1. Voordat je kan participeren op het forum dien je je eerst te registreren.

  Druk hier om je te registreren!
  Ontzet Notitie

Golden Awards

Discussie in 'Klassieke wereld archief' gestart door Spamkaboutertje, 31. jul 2018.

Deel Deze Pagina

 1. Blue Eyes

  Blue Eyes Banned

  Lid geworden:
  14. sep 2018
  Berichten:
  13
  Leuk Bevonden:
  14
  Normaliter reageer ik niet op het forum, maar voel me nu toch geroepen om het voor mijn stamleider De gelukzaligen op te nemen.

  Laat ik allereerst beginnen met te vermelden dat de nominatie voor slechtste stamleider nooit kan gaan naar een nummer 2 stam die zelfs tot de overgave nummer 1 heeft gestaan in dominantie!
  Om wat concreter te zijn en mijn mening krachten bij te zetten zal ik nog een aantal voorbeelden noemen waaruit blijkt dat Cornelis een goede stamleider is geweest!

  Diplomatie: Lange tijd vertrouwelijke Nap geregeld met voor die fase topstammen. Gaf iedereen de ruimte om te groeien en heeft zelf een lastige beslissing moeten nemen door een sprong te maken naar de westkant, wat zeker niet voordelig voor zijn cluster was. (tw hoe kan er zo'n groot gat zijn zonder bbs op de kaart??)
  Toen 1150, adrestia, time wizard en il leone aannamen. is er adequaat gehandeld door voortijdig tactical tot de stam te nemen, waardoor facts nog steeds mee kon draaien voor een eventuele wereldwinst.
  Om terug te komen op de bgs die werden gesloten, deze beslissing is niet geheel door gelukzaligen genomen! Ik heb als adviseur ook met lede ogen moeten toekijken en toestemmen hierin. Lukas had deze bgs geregeld en wij konden er niet omheen omdat het account heres20buckskillme enorm veel front zou krijgen. Met tribelock en stamgenoot verliezen werkt niet echt mee voor de winst he;)

  Tactisch: volgens mij spreek ik niet voor mezelf als ook voor dit thema een dikke pluim kan gaan naar gelukzaligen. Facts is de enige stam waarvan de leden (op TA na) vanaf het begin bij elkaar in de stam hebben gezeten. Dit betekent dat Cornelis ons opgedragen heeft wat met een knipoog te kijken naar clustervorming. Doelstelling was het achterland als eerste bereiken wat ons gelukt zou zijn als babydoll ons niet tot een halt had geroepen door erg goed te spelen. 1150 kwam voornamelijk uit de rim, op adres en time na.
  De befaamde bbs tactiek om qua percentage bij te blijven bij 1150 was ook een geniale move. Nadat de stamlock ingegaan was en een aantal grote leden 1150 gejoined hebben was dit de enige mogelijkheid om die dominantie bij te houden en is het toch wel leuk om te zien dat de mods moeite met hun eigen beleid kregen:)
  De beslissing om alleen zichzelf en heres20 front te geven is niet de leukste geweest, maar wel de juiste. Zoals in de pm al rondging was er helaas niet genoeg activiteit bij facts. Hierdoor hebben een aantal mensen veel vv moeten draaien en tja die 24-uurs regeling dan....

  Kortom wees positief mensen, na wat slaap ingehaald te hebben en weer bij positieven te zijn gekomen, kunnen we terugkijken op een aantal zeer leuke battles!

  groetjes wes en mad
   
  Heres20BucksKillMe, maretan en Rob. vinden dit leuk.
 2. Spamkaboutertje

  Spamkaboutertje

  Lid geworden:
  23. aug 2011
  Berichten:
  3.033
  Leuk Bevonden:
  263
  Zelf zuig ik ook als leider waarschijnlijk maar dat terzijde. Ik zie het wel als tekortkoming als leider als je de hele wereld rang 1 staat en dan met je stam op delete moet door inactiviteit. Dan lijkt het mij dat je naar spelers gaat zoeken.
  Verder zitten er in je post wel wat dingen waar ik me in kan vinden.
   
