Golden Awards

Reactiescore
766
Ik kan je heel goed vertellen @Erebos. dat NIEMAND vanuit PIT het kratje in dank afneemt. Dus om nou voor te doen alsof ze alles zo netjes afronden en het allemaal goed gaat, meh.
 
Reactiescore
735
Ik kan je heel goed vertellen @Erebos. dat NIEMAND vanuit PIT het kratje in dank afneemt. Dus om nou voor te doen alsof ze alles zo netjes afronden en het allemaal goed gaat, meh.
Insinueer ik ook totaal niet, maar als je zo'n keuze maakt en weet dat bepaalde accounts, in dit geval Kratje, het daar niet mee eens zijn, zul je dat ook moeten respecteren lijkt me. Wat zij vervolgens Pit hebben aangeboden vind ik meer dan redelijk.
 
Reactiescore
2.444
Insinueer ik ook totaal niet, maar als je zo'n keuze maakt en weet dat bepaalde accounts, in dit geval Kratje, het daar niet mee eens zijn, zul je dat ook moeten respecteren lijkt me. Wat zij vervolgens Pit hebben aangeboden vind ik meer dan redelijk.

Dat wisten we dus niet zoals ik al eerder vermelden, omdat er door alle account's toestemming en toezegging gegeven is waaronder ook Kratje. Maar goed het is afgehandeld, het heeft al meer dan genoeg gezeik opgeleverd en bij Kratje weten ze precies hoe we erover denken.
 

Calamus Incendium

Forum Personality 20/21
Reactiescore
6.277
Om de zoveel tijd vind ik het leuk om een GA lijstje te maken en vandaag voelt als zo'n dag. De vorige was begin/midden mei, tijd voor een nieuwe? Er lijkt eindelijk iets te komen wat lijkt op een driestrijd, al zat dit hoogstwaarschijnlijk gewoon de eindstrijd worden. Leuk moment om zo'n lijstje te maken, dus vooruit ^^.

Beste speler: Deze award wil je uit delen op basis van geleverde prestaties binnen oorlogen, maar dat is tot op heden nog niet heel groots. Logisch ook, we gaan eigenlijk nu pas écht beginnen. Op basis van hun bijdrage aan de stam, groei, prestaties in het verleden en de hoeveelheid zaken die ze tot een goed einde leiden zal deze award wederom naar Collationem of Savior of the North gaan, waarbij de tweede het qua groei aanzienlijk beter doet. Gewoon twee dikke carry's waar je eigenlijk een stam omheen kan bouwen.

Als ik ga kijken naar prestaties op deze wereld zoals het constant succesvol afslaan van massa's, de manier van deffen en de bijbehorende ligging van het account is er voor mij toch één account wat boven de rest uitsteekt: Barnie. Luc laat hier een prima potje (voordelig) deffen zien en is tot op heden gewoon praktisch foutloos bezig.

Slechtste speler: Pfoe, in elk kamp heb je wel spelers die ik het niet heel best zie doen. Guided by the Light valt aan als een natte krant, De drie muskebiers vind ik defensief ontzettend matig en bij de defprestaties van Oelewapper zijn ook genoeg minder positieve opmerkingen te plaatsen.

Meestbelovende speler voor de toekomst: Too Long Didn't Read. Dit account kan de westrim voor imago gaan winnen en hiermee een hele belangrijke rol van betekenis spelen voor de stam. Ik hoorde dat Marc, Mienmaaiers en Jeffrey hier sowieso op speelde. Leuke spelers die zeker over kwaliteiten beschikken. Ligging technisch gezien hebben ze een heel interessant account met veel potentie, ik ben benieuwd of en hoe ze dit gaan waarmaken :).

Grootste ego: Jonathan komt de laatste tijd een beetje over of hij binnenkort zijn eigen TW & AF school gaat openen. Roald komt vanaf het begin van de wereld al over of hij onderhand drie vestigingen van een dergelijke school in zijn bezit heeft.

