Golden Awards

Heeey peeps. Belofte maakt schuld dus hierbij mijn lijstje. Ik speel nog niet superlang hier, maar op basis van die tijd krijgt @Lyonn zijn gewenste feather-in-the-backwork (achterwerk) lijst. Ik heb twee varianten: uitgebreid en TL;DR. Beide zijn in een spoiler. Veel leesplezier en lekker gaan geilen of haten ^^.

Beste speler: Sinds ik in RA/BA speel heb ik een aantal spelers zien aanvallen, deffen en timen. Degene die voor mij het beste eruit springt op het moment is Rutger (Pathos11). Lekker ODA en strakke timings. Met de massa op Noordter liet die weer zijn dat hij de skills wel beheerst. Mede dankzij hem heeft L0rsl4 een aantal dorpjes van Noordter weten te pakken.

Bij Rain gaat mijn voorkeur uit naar IAmNoob of Brigitte. Laatstgenoemde heeft nog niets laten zien, maar kan me herinneren dat er een Creed member op speelt. Creed was op W34 wel een goede stam met flink wat toppers (op Lars na). Benieuwd wat het account kan doen als het daadwerkelijk iemand kan aanvallen.

Beste stam:
Dat kan alleen de Army-squad zijn. Ik heb vanuit Rain nog geen enkele massa-aanval gezien. Her en der waren er een aantal treintjes gelanceerd, maar dat waren allemaal fake edels. RA/BA heeft ook positievere cijfers ten opzichte van Rain. De stats zijn voornamelijk gevuld met een recap gevecht. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren van juni. De zomervakantie, mochten we weer vrij rondlopen, zal interesse wendingen opleveren .

De beste stam speler:
Ik kan hier alleen maar namens mijn eigen stam spreken. Ik vind momenteel Danny van Avada kedavra de beste stamspeler. Die pakt vaak VV’s op en is er niet vies van om aan te vallen en een leuk gevechtje te maken met de tegenstanders.

Het grootste ego:
Er zijn een aantal haantjes bij RA/BA, maar Carlo is wel de grootste haan :D. Een goede speler en leider die ten alle tijden ook zijn woordje klaar heeft. Vanuit Rain ken ik niet superveel mensen. Echter zijn er twee die wel over een ego bezitten. Leon en Corné heb ik meegemaakt dat ze goed gebekt kunnen zijn. Een ego is niet per definitie een slecht iets. Het kan ook veel vertrouwen uitstralen.

Beste leider:
Ik kan niet veel zeggen over de leiding van andere stammen. Ik hou me daar niet mee bezig. Bij RA/BA gaat het prima en bij Rain ook. Stabiele stammen desondanks Phuture Noize nu geleaved is.

Slechte leider:
Wonkru. Die stam gaat helemaal bad.

Meest overschatte stam:
Het is casual. Iedereen lijkt overschat omdat iedereen bb’s edelt en elkaar nog niet kan edelen. We zullen zien wat ons de toekomst brengt.

Meest onderschatte stam:
Misschien toch wel AKA. Die stam staat netjes derde en die Mark1988 flaneert toch een beetje zo in de top 5 van de wereld. Mooi clustertje en niemand die zich om hem druk maakt :X.

Meest overschatte speler:
Op basis van de laatste massa is dat toch Noordter. Ik snap best dat je flink wat clears hebt gekregen et cetera en een leuke recapbattle met Lorsl4 bent aangegaan, maar ik heb flink wat dodgefouten gezien. Verder is Mea met het sturen van clears in de nachtbonus ook niet echt lekker uit de verf gekomen :p.

Meest onderschatte speler:
De meest onderschatte is speler is denk ik toch Master Roshi. Heeft een leuke clash/clinch met Avada kedavra. Ben benieuwd hoe zich dat gaat ontpoppen :D. Verder is ook Dusdanique. Onderschat. Shout-out naar de Casual 1 bondgenoot. Ik laat Remco hier lekker buiten muhaha

Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
RA/BA ofcourse. Even een paar toevoegingen. Danny maakt altijd foto’s in plaats van screenshots. Hoe lekker oldskool. Hij had zelfs een foto (met mobiel) van zijn telefoon gemaakt xD. Lennert, Carlo en ik die mekaar lekker elkaar kunnen stangen. Max (Avada kedavra en de Wouters (Phuture Noize/Sint Jimmy) als hardstyle/hardcore maatjes. Verder van Rain IAmNoob (de 2 J’s zijn oud stamgenoten van W21) en Dusdanique. Leuke gesprekspartner over de PM. Het wekt wel wat hormonen op bij Lennert.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
Mensen die gaan zeiken over de kleinste scheet, clusterfuckers, arrogante typetjes en valsspelers.

