Golden Awards

Reactiescore
1
Ik kan me nog herinneren van w54 dat dit wel fijn was om te doen/ lezen.

Moest je niet weten wat er je hier te doen staat vul je gewoon onderstaand lijstje in en post het. Veel makkelijker kan niet :)

Beste speler:
Beste stam:
De beste stam speler:
Het grootste ego:
Beste leider:
Slechtste leider:
Meest overschatte stam:
Meest onderschatte stam:
Meest overschatte speler:
Meest onderschatte speler:
Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
Mooiste spelers naam:
Mooiste stam naam:
Het tofste topic:
Het domste topic:
Favoriete forum poster:
Minst favoriete forum poster:
Dikste wannabe op het forum:
Dikste wannabe in het spel:
Mooiste profiel foto van spelers:
Mooiste profiel foto van stammen:
Mooiste actie van de wereld:

Meest belovende speler voor de toekomst:
Meest belovende stam voor de toekomst:
Grootste blunder:
Voor wie heb je nu echt respect:
Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:
 

Deleted User - 2159868

Guest
Beetje vroeg, maar zal ook niet heel spannend worden >.<
 
Reactiescore
276
Beste speler: wieze2 sowieso, mijn ex-co is een echte topper! Voor de rest lijken mij ondanks er "absoluut geen kwaliteit" deze wereld ging spelen toch een aantal bekwame accounts op w74 te zitten. Wereld is jong maar begint stilaan vorm te krijgen.
Beste stam: F5en ondanks ik ze ook overschat ga nomineren, ik denk wel dat ze over goede kaarten beschikken op vlak van activiteit, spelers en ligging. Direct toegang tot een universiteit. Rim nog verzilveren en ze zouden niet mogen verliezen.
De beste stam speler: wieze2,
en vooraleer deze een wieze2-loving GA lijstje wordt ga ik deze toch met een goed argument toelichten, heeft een van de meer uitdagende posities liggen t.o.v. vooral P. dan van de hele P.-Inv.-ILL-Method-hrlk coalitie en heeft alsnog een ODS rang 3, wat met zo'n front niet evident is. Verder is GruttePi3r zijn stamgenoten met voldoende def aan het voorzien.
Het grootste ego:
zowel het account GruttePi3r als Coruscant ga ik hier nomineren, verleden werelden zeggen heel weinig over prestaties. Ik wil goed geloven dat beiden het spelletje wel baas kunnen maar toch de 2 grootste Ego's voor mij op w74
Beste leider:
deze ga ik open laten, is altijd gevaarlijk , wel benieuwd naar de komende maanden hoe mensen zich gaan profileren en of er al dan niet een poging zal gemaakt worden om weer te proberen om tijdperk te verlichting te omzeilen met een wereldafspraak, wat waarschijnlijk toch weer grandioos zal mislukken :tongue:
Slechtste leider: Zanular,
blijkt speler met weinig ervaring en dus ook logischerwijs niet de beste leider, nog al besluiteloos, met het weer van gedacht veranderen zijn geen goede kwaliteiten als leider. Vroeger in stammen nog gezien en leidt altijd tot 1 groot fiasco