Beste stam: Vorige keer gaf ik deze award aan Imago, maar ik heb eigenlijk in de tijd tussen het maken van dit en het vorige lijstje precies niets gezien wat Imago voor mij beter maakt dan Spread. Wellicht is het een motivatieprobleem of een gevolg van beperkte bezetting. Toch verwacht ik dat we de aankomende weken Imago van een andere kant gaan zien dan voorheen. In die stam zit nou eenmaal gewoon veel kwaliteit, maar het komt er nog niet echt uit. Voor nu geef ik de award echter aan Spread, want die hebben veel beter massa resultaat behaald en twee massa's meer dan prima afgeslagen.

Slechtste stam: Pit. Deze stam heeft niets gedaan met de toch interessante ligging die ze hadden. Ik vrees dat het ook te laat is om als derde stam nu nog kans te maken op deze wereld, gemiste kans.

Meestbelovende stam voor de toekomst: Imago. Er zit veel kwaliteit in, maar de motivatie lijkt nog wat te moeten komen. Lukt het de leiding deze motivatie op te wekken, zie ik hen als de grote favoriet.

Meest onderschatte stam: Imago, puur omdat men ze te veel op hun mindere groei beoordeeld.

Meest overschatte stam: Pit, ik vind dit nou echt een stam die geen enkele kans aangepakt heeft.

Beste leider: Fabian en Ezra doen het goed, maar hetzelfde kan je zeggen voor Roald en zijn 12-delige raadsledenlegioen. Ze proberen elkaar constant af te troeven en de morele grenzen worden steeds een stukje opgeschoven. Je kan erover zeuren en het vervelend vinden, maar ik vind het toch wel een ontzettend interessant tactisch spel om te blijven volgen.

Slechtste leider: De leiders van Pit, volgensmij Kyle en Michiel(?). Ik vraag me oprecht af waarom deze gasten in sommige lijstjes bij de award 'beste leider' benoemt worden. Als #3 stam die ver in de minderheid is dien je je geheel anders op te stellen dan deze gasten doen. Je hebt immers het voordeel dat je altijd nog een kant kan kiezen om één van beide partijen (deels) uit te schakelen. Daarna kan je je kwantitatieve ondermacht compenseren met enkele tactische recruits. Voorwaarde hiervoor is wel dat je zelf stand kan houden en ook daadwerkelijk een meerwaarde kan zijn voor één van de andere stammen, hoe doe je dit? Bezet je accounts optimaal, plan massa's die net een niveautje hoger zijn dan die van de vijand en pak de andere stammen al aan VOORDAT ze hun rim hebben. Eerlijk gezegd zie ik hier niets van gebeuren, behalve twee gevaarlijke acties van Kratje op Oelewapper.

Momenteel is de achterstand van Pit al te groot om nog zelfstandig kans te maken op de overwinning. In mijn ogen een fout die grotendeels bij de leiding ligt. Zij zijn er onvoldoende in geslaagd om van Pit een gevaarlijk collectief te maken wat voor de wereldwinst had kunnen gaan, een gemiste kans zoals ik al zei. De potentie was er zeker.

Favoriete leider: Ezra, want de ochtend vv tussen 6 en 8 is geweldig. Fabian ken ik al langer als leider en doet dit altijd prima, maar Ezra vind ik wel leuker om te zien als leider omdat hij dit eigenlijk totaal niet is. Het is gewoon een chille kerel in de stamchat die als je het hem vraagt precies niets regelt en zegt dat je het beter aan Fabian kan vragen. Ik moet er regelmatig flink om lachen :).

Meest overschatte speler: Semper Paratus. Topspelers puur sang, met Laurens een van de beste (zo niet de beste) deffers van .nl op het account en groeimogelijkheden waar je u tegen zegt. Zoveel potentie als er is, zo weinig wordt daarmee gedaan. Dit account zie ik regelmatig als beste van de wereld staan en die potentie is er zeker, maar deze groep talentvolle spelers heeft echt een flinke trap onder de reet nodig om hun potentie waar te gaan maken en zijn eigenlijk verplicht aanzienlijk meer te laten zien dan ze nu doen.

