar je nader :)
 
Reactiescore
69
Beste speler: Narcissistic Illy
Beste stam: Nog geen op dit moment
De beste stam speler:
Narcissistic Illy, Le roy
Het grootste ego:
Coruscant
Beste leider:
Ik heb geen inkijk in andere stammen, maar ken WowWho en weet wat hij kan. Ik kies dus voor hem.
Slechtste leider:
Zanular, nuff said.
Meest overschatte stam:
Ik overschat niemand.
Meest onderschatte stam:
Method. Doen het gewoon goed en had niet verwacht dat ze hier zouden staan nu.
Meest overschatte speler:
-
Meest onderschatte speler:
-
Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
WowWho, nog een keer. Gaat er altijd volle bak voor.
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
Coruscant en Nap Time.
Mooiste spelers naam:
Prison of Socialism, Devil in Disguise.
Mooiste stam naam:
Vind dat er weinig originele namen zijn deze wereld, dus -
Het tofste topic:
Spotprenten
Het domste topic:
Alle schandpalen
Favoriete forum poster:
Nothing Toulouse
Minst favoriete forum poster:
Rudy Niet
Dikste wannabe op het forum:
-
Dikste wannabe in het spel:
Iedereen doet lekker zijn ding en dat moet kunnen
Mooiste profiel foto van spelers:
Die van mijzelf
Mooiste profiel foto van stammen:
Die van Planet
Mooiste actie van de wereld:
Persoonlijk het joinen van F5en

Meest belovende speler voor de toekomst:
Narcissistic Illy, WowWho, Night Train
Meest belovende stam voor de toekomst:
Planet
Grootste blunder:
Incl. MB's 11 clears kapot lopen op 1 dorp :O
Voor wie heb je nu echt respect:
Voor alle spelers die dit spel spelen
Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:
Narcissistic Illy, Kramed en mijn co Bert.
 
Bovenaan