Golden Awards

Reactiescore
1.365
Mijn Co's en vijanden die gaan huilie huilie doen XDXXDDXDXX (@We Like Hot Chicks doe ik het zo goed?)
Ja, t begint erop te lijken. Alleen mis je de term "janknoobs" nog erachter, dan ben ie goed bezig! :)
 
Reactiescore
362
Beste speler: Ik kan zelf maar 2 spelers bedenken. Om te beginnen met onze eigen, Noo-Noo De Stofzuiger. Ik vind dit echt een ontzettend top team. Offensief/defensief en nog zo goed als in dezelfde samenstelling als waar ze in begonnen. Spread heeft veel te danken aan Noo-Noo en hopelijk kunnen ze nog lang lekker zuigen. Voor Imago lijkt mij dat alsnog Colla. Gewoon hele goede namen op het account en het draait heel goed mee in de top. Elke stam heeft eigenlijk een voortrek account nodig en in die rol zijn ze prima. Verder blijft het wel lastig omdat de beste namen vooralsnog niet echt goed getest zijn.

Verder nog wel een kleine vermelding naar Interdictum. Ik weet wat dit team zou kunnen doen mits ze de tijd hebben. Hopelijk gaan we nog veel van ze zien en ik verwacht dat Spread hier heel veel moeite mee gaat krijgen.

Als laatste blijft team Anarchist wel een leuk team met een inzicht op lange termijn, die veel mensen jammer genoeg vaak te boven gaan. Wellicht wat te direct, maar dat kan ik wel waarderen.

Slechtste speler: Een lastige. TLDR heeft dan wel vrij slecht gedeffed de eerste wave (en ja edelspam is niet makkelijk deffen, maar het was wel heel karig). Toch denk ik dat ik voor Cabbage ga. Tuurlijk zijn er al veel van de orginele spelers weg, toch werden er early bepaalde verwachtingen geschetst en hier hebben ze 0,0 van waar kunnen maken. De spelers die er nu zitten zijn volgens mij ook niet veel soeps als ik zie wat er aan rapportjes voorbij komt en het zal wel regelmatig onder vv staan kan ik mij zo voorstellen. Cabbage>W73

Meestbelovende speler voor de toekomst: Ik zou hier niet specifiek iemand kunnen noemen, maar ik hoop persoonlijk dat we hier nog iemand van pit gaan zien. Na de samenwerking sneeuwen ze aan die oostkant een beetje onder en ik hoop eigenlijk dat we daar nog een verrassend account tegen gaan komen.

Grootste ego: Eigenlijk iedereen van Anarchist. Hebben het niet altijd even makkelijk als buren van elkaar om verschillende redenen en ik moet altijd nog maar zien of jullie inderdaad hartstikke gaan domineren zoals jullie vaak aangeven, echter ben ik ook stiekem wel heel blij met jullie als buurman!

Beste stam: Spread op dit moment. Ik denk dat ik daar alles wel mee zeg, op dit moment is Spread gewoon stabieler, maar dat kan elk moment omdraaien. Wel denk ik oprecht dat Imago (de accounts die al meerdere werelden met elkaar spelen) misschien wel ietwat overschat hebben hoe simpel de meeste vorige werelden waren. Je merkt toch wel dat hier flink de druk zit op het stabiel presteren, want alles wordt afgestraft. Maakt tot nu toe nog niet echt de verwachtingen waar die ik zelf had.

Slechtste stam: Exitus by far. Ik vond de accountjes toen der tijd al niets en het zal ook nooit iets worden. Die hebben alles fout gedaan wat maar kon. Leiding die er niets van kon, totaal geen duidelijke strategie en dan kan je wel alles wijten aan onze recruit, maar die recruit is ook weer te wijten aan het slechte beleid.

Meestbelovende stam voor de toekomst: Laat ik dan toch maar Pit zeggen. Ik ken er niet veel spelers, maar hoop gewoon oprecht dat ze nog wat gaan toevoegen. Vindt het tot nu toe wat karig.

Meest onderschatte stam: Geen.

Meest overschatte stam: Imago, maar wellicht dat mijn eigen verwachtingen te hoor waren. Ik vond het op papier een ontzettend sterke stam. Nog niet echt de verwachtingen waar gemaakt.

Beste leider: Ik zou een paar weken geleden Ezra benoemd hebben, maar ik zie de laatste tijd pas echt wat de kwaliteiten van Fabian zijn. Een hele goede motivator. Ik kan verder niet over de andere leiding per stam spreken.