Meest onderschatte speler: Er is niet echt één account, maar wel enkele individuele spelers die ik nooit voorbij zien komen terwijl ze ontzettend goed zijn:
- Kyle (Savior): onderschat zichzelf vooral, meer dan prima deffer die veel meer op de voorgrond mag treden dan hij nu doet.
- Ian (Honing): op deze wereld easy een top 5 deffer.
- Matthi (Kratje): sicke times zowel aanvallend als verdedigend, prima op beide vlakken.
- Elija (Senor): jammer dat hij geïnternd is. Momenteel nog een matige speler, maar die kerel heeft echt potentie.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Noo-Noo zijn echt ontzettend chille gasten om in je stam te hebben. Draaien veel vv's, tonen veel initiatief en zijn totaal niet gierig om andere middelen te schenken indien nodig of gewenst. Stamspelers puur sang en een aanwinst voor elke stam. Beetje aparte karakters, maar Anton en Chris hebben onderhand wel door dat zij nog veel van mij kunnen leren en zich beter wat nederiger op kunnen stellen.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Al die VANS kerels, man man man wat een niveau van communiceren en ethisch spelen..

Favoriete forumposter: Ik zie nou echt letterlijk niemand op de juiste momenten zijn mond houden en wanneer hij post dit consistent inhoudelijk sterk doen.

Minst favoriete forumposter: Global Knowledge, WeLikeHotChicks, Valar Morghulis en de gast met de Johan Cruyff afbeelding die eindelijk weg is.

Mooiste actie van de wereld: Massa op POV. Heerlijk resultaat, een halve stam geëdeld en direct een statement gemaakt richting de rest van de wereld. Goed uitgevoerd en alles liep letterlijk precies hoe het vooraf geplanned was. Dat zijn de resultaten waarvoor je de planningen wilt maken.

Voor wie heb je nu echt respect:
1. Dat Fabian en Daniël keer op keer de drive behouden om er voor de volle 100% voor te gaan;
2. Dat Ezra elke ochtend om 6 uur dit spelletje wilt spelen;
3. Dat Wouter het voor elkaar krijgt hier met het k-woord op het AF te schelden, terwijl hij daar dagelijks een flinke bon voor uitschrijft wanneer men dit tegen hem zegt;
4. Dat Chris altijd onzin post en nogsteeds niet inziet dat het onzin is;
5. Dat Mick nogsteeds nooit een massa gedeft heeft terwijl hij al 2 jaar op lastige frontaccounts zit;
6. Dat Ricardo nogsteeds dagelijks getriggered wordt met Oele=Probleemaccount grapjes;
7. Dat Joachim nogsteeds niet achter de dames aanzit;
8. Dat Kevin een bewezen duimhoofd heeft;
9. Dat iemand het de halve community wijs gemaakt heeft dat ik 120+ kg weeg;
10. Dat TAD bij 50 1-command incommings mij direct om vv vraagt, omdat Dick zat te klootviolen met een leuke chick;
11. Dat Fartbomber ff die heerlijke cf pakt, prima gedaan Jeroen.
12. Dat Robbe wel kosten wat het kost wilt bewijzen dat hij een speler met potentie is en hem dit best goed lukt.

De mensen die de boel verneuken creëren wel de mooiste verhalen, ik kan er achteraf altijd wel om lachen.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Momenteel Wesleyyyyyyy. Heerlijk geirriteerd altijd, ontzettende drive en een heerlijke boost voor het account. Top kerel en top speler, daar kan ik motivatie uithalen.

Grootste Blunder: Fabian die alles op roven knalt dag voor de massa. SaviorTheWhaleMarryAnObese is de nieuwe naam.
Voor jou kom ik weer even terug schatje x
 

Deleted User - 487957162

Guest
Thanks. Snap echter niet helemaal waar je eerste nominatie vandaan komt. Durf er wel 10k pp onder te verwedden dat ik mijzelf nooit zo heb genoemd. Ik beschouw mijzelf ook zeker niet als een topspeler pur sang (zijn sowieso zeer schaars tegenwoordig, zou er niet eens een handvol kunnen opnoemen op W73). Ken een flink aantal spelers die beter zijn dan ik en het zou ongepast zijn om mij met hen te vergelijken. Daarmee zou ik hen gewoon tekort doen. Het gros daarvan is overigens al lang geleden gestopt, maar dat terzijde.

