Golden Awards

Reactiescore
196
Ze bashen mike op 50 nu vooral hier heb ik hem ook nog niet gezien :s.

En als stamgenoot vind ik mike best meevallen tot nu toe.

Normale gozer op skype etc.
 

DeletedUser61161

Guest
Het tofste topic: overal waar Sjoert post
Het domste topic: overal waar jANNES post
Favoriete forum poster: Sjoert
Minst favoriete forum poster: idk ik ken niet echt iemand irritant genoeg voor deze award.
Dikste wannabe op het forum: Hammer bro
Mooiste profiel foto van spelers: ThaFatality (cool)
Mooiste actie van de wereld: Geen enkele want Sjoert speelt niet
Meest belovende speler voor de toekomst: jANNES
Grootste blunder: Sjoert die hier niet startte
Voor wie heb je nu echt respect:Mike, ondanks alle shit dat die jonge krijgt hier op het AF blijft ie toch doorgaan :eek:

Thx, mensen kunnen een voorbeeld nemen aan dit lijstje.
Goed gedaan.
 
Reactiescore
196
Denk dat deathstroke al gequit is niet? Zat nog in plop laatste keer dat ik keek.
 
Reactiescore
3.392
Ja ik weet niet ben al enkele weken niet gelogged heb er eigenlijk ook nooit wat op gedaan maakt eigenlijk ook niet zoveel uit.
 
Reactiescore
3.392
Banjo, fag :dislike:

Welke pipooo heeft die beginpost btw gemaakt, zou wel fijn zijn als degene die dit topic plaats, dit topic ook tegoei zou doen. Ben speciaal op andere werelden naar de bb codes gaan zoeken want ben niet van plan alles zelf te type.

Als de mod's die even bij de begin post kunnen zetten:
Code:
[B]Beste speler:
Beste stam:
De beste stam speler:
Het grootste ego:
Beste leider:
Slechtste leider:
Meest overschatte stam:
Meest onderschatte stam:
Meest overschatte speler:
Meest onderschatte speler:
Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
Mooiste spelers naam:
Mooiste stam naam:
Het tofste topic:
Het domste topic:
Favoriete forum poster:
Minst favoriete forum poster:
Dikste wannabe op het forum:
Dikste wannabe in het spel:
Mooiste profiel foto van spelers:
Mooiste profiel foto van stammen:
Mooiste actie van de wereld:[/B]

[B]Meest belovende speler voor de toekomst:
Meest belovende stam voor de toekomst:
Grootste blunder:
Voor wie heb je nu echt respect:
Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:[/B]

@Poo.

En als iemand hieronder iets post kan ik mijn GA lijstje maken want dubbel posten mag niet!
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
3.392
Beste speler: Aangezien bij mijn weten nog geen enkele speler iets heeft gepresteerd op deze wereld en ik over een +-20k account weinig nuttigs kan zeggen kies ik een speler uit de top 10 die mij het beste lijkt. Dit maakt het al iets makkelijker voor mij omdat er al zeker 7 spelers van die 10 gewoonweg noob zijn, blijven er maar 3 over. Die 3 vind ik daarom niet perse heel goed, ik heb er gewoon nog niet echt een mening over. Voor mij steek Wolf Of Wall Street er wel bovenuit. Niet dat dit account al enige moeite heeft moeten doen doordat ze pp abuse hadden zoals elke top 10 speler en ze hun edeltargets bij wijze van spreken maar hebben moeten internen. Je ziet en hoort gewoon geen rare dingen over dit account, hun awards zien er goed uit (niet elke top 10 speler heeft al 1k dorpen gefarmd), halen de rovers en plunderaars binnen, ziet er een heel actief team uit, mooi cluster, boosten geen awards (of daar ziet het er toch niet naar uit), doen geen rare dingen (stabs, arrogantie, egoïstisch). En alleen daarom zijn ze eigenlijk de enige top 10 spelers die aan deze voorwaarden voldoen. Vandaar deze award, of de award verdient is zal later nog moeten blijken.

Beste stam: Zoals ik al eens bij top/flop stammen meedeelde bestaat hier eigenlijk gewoonweg geen twijfel over.
-=DV=- (Deo Volente) steekt er echt los bovenuit. Stamcluster vind ik echt veruit het beste op deze wereld , je hoort ook geen gekke dingen over de of van de leiding en hun spelers. In tegenstelling tot veel andere grote stammen waar ik wel wat verhaaltjes over zou kunnen vertellen. Dit kan ik dus niet over DV en daarvoor krijgen zei deze mooie award.

De beste stam speler: Speler Stargate mag deze award krijgen omdat hij op voorgaande werelden getoond heeft zeer behulpzaam te zijn voor zijn vrienden en dat zal deze wereld niet anders zijn. Zeker niet de beste TW speler maar dat hoeft ook niet voor deze benoeming.