Meest overschatte stam: F5en
toch wel zwaar in de spotlight, en ben benieuwd of elk account zijn mannetje gaat staan in de oorlog met de 5 andere stammen. Beetje PP boosten kan iedereen :rolleyes2:
Meest onderschatte stam:
toch wel Method, beste ligging van allemaal en indien de accounts beetje degelijk bemand zijn kunnen ze F5en lang van een safe rim afhouden, of zelfs voorkomen dat ze die ooit krijgen. Ikzelf ken niemand in Method, en al bijna niemand in F5en dus dit is puur gebaseerd op ligging en de momentele bondgenoten die ze hebben waarmee ze toch wel potentieel ferme tikken kunnen uitdelen indien ze goed coördineren.
Meest overschatte speler: panda6forever
gewoon zonder gêne lvl 2 staan met een ODA rang van 243, de definitie van PP abuse, boosten en interenen.
Meest onderschatte speler: karo44
gewoon casually geen stam nodig om op rang 10 te chillen, lekker hoor. Benieuwd wat dit account gaat doen de komende weken.
Met wie zou zeker graag in een stam zitten: wieze2,
gewoon super sympa, zeker praatje mee doen als je je verveeld. Kampioen fan voor het leven #nandjesposting!
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
deze is een dubbele, maar toch Coruscant hoor, ondanks ik wel wil aannemen dat ze als stamgenoot wel niet slecht zijn, ik zou gewoon echt niet met hem om kunnen gaan, dat is gewoon een feit.
Mooiste spelers naam: Narcissistic Illy,
zilver voor Gli Occhi del Guerriero en brons voor CheckMate
Mooiste stam naam: Eekhoornbrigade,
lekker nederlands, simpel en gewoon geniaal
Het tofste topic: Spotprenten
indien het niet volgespamd wordt met onnodige zever en mensen die op het minste moeten reageren, of nog erger dubbelposten binnen de 5 minuten. Spotprenten zijn er om al lachend de waarheid te zeggen. Geniet er gewoon van, ga niet janken!
Het domste topic: Schandpaaltopic: Coruscant,
te lang, afgezaagd en inhoudelijk gewoon irritant om te lezen. Ja ze spelen met veel meer dan ze doen blijken qua mb's, maar "morelen en waarden" zijn in tribalwars gewoon een utopie en iedereen zal wel eens wat smeriger spelen.
Favoriete forum poster:
deze ga ik open laten, weinig mensen die consequent goed posten, bijna iedereen gaat toch op de man spelen en dat irriteert me echt mateloos.
Minst favoriete forum poster: Gli Occhi del Guerriero,
gewoon echt veel te lange teksten met inhoude dat in 2 zinnen omschreven kan worden. Als ik zijn post gelezen heb moet ik herbeginnen omdat ik zijn punt al niet meer herriner. Gewoon (rond de pot gedraai)³
Dikste wannabe op het forum: IAMEVIL,
sorry maat maar je posts hebben echt geen inhoud en je platen zijn niet om naar huis over te schrijven :redface: laat staan je dubbelposten op minder dan 5 minuten :p
Dikste wannabe in het spel:
nog geen wannabe's gespot
Mooiste profiel foto van spelers:
146438_large.png