Slechtste leider: Die van Exitus. Wat een drama

Favoriete leider: Misschien niet de beste leiding, maar ik denk nog wel eens terug aan de tijden met @JokersBrain en @Serenity op W66. Dat werkte heel goed vond ik.

Meest overschatte speler: Ik moet hier toch echt TheAlcoholicDream neerzetten. Had zoveel meer verwacht van dit account. Erg jammer dat het er naar mijn mening alleen uitkomt als ze niet onder druk staan. Verder vind ik Act of Divinity tot nu toe niet sterk. De aanvallen die wij gehad hebben van deze speler waren toch wel van een minder niveau dan de andere fronters.

Meest onderschatte speler: Wurm 2.0 gaat nog wel een rol spelen. Verder vind ik dat de spelers van Oelewapper ook wel een vermelding verdienen. Wordt wel eens negatief over gedaan, maar denk dat er een prima team op zit. Vooral Roy/Justin is een topper.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Heb ondertussen wel met een hoop in een stam gezeten, kan niet specifiek iemand bedenken.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Onze oude co Sanne. Die heeft het ons zo ontzettend moeilijk gemaakt tijdens de afgelopen massa, maakt ontzettend veel kinderlijke fouten. Verder ben ik geen groot fan van Wouter van Valar. Doet verder niets af aan hem als speler. Hoeft van mij alleen geen 2de x.

Mooiste spelers naam: Absurd.

Mooiste stam naam:
Deze wereld geen.

Het tofste topic: Golden Awards

Het domste topic: Ik snap de praathoek nooit zo

Favoriete forumposter: Kyuka

Minst favoriete forumposter:
Die gast met Johan Cruyff, die is echt zeer matig. Verder geen fan van Roald en dan kan je wel al die moeite steken in het duidelijk verwoorden van je punt, maar TLDR.

Mooiste profielplaatje speler: Anarchist. Wesley kan toch wel iets blijkbaar.

Mooiste profielplaatje stam: Spread

Mooiste actie van de wereld:
Massa op POV. Gewoon compleet weggevaagd. Aanval op Boer van Exitus was ook mooi.

Voor wie heb je nu echt respect: Ik heb altijd respect voor de mensen die gewoon actief spelen en amper zeuren en gewoon hun ding doen. Bijvoorbeeld een Michel van Valar of Shepren.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Sanne. Die zou ik zo graag eens helemaal wegknallen na al dat puin ruimen van haar. Hoop alleen dat andere nooit de fout zullen maken haar op het account te nemen. Verder een speciale vermelding naar mijn grote vriend @Calitri de Sino. Een bijzondere co, maar toch wel respect naar jou. Jordy alleen maar <3 en @TurnDownForWhat, lekker snel terug komen!

Grootste Blunder: Weer met een team opgescheept zitten die niet zonder mij kunnen :(
 
Reactiescore
3.576

rikkert1234

Beste Stamlid 20/21
Reactiescore
1.005
Beste speler: Ik kan zelf maar 2 spelers bedenken. Om te beginnen met onze eigen, Noo-Noo De Stofzuiger. Ik vind dit echt een ontzettend top team. Offensief/defensief en nog zo goed als in dezelfde samenstelling als waar ze in begonnen.

Beter* voor de rest mooi lijstje Ian :)
 
Reactiescore
604

Kyuka

Beste Stamleider 20/21
Reactiescore
4.356
Reactiescore
604

Roald97

Master Commander & Forum Personality 2019
Reactiescore
2.785
Ik wil wel even een puntje toelichten wat betreft Cabbage guy. Het klopt inderdaad dat het voltallige team, met daadwerkelijk elke naam waarvan jullie denken dat ze er spelen, opgestapt is sommige al maanden, sommige weken. Maarten is van de aardbodem verdwenen en onbereikbaar, Jonas op de achtergrond geraakt, Stan is tijdelijk te druk maar zal mogelijk ooit nog terugkeren en Robbert is gewoon gequit. Dus als jullie het oude team willen blamen voor het niet nakomen van hun grootspraak - get in line - want daar is Imago inderdaad flink mee benadeeld.

Echter voelt het unfair om het account met het nieuwe team neer te zetten als slechtste account, mets simpele redenen. De dragende speler van nu, die zichzelf wel een keer mag onthullen als hij daar behoefte aan heeft, speelde slechts een dag(en?) toen jullie massa ging landen, zijn co's zijn overgestapt van een ander Imago account. Ze werden verrast op een vreemd account met inderdaad - veel te weinig stacks. Alhoewel er nauwelijks op te stacken valt tegen die shitload clears per frontdorp - tenzij je op zo een account 40 stacks van 7 def kunt ophoesten. Zelfs Spread zal niet consequent 140k prestacks hebben staan bij grootfronthouder Honey bijvoorbeeld. Het team heeft er bakken met tijd ingestoken en doet dit nog steeds, terwijl ze in principe geen enkele binding hebben met het account en moeten dealen met de staat van het account (bijvoorbeeld de immense achterstand, terwijl het account gewoon in de rim had kunnen groeien) veroorzaakt door het oude team dat langdurig passief is geweest.