Het grootste ego: Voor alle duidelijkheid, het grootste ego betekend niet dat je de grootste egoïst bent maar dat je gewoon een hoog zelfbeeld hebt van jezelf. Wat ook weer niet helemaal te vergelijken is met arrogantie maar het is er wel een verwant van.

Ik kan hierbij veel spelers gaan opnoemen te beginnen bij mezelf, ik durf er openlijk vooruit komen dat ik 'meestal' wel vol van mezelf ben wat zeker niet erg is, het omgekeerde zou dit wel zijn ^^, Morgasto wil ik hier ook plaatsen, die wou zelfs een TW regel die al meegaat vanaf de start van tribalwars veranderen.

Beste leider: Dit gaat meestal gepaard bij de beste stam en zo ook in dit geval. Daarom krijgen ThaFatality en Worst Woesie deze award voor dezelfde reden ik aanhaalde bij beste stam award. Al vind ik Worst Woesie maar ne woesie (woordgrapje num 3, pp kan overgezet worden naar jokersbrain! (nvm Marin betaald).

Slechtste leider: Zeer moeilijke keuze tussen de leiding van RIP en de leiding van CV. Al ben ik verplicht toch te moeten kiezen voor CV (Communitate Valemus) met name speler Muramasa, stabs goedkeuren is gewoon not done en als excuus geven dat iedereen een 2de kans verdient nog not done'r! Verder is het recruiten van alles wat veel punten heeft ook niet echt mijn speelstijl.

Meest overschatte stam: Ik denk dat veel mensen RIP als een grote bedreiging zien, dat komt eigenlijk vooral door hun punten. Het woord cluster zijn ze nog niet tegengekomen in het woordenboek wat wilt zeggen dat ze nog niet aan de C zitten waardoor we wel kunnen stellen dat ze flink achterlopen op de andere stammen.

Ze recruiten nog meer als CV of ze slagen er gewoon beter in om nog meer grote spelers te recruiten over de hele wereld. Op termijn onverdedigbaar. Nu vullen ze dit nog in door het hoge aantal PP gebruik maar ook dat stopt op een bepaald moment en dan geef ik ze niet lang voor ze langs alle kanten worden weg gespeeld en uiteindelijk uiteen zullen vallen. Ook bezitten ze maar weinig goede spelers en is er al lichte paniek in de stam door bedreigingen van buitenaf. Gewoon echt een terechte nominatie voor RIP!

Meest onderschatte stam: VIP! werkt naar horen zeggen zeer goed samen met stamacties en ook de interne sfeer is er aangenaam rustig. Een beetje de mindere versie van de stam DV. Al blijft de naam VIP wel heel matig.

Meest overschatte speler: Ik heb een zeer ruime kern om uit te kiezen dus ik pak er maar even 1 van de ergste uit. Heer orcfighter heeft nog niet eens 1k dorpen gefarmd, dat is echt pijnlijk voor een top 10 speler om niet te zeggen een schande. Ook de 1 miljoen grondstoffen gefarmd award zit er nog niet meteen aan te komen.

Ook speler rtuus kan er wat van, die heeft een stuk of 14 dorpen onder de 2k punten ge edeld zelfs een deel onder de 1000 punten:
53e8a400cac7421194e1a9023bf172c6.png

Al zijn die dorpen wel al goed groot, volgens mij boost hij elk dorp dat die heeft. Deze speler heeft volgens mij het meeste pp gebruikt en het meeste pp verkeerd gebruikt. Hij heeft nog geen 10k dorpen geplunderd dus farmen doen ze zeker niet nolife. Dat CV deze 2 spelers binnengehaald heeft zal mij een vraag wezen. Ze zitten in hun woordenboek duidelijk nog niet bij de R, de R van research,...

Zo zijn er nog wel enkele top 10 spelers die helemaal niets voorstellen, deze waren wel de 2 uitschieters.

Meest onderschatte speler: Silent Wolf heeft zich op het AF wel een beetje belachelijk gemaakt door zijn gedrag en doordat die met zijn punten aantal een beetje werd vernederd door een 3-4k speler. Toch denk ik dat die op termijn mits een goede begeleiding wel kan uitgroeien tot een degelijke/goede speler. Zijn account heeft ook een mooi uitgebreid cluster wat toch ook enig inzicht vereist.

Met wie zou je zeker graag in een stam zitten: Wel meerdere spelers maar zeker met *Suicide Consultant mijn TW buddy for life <3

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: vinnie 319, Devil in Disguise en Muramasa spannen wel de kroon. De reden daarvoor is wel duidelijk.

Mooiste spelers naam: Een wereld met de minst mooie namen als je het mij vraagt. Obadiah en Worst Woesie klinken het leukste. Maar ik onthou vooral de weinig in aantal mooie spelersnamen. Die pp abuser kunnen beter eens goed gaan na denken om wat veranderingen door te voeren.

Mooiste stam naam: Deo Volente.