 3. YoWhite

  YoWhite

  Lid geworden:
  10. nov 2014
  Berichten:
  1.286
  Leuk Bevonden:
  675
  Begrijpelijk dat je me hier neerzet en naar de buitenkant toe lijkt het misschien ook dat ik deze classic meer discutabele beslissingen heb gemaakt dan andere classics. Zelf zie ik het anders. Buiten de beslissing over FarmAlarm heb ik eigenlijk best goed gehandeld. Spelers aangetrokken waar nodig, bijvoorbeeld Peter op Time was een key figuur voor het offensief op heres namelijk en Emile heeft Adrestia helemaal goed gezet. Bedankt voor alle spelers die er later bij zijn gekomen, ik vernoem ze ook nog wel in mijn lijstje wanneer ik daar aan toe kom. Verder geprobeerd alles goed te regelen qua massa's, clears leveren en OS fixen. Zelfs 2 groepen aangemaakt binnen de stam om op 2 plaatsen te drukken en een krat bier gezet op de groep die het eerste acc brak haha. Ik denk persoonlijk dat ik op Classic 15 meer fout heb gedaan op leiders niveau dan deze Classic. Ik ben benieuwd wat mijn stamgenoten er over vinden, en of ze het net zo zien als jij. In ieder geval, je leeft en leert en ik neem het weer mee. Thanks voor de nominatie. Btw ik reageer om mijn mening te geven over de nominatie en niet om mezelf te ''verdedigen''. Voordat de ''witte ridders'' weer rood zien. :)
   
  Laatst bewerkt: 14. sep 2018
  Rob., Unlimited634 en Blue Eyes vinden dit leuk.
 4. YoWhite

  YoWhite

  Lid geworden:
  10. nov 2014
  Berichten:
  1.286
  Leuk Bevonden:
  675
  Buiten dat ik denk dat Cornelis het grof van de tactische beslissingen niet zo slim gemaakt heeft, kan ik wel mijn respect tonen voor de activiteit en mentaliteit die hij getoond heeft deze Classic. Leider zijn is meer dan alleen beslissingen maken op NAPs BG of Massa's coordineren. Het is voornamelijk de motivatie erin houden, iedereen tevreden houden en een leidend voorbeeld zijn. Ik denk dat hij dat laatste zeker getoond heeft. VV pakken waar nodig is een van de belangrijkste dingen die er zijn. Hoe kan je van andere mensen verwachten dat ze hun kostbare vrije tijd opofferen om op een ander acc te gaan deffen als jij dat zelf niet eens doet. Ook de BB edel tactiek was de slechtste nog niet maar niet echt doordacht. Ik denk ook niet dat je credits kan geven aan dat dominantiepercentage aangezien het meer schijn was. Al met al niet de slechtste prestatie geleverd en zeker een pluim voor de moeite en tijd die hij erin heeft gestoken. Dat is iets wat ik alleen maar kan waarderen in een speler.
   
  Blue Eyes vindt dit leuk.
 5. underground tacticz.

  underground tacticz.

  Lid geworden:
  24. mei 2013
  Berichten:
  6.583
  Leuk Bevonden:
  973
  Barbarendorpen de enige mogelijkheid om dominatie bij te houden haha. You made me laugh. Waren jullie capabeler geweest met aanvallen dan hadden jullie dat niet eens hoeven te doen. Dat jullie Time Wizard niet hebben weten te kraken is volledig te wijten aan de incapabele strategie die er is toegepast door jullie. Er ware momenten waarbij er met goed aanvallen meer winst te behalen viel voor Facts.

  Maar jullie kunnen/konden dat niet.
   
 6. Heres20BucksKillMe

  Heres20BucksKillMe

  Lid geworden:
  21. mei 2017
  Berichten:
  340
  Leuk Bevonden:
  73
  Hadden wij doorgebeukt op time hadden we vele meer kunnen pakken maar zij wouden switchen...
   
 7. underground tacticz.

  underground tacticz.