Verder een gewaagd lijstje, al valt er - gebaseerd op de onderbouwingen - bij een aantal nominaties wel wat voor te zeggen. Ben wel benieuwd naar dat spionageverhaal van Spread moet ik zeggen.

Ik ben er weer, maak ik het handje vol dan
 

Deleted User - 487957162

Guest
Om de zoveel tijd vind ik het leuk om een GA lijstje te maken en vandaag voelt als zo'n dag. De vorige was begin/midden mei, tijd voor een nieuwe? Er lijkt eindelijk iets te komen wat lijkt op een driestrijd, al zat dit hoogstwaarschijnlijk gewoon de eindstrijd worden. Leuk moment om zo'n lijstje te maken, dus vooruit ^^.

Beste speler: Deze award wil je uit delen op basis van geleverde prestaties binnen oorlogen, maar dat is tot op heden nog niet heel groots. Logisch ook, we gaan eigenlijk nu pas écht beginnen. Op basis van hun bijdrage aan de stam, groei, prestaties in het verleden en de hoeveelheid zaken die ze tot een goed einde leiden zal deze award wederom naar Collationem of Savior of the North gaan, waarbij de tweede het qua groei aanzienlijk beter doet. Gewoon twee dikke carry's waar je eigenlijk een stam omheen kan bouwen.

Als ik ga kijken naar prestaties op deze wereld zoals het constant succesvol afslaan van massa's, de manier van deffen en de bijbehorende ligging van het account is er voor mij toch één account wat boven de rest uitsteekt: Barnie. Luc laat hier een prima potje (voordelig) deffen zien en is tot op heden gewoon praktisch foutloos bezig.

Slechtste speler: Pfoe, in elk kamp heb je wel spelers die ik het niet heel best zie doen. Guided by the Light valt aan als een natte krant, De drie muskebiers vind ik defensief ontzettend matig en bij de defprestaties van Oelewapper zijn ook genoeg minder positieve opmerkingen te plaatsen.

Meestbelovende speler voor de toekomst: Too Long Didn't Read. Dit account kan de westrim voor imago gaan winnen en hiermee een hele belangrijke rol van betekenis spelen voor de stam. Ik hoorde dat Marc, Mienmaaiers en Jeffrey hier sowieso op speelde. Leuke spelers die zeker over kwaliteiten beschikken. Ligging technisch gezien hebben ze een heel interessant account met veel potentie, ik ben benieuwd of en hoe ze dit gaan waarmaken :).

Grootste ego: Jonathan komt de laatste tijd een beetje over of hij binnenkort zijn eigen TW & AF school gaat openen. Roald komt vanaf het begin van de wereld al over of hij onderhand drie vestigingen van een dergelijke school in zijn bezit heeft.

Beste stam: Vorige keer gaf ik deze award aan Imago, maar ik heb eigenlijk in de tijd tussen het maken van dit en het vorige lijstje precies niets gezien wat Imago voor mij beter maakt dan Spread. Wellicht is het een motivatieprobleem of een gevolg van beperkte bezetting. Toch verwacht ik dat we de aankomende weken Imago van een andere kant gaan zien dan voorheen. In die stam zit nou eenmaal gewoon veel kwaliteit, maar het komt er nog niet echt uit. Voor nu geef ik de award echter aan Spread, want die hebben veel beter massa resultaat behaald en twee massa's meer dan prima afgeslagen.

Slechtste stam: Pit. Deze stam heeft niets gedaan met de toch interessante ligging die ze hadden. Ik vrees dat het ook te laat is om als derde stam nu nog kans te maken op deze wereld, gemiste kans.

Meestbelovende stam voor de toekomst: Imago. Er zit veel kwaliteit in, maar de motivatie lijkt nog wat te moeten komen. Lukt het de leiding deze motivatie op te wekken, zie ik hen als de grote favoriet.

Meest onderschatte stam: Imago, puur omdat men ze te veel op hun mindere groei beoordeeld.