Het tofste topic: Golden Awars en WIJ WILLEN FREE PP!

Het domste topic: Hoeveel heb je gefarmd?

Favoriete forum poster: Barrie Butsers en tim010.

Minst favoriete forum poster: Mogasto.

Dikste wannabe op het forum: Sjoert omdat die anders boos is als ik hem niet vernoemde.

Dikste wannabe in het spel: Vinnie 319.

Mooiste profiel foto van spelers: Devil in Disguise had altijd een mooie maar zijn pp is blijkbaar afgelopen dus is even plaatsjesloos. Dus dan ga ik maar voor Lonewalker die ook een zeer mooi plaatje heeft. Ook het plaatje van mijn eigen account vind ik super.

Mooiste profiel foto van stammen: -=DV=- en Choke! Al vind ik ze beide niet geweldig. Plaatjes kunnen ook een pak beter.

Mooiste actie van de wereld: CV die mij de oorlog verklaarde door stabs goed te keuren.

Meest belovende speler voor de toekomst: Moeilijk te zeggen, vast heel veel spelers. Zelf verwacht ik wel wat van mijn eigen account.

Meest belovende stam voor de toekomst: -=DV=- meest belovende ligging, stabielste stam.

Grootste blunder: De diplomatie van RIP.

Voor wie heb je nu echt respect: Voor alle aardige en fair spelende spelers, met enige humor. Kort gezegd Cederic van het acc *SC!

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Een combi van oneindige loyaliteit van mijn leden en mijn stabbende arrogante vijanden. Maar vooral aan dat eerste hecht ik enorm veel waarde.
 

DeletedUser74373

Guest
Beste stam: Zoals ik al eens bij top/flop stammen meedeelde bestaat hier eigenlijk gewoonweg geen twijfel over.
-=DV=- (Deo Volente) steekt er echt los bovenuit. Stamcluster vind ik echt veruit het beste op deze wereld , je hoort ook geen gekke dingen over de of van de leiding en hun spelers. In tegenstelling tot veel andere grote stammen waar ik wel wat verhaaltjes over zou kunnen vertellen. Dit kan ik dus niet over DV en daarvoor krijgen zei deze mooie award.

Beste leider: Dit gaat meestal gepaard bij de beste stam en zo ook in dit geval. Daarom krijgen ThaFatality en Worst Woesie deze award voor dezelfde reden ik aanhaalde bij beste stam award. Al vind ik Worst Woesie maar ne woesie (woordgrapje num 3, pp kan overgezet worden naar jokersbrain! (nvm Marin betaald).

Mooiste stam naam: Deo Volente.

Mooiste profiel foto van stammen: -=DV=- en Choke! Al vind ik ze beide niet geweldig. Plaatjes kunnen ook een pak beter.

Meest belovende stam voor de toekomst: -=DV=- meest belovende ligging, stabielste stam.

Thanks :cool2:, ik zal binnenkort wel eens een mooier stamplaatje maken dan :tongue:.
 

DeletedUser70568

Guest
Beste speler: Aangezien bij mijn weten nog geen enkele speler iets heeft gepresteerd op deze wereld en ik over een +-20k account weinig nuttigs kan zeggen kies ik een speler uit de top 10 die mij het beste lijkt. Dit maakt het al iets makkelijker voor mij omdat er al zeker 7 spelers van die 10 gewoonweg noob zijn, blijven er maar 3 over. Die 3 vind ik daarom niet perse heel goed, ik heb er gewoon nog niet echt een mening over. Voor mij steek Wolf Of Wall Street er wel bovenuit. Niet dat dit account al enige moeite heeft moeten doen doordat ze pp abuse hadden zoals elke top 10 speler en ze hun edeltargets bij wijze van spreken maar hebben moeten internen. Je ziet en hoort gewoon geen rare dingen over dit account, hun awards zien er goed uit (niet elke top 10 speler heeft al 1k dorpen gefarmd), halen de rovers en plunderaars binnen, ziet er een heel actief team uit, mooi cluster, boosten geen awards (of daar ziet het er toch niet naar uit), doen geen rare dingen (stabs, arrogantie, egoïstisch). En alleen daarom zijn ze eigenlijk de enige top 10 spelers die aan deze voorwaarden voldoen. Vandaar deze award, of de award verdient is zal later nog moeten blijken.

Beste stam: Zoals ik al eens bij top/flop stammen meedeelde bestaat hier eigenlijk gewoonweg geen twijfel over.
-=DV=- (Deo Volente) steekt er echt los bovenuit. Stamcluster vind ik echt veruit het beste op deze wereld , je hoort ook geen gekke dingen over de of van de leiding en hun spelers. In tegenstelling tot veel andere grote stammen waar ik wel wat verhaaltjes over zou kunnen vertellen. Dit kan ik dus niet over DV en daarvoor krijgen zei deze mooie award.