By far het mooiste meesterwerkje van heel de wereld, plaatje en ook naam om jaloers op te zijn.
Mooiste profiel foto van stammen:
146886_large.jpg

Weinig mooie stamplaatjes imo op deze wereld, maar deze is zeker niet verkozen bij gebrek aan beter. Ook vast en zeker een meesterwerkje.
Mooiste actie van de wereld: toch wel 5 stammen optrommelen om samen tegen 1 stam te vechten, met alle frustraties vanuit F5en moet je ze wel credits geven voor hun organisatie. Nu nog zien of de kwantiteit het zal winnen van de ?kwaliteit? :redface: en of het boeltje niet vierkant gaat draaien.
Meest belovende speler voor de toekomst: GruttePi3r
is wel een capabel team (van horen zeggen) en met hun mooie voorsprong en decent liggen lijken ze wel een veelbelovend account, Angel of Destruction heeft idem een goede ligging, mooi front, rim als groei zone, gaat vast en zeker in die top 25 komen piepen in de komende maanden!
Meest belovende stam voor de toekomst: Planet
laten al heel de wereld weinig van zich horen maar gaan toch als een mes door de boter doorheen Story, lekkere ligging en als ze die rim securen en zichzelf een toegang kunnen banen tot die zuidelijke universiteit hebben ze goede kaarten. Staat momenteel (nog) niet in de spotlight maar mag zeker niet vergeten worden.
Grootste blunder: Dirty Sprite
rekruteren die gewoon op ongeveer 1 dag werd weggespeeld door zijn ex-stam P. Gewoon overstappen naar een andere stam net na een intern is gewoon vragen voor problemen, deffen zonder troepen is lastig - zeker als de heren geen NAP kunnen fixen hebben met hun ex-stam. - noepkeeks
Voor wie heb je nu echt respect:
die ene gast die ging treinen met 2k speer en 2k zwaard, gewoon thinking outside of the box, Love it!
Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:
alle nog 1 keer dan, want zonder hem zou ik hier niet zijn, @wieze2 <3
 

Deleted User - 487967552

Guest
Mooi lijstje!

