Golden Awards (special addition)

Reactiescore
592
Nee echt makkelijk hebben andere accounts het gehad ja, ik doel meer op dat accounts als Night Train, TAS, Get High allemaal met TAoW fronten, en dat die ook verdedigend hun mannetje moesten staan.

Alleen maar altijd aanvallen is natuurlijk wel makkelijker dan ook erbij verdedigen ! En ik heb jullie alsnog wel hoog zitten hoor, alleen (nog) niet zo hoog als anderen hebben geschreven ;)
 
Reactiescore
2.020
Nee echt makkelijk hebben andere accounts het gehad ja, ik doel meer op dat accounts als Night Train, TAS, Get High allemaal met TAoW fronten, en dat die ook verdedigend hun mannetje moesten staan.

Alleen maar altijd aanvallen is natuurlijk wel makkelijker dan ook erbij verdedigen ! En ik heb jullie alsnog wel hoog zitten hoor, alleen (nog) niet zo hoog als anderen hebben geschreven ;)

Ik hoop dat wij jou ook nog kunnen bewijzen deze wereld, maar ik snap je punt.
 
Reactiescore
177
Nee echt makkelijk hebben andere accounts het gehad ja, ik doel meer op dat accounts als Night Train, TAS, Get High allemaal met TAoW fronten, en dat die ook verdedigend hun mannetje moesten staan.

Alleen maar altijd aanvallen is natuurlijk wel makkelijker dan ook erbij verdedigen ! En ik heb jullie alsnog wel hoog zitten hoor, alleen (nog) niet zo hoog als anderen hebben geschreven ;)

Schande dat je ons niet eens noemt pffff.
 
Reactiescore
1.275
Dank voor de benoemingen Knocked en prone <3
 
Reactiescore
206
Lieve forumgang(st)ers,

Hoewel Melvin (@Kyuka) een pre-end games topic heeft geopend, waarvoor louter hulde, heb ik besloten toch hier nog een lijst op te stellen. In W71 heb ik vrij plotseling en voor een aanzienlijke periode een houdini moeten verrichten t.b.v. mijn scriptie. Daardoor ben ik van mening dat jullie een dergelijke lijst nog van me te goed hebben. Nu ik weer wat meer tijd zou moeten hebben, zal ik me binnenkort ook proberen te ontfermen over de bovenstaand genoemde lijst.

Voor nu hoop ik jullie toch wat aangenaam leesvoer te kunnen bieden met deze lijst, met de kanttekening wat begrip te vragen voor het huidig tijdstip. Ongetwijfeld kunnen een aantal zich voorstellen dat ik op dit moment niet in de meest heldere toestand verkeer. Ik doel dan op de (manier van) verwoording en eventuele taaltechnische mankementen. Inhoudelijk zal ik hier normaal gezien nuchter ook achter moeten staan :wink:.

Beste speler:
Hoewel het wellicht ietwat raar zal zijn voor sommige, wil ik voor deze award allereerst een speler nomineren waarvan het account al enige tijd (zo goed als) is verdwenen; @Kanade Tachibana. Mijns inziens heeft dit account ongekend veel laten zien gezien hun mogelijkheden en positie. Louter respect voor hoe dit account zich lange tijd staande heeft gehouden aan de constante stroom aan druk van Hi Ho. Bedenk dat zij daarbij zelf eigenlijk totaal géén toekomstperspectief hadden gezien hun ligging, maar dit voornamelijk deden om ook hun stamleden niet te laten zitten.

Omdat het account KT uiteindelijk is weggespeeld, vind ik het wel zo fair ook een speler te benoemen die tot op heden (serieus) deel uit maakt van de wereld. Hoewel ik hier toch twijfel (credits naar Firefox..), ga ik toch voor QQEEZZ. Uiteindelijk is dit al enige tijd (met afstand) het grootste account van Wereld 71, wat uiteindelijk de volledige verdiensten zijn van veel effort en een simpelweg zowel slim als sterk opgebouwd account. Naar mijn mening is dit een van dé steunpilaren van TAoW en de reden dat zij zo sterk fungeren of hebben gefungeerd.

Beste stam:
Na de recente ontwikkelingen bezit TAoW duidelijk de kroon als favoriet.
Naar mijn mening is er een behoorlijke overmacht gecreëerd ten opzichte van concurrent Fier (zie beste leider).

De beste stam speler:
Hierin lijkt het mij niet redelijk één favoriet aan te geven, gezien ik dan altijd binnen Fier eindig. Vandaar per stam mijn keuze(s).
Binnen (ex-) Hi Ho is dit voor mij suggereren. Op basis van eerder gelezen meningen en eigen ervaring, nomineer ik @Theo Walcott.. Naar mijn mening hebben ze daar een enorm sympathieke en behulpzame speler aan (gehad).