De beste stam speler: Speler Stargate mag deze award krijgen omdat hij op voorgaande werelden getoond heeft zeer behulpzaam te zijn voor zijn vrienden en dat zal deze wereld niet anders zijn. Zeker niet de beste TW speler maar dat hoeft ook niet voor deze benoeming.

Het grootste ego: Voor alle duidelijkheid, het grootste ego betekend niet dat je de grootste egoïst bent maar dat je gewoon een hoog zelfbeeld hebt van jezelf. Wat ook weer niet helemaal te vergelijken is met arrogantie maar het is er wel een verwant van.

Ik kan hierbij veel spelers gaan opnoemen te beginnen bij mezelf, ik durf er openlijk vooruit komen dat ik 'meestal' wel vol van mezelf ben wat zeker niet erg is, het omgekeerde zou dit wel zijn ^^, Morgasto wil ik hier ook plaatsen, die wou zelfs een TW regel die al meegaat vanaf de start van tribalwars veranderen.

Beste leider: Dit gaat meestal gepaard bij de beste stam en zo ook in dit geval. Daarom krijgen ThaFatality en Worst Woesie deze award voor dezelfde reden ik aanhaalde bij beste stam award. Al vind ik Worst Woesie maar ne woesie (woordgrapje num 3, pp kan overgezet worden naar jokersbrain! (nvm Marin betaald).

Slechtste leider: Zeer moeilijke keuze tussen de leiding van RIP en de leiding van CV. Al ben ik verplicht toch te moeten kiezen voor CV (Communitate Valemus) met name speler Muramasa, stabs goedkeuren is gewoon not done en als excuus geven dat iedereen een 2de kans verdient nog not done'r! Verder is het recruiten van alles wat veel punten heeft ook niet echt mijn speelstijl.

Meest overschatte stam: Ik denk dat veel mensen RIP als een grote bedreiging zien, dat komt eigenlijk vooral door hun punten. Het woord cluster zijn ze nog niet tegengekomen in het woordenboek wat wilt zeggen dat ze nog niet aan de C zitten waardoor we wel kunnen stellen dat ze flink achterlopen op de andere stammen.

Ze recruiten nog meer als CV of ze slagen er gewoon beter in om nog meer grote spelers te recruiten over de hele wereld. Op termijn onverdedigbaar. Nu vullen ze dit nog in door het hoge aantal PP gebruik maar ook dat stopt op een bepaald moment en dan geef ik ze niet lang voor ze langs alle kanten worden weg gespeeld en uiteindelijk uiteen zullen vallen. Ook bezitten ze maar weinig goede spelers en is er al lichte paniek in de stam door bedreigingen van buitenaf. Gewoon echt een terechte nominatie voor RIP!

Meest onderschatte stam: VIP! werkt naar horen zeggen zeer goed samen met stamacties en ook de interne sfeer is er aangenaam rustig. Een beetje de mindere versie van de stam DV. Al blijft de naam VIP wel heel matig.

Meest overschatte speler: Ik heb een zeer ruime kern om uit te kiezen dus ik pak er maar even 1 van de ergste uit. Heer orcfighter heeft nog niet eens 1k dorpen gefarmd, dat is echt pijnlijk voor een top 10 speler om niet te zeggen een schande. Ook de 1 miljoen grondstoffen gefarmd award zit er nog niet meteen aan te komen.

Ook speler rtuus kan er wat van, die heeft een stuk of 14 dorpen onder de 2k punten ge edeld zelfs een deel onder de 1000 punten:
53e8a400cac7421194e1a9023bf172c6.png

Al zijn die dorpen wel al goed groot, volgens mij boost hij elk dorp dat die heeft. Deze speler heeft volgens mij het meeste pp gebruikt en het meeste pp verkeerd gebruikt. Hij heeft nog geen 10k dorpen geplunderd dus farmen doen ze zeker niet nolife. Dat CV deze 2 spelers binnengehaald heeft zal mij een vraag wezen. Ze zitten in hun woordenboek duidelijk nog niet bij de R, de R van research,...

Zo zijn er nog wel enkele top 10 spelers die helemaal niets voorstellen, deze waren wel de 2 uitschieters.

Meest onderschatte speler: Silent Wolf heeft zich op het AF wel een beetje belachelijk gemaakt door zijn gedrag en doordat die met zijn punten aantal een beetje werd vernederd door een 3-4k speler. Toch denk ik dat die op termijn mits een goede begeleiding wel kan uitgroeien tot een degelijke/goede speler. Zijn account heeft ook een mooi uitgebreid cluster wat toch ook enig inzicht vereist.

Met wie zou je zeker graag in een stam zitten: Wel meerdere spelers maar zeker met *Suicide Consultant mijn TW buddy for life <3

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: vinnie 319, Devil in Disguise en Muramasa spannen wel de kroon. De reden daarvoor is wel duidelijk.