Lang geleden dat ik Golden Awards gelezen heb, maar dit is een lijstje die goed in elkaar zit
 
Reactiescore
93
Ik had toch echt wel mij bij favoriete forumposter verwacht. Ik ben altijd objectief en speel nooit op de man! Maar je leest te weinig andere werelden/vf denk ik
 
Reactiescore
106
Ik had toch echt wel mij bij favoriete forumposter verwacht. Ik ben altijd objectief en speel nooit op de man! Maar je leest te weinig andere werelden/vf denk ik

Sorry man maar als ik het forum van deze wereld hier zo lees ben je toch wel op de man aan het spelen op Coruscant. Toch iets wat me opviel als buitenstaander
 
Reactiescore
372
Hier mijn Golden Awards lijstje, zo objectief als mogelijk gemaakt, soms wat lastig aangezien ik niet heel veel mensen hier ken. :)

Beste speler: Ik ken niet veel spelers op W74 maar ik hoor goeie verhalen over het team op We Like Turtles, van meerdere kanten. Bovendien, wie houdt er nou niet van turtles?
Beste stam: F5'en, de stammen waar ik tot nu toe mee in aanraking ben gekomen waren niet veel soeps. De afgelopen week hebben wij als F5en veel incommings gehad, de halve wereld keerde zich zo een beetje tegen ons. Zelfs als ik het objectief bekijk vind ik dat we ons zeer goed gehouden hebben, de communicatie verliep erg soepel. Zonder echt een massa te plannen hebben we toch 16 dorpen gepakt van de 5 stammen die ons de oorlog hebben verklaard. Not bad in my opinion, we zijn nog niet onder de indruk geweest. Ik hoor ook goeie verhalen over Fix maar geen persoonlijke banden in die stam.
De beste stam speler: Path of Righteousness, Frank is altijd een goeie verbindende en relativerende factor. Enorm loyale speler en een goeie buurman.
Het grootste ego: Coruscant, niet slecht bedoeld maar als je het constant over je eigen prestaties hebt en je naam moet dik drukken in posts, dan gaat voor mij de shine er aan beetje af. Vind het juist knap als je discussies kan voeren zonder dit constant aan te halen.
Beste leider: Wij als stam hebben niet echt een leider maar beslissen alles samen. Als dat goed kan lopen in een stam vind ik dat een echte top-down leider niet nodig is. Daarom laat ik deze leeg, zal er vast 1 zijn maar te weinig tegengekomen in andere stammen.
Slechtste leider: Zanular, je mag zeker fouten maken als leider, maar als je er al achtergekomen bent dat je niet die bepaalde capaciteiten hebt die een leider nodig heeft dan wordt het moeilijk om een stam te leiden. Als je dan nog een tweede keer door de mand valt dan kun je beter gewoon kappen.
Meest overschatte stam: Ill, heel eerlijk ik had best nog wel wat van ze verwacht toen de oorlog uitbrak, dat het na een paar dagen zo zou lopen had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ik had juist wel zin in wat aanvalletjes over en weer.
Meest onderschatte stam: Dawn, volgens mij groeien hun momenteel rustig door zonder al teveel confrontaties en de aandacht op hun te vestigen. Zie dat ze vandaag wel aardig wat dorpen verloren hebben aan Fix. Mochten hun als sterk collectief optreden (eerlijk, het is wel een massastam) dan kunnen ze best wat weerstand tegen de grotere stammen bieden.
Meest overschatte speler: Panda6forever, heb gehoord dat dat niet de meest ervaren speler is. Bovendien is die OD schrikbarend laag.
Meest onderschatte speler: Dorpsmafketels, zit een goed team op. Heb ze al wat aardige dingen zien doen. Zodra hun een lekker frontje krijgen verwacht ik dat ze helemaal kunnen losgaan.
Met wie zou zeker graag in een stam zitten: We Like Turtles, toffe gasten!
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Stressless, kreeg een keer een belachelijke reactie op een PM omdat hij mijn naam te lang vond. Vrij kinderachtig :).
Mooiste spelers naam: Arithmetic, Levitating Rhino en .Arrogant
Mooiste stam naam: Methodios
Het tofste topic: Spotprenten topic
Het domste topic: Praathoek
Favoriete forum poster: Nothing Toulouse, leuke prenten, prettig leesbare posts.
Minst favoriete forum poster: Solidje, ik vind zijn posts een beetje simpel en teveel triggered op personen. Veel 'cringy' situaties.
Dikste wannabe op het forum: Kbuut, of hoe heet die gast?
Dikste wannabe in het spel: Geen twijfel over mogelijk dat dat Capelle en Jimwen zijn/waren, R.I.P. Vaak hele grote mond gehad over hoeveel skills daar wel niet waren en dat ze wel wouden wedden dat het nooit zou lukken om een dorp te pakken. Dit heeft toch totaal anders uitgepakt voor hen.
Mooiste profiel foto van spelers: Wow Who, ik vind deze echt sick.
148215_large