Begrijp me dus goed; ik twijfel niet aan de kwaliteiten van het oude team, maar tezamen hebben ze het gewoon niet waar kunnen maken en zijn ze (op tijd?) opgestapt / verdwenen. De nieuwe spelers tonen een enorme toewijding en inzet voor een puinhoop die ze niet zelf veroorzaakt hadden. Maar 'hun' account is wel de slechtste. Dat voelt krom.

Wat TLDR betreft, tja ik snap de nominatie maar ook daar heeft het team gewoon diehard zitten strijden en nog altijd. Imago heeft de def gewoon niet om het voltallige front te stacken tegen harde clearbashes in een goed uitgevoerde massa. Persoonlijk blame ik meer die harde feiten dan het zogenaamd falen van mijn spelers. Op veel vorige werelden was zowat altijd een 50-50% of je vriend/vijand die een goede massa kreeg zou gaan runnen na één wave of zou blijven spelen. Hier (nog) niet.
 

Rob.

Forum Personality 19/20
Reactiescore
5.787
Maarten is van de aardbodem verdwenen en onbereikbaar
Niet geheel waar (althans voor mij). Ik heb Maarten deze week nog gesproken, echter had hij weinig woorden nodig om duidelijk te maken dat hij veel gelukkiger is zonder tw en op dit moment geen behoefte heeft om terug te keren.

Dus moest iemand zich zorgen maken om Maarten (@lord-toms :redface: :redface: :redface: ) , hij is gezond en wel en gelukkiger dan ons allen tezamen
 

Calamus Incendium

Forum Personality 20/21
Reactiescore
6.277
Beste speler: Ik kan zelf maar 2 spelers bedenken. Om te beginnen met onze eigen, Noo-Noo De Stofzuiger. Ik vind dit echt een ontzettend top team. Offensief/defensief en nog zo goed als in dezelfde samenstelling als waar ze in begonnen. Spread heeft veel te danken aan Noo-Noo en hopelijk kunnen ze nog lang lekker zuigen. Voor Imago lijkt mij dat alsnog Colla. Gewoon hele goede namen op het account en het draait heel goed mee in de top. Elke stam heeft eigenlijk een voortrek account nodig en in die rol zijn ze prima. Verder blijft het wel lastig omdat de beste namen vooralsnog niet echt goed getest zijn.

Verder nog wel een kleine vermelding naar Interdictum. Ik weet wat dit team zou kunnen doen mits ze de tijd hebben. Hopelijk gaan we nog veel van ze zien en ik verwacht dat Spread hier heel veel moeite mee gaat krijgen.

Als laatste blijft team Anarchist wel een leuk team met een inzicht op lange termijn, die veel mensen jammer genoeg vaak te boven gaan. Wellicht wat te direct, maar dat kan ik wel waarderen.

Slechtste speler: Een lastige. TLDR heeft dan wel vrij slecht gedeffed de eerste wave (en ja edelspam is niet makkelijk deffen, maar het was wel heel karig). Toch denk ik dat ik voor Cabbage ga. Tuurlijk zijn er al veel van de orginele spelers weg, toch werden er early bepaalde verwachtingen geschetst en hier hebben ze 0,0 van waar kunnen maken. De spelers die er nu zitten zijn volgens mij ook niet veel soeps als ik zie wat er aan rapportjes voorbij komt en het zal wel regelmatig onder vv staan kan ik mij zo voorstellen. Cabbage>W73

Meestbelovende speler voor de toekomst:
Ik zou hier niet specifiek iemand kunnen noemen, maar ik hoop persoonlijk dat we hier nog iemand van pit gaan zien. Na de samenwerking sneeuwen ze aan die oostkant een beetje onder en ik hoop eigenlijk dat we daar nog een verrassend account tegen gaan komen.

Grootste ego: Eigenlijk iedereen van Anarchist. Hebben het niet altijd even makkelijk als buren van elkaar om verschillende redenen en ik moet altijd nog maar zien of jullie inderdaad hartstikke gaan domineren zoals jullie vaak aangeven, echter ben ik ook stiekem wel heel blij met jullie als buurman!