Mooiste spelers naam: Een wereld met de minst mooie namen als je het mij vraagt. Obadiah en Worst Woesie klinken het leukste. Maar ik onthou vooral de weinig in aantal mooie spelersnamen. Die pp abuser kunnen beter eens goed gaan na denken om wat veranderingen door te voeren.

Mooiste stam naam: Deo Volente.

Het tofste topic: Golden Awars en WIJ WILLEN FREE PP!

Het domste topic: Hoeveel heb je gefarmd?

Favoriete forum poster: Barrie Butsers en tim010.

Minst favoriete forum poster: Mogasto.

Dikste wannabe op het forum: Sjoert omdat die anders boos is als ik hem niet vernoemde.

Dikste wannabe in het spel: Vinnie 319.

Mooiste profiel foto van spelers: Devil in Disguise had altijd een mooie maar zijn pp is blijkbaar afgelopen dus is even plaatsjesloos. Dus dan ga ik maar voor Lonewalker die ook een zeer mooi plaatje heeft. Ook het plaatje van mijn eigen account vind ik super.

Mooiste profiel foto van stammen: -=DV=- en Choke! Al vind ik ze beide niet geweldig. Plaatjes kunnen ook een pak beter.

Mooiste actie van de wereld: CV die mij de oorlog verklaarde door stabs goed te keuren.

Meest belovende speler voor de toekomst: Moeilijk te zeggen, vast heel veel spelers. Zelf verwacht ik wel wat van mijn eigen account.

Meest belovende stam voor de toekomst: -=DV=- meest belovende ligging, stabielste stam.

Grootste blunder: De diplomatie van RIP.

Voor wie heb je nu echt respect: Voor alle aardige en fair spelende spelers, met enige humor. Kort gezegd Cederic van het acc *SC!

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Een combi van oneindige loyaliteit van mijn leden en mijn stabbende arrogante vijanden. Maar vooral aan dat eerste hecht ik enorm veel waarde.
Leukste lijstje dat ik al heb gezien over het gehele forum :cool:
Zal vandaag/vanavond ook nog een lijstje maken :D
 

DeletedUser27049

Guest
Beste speler: Aangezien bij mijn weten nog geen enkele speler iets heeft gepresteerd op deze wereld en ik over een +-20k account weinig nuttigs kan zeggen kies ik een speler uit de top 10 die mij het beste lijkt. Dit maakt het al iets makkelijker voor mij omdat er al zeker 7 spelers van die 10 gewoonweg noob zijn, blijven er maar 3 over. Die 3 vind ik daarom niet perse heel goed, ik heb er gewoon nog niet echt een mening over. Voor mij steek Wolf Of Wall Street er wel bovenuit. Niet dat dit account al enige moeite heeft moeten doen doordat ze pp abuse hadden zoals elke top 10 speler en ze hun edeltargets bij wijze van spreken maar hebben moeten internen. Je ziet en hoort gewoon geen rare dingen over dit account, hun awards zien er goed uit (niet elke top 10 speler heeft al 1k dorpen gefarmd), halen de rovers en plunderaars binnen, ziet er een heel actief team uit, mooi cluster, boosten geen awards (of daar ziet het er toch niet naar uit), doen geen rare dingen (stabs, arrogantie, egoïstisch). En alleen daarom zijn ze eigenlijk de enige top 10 spelers die aan deze voorwaarden voldoen. Vandaar deze award, of de award verdient is zal later nog moeten blijken.

Beste stam: Zoals ik al eens bij top/flop stammen meedeelde bestaat hier eigenlijk gewoonweg geen twijfel over.
-=DV=- (Deo Volente) steekt er echt los bovenuit. Stamcluster vind ik echt veruit het beste op deze wereld , je hoort ook geen gekke dingen over de of van de leiding en hun spelers. In tegenstelling tot veel andere grote stammen waar ik wel wat verhaaltjes over zou kunnen vertellen. Dit kan ik dus niet over DV en daarvoor krijgen zei deze mooie award.

De beste stam speler: Speler Stargate mag deze award krijgen omdat hij op voorgaande werelden getoond heeft zeer behulpzaam te zijn voor zijn vrienden en dat zal deze wereld niet anders zijn. Zeker niet de beste TW speler maar dat hoeft ook niet voor deze benoeming.

Het grootste ego: Voor alle duidelijkheid, het grootste ego betekend niet dat je de grootste egoïst bent maar dat je gewoon een hoog zelfbeeld hebt van jezelf. Wat ook weer niet helemaal te vergelijken is met arrogantie maar het is er wel een verwant van.

Ik kan hierbij veel spelers gaan opnoemen te beginnen bij mezelf, ik durf er openlijk vooruit komen dat ik 'meestal' wel vol van mezelf ben wat zeker niet erg is, het omgekeerde zou dit wel zijn ^^, Morgasto wil ik hier ook plaatsen, die wou zelfs een TW regel die al meegaat vanaf de start van tribalwars veranderen.