Mooiste profiel foto van stammen: Para
147671_large

Mooiste actie van de wereld: De oorlog verklaren met 5 stammen en vervolgens gigantisch hard op je plaat gaan op zowel het forum als in-game (zoals het hoort).
Meest belovende speler voor de toekomst: Night Train, heeft even een achterstand opgelopen maar gaat wel weer op peil komen verwacht ik. Goeie spelers op
Grootste blunder: Toestemming laten haken op een dorp, vervolgens niet meer het zelf kunnen overnemen door het andere dorp al wel overgenomen te hebben en 20:1 regel.
Voor wie heb je nu echt respect: De forummod, wat gigantisch veel scheit is er de laatste tijd gepost.
Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Path of Righteousness, Grutte, en Robbo.
 
Reactiescore
1.647
Hier mijn Golden Awards lijstje, zo objectief als mogelijk gemaakt, soms wat lastig aangezien ik niet heel veel mensen hier ken. :)

Beste speler: Ik ken niet veel spelers op W74 maar ik hoor goeie verhalen over het team op We Like Turtles, van meerdere kanten. Bovendien, wie houdt er nou niet van turtles?
Beste stam: F5'en, de stammen waar ik tot nu toe mee in aanraking ben gekomen waren niet veel soeps. De afgelopen week hebben wij als F5en veel incommings gehad, de halve wereld keerde zich zo een beetje tegen ons. Zelfs als ik het objectief bekijk vind ik dat we ons zeer goed gehouden hebben, de communicatie verliep erg soepel. Zonder echt een massa te plannen hebben we toch 16 dorpen gepakt van de 5 stammen die ons de oorlog hebben verklaard. Not bad in my opinion, we zijn nog niet onder de indruk geweest. Ik hoor ook goeie verhalen over Fix maar geen persoonlijke banden in die stam.
De beste stam speler: Path of Righteousness, Frank is altijd een goeie verbindende en relativerende factor. Enorm loyale speler en een goeie buurman.
Het grootste ego: Coruscant, niet slecht bedoeld maar als je het constant over je eigen prestaties hebt en je naam moet dik drukken in posts, dan gaat voor mij de shine er aan beetje af. Vind het juist knap als je discussies kan voeren zonder dit constant aan te halen.
Beste leider: Wij als stam hebben niet echt een leider maar beslissen alles samen. Als dat goed kan lopen in een stam vind ik dat een echte top-down leider niet nodig is. Daarom laat ik deze leeg, zal er vast 1 zijn maar te weinig tegengekomen in andere stammen.
Slechtste leider: Zanular, je mag zeker fouten maken als leider, maar als je er al achtergekomen bent dat je niet die bepaalde capaciteiten hebt die een leider nodig heeft dan wordt het moeilijk om een stam te leiden. Als je dan nog een tweede keer door de mand valt dan kun je beter gewoon kappen.
Meest overschatte stam: Ill, heel eerlijk ik had best nog wel wat van ze verwacht toen de oorlog uitbrak, dat het na een paar dagen zo zou lopen had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ik had juist wel zin in wat aanvalletjes over en weer.
Meest onderschatte stam: Dawn, volgens mij groeien hun momenteel rustig door zonder al teveel confrontaties en de aandacht op hun te vestigen. Zie dat ze vandaag wel aardig wat dorpen verloren hebben aan Fix. Mochten hun als sterk collectief optreden (eerlijk, het is wel een massastam) dan kunnen ze best wat weerstand tegen de grotere stammen bieden.
Meest overschatte speler: Panda6forever, heb gehoord dat dat niet de meest ervaren speler is. Bovendien is die OD schrikbarend laag.
Meest onderschatte speler: Dorpsmafketels, zit een goed team op. Heb ze al wat aardige dingen zien doen. Zodra hun een lekker frontje krijgen verwacht ik dat ze helemaal kunnen losgaan.
Met wie zou zeker graag in een stam zitten: We Like Turtles, toffe gasten!
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Stressless, kreeg een keer een belachelijke reactie op een PM omdat hij mijn naam te lang vond. Vrij kinderachtig :).
Mooiste spelers naam: Arithmetic, Levitating Rhino en .Arrogant
Mooiste stam naam: Methodios
Het tofste topic: Spotprenten topic
Het domste topic: Praathoek
Favoriete forum poster: Nothing Toulouse, leuke prenten, prettig leesbare posts.
Minst favoriete forum poster: Solidje, ik vind zijn posts een beetje simpel en teveel triggered op personen. Veel 'cringy' situaties.
Dikste wannabe op het forum: Kbuut, of hoe heet die gast?
Dikste wannabe in het spel: Geen twijfel over mogelijk dat dat Capelle en Jimwen zijn/waren, R.I.P. Vaak hele grote mond gehad over hoeveel skills daar wel niet waren en dat ze wel wouden wedden dat het nooit zou lukken om een dorp te pakken. Dit heeft toch totaal anders uitgepakt voor hen.
Mooiste profiel foto van spelers: Wow Who, ik vind deze echt sick.
148215_large