Beste stam: Spread op dit moment. Ik denk dat ik daar alles wel mee zeg, op dit moment is Spread gewoon stabieler, maar dat kan elk moment omdraaien. Wel denk ik oprecht dat Imago (de accounts die al meerdere werelden met elkaar spelen) misschien wel ietwat overschat hebben hoe simpel de meeste vorige werelden waren. Je merkt toch wel dat hier flink de druk zit op het stabiel presteren, want alles wordt afgestraft. Maakt tot nu toe nog niet echt de verwachtingen waar die ik zelf had.

Slechtste stam: Exitus by far. Ik vond de accountjes toen der tijd al niets en het zal ook nooit iets worden. Die hebben alles fout gedaan wat maar kon. Leiding die er niets van kon, totaal geen duidelijke strategie en dan kan je wel alles wijten aan onze recruit, maar die recruit is ook weer te wijten aan het slechte beleid.

Meestbelovende stam voor de toekomst: Laat ik dan toch maar Pit zeggen. Ik ken er niet veel spelers, maar hoop gewoon oprecht dat ze nog wat gaan toevoegen. Vindt het tot nu toe wat karig.

Meest onderschatte stam: Geen.

Meest overschatte stam: Imago, maar wellicht dat mijn eigen verwachtingen te hoor waren. Ik vond het op papier een ontzettend sterke stam. Nog niet echt de verwachtingen waar gemaakt.

Beste leider: Ik zou een paar weken geleden Ezra benoemd hebben, maar ik zie de laatste tijd pas echt wat de kwaliteiten van Fabian zijn. Een hele goede motivator. Ik kan verder niet over de andere leiding per stam spreken.

Slechtste leider: Die van Exitus. Wat een drama

Favoriete leider: Misschien niet de beste leiding, maar ik denk nog wel eens terug aan de tijden met @JokersBrain en @Serenity op W66. Dat werkte heel goed vond ik.

Meest overschatte speler: Ik moet hier toch echt TheAlcoholicDream neerzetten. Had zoveel meer verwacht van dit account. Erg jammer dat het er naar mijn mening alleen uitkomt als ze niet onder druk staan. Verder vind ik Act of Divinity tot nu toe niet sterk. De aanvallen die wij gehad hebben van deze speler waren toch wel van een minder niveau dan de andere fronters.

Meest onderschatte speler: Wurm 2.0 gaat nog wel een rol spelen. Verder vind ik dat de spelers van Oelewapper ook wel een vermelding verdienen. Wordt wel eens negatief over gedaan, maar denk dat er een prima team op zit. Vooral Roy/Justin is een topper.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Heb ondertussen wel met een hoop in een stam gezeten, kan niet specifiek iemand bedenken.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Onze oude co Sanne. Die heeft het ons zo ontzettend moeilijk gemaakt tijdens de afgelopen massa, maakt ontzettend veel kinderlijke fouten. Verder ben ik geen groot fan van Wouter van Valar. Doet verder niets af aan hem als speler. Hoeft van mij alleen geen 2de x.

Mooiste spelers naam: Absurd.

Mooiste stam naam:
Deze wereld geen.

Het tofste topic: Golden Awards

Het domste topic: Ik snap de praathoek nooit zo

Favoriete forumposter: Kyuka

Minst favoriete forumposter:
Die gast met Johan Cruyff, die is echt zeer matig. Verder geen fan van Roald en dan kan je wel al die moeite steken in het duidelijk verwoorden van je punt, maar TLDR.

Mooiste profielplaatje speler: Anarchist. Wesley kan toch wel iets blijkbaar.

Mooiste profielplaatje stam: Spread

Mooiste actie van de wereld:
Massa op POV. Gewoon compleet weggevaagd. Aanval op Boer van Exitus was ook mooi.

Voor wie heb je nu echt respect: Ik heb altijd respect voor de mensen die gewoon actief spelen en amper zeuren en gewoon hun ding doen. Bijvoorbeeld een Michel van Valar of Shepren.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Sanne. Die zou ik zo graag eens helemaal wegknallen na al dat puin ruimen van haar. Hoop alleen dat andere nooit de fout zullen maken haar op het account te nemen. Verder een speciale vermelding naar mijn grote vriend @Calitri de Sino. Een bijzondere co, maar toch wel respect naar jou. Jordy alleen maar <3 en @TurnDownForWhat, lekker snel terug komen!

Grootste Blunder: Weer met een team opgescheept zitten die niet zonder mij kunnen :(

Beetje respect newgen.
 
Bovenaan