Beste leider: Dit gaat meestal gepaard bij de beste stam en zo ook in dit geval. Daarom krijgen ThaFatality en Worst Woesie deze award voor dezelfde reden ik aanhaalde bij beste stam award. Al vind ik Worst Woesie maar ne woesie (woordgrapje num 3, pp kan overgezet worden naar jokersbrain! (nvm Marin betaald).

Slechtste leider: Zeer moeilijke keuze tussen de leiding van RIP en de leiding van CV. Al ben ik verplicht toch te moeten kiezen voor CV (Communitate Valemus) met name speler Muramasa, stabs goedkeuren is gewoon not done en als excuus geven dat iedereen een 2de kans verdient nog not done'r! Verder is het recruiten van alles wat veel punten heeft ook niet echt mijn speelstijl.

Meest overschatte stam: Ik denk dat veel mensen RIP als een grote bedreiging zien, dat komt eigenlijk vooral door hun punten. Het woord cluster zijn ze nog niet tegengekomen in het woordenboek wat wilt zeggen dat ze nog niet aan de C zitten waardoor we wel kunnen stellen dat ze flink achterlopen op de andere stammen.

Ze recruiten nog meer als CV of ze slagen er gewoon beter in om nog meer grote spelers te recruiten over de hele wereld. Op termijn onverdedigbaar. Nu vullen ze dit nog in door het hoge aantal PP gebruik maar ook dat stopt op een bepaald moment en dan geef ik ze niet lang voor ze langs alle kanten worden weg gespeeld en uiteindelijk uiteen zullen vallen. Ook bezitten ze maar weinig goede spelers en is er al lichte paniek in de stam door bedreigingen van buitenaf. Gewoon echt een terechte nominatie voor RIP!

Meest onderschatte stam: VIP! werkt naar horen zeggen zeer goed samen met stamacties en ook de interne sfeer is er aangenaam rustig. Een beetje de mindere versie van de stam DV. Al blijft de naam VIP wel heel matig.

Meest overschatte speler: Ik heb een zeer ruime kern om uit te kiezen dus ik pak er maar even 1 van de ergste uit. Heer orcfighter heeft nog niet eens 1k dorpen gefarmd, dat is echt pijnlijk voor een top 10 speler om niet te zeggen een schande. Ook de 1 miljoen grondstoffen gefarmd award zit er nog niet meteen aan te komen.

Ook speler rtuus kan er wat van, die heeft een stuk of 14 dorpen onder de 2k punten ge edeld zelfs een deel onder de 1000 punten:
53e8a400cac7421194e1a9023bf172c6.png

Al zijn die dorpen wel al goed groot, volgens mij boost hij elk dorp dat die heeft. Deze speler heeft volgens mij het meeste pp gebruikt en het meeste pp verkeerd gebruikt. Hij heeft nog geen 10k dorpen geplunderd dus farmen doen ze zeker niet nolife. Dat CV deze 2 spelers binnengehaald heeft zal mij een vraag wezen. Ze zitten in hun woordenboek duidelijk nog niet bij de R, de R van research,...

Zo zijn er nog wel enkele top 10 spelers die helemaal niets voorstellen, deze waren wel de 2 uitschieters.

Meest onderschatte speler: Silent Wolf heeft zich op het AF wel een beetje belachelijk gemaakt door zijn gedrag en doordat die met zijn punten aantal een beetje werd vernederd door een 3-4k speler. Toch denk ik dat die op termijn mits een goede begeleiding wel kan uitgroeien tot een degelijke/goede speler. Zijn account heeft ook een mooi uitgebreid cluster wat toch ook enig inzicht vereist.

Met wie zou je zeker graag in een stam zitten: Wel meerdere spelers maar zeker met *Suicide Consultant mijn TW buddy for life <3

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: vinnie 319, Devil in Disguise en Muramasa spannen wel de kroon. De reden daarvoor is wel duidelijk.

Mooiste spelers naam: Een wereld met de minst mooie namen als je het mij vraagt. Obadiah en Worst Woesie klinken het leukste. Maar ik onthou vooral de weinig in aantal mooie spelersnamen. Die pp abuser kunnen beter eens goed gaan na denken om wat veranderingen door te voeren.

Mooiste stam naam: Deo Volente.

Het tofste topic: Golden Awars en WIJ WILLEN FREE PP!

Het domste topic: Hoeveel heb je gefarmd?

Favoriete forum poster: Barrie Butsers en tim010.

Minst favoriete forum poster: Mogasto.

Dikste wannabe op het forum: Sjoert omdat die anders boos is als ik hem niet vernoemde.

Dikste wannabe in het spel: Vinnie 319.

Mooiste profiel foto van spelers: Devil in Disguise had altijd een mooie maar zijn pp is blijkbaar afgelopen dus is even plaatsjesloos. Dus dan ga ik maar voor Lonewalker die ook een zeer mooi plaatje heeft. Ook het plaatje van mijn eigen account vind ik super.