Mooiste profiel foto van stammen: Para
147671_large

Mooiste actie van de wereld: De oorlog verklaren met 5 stammen en vervolgens gigantisch hard op je plaat gaan op zowel het forum als in-game (zoals het hoort).
Meest belovende speler voor de toekomst: Night Train, heeft even een achterstand opgelopen maar gaat wel weer op peil komen verwacht ik. Goeie spelers op
Grootste blunder: Toestemming laten haken op een dorp, vervolgens niet meer het zelf kunnen overnemen door het andere dorp al wel overgenomen te hebben en 20:1 regel.
Voor wie heb je nu echt respect: De forummod, wat gigantisch veel scheit is er de laatste tijd gepost.
Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Path of Righteousness, Grutte, en Robbo.

Thanks voor complimentje, credits naar @Unidentified Black Male. voor realiseren van mijn wensen
 
Reactiescore
236
Hier mijn Golden Awards lijstje, zo objectief als mogelijk gemaakt, soms wat lastig aangezien ik niet heel veel mensen hier ken. :)

Beste speler: Ik ken niet veel spelers op W74 maar ik hoor goeie verhalen over het team op We Like Turtles, van meerdere kanten. Bovendien, wie houdt er nou niet van turtles?
Beste stam: F5'en, de stammen waar ik tot nu toe mee in aanraking ben gekomen waren niet veel soeps. De afgelopen week hebben wij als F5en veel incommings gehad, de halve wereld keerde zich zo een beetje tegen ons. Zelfs als ik het objectief bekijk vind ik dat we ons zeer goed gehouden hebben, de communicatie verliep erg soepel. Zonder echt een massa te plannen hebben we toch 16 dorpen gepakt van de 5 stammen die ons de oorlog hebben verklaard. Not bad in my opinion, we zijn nog niet onder de indruk geweest. Ik hoor ook goeie verhalen over Fix maar geen persoonlijke banden in die stam.
De beste stam speler: Path of Righteousness, Frank is altijd een goeie verbindende en relativerende factor. Enorm loyale speler en een goeie buurman.
Het grootste ego: Coruscant, niet slecht bedoeld maar als je het constant over je eigen prestaties hebt en je naam moet dik drukken in posts, dan gaat voor mij de shine er aan beetje af. Vind het juist knap als je discussies kan voeren zonder dit constant aan te halen.
Beste leider: Wij als stam hebben niet echt een leider maar beslissen alles samen. Als dat goed kan lopen in een stam vind ik dat een echte top-down leider niet nodig is. Daarom laat ik deze leeg, zal er vast 1 zijn maar te weinig tegengekomen in andere stammen.
Slechtste leider: Zanular, je mag zeker fouten maken als leider, maar als je er al achtergekomen bent dat je niet die bepaalde capaciteiten hebt die een leider nodig heeft dan wordt het moeilijk om een stam te leiden. Als je dan nog een tweede keer door de mand valt dan kun je beter gewoon kappen.
Meest overschatte stam: Ill, heel eerlijk ik had best nog wel wat van ze verwacht toen de oorlog uitbrak, dat het na een paar dagen zo zou lopen had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ik had juist wel zin in wat aanvalletjes over en weer.
Meest onderschatte stam: Dawn, volgens mij groeien hun momenteel rustig door zonder al teveel confrontaties en de aandacht op hun te vestigen. Zie dat ze vandaag wel aardig wat dorpen verloren hebben aan Fix. Mochten hun als sterk collectief optreden (eerlijk, het is wel een massastam) dan kunnen ze best wat weerstand tegen de grotere stammen bieden.
Meest overschatte speler: Panda6forever, heb gehoord dat dat niet de meest ervaren speler is. Bovendien is die OD schrikbarend laag.
Meest onderschatte speler: Dorpsmafketels, zit een goed team op. Heb ze al wat aardige dingen zien doen. Zodra hun een lekker frontje krijgen verwacht ik dat ze helemaal kunnen losgaan.
Met wie zou zeker graag in een stam zitten: We Like Turtles, toffe gasten!
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Stressless, kreeg een keer een belachelijke reactie op een PM omdat hij mijn naam te lang vond. Vrij kinderachtig :).
Mooiste spelers naam: Arithmetic, Levitating Rhino en .Arrogant
Mooiste stam naam: Methodios
Het tofste topic: Spotprenten topic
Het domste topic: Praathoek
Favoriete forum poster: Nothing Toulouse, leuke prenten, prettig leesbare posts.
Minst favoriete forum poster: Solidje, ik vind zijn posts een beetje simpel en teveel triggered op personen. Veel 'cringy' situaties.
Dikste wannabe op het forum: Kbuut, of hoe heet die gast?
Dikste wannabe in het spel: Geen twijfel over mogelijk dat dat Capelle en Jimwen zijn/waren, R.I.P. Vaak hele grote mond gehad over hoeveel skills daar wel niet waren en dat ze wel wouden wedden dat het nooit zou lukken om een dorp te pakken. Dit heeft toch totaal anders uitgepakt voor hen.
Mooiste profiel foto van spelers: Wow Who, ik vind deze echt sick.
148215_large

Mooiste profiel foto van stammen: Para
147671_large

Mooiste actie van de wereld: De oorlog verklaren met 5 stammen en vervolgens gigantisch hard op je plaat gaan op zowel het forum als in-game (zoals het hoort).
Meest belovende speler voor de toekomst: Night Train, heeft even een achterstand opgelopen maar gaat wel weer op peil komen verwacht ik. Goeie spelers op
Grootste blunder: Toestemming laten haken op een dorp, vervolgens niet meer het zelf kunnen overnemen door het andere dorp al wel overgenomen te hebben en 20:1 regel.
Voor wie heb je nu echt respect: De forummod, wat gigantisch veel scheit is er de laatste tijd gepost.
Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Path of Righteousness, Grutte, en Robbo.
Dankje voor compliment :)
 
Reactiescore
743
Hier mijn Golden Awards lijstje, zo objectief als mogelijk gemaakt, soms wat lastig aangezien ik niet heel veel mensen hier ken. :)