Meest overschatte stam: Pit, ik vind dit nou echt een stam die geen enkele kans aangepakt heeft.

Beste leider: Fabian en Ezra doen het goed, maar hetzelfde kan je zeggen voor Roald en zijn 12-delige raadsledenlegioen. Ze proberen elkaar constant af te troeven en de morele grenzen worden steeds een stukje opgeschoven. Je kan erover zeuren en het vervelend vinden, maar ik vind het toch wel een ontzettend interessant tactisch spel om te blijven volgen.

Slechtste leider: De leiders van Pit, volgensmij Kyle en Michiel(?). Ik vraag me oprecht af waarom deze gasten in sommige lijstjes bij de award 'beste leider' benoemt worden. Als #3 stam die ver in de minderheid is dien je je geheel anders op te stellen dan deze gasten doen. Je hebt immers het voordeel dat je altijd nog een kant kan kiezen om één van beide partijen (deels) uit te schakelen. Daarna kan je je kwantitatieve ondermacht compenseren met enkele tactische recruits. Voorwaarde hiervoor is wel dat je zelf stand kan houden en ook daadwerkelijk een meerwaarde kan zijn voor één van de andere stammen, hoe doe je dit? Bezet je accounts optimaal, plan massa's die net een niveautje hoger zijn dan die van de vijand en pak de andere stammen al aan VOORDAT ze hun rim hebben. Eerlijk gezegd zie ik hier niets van gebeuren, behalve twee gevaarlijke acties van Kratje op Oelewapper.

Momenteel is de achterstand van Pit al te groot om nog zelfstandig kans te maken op de overwinning. In mijn ogen een fout die grotendeels bij de leiding ligt. Zij zijn er onvoldoende in geslaagd om van Pit een gevaarlijk collectief te maken wat voor de wereldwinst had kunnen gaan, een gemiste kans zoals ik al zei. De potentie was er zeker.

Favoriete leider: Ezra, want de ochtend vv tussen 6 en 8 is geweldig. Fabian ken ik al langer als leider en doet dit altijd prima, maar Ezra vind ik wel leuker om te zien als leider omdat hij dit eigenlijk totaal niet is. Het is gewoon een chille kerel in de stamchat die als je het hem vraagt precies niets regelt en zegt dat je het beter aan Fabian kan vragen. Ik moet er regelmatig flink om lachen :).

Meest overschatte speler: Semper Paratus. Topspelers puur sang, met Laurens een van de beste (zo niet de beste) deffers van .nl op het account en groeimogelijkheden waar je u tegen zegt. Zoveel potentie als er is, zo weinig wordt daarmee gedaan. Dit account zie ik regelmatig als beste van de wereld staan en die potentie is er zeker, maar deze groep talentvolle spelers heeft echt een flinke trap onder de reet nodig om hun potentie waar te gaan maken en zijn eigenlijk verplicht aanzienlijk meer te laten zien dan ze nu doen.

Meest onderschatte speler: Er is niet echt één account, maar wel enkele individuele spelers die ik nooit voorbij zien komen terwijl ze ontzettend goed zijn:
- Kyle (Savior): onderschat zichzelf vooral, meer dan prima deffer die veel meer op de voorgrond mag treden dan hij nu doet.
- Ian (Honing): op deze wereld easy een top 5 deffer.
- Matthi (Kratje): sicke times zowel aanvallend als verdedigend, prima op beide vlakken.
- Elija (Senor): jammer dat hij geïnternd is. Momenteel nog een matige speler, maar die kerel heeft echt potentie.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: Noo-Noo zijn echt ontzettend chille gasten om in je stam te hebben. Draaien veel vv's, tonen veel initiatief en zijn totaal niet gierig om andere middelen te schenken indien nodig of gewenst. Stamspelers puur sang en een aanwinst voor elke stam. Beetje aparte karakters, maar Anton en Chris hebben onderhand wel door dat zij nog veel van mij kunnen leren en zich beter wat nederiger op kunnen stellen.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Al die VANS kerels, man man man wat een niveau van communiceren en ethisch spelen..