Binnen TAoW vind ik het lastig hier één speler voor te nomineren. Van QQEEZZ weet ik uit eigen ervaring dat zij zich in goede zin laten gelden in belang van het stambelang en voor iedereen klaarstaan. Daarnaast lijkt mij Kyuka gepast gezien de vele positieve geluiden vanuit hun eigen kamp. Ook wil ik Murus hier nomineren en een compliment geven, aangezien zij ook graag vv's op lijken te pakken voor het belang van TAoW.

Namens Fier kan ik er een een aantal noteren waar ik erg van onder de indruk ben, ik zal me enigszins in proberen te houden. Zeker wil ik @JokersBrain benoemen, die ik als een van de hoger verantwoordelijke zie voor het überhaupt behouden van Il Leone en optrad als leiding terwijl hem dat in combinatie met IRL lang niet altijd gelukkig uitkwam. Tevens was ik erg onder de indruk van mijn (inmiddels) gestopte naamgenoot Jorn, alsook Jack van IAmNoob. Verder heeft Alex (Cherno) mij erg positief verrast met een andere inzet dan het veelvoudig draaien van vv's, maar juist op een coördinerende wijze. Daarnaast wil ik Mark en Tom nog een prachtige veer geven :wink:

Het grootste ego:
Daar heb ik er deze wereld echt wel meer dan één van gezien. Uiteindelijk ga ik toch voor Laurens, die zich zo ook wel heel graag en daardoor het meest consequent profileert.

Edit: soms een grote mond maar heeft eigenlijk een klein en teder hartje @Sweet Dreams <3

Beste leider:
Mijns inziens hangt dit af van de manier waarop je het wilt bekijken. Uiteindelijk nomineer ik Melvin als beste leider. Mijns inziens hebben we van iedereen betere maar ook zekere mindere dingen gezien. Hoe dan ook mijn respect om een groep als TAoW (intern) bij elkaar te houden (al heeft het NAP daar het nodige zetje mee geholpen:wink:), wat resulteert in deze gunstige uitgangspositie. Diplomatiek gezien is Melvin de uitblinker gebleken van deze wereld, waarbij ik voornamelijk doel op het diplomatiek spel met Fier, waar optimaal (puur gericht op het doel en kans op ww) gebruik is gemaakt van de omstandigheden. Wat ik nu zeg bedoel ik totaal niet als sneer naar enig (van de aantal) opvolgers qua leiding van Fier, maar met de noodzakelijke wisselingen van leiding is de oorspronkelijke visie (logischerwijs) steeds verder komen te vervagen. Voor de toenmalig nieuwe leiders werd het instappen steeds een lastigere situatie, waar Melvin gewoonweg continue onwijs scherp op heeft gereageerd ten gunste van TAoW. Ondanks dat ik persoonlijk, naar de opsomming kijkend, dit zelf mogelijk niet op deze wijze had (willen) uitvoeren, is het resultaat er wel.

Dat gezegd hebbende wil ik @JokersBrain zonder twijfel een compliment geven. Mijns inziens heeft hij Fier altijd een tactisch zowel goede als uitdagende visie van spelen aan laten gaan.

Slechtste leider:
Hoewel ik slechtste een zware uitdrukking vind, ga ik voor Hi Ho. Mijns inziens hebben zij de positie waarin zij kwamen te staan (NAP zodat focus van TAoW en Fier op hun kwam) volledig aan hunzelf te danken, gezien hun speelstijl en houding gedurende de wereld.

Meest onderschatte stam:
Fier. Waar eerder deze wereld voornamelijk lof uitging naar Fier, heeft dat een keerzijde gekregen sinds verliezen op zowel Leone als Acta. Wel ben ik (enigszins lachend) van mening dat men Fier echt veel tekort heeft gedaan, eigenlijk al op dat moment. Betreffende situatie had geen enkele stam kunnen voorkomen. Doordat onderling contact toen erg goed en actief was, kwam het voor iedereen als totaal onverwacht dat de accounts 'ineens' zo beperkt bemand bleken te zijn. Met de middelen en inzet is echt goed (herstellend) werk geleverd en lijkt het mij eerder knap dat de accounts überhaupt bleven bestaan. Daarnaast had Fier duidelijk een andere focus en lanceerde geen tegenaanvallen, dus koos zelf voor het incasseren destijds. Waar de aanvallen wel aankwamen, is (altijd) resultaat gezien.