  Lid geworden:
  24. mei 2013
  Berichten:
  6.583
  Leuk Bevonden:
  973
  Ook eerder hadden jullie flink kunnen doordrukken. Maar telkens piekten jullie maar kort en waren de targets ook veelal zeer obvious.
   
 8. Single Malt

  Single Malt

  Lid geworden:
  20. jan 2015
  Berichten:
  3.150
  Leuk Bevonden:
  1.169
  Als als als..

  Als ik actiever had gespeeld deze classic waren jullie al lang en breed weggespeeld.
   
 9. Blue Eyes

  Blue Eyes Banned

  Lid geworden:
  14. sep 2018
  Berichten:
  13
  Leuk Bevonden:
  14
  misschien dat begrijpend leren lezen je zal helpen. Nogmaals, in verband met 24-uurs regelingen kon er niet capabel worden aangevallen! Ook lagen we als stam in de core waardoor er bgs werden gesloten en dus gedwongen werden bbs te edelen op dat moment.
  Te veel solo accounts in de stam die NIET aangevuld konden worden met actieve spelers. Er is genoeg geprobeerd accounts een hogere bezettingsgraad te geven. Zo had Lukas iedereen gespammed waarvan hij dacht dat ze geïnteresseerd konden zijn voor de classic. 1150 is ook hierin succesvoller geweest.
  verder zal ik jouw reacties maar op negeren zetten underground:)
   
 10. underground tacticz.

  underground tacticz.

  Lid geworden:
  24. mei 2013
  Berichten:
  6.583
  Leuk Bevonden:
  973
  24 uurs regelingen is een zwak excuus voor het niet capabel kunnen aanvallen. Want het draait ook om wat de frontaccounts zelf deden. Dat heeft niet direct te maken met 24 uurs regelingen. Vooral niet als er partijen zijn/waren uit jullie kamp die ook zelf verklaarden dat jullie als geheel abonimabel aanvielen als een stelletje kippen zonder kop.

  Je bent niet gedwongen om bb's te edelen. Dat wilden jullie zelf. Het is jullie keuze om met jan en alleman een bg aan te gaan. Als het werkelijk waar zo moeilijk was om spelers te vinden waren er ook zat andere opties. Ik lees voortdurend zwakke smoesjes.

  Ja zou ik ook doen wanneer je inhoudelijk wordt aangepakt op jullie falen.
   
 11. dialgaman

  dialgaman

  Lid geworden:
  28. okt 2008
  Berichten:
  1.786
  Leuk Bevonden:
  355
  Ik ben het niet altijd eens met Martijn zijn manier van posten of überhaupt zijn posts/mening maar hier heeft hij toch echt gelijk.
   
  underground tacticz. vindt dit leuk.
 12. finalowner3

  finalowner3

  Lid geworden:
  18. mrt 2015
  Berichten:
  1.210
  Leuk Bevonden:
  200
  Waarom zou je als je definitief zou stoppen je nog uberhaupt bezig houden met deze onzin?
   
  De Gelukzaligen en Ignotus vinden dit leuk.
 13. underground tacticz.

  underground tacticz.

  Lid geworden:
  24. mei 2013
  Berichten:
  6.583
  Leuk Bevonden:
  973
  Waarom verziek jij tw nog met je Thierry Baudet achtige onzin hier?
   
  sseg vindt dit leuk.
 14. finalowner3

  finalowner3

  Lid geworden:
  18. mrt 2015
  Berichten:
  1.210
  Leuk Bevonden:
  200
  Je mag mijn billen ook nog wel even schoonlikken hoor danku;)
   
 15. Ignotus

  Ignotus

  Lid geworden:
  24. jun 2015
  Berichten:
  242
  Leuk Bevonden:
  17
  Tis allemaal de schuld van de sossen!
   
 16. Purple Swag

  Purple Swag

  Lid geworden:
  22. jan 2013
  Berichten:
  821
  Leuk Bevonden:
  238
  Hey zangertje wesley speelde op het account Blue Eyes en deed vaak de vv van heres, dus stacks wegbashen en niet meer kunnen bashen voor de front accs zodat ze niet konden verder pushen ivm de 24u vv regel, tot zover je theorie over capabel kunnen aanvallen want moesten we daadwerkelijk doorgaan op jullie had er veel meer gepakt kunnen worden. En begin niet te zeiken over hoeveel edels we doodliepen, want een week later met jullie massa op ons heb je er niet veel minder doodgelopen met je treinen van 25zc. Maar zoals ik erna te horen kreeg zat jij op het acc toen time dorpen verloor, makes sense
   
 17. underground tacticz.

  underground tacticz.