Favoriete forumposter: Ik zie nou echt letterlijk niemand op de juiste momenten zijn mond houden en wanneer hij post dit consistent inhoudelijk sterk doen.

Minst favoriete forumposter: Global Knowledge, WeLikeHotChicks, Valar Morghulis en de gast met de Johan Cruyff afbeelding die eindelijk weg is.

Mooiste actie van de wereld: Massa op POV. Heerlijk resultaat, een halve stam geëdeld en direct een statement gemaakt richting de rest van de wereld. Goed uitgevoerd en alles liep letterlijk precies hoe het vooraf geplanned was. Dat zijn de resultaten waarvoor je de planningen wilt maken.

Voor wie heb je nu echt respect:
1. Dat Fabian en Daniël keer op keer de drive behouden om er voor de volle 100% voor te gaan;
2. Dat Ezra elke ochtend om 6 uur dit spelletje wilt spelen;
3. Dat Wouter het voor elkaar krijgt hier met het k-woord op het AF te schelden, terwijl hij daar dagelijks een flinke bon voor uitschrijft wanneer men dit tegen hem zegt;
4. Dat Chris altijd onzin post en nogsteeds niet inziet dat het onzin is;
5. Dat Mick nogsteeds nooit een massa gedeft heeft terwijl hij al 2 jaar op lastige frontaccounts zit;
6. Dat Ricardo nogsteeds dagelijks getriggered wordt met Oele=Probleemaccount grapjes;
7. Dat Joachim nogsteeds niet achter de dames aanzit;
8. Dat Kevin een bewezen duimhoofd heeft;
9. Dat iemand het de halve community wijs gemaakt heeft dat ik 120+ kg weeg;
10. Dat TAD bij 50 1-command incommings mij direct om vv vraagt, omdat Dick zat te klootviolen met een leuke chick;
11. Dat Fartbomber ff die heerlijke cf pakt, prima gedaan Jeroen.
12. Dat Robbe wel kosten wat het kost wilt bewijzen dat hij een speler met potentie is en hem dit best goed lukt.

De mensen die de boel verneuken creëren wel de mooiste verhalen, ik kan er achteraf altijd wel om lachen.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Momenteel Wesleyyyyyyy. Heerlijk geirriteerd altijd, ontzettende drive en een heerlijke boost voor het account. Top kerel en top speler, daar kan ik motivatie uithalen.

Grootste Blunder: Fabian die alles op roven knalt dag voor de massa. SaviorTheWhaleMarryAnObese is de nieuwe naam.

VANS kinderachtig inderdaad.. Luc aardige redder met BLOCK OK
 
Reactiescore
454
Beste speler: De beste speler hmmm lastig
je hebt team savior , team NooNoo , team Colla en team Schedel
op basis van wat ik van spelers weet en mits ze actief zijn vind ik schedel 1 van de top accounts op de twnl server
veder op basis van deze wereld geef ik deze aan team NooNoo met ezzie banton kleine speler (rik) en plukje trekt dit account lekker door en zuigt het alles op wat ze maar willen hebben ze zijn gemotiveerd en hebben hun zaakjes aardig op orde keep up the good work

Slechtste speler: de slechtste speler hmmm.
ik neem nu de woorden van de tientonner over en wil ik hier toch een shoutout doen naar het PROBLEEMACCOUNT van spread , keep up the good work team oelewappers in het speciaal robbe en ricardo

Meestbelovende speler voor de toekomst: met een leuke ligging aan de zijkant van de wereld zie ik onze enige echt MAAGD wel gaan knallen weer deze wereld, zolang meneer geen inc krijgt heeft die het nooit over dat die op vakantie is dus totdat ze incommings krijgen knalt deze jongen nog wel eventjes door deze wereld

Grootste ego: het grootste ego ja wie van SPREAD ga ik hier neerzetten , je hebt er zoveel dat het lastig kieze word.
je hebt team savior hier met wel het nodige ego
je hebt de belgse midget die heeft ook wel wat ego
en degene met het grootste ego zo groot dat die bij menig mens niet meer door de voordeur kan een schoenlepel gebruikt om zn broek aan te doen deze nominatie is voor jou Melvin AKA mister TIENTONNER