Meest overschatte stam:
Ook hier is 'de meest overschatte stam' een veel te zware term voor mijn bedoeling. Enfin, hier nomineer ik TAoW, wat niet is omdat ik ze als ondermaats beschouw. Wel vind ik dat er ietwat slinks is gespeeld en ze aan hun 'noodlot' zijn ontsnapt via Fier, aangezien er anders (al even) geen TAoW meer was geweest.

Meest overschatte speler:
Deze gaat naar IJKYO, die ik naar enige tijd vrij hoog had zitten. Echter vind ik de situatie rondom het wegspelen van Kanade echt onbegrijpelijk (edelen uit CF's ondanks afspraak niet te doen). Heeft hoge naam imo ook niet waargemaakt op serieuzer front.

Meest onderschatte speler:
Wellicht ietwat minder recent, maar toch zonder twijfel Acta. Waarna (een prominente deel van) het oude team een verrassende maar desalniettemin magistrale 'houdini' uitvoerde, moest Fier erg schakelen. Na enige (voor sommige letterlijk eindeloze) rondes van vv's, kwam Mark als verlosser; hosanna! Eeuwig dank voor degene die deze kast heeft binnen gesleept, want wat heeft hij Acta sterk opgepakt en hier een sterk functionerend account van gemaakt.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
Na aanleiding van deze lijst zal het geen verrassing zijn dat ik buiten Fier om graag met Kyle van @Kanade Tachibana in eenzelfde stam terecht zal komen. Ook Nico (@QQEEZZ) en Daan (@JustLove) vind ik toppers en zou ik zo overnemen. Van Hi Ho zou ik @Theo Walcott. graag in mijn kamp zien.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
Runners of spelers die geen stambelang of morele waarden kennen.

Mooiste spelers naam:
Mijn eigen buiten beschouwing gelaten:
Kyuka - heb echt geen flauw idee waar het voor staat of wat het überhaupt moet betekenen, maar het klinkt wel hard.
SaveTheWaleMarryAnObese - magistraal bedacht, louter hulde.

Mooiste stam naam:
De Paradepaardjes. Het had de nodige overtuigingskracht van me nodig deze erdoor te krijgen, maar wat was ik blij dat het was gelukt:wink:

Het tofste topic:
Golden Awards wanneer er niet enkel jip & janneke lijstjes staan.
Daarnaast ga ik erg lekker op contests, met name spotprent of time battles.

Het domste topic:
Typische spam topics die doorgaans nergens op zijn gebaseerd en puur schreeuwen om aandacht.

Favoriete forum poster:
@JokersBrain (kom maar snel weer terug mooie gek)
@lord-toms

Mooiste profiel foto van spelers:
Toch wel echt mijn eigen tbh.
137461_large


Ook een SO naar ChuChuu met Jannes.

Mooiste profiel foto van stammen:
137844_large


Mooiste actie van de wereld:
Denk dat TAoW in het Noorden wel een parel van een massa (qua resultaat iig) heeft gegeven.

Meest belovende speler voor de toekomst:
Lastige, gezien er naar mijn mening veel spannende fronten zijn. Mijn inschatting is dat Firefox het leuk zal gaan doen.

Meest belovende stam voor de toekomst:
Zoals aangegeven bij beste stam, ga ik voor TAoW. Zeker na (gedeeltelijke) samensmelting met Hi Ho een paar mooie versterkingen, zowel qua accounts als spelers.

Grootste blunder:
Toch wel weer een heel stuk actiever spelen dan verstandiger was voor mijn scriptie hehe.

Voor wie heb je nu echt respect:
- Kyle (KT), naast kwaliteit enorm sympathiek en een ongekende instelling.
- Mark (Acta), blijft enorm positief en geeft naast Acta ook Fier een goede draai.
- Murus, vind het doorzettingsvermogen en de 'wederopstanding' echt klasse. Na een optimistisch start, weg worden gespeeld door een meerderheid aan kleine spelers (relatief) early-game. Vervolgens herstarten jullie en zetten jullie alsnog een mooi account neer.
- @.Ethereal begrijpt stambelang enorm en heeft echt veel over gehad om zich bij Fier te kunnen/mogen voegen. Vind het een compliment waard dat zij zo'n 'vieze' jump over hebben en daar nu zo mooi staan gepositioneerd. Komt stiekem echt veel (nodig vies werk) bij kijken.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:
Jannes, altijd chill om mee te spelen en zitten over het algemeen op een lijn of begrijpen elkaar snel.