Mooiste profiel foto van stammen: -=DV=- en Choke! Al vind ik ze beide niet geweldig. Plaatjes kunnen ook een pak beter.

Mooiste actie van de wereld: CV die mij de oorlog verklaarde door stabs goed te keuren.

Meest belovende speler voor de toekomst: Moeilijk te zeggen, vast heel veel spelers. Zelf verwacht ik wel wat van mijn eigen account.

Meest belovende stam voor de toekomst: -=DV=- meest belovende ligging, stabielste stam.

Grootste blunder: De diplomatie van RIP.

Voor wie heb je nu echt respect: Voor alle aardige en fair spelende spelers, met enige humor. Kort gezegd Cederic van het acc *SC!

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Een combi van oneindige loyaliteit van mijn leden en mijn stabbende arrogante vijanden. Maar vooral aan dat eerste hecht ik enorm veel waarde.

Mooie lijst!

Hopelijk kan je zo wat leven in dit forum blazen want echt veel valt er hier voorlopig nog niet te beleven.
 

PowerMusic.

Guest
Beste speler: Aangezien bij mijn weten nog geen enkele speler iets heeft gepresteerd op deze wereld en ik over een +-20k account weinig nuttigs kan zeggen kies ik een speler uit de top 10 die mij het beste lijkt. Dit maakt het al iets makkelijker voor mij omdat er al zeker 7 spelers van die 10 gewoonweg noob zijn, blijven er maar 3 over. Die 3 vind ik daarom niet perse heel goed, ik heb er gewoon nog niet echt een mening over. Voor mij steek Wolf Of Wall Street er wel bovenuit. Niet dat dit account al enige moeite heeft moeten doen doordat ze pp abuse hadden zoals elke top 10 speler en ze hun edeltargets bij wijze van spreken maar hebben moeten internen. Je ziet en hoort gewoon geen rare dingen over dit account, hun awards zien er goed uit (niet elke top 10 speler heeft al 1k dorpen gefarmd), halen de rovers en plunderaars binnen, ziet er een heel actief team uit, mooi cluster, boosten geen awards (of daar ziet het er toch niet naar uit), doen geen rare dingen (stabs, arrogantie, egoïstisch). En alleen daarom zijn ze eigenlijk de enige top 10 spelers die aan deze voorwaarden voldoen. Vandaar deze award, of de award verdient is zal later nog moeten blijken.

Beste stam: Zoals ik al eens bij top/flop stammen meedeelde bestaat hier eigenlijk gewoonweg geen twijfel over.
-=DV=- (Deo Volente) steekt er echt los bovenuit. Stamcluster vind ik echt veruit het beste op deze wereld , je hoort ook geen gekke dingen over de of van de leiding en hun spelers. In tegenstelling tot veel andere grote stammen waar ik wel wat verhaaltjes over zou kunnen vertellen. Dit kan ik dus niet over DV en daarvoor krijgen zei deze mooie award.

De beste stam speler: Speler Stargate mag deze award krijgen omdat hij op voorgaande werelden getoond heeft zeer behulpzaam te zijn voor zijn vrienden en dat zal deze wereld niet anders zijn. Zeker niet de beste TW speler maar dat hoeft ook niet voor deze benoeming.

Het grootste ego: Voor alle duidelijkheid, het grootste ego betekend niet dat je de grootste egoïst bent maar dat je gewoon een hoog zelfbeeld hebt van jezelf. Wat ook weer niet helemaal te vergelijken is met arrogantie maar het is er wel een verwant van.

Ik kan hierbij veel spelers gaan opnoemen te beginnen bij mezelf, ik durf er openlijk vooruit komen dat ik 'meestal' wel vol van mezelf ben wat zeker niet erg is, het omgekeerde zou dit wel zijn ^^, Morgasto wil ik hier ook plaatsen, die wou zelfs een TW regel die al meegaat vanaf de start van tribalwars veranderen.

Beste leider: Dit gaat meestal gepaard bij de beste stam en zo ook in dit geval. Daarom krijgen ThaFatality en Worst Woesie deze award voor dezelfde reden ik aanhaalde bij beste stam award. Al vind ik Worst Woesie maar ne woesie (woordgrapje num 3, pp kan overgezet worden naar jokersbrain! (nvm Marin betaald).

Slechtste leider: Zeer moeilijke keuze tussen de leiding van RIP en de leiding van CV. Al ben ik verplicht toch te moeten kiezen voor CV (Communitate Valemus) met name speler Muramasa, stabs goedkeuren is gewoon not done en als excuus geven dat iedereen een 2de kans verdient nog not done'r! Verder is het recruiten van alles wat veel punten heeft ook niet echt mijn speelstijl.

Meest overschatte stam: Ik denk dat veel mensen RIP als een grote bedreiging zien, dat komt eigenlijk vooral door hun punten. Het woord cluster zijn ze nog niet tegengekomen in het woordenboek wat wilt zeggen dat ze nog niet aan de C zitten waardoor we wel kunnen stellen dat ze flink achterlopen op de andere stammen.