Beste stam ik denk als imago samen met pit wat aangaat vs spread de wereld aardig in balance is imago zit vol met toppers die je zeker niet moet onderschatten en ik verwacht nu de strijd en fronten gevormd zijn die ook echt wel op gaan staan om er wat van te maken
maar nu op dit moment ga ik voor spread een zooitje ongeregeld met een motivatie om de premade te slopen op en top


Slechtste stam: /

Meestbelovende stam voor de toekomst: ik denk dat imago en spread en pit alle 3 nog wel wat moois gaan laten zien hier
en denk dat het een best boeiende eindstrijd gaat worden dus succes aan all


Meest onderschatte stam: in deze fase zie ik niet in dat een stam onderschat word

Meest overschatte stam: SPREAD een bende noobs is het


Beste leider: roald en warre zijn 2 goeie leiders en hebben meestal de stamzaken wel onder controle
veder van spread met ezra en heer fab den 3de aan het roer laten ze zien dat ze ook wel een puik stukje leiding kunnen geven

Slechtste leider: /

Favoriete leider:/

Meest overschatte speler: team Savior allemaal stoerdoen en dan zn zielig frontje hebben shame on you boys

Meest onderschatte speler: in spread word oele altijd gekut met probleem accie maar de spelers daar weten echt wel wat ze doen hoor toppertjes


Met wie zou zeker graag in een stam zitten: warre mathieu aka zoutpotje matti van kratje roald top spelers


Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: tim van moam heb niks met die gast

Mooiste spelers naam:als calamity zn namechage gaat doen naar VIRGIN of the south krijgt hij deze

Mooiste stam naam: ROTS rip rots

Het tofste topic:/

Het domste topic:/


Favoriete forumposter: iedereen die lijstjes post


Minst favoriete forumposter:/

Mooiste profielplaatje speler:/

Mooiste profielplaatje stam:/
Mooiste actie van de wereld: massa op pov planning was goed , alleen gingen er 25 dingen minder goed waardoor er al genoeg gemauw en geklaag in de stamchat was maar al met al kwam heel de planning toch nog goed
shout out naar DE tientonner voor zn massa opzet

Voor wie heb je nu echt respect: MN team en opzich ook voor plukje aka we like hot chicks zoveel af commetaar krijgen en er dan zo hard mee lachen respect voor je

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:
de echte gangbazen van spread de domme call gesprekken en de domme snapchat groept haalt het beste in het teammotivatie naar boven

Grootste Blunder: hier weer gaan spelen helaas

Ik wil graag nog meedelen dat: NOONOO echt kneusjes zijn oftewel plukje banton ezzie en rik , en dat tad teveel geilt op punten

groetjes
 
Reactiescore
1.167
Die 4 dorpen van Jens zijn compleet legalen dorpen niks geen clusterfucks. Met of zonder afspraken waren deze sowieso legaal te pakken. Niks laags aan. Jullie internen een heel POV gebied en verwachten dan dat wij stoppen met edelen van de stam die door ons gebroken is? Wij hebben voor al die dorpen gevochten bij POV er werd tot het laatste moment nog gesniped bij Ho-Lee. Al pakten wij diepe dorpen van POV was het nog steeds gissen of ze bij ons terecht kwamen. Terwijl jullie de keuze hadden welke dorpen te internen en welke niet. Dat er dan 4 POV dorpen blijven liggen is eigen keus, maar zover mij bekend mag je de BG van je vijand gewoon edelen ongeacht de grote van het dorp.


Op elke wereld mag je gewoon edelen van de BG van je vijand of van een MB, ook al liggen die iemand anders zijn cluster. Het was een ander verhaal geweest als het een neutrale speler was maar aangezien POV, de stam van Jens jullie BG was is dat geen neutrale speler dus geen illegale clusterfuck.

Wel grappig dat Imago hiermee naar het forum komt terwijl Imago de stam VANS gewoon laat clusterfucken in het AIE cluster en daar helemaal niks aan wilt doen omdat het maar een BG is. Heel erg hypocriet allemaal.