Mooiste speler naam:
Part of the problem (mooist), HendrikJan (grappigst #cultheld), l0rsl4 (lelijkste). Een cijfer in je naam is net zoals een punt erin. Totaal niet origineel.

Mooiste stam naam:
Rain of the Fourth Season, desondanks het altijd regent in Nederland.

Het tofste topic:
Spotprenten 100%. Echter zijn ze op deze wereld wel vrij matig. Ik verwacht meer van jullie!

Het domste topic:
Er zijn maar 7 topics xD. De terugblik heeft geen toegevoegde waarde, maarja niet iets perse ergerlijk voor mij ofzo.

Favoriete forum poster:
Ik vind de spotprentjes van m.v.d.t. om te lachen. Vooral die avatar van die vrouw is zo komisch. Blijft een legendarisch stukje. Qua P&P is er niet veel.

Minst favoriete forum poster:
Iedereen voegt iets toe op zijn of haar manier.

Dikste wannabe op het forum:
De spotprentjes van Carlo en Leon vond ik niet altijd even sterk. Hoewel die van Carlo over Noordter wel weer komisch is :p

Dikste wannabe in het spel:
Zullen we nog wel zien. De echte pushovers zijn er nog niet geweest. Er was wel een nerd die het nodig vond om kata’s op de boerderij te gooien.

Meest belovende speler voor de toekomst:
Phuture Noize en Mark1988 kunnen gekke dingen gaan doen. Ik neem aan dat Phuture Noize gewoon naar Rain terugkeert, maar Mark1988 is de ‘vreemde’ eend in de top 5. Mocht AKA het niet overleven, wat gaat Mark1988 (was een goed jaar voor NL met voetbal) dan doen.

Meest belovende stam voor de toekomst:
The Sith Lords (STL). Gewoon omdat het kan en ik van verrassingen hou.

Mooiste profiel foto van spelers:
Sint Jimmy

Mooiste profiel foto van stammen:
Rain

Grootste blunder:
Ik die fake def ging sturen met meer 1 poppetje. Waarschijnlijk onbewust gedacht dat je minstens 100 units moest meesturen.

Mooiste actie van de wereld:
De massa waarmee er dorpen van Lyonn werden gepakt. Goed uitgedacht door RA/BA en dat Leon een meme van zichzelf had gemaakt :p.

Beste speler: Rutger

Beste stam: RA/BA

De beste stam speler: Danny

Het grootste ego: Carlo, Corné en Leon

Beste leider: RA/BA & Rain

Slechte leider: Wonkru

Meest overschatte stam: Iedereen

Meest onderschatte stam: AKA

Meest overschatte speler: Momenteel Noordter

Meest onderschatte speler: Master Roshi.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: RA/BA, Phuture Noize, IAmNoob & Dusdanique.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: Stabbers, clusterfuckers, botters et cetera.

Mooiste speler naam: Part of The Problem

Mooiste stam naam: Rain

Het tofste topic: Spotprenten

Het domste topic: Geen

Favoriete forum poster: m.v.d.t.

Minst favoriete forum poster: none

Dikste wannabe op het forum: De spotprenten van Charlezz & Lyonn

Dikste wannabe in het spel: kata-nerds

Meest belovende speler voor de toekomst: Phuture Noize & Mark1988

Meest belovende stam voor de toekomst: The Sith Lords (STL)

Mooiste profiel foto van spelers: Sint Jimmy

Mooiste profiel foto van stammen: Rain

Grootste blunder: Mij met fake OS-sturen

Mooiste actie van de wereld: Massa op Lyonn en Leon die de meme wordt.