Ze recruiten nog meer als CV of ze slagen er gewoon beter in om nog meer grote spelers te recruiten over de hele wereld. Op termijn onverdedigbaar. Nu vullen ze dit nog in door het hoge aantal PP gebruik maar ook dat stopt op een bepaald moment en dan geef ik ze niet lang voor ze langs alle kanten worden weg gespeeld en uiteindelijk uiteen zullen vallen. Ook bezitten ze maar weinig goede spelers en is er al lichte paniek in de stam door bedreigingen van buitenaf. Gewoon echt een terechte nominatie voor RIP!

Meest onderschatte stam: VIP! werkt naar horen zeggen zeer goed samen met stamacties en ook de interne sfeer is er aangenaam rustig. Een beetje de mindere versie van de stam DV. Al blijft de naam VIP wel heel matig.

Meest overschatte speler: Ik heb een zeer ruime kern om uit te kiezen dus ik pak er maar even 1 van de ergste uit. Heer orcfighter heeft nog niet eens 1k dorpen gefarmd, dat is echt pijnlijk voor een top 10 speler om niet te zeggen een schande. Ook de 1 miljoen grondstoffen gefarmd award zit er nog niet meteen aan te komen.

Ook speler rtuus kan er wat van, die heeft een stuk of 14 dorpen onder de 2k punten ge edeld zelfs een deel onder de 1000 punten:
53e8a400cac7421194e1a9023bf172c6.png

Al zijn die dorpen wel al goed groot, volgens mij boost hij elk dorp dat die heeft. Deze speler heeft volgens mij het meeste pp gebruikt en het meeste pp verkeerd gebruikt. Hij heeft nog geen 10k dorpen geplunderd dus farmen doen ze zeker niet nolife. Dat CV deze 2 spelers binnengehaald heeft zal mij een vraag wezen. Ze zitten in hun woordenboek duidelijk nog niet bij de R, de R van research,...

Zo zijn er nog wel enkele top 10 spelers die helemaal niets voorstellen, deze waren wel de 2 uitschieters.

Meest onderschatte speler: Silent Wolf heeft zich op het AF wel een beetje belachelijk gemaakt door zijn gedrag en doordat die met zijn punten aantal een beetje werd vernederd door een 3-4k speler. Toch denk ik dat die op termijn mits een goede begeleiding wel kan uitgroeien tot een degelijke/goede speler. Zijn account heeft ook een mooi uitgebreid cluster wat toch ook enig inzicht vereist.

Met wie zou je zeker graag in een stam zitten: Wel meerdere spelers maar zeker met *Suicide Consultant mijn TW buddy for life <3

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: vinnie 319, Devil in Disguise en Muramasa spannen wel de kroon. De reden daarvoor is wel duidelijk.

Mooiste spelers naam: Een wereld met de minst mooie namen als je het mij vraagt. Obadiah en Worst Woesie klinken het leukste. Maar ik onthou vooral de weinig in aantal mooie spelersnamen. Die pp abuser kunnen beter eens goed gaan na denken om wat veranderingen door te voeren.

Mooiste stam naam: Deo Volente.

Het tofste topic: Golden Awars en WIJ WILLEN FREE PP!

Het domste topic: Hoeveel heb je gefarmd?

Favoriete forum poster: Barrie Butsers en tim010.

Minst favoriete forum poster: Mogasto.

Dikste wannabe op het forum: Sjoert omdat die anders boos is als ik hem niet vernoemde.

Dikste wannabe in het spel: Vinnie 319.

Mooiste profiel foto van spelers: Devil in Disguise had altijd een mooie maar zijn pp is blijkbaar afgelopen dus is even plaatsjesloos. Dus dan ga ik maar voor Lonewalker die ook een zeer mooi plaatje heeft. Ook het plaatje van mijn eigen account vind ik super.

Mooiste profiel foto van stammen: -=DV=- en Choke! Al vind ik ze beide niet geweldig. Plaatjes kunnen ook een pak beter.

Mooiste actie van de wereld: CV die mij de oorlog verklaarde door stabs goed te keuren.

Meest belovende speler voor de toekomst: Moeilijk te zeggen, vast heel veel spelers. Zelf verwacht ik wel wat van mijn eigen account.

Meest belovende stam voor de toekomst: -=DV=- meest belovende ligging, stabielste stam.

Grootste blunder: De diplomatie van RIP.

Voor wie heb je nu echt respect: Voor alle aardige en fair spelende spelers, met enige humor. Kort gezegd Cederic van het acc *SC!

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Een combi van oneindige loyaliteit van mijn leden en mijn stabbende arrogante vijanden. Maar vooral aan dat eerste hecht ik enorm veel waarde.

Bedankt hoor ;)
 
Bovenaan