Tuurlijk zijn dat gewoon legitieme clusterfucks, daar hoor je mij ook niet over. Ik vind het zelf alleen vrij laag dat je 4 nutteloze 1.3k dorpen pakt als clusterfucks. Dan had je toch veel beter 3k barbarendorpen kunnen pakken. Nu is het puur verbloemen en dat vlak voordat er afspraken worden gemaakt. Dát vind ik gewoon laag.

Ik snap niet precies wat er de situatie van VANS en AIE hiermee te maken heeft gezien het totaal los staat van onze situatie en daarmee ook niet relevant is. Besides that, heb ik geen idee wat toen is gebeurd.
 
Reactiescore
1.365
Kunnen jullie niet verhuizen met die tering discussie naar een ander topic wij willen lijstjes zien geen gezeik, lees nog liever Chris zen kleurenboek 2x dan die nutteloze discussie van jullie
Hé dat is kunst ja!
En het zijn gewoon cfs die mogen. Moesten ze maar geen bg aangaan en pov gewoon wegspelen.. Maarja, kunnen de janknoobs van imago niet.
 

DeletedUser81766

Guest
Tuurlijk zijn dat gewoon legitieme clusterfucks, daar hoor je mij ook niet over. Ik vind het zelf alleen vrij laag dat je 4 nutteloze 1.3k dorpen pakt als clusterfucks. Dan had je toch veel beter 3k barbarendorpen kunnen pakken. Nu is het puur verbloemen en dat vlak voordat er afspraken worden gemaakt. Dát vind ik gewoon laag.

Als die 4 dorpen zo nutteloos zijn wat is er dan “laag” aan, behalve de punten?

Je insinueert nu zelf op het pakken van illegale cf’s ten opzichte van legale cf’s. Is deze discussie nog relevant of gaan we verder met GA lijstjes om af te tasten.
 

Calamity.

Beste offer 20/21
Reactiescore
10.773
Idd we kunnen het beter over de 2e aftastmassa van Imago hebben. De hamvraag is natuurlijk is Imago al wat wijzer met het aftasten of is er nog een 3e nodig??
 
Reactiescore
2.303
Idd we kunnen het beter over de 2e aftastmassa van Imago hebben. De hamvraag is natuurlijk is Imago al wat wijzer met het aftasten of is er nog een 3e nodig??
Nee nu stoppen we er mee. Hopelijk quit spread eerder dan ons en doen we geen massas meer !
 
Reactiescore
1.167
Als die 4 dorpen zo nutteloos zijn wat is er dan “laag” aan, behalve de punten?

Je insinueert nu zelf op het pakken van illegale cf’s ten opzichte van legale cf’s. Is deze discussie nog relevant of gaan we verder met GA lijstjes om af te tasten.


Moet ik het serieus gaan uitleggen? Ik denk dat je zelf ook wel begrijpt dat een 1.3k dorp vrij nutteloos is ten op zichte van een 3k dorp.
 

DeletedUser81766

Guest
Moet ik het serieus gaan uitleggen? Ik denk dat je zelf ook wel begrijpt dat een 1.3k dorp vrij nutteloos is ten op zichte van een 3k dorp.

Je mag best uitleggen waarvoor je liever ‘illegale’ CF’s van 3k zou pakken over ‘legale’ CF’s van 1.3k. Dorpen groeien toch wel uit links om of rechts om, als het goed gemanaged word dan gebeurd het ook nog eens snel :)
 
Reactiescore
1.167
Je mag best uitleggen waarvoor je liever ‘illegale’ CF’s van 3k zou pakken over ‘legale’ CF’s van 1.3k. Dorpen groeien toch wel uit links om of rechts om, als het goed gemanaged word dan gebeurd het ook nog eens snel :)

Nogmaals, het gaat mij er niet om of het een legale clusterfuck is of niet. Blijkbaar wil jij niet begrijpen dat een legale clusterfuck van 1.3k nuttelozer is dan een illegale clusterfuck van 3k+. Dat is verder prima. Die paar cleartjes maak ik mij ook niet druk om, offence is en blijft altijd voor om dood te lopen.
 
Bovenaan