Beste speler: Ik ken niet veel spelers op W74 maar ik hoor goeie verhalen over het team op We Like Turtles, van meerdere kanten. Bovendien, wie houdt er nou niet van turtles?
Beste stam: F5'en, de stammen waar ik tot nu toe mee in aanraking ben gekomen waren niet veel soeps. De afgelopen week hebben wij als F5en veel incommings gehad, de halve wereld keerde zich zo een beetje tegen ons. Zelfs als ik het objectief bekijk vind ik dat we ons zeer goed gehouden hebben, de communicatie verliep erg soepel. Zonder echt een massa te plannen hebben we toch 16 dorpen gepakt van de 5 stammen die ons de oorlog hebben verklaard. Not bad in my opinion, we zijn nog niet onder de indruk geweest. Ik hoor ook goeie verhalen over Fix maar geen persoonlijke banden in die stam.
De beste stam speler: Path of Righteousness, Frank is altijd een goeie verbindende en relativerende factor. Enorm loyale speler en een goeie buurman.
Het grootste ego: Coruscant, niet slecht bedoeld maar als je het constant over je eigen prestaties hebt en je naam moet dik drukken in posts, dan gaat voor mij de shine er aan beetje af. Vind het juist knap als je discussies kan voeren zonder dit constant aan te halen.
Beste leider: Wij als stam hebben niet echt een leider maar beslissen alles samen. Als dat goed kan lopen in een stam vind ik dat een echte top-down leider niet nodig is. Daarom laat ik deze leeg, zal er vast 1 zijn maar te weinig tegengekomen in andere stammen.
Slechtste leider: Zanular, je mag zeker fouten maken als leider, maar als je er al achtergekomen bent dat je niet die bepaalde capaciteiten hebt die een leider nodig heeft dan wordt het moeilijk om een stam te leiden. Als je dan nog een tweede keer door de mand valt dan kun je beter gewoon kappen.
Meest overschatte stam: Ill, heel eerlijk ik had best nog wel wat van ze verwacht toen de oorlog uitbrak, dat het na een paar dagen zo zou lopen had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ik had juist wel zin in wat aanvalletjes over en weer.
Meest onderschatte stam: Dawn, volgens mij groeien hun momenteel rustig door zonder al teveel confrontaties en de aandacht op hun te vestigen. Zie dat ze vandaag wel aardig wat dorpen verloren hebben aan Fix. Mochten hun als sterk collectief optreden (eerlijk, het is wel een massastam) dan kunnen ze best wat weerstand tegen de grotere stammen bieden.
Meest overschatte speler: Panda6forever, heb gehoord dat dat niet de meest ervaren speler is. Bovendien is die OD schrikbarend laag.
Meest onderschatte speler: Dorpsmafketels, zit een goed team op. Heb ze al wat aardige dingen zien doen. Zodra hun een lekker frontje krijgen verwacht ik dat ze helemaal kunnen losgaan.
Met wie zou zeker graag in een stam zitten: We Like Turtles, toffe gasten!
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Stressless, kreeg een keer een belachelijke reactie op een PM omdat hij mijn naam te lang vond. Vrij kinderachtig :).
Mooiste spelers naam: Arithmetic, Levitating Rhino en .Arrogant
Mooiste stam naam: Methodios
Het tofste topic: Spotprenten topic
Het domste topic: Praathoek
Favoriete forum poster: Nothing Toulouse, leuke prenten, prettig leesbare posts.
Minst favoriete forum poster: Solidje, ik vind zijn posts een beetje simpel en teveel triggered op personen. Veel 'cringy' situaties.
Dikste wannabe op het forum: Kbuut, of hoe heet die gast?
Dikste wannabe in het spel: Geen twijfel over mogelijk dat dat Capelle en Jimwen zijn/waren, R.I.P. Vaak hele grote mond gehad over hoeveel skills daar wel niet waren en dat ze wel wouden wedden dat het nooit zou lukken om een dorp te pakken. Dit heeft toch totaal anders uitgepakt voor hen.
Mooiste profiel foto van spelers: Wow Who, ik vind deze echt sick.
148215_large

Mooiste profiel foto van stammen: Para
147671_large

Mooiste actie van de wereld: De oorlog verklaren met 5 stammen en vervolgens gigantisch hard op je plaat gaan op zowel het forum als in-game (zoals het hoort).
Meest belovende speler voor de toekomst: Night Train, heeft even een achterstand opgelopen maar gaat wel weer op peil komen verwacht ik. Goeie spelers op
Grootste blunder: Toestemming laten haken op een dorp, vervolgens niet meer het zelf kunnen overnemen door het andere dorp al wel overgenomen te hebben en 20:1 regel.
Voor wie heb je nu echt respect: De forummod, wat gigantisch veel scheit is er de laatste tijd gepost.
Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Path of Righteousness, Grutte, en Robbo.

Thanks voor de nominaties :) Gaan er het beste van maken ☺️
 
Bovenaan