  Lid geworden:
  24. mei 2013
  Berichten:
  6.583
  Leuk Bevonden:
  973
  Ah meneer blaaskaak denkt ook weer stoer te kunnen doen. Ik had mij eerst voorgenomen om hier niet op te gaan reageren, maar je stompzinnige waanbeelden dienen toch ontmanteld te worden. Je komt hier weer met een lading grove beschuldigingen die nergens op trekken. Bij het joinen van de stam 1150 heb ik direct gezegd te quiten omwille van het feit dat ik weiger met Andries in 1 stam te zitten omwille van principe kwesties die ook gerelateerd zijn aan mijn privé situatie en zijn laconieke houding daartegen. Ik heb ook gespeeld wanneer er een enkel dorp verloren ging ja. Maar wel de schade als zodanig weten te beperken met de mogelijkheden die er waren. Ook bij andere zijn er wel eens dorpen verloren. Schade is gewoon beperkt gebleven voor wat het front was en de kwantitateive achterstand die ons acc had t.o.v. jullie.

  Dat je vaker onzin spuit bewees je ook wel op de classic met posts zoals deze:
  14.08.18 11:52
  Heb dit alleen op cl14 gedaan vgm ? Jij cl14 cl15 cl16, w55 w56 w57 w58 w59 w60 w61 en binnekort ook 62 poepert

  L
  Classics en werelden benoemen waar ik niet heb gespeeld of hoogstens om pp te farmen. CL14 en 16 niet gespeeld. 56 alleen kort op het einde gelogt op AoD, maar niets noemenswaardigs. 57 pp farmen. 58 op del omwille van een naai actie. 59 actief tot einde van de wereld met de mogelijkheden aan tijd die ik heb. 61 nooit gelogd. 62 verloren ja en is spijtig. 15 met een reden gestopt met deffen en ook de reden waarom ik weiger met Andries in 1 stam te zitten.

  Je grootspraak over dat wanneer jullie doorgegaan waren dat er veel meer gepakt konden worden. Waarom deed je het dan niet? Die vv regel is gewoon een bullshit regel. Jullie vielen met +10 accounts aan. Dan moet 1 account dat niet kan aanvallen geen probleem vormen. Jullie hebben gewoon gefaald en daarmee basta.
   
 18. finalowner3

  finalowner3

  Lid geworden:
  18. mrt 2015
  Berichten:
  1.210
  Leuk Bevonden:
  200
  Maat, ik denk oprecht dat er nog zelfs spelers in facts zijn die beter zijn dan jij, dus ik snap echt je frustratie niet.
   
 19. Purple Swag

  Purple Swag

  Lid geworden:
  22. jan 2013
  Berichten:
  821
  Leuk Bevonden:
  238
  E: Omdat we van target verwisselde om zo de druk wat hoog te houden overal. Maar toen we zagen dat er bij adrestia veel dodgefouten waren in tegenstelling tot bij Time zijn we van target veranderd omdat we dachten dat daar meer te rapen zou vallen. Op een gegeven moment stonden we 10 dorpen in de plus op time ?
  Accounts van BIA gooide miss ook, maar dat waren ong 2 clears de speler en wat halve clears. Maargoed als we zo bleven gooien op jullie waren er veel meer dorpen gepakt
   
 20. dialgaman

  dialgaman

  Lid geworden:
  28. okt 2008
  Berichten:
  1.786
  Leuk Bevonden:
  355
  Als...

  Martijn heeft gewoon enorm goed werkt gelevert op Time, zeker de eerste dag. Als ik eerlijk ben had ik dat echt niet verwacht, dus complimenten aan Martijn.
   
  underground tacticz. vindt dit leuk.