Ik wil graag nog meedelen dat:
Het echt gestoord is hoe lang ik over deze lijst heb gedaan in deze toestand, ga ik zo in ieder geval nooit meer doen.
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
56
Lieve forumgang(st)ers,

Hoewel Melvin (@Kyuka) een pre-end games topic heeft geopend, waarvoor louter hulde, heb ik besloten toch hier nog een lijst op te stellen. In W71 heb ik vrij plotseling en voor een aanzienlijke periode een houdini moeten verrichten t.b.v. mijn scriptie. Daardoor ben ik van mening dat jullie een dergelijke lijst nog van me te goed hebben. Nu ik weer wat meer tijd zou moeten hebben, zal ik me binnenkort ook proberen te ontfermen over de bovenstaand genoemde lijst.

Voor nu hoop ik jullie toch wat aangenaam leesvoer te kunnen bieden met deze lijst, met de kanttekening wat begrip te vragen voor het huidig tijdstip. Ongetwijfeld kunnen een aantal zich voorstellen dat ik op dit moment niet in de meest heldere toestand verkeer. Ik doel dan op de (manier van) verwoording en eventuele taaltechnische mankementen. Inhoudelijk zal ik hier normaal gezien nuchter ook achter moeten staan :wink:.

Beste speler:
Hoewel het wellicht ietwat raar zal zijn voor sommige, wil ik voor deze award allereerst een speler nomineren waarvan het account al enige tijd (zo goed als) is verdwenen; @Kanade Tachibana. Mijns inziens heeft dit account ongekend veel laten zien gezien hun mogelijkheden en positie. Louter respect voor hoe dit account zich lange tijd staande heeft gehouden aan de constante stroom aan druk van Hi Ho. Bedenk dat zij daarbij zelf eigenlijk totaal géén toekomstperspectief hadden gezien hun ligging, maar dit voornamelijk deden om ook hun stamleden niet te laten zitten.

Omdat het account KT uiteindelijk is weggespeeld, vind ik het wel zo fair ook een speler te benoemen die tot op heden (serieus) deel uit maakt van de wereld. Hoewel ik hier toch twijfel (credits naar Firefox..), ga ik toch voor QQEEZZ. Uiteindelijk is dit al enige tijd (met afstand) het grootste account van Wereld 71, wat uiteindelijk de volledige verdiensten zijn van veel effort en een simpelweg zowel slim als sterk opgebouwd account. Naar mijn mening is dit een van dé steunpilaren van TAoW en de reden dat zij zo sterk fungeren of hebben gefungeerd.

Beste stam:
Na de recente ontwikkelingen bezit TAoW duidelijk de kroon als favoriet.
Naar mijn mening is er een behoorlijke overmacht gecreëerd ten opzichte van concurrent Fier (zie beste leider).

De beste stam speler:
Hierin lijkt het mij niet redelijk één favoriet aan te geven, gezien ik dan altijd binnen Fier eindig. Vandaar per stam mijn keuze(s).
Binnen (ex-) Hi Ho is dit voor mij suggereren. Op basis van eerder gelezen meningen en eigen ervaring, nomineer ik @Theo Walcott.. Naar mijn mening hebben ze daar een enorm sympathieke en behulpzame speler aan (gehad).

Binnen TAoW vind ik het lastig hier één speler voor te nomineren. Van QQEEZZ weet ik uit eigen ervaring dat zij zich in goede zin laten gelden in belang van het stambelang en voor iedereen klaarstaan. Daarnaast lijkt mij Kyuka gepast gezien de vele positieve geluiden vanuit hun eigen kamp. Ook wil ik Murus hier nomineren en een compliment geven, aangezien zij ook graag vv's op lijken te pakken voor het belang van TAoW.

Namens Fier kan ik er een een aantal noteren waar ik erg van onder de indruk ben, ik zal me enigszins in proberen te houden. Zeker wil ik @JokersBrain benoemen, die ik als een van de hoger verantwoordelijke zie voor het überhaupt behouden van Il Leone en optrad als leiding terwijl hem dat in combinatie met IRL lang niet altijd gelukkig uitkwam. Tevens was ik erg onder de indruk van mijn (inmiddels) gestopte naamgenoot Jorn, alsook Jack van IAmNoob. Verder heeft Alex (Cherno) mij erg positief verrast met een andere inzet dan het veelvoudig draaien van vv's, maar juist op een coördinerende wijze. Daarnaast wil ik Mark en Tom nog een prachtige veer geven :wink:

Het grootste ego:
Daar heb ik er deze wereld echt wel meer dan één van gezien. Uiteindelijk ga ik toch voor Laurens, die zich zo ook wel heel graag en daardoor het meest consequent profileert.

Beste leider:
Mijns inziens hangt dit af van de manier waarop je het wilt bekijken. Uiteindelijk nomineer ik Melvin als beste leider. Mijns inziens hebben we van iedereen betere maar ook zekere mindere dingen gezien. Hoe dan ook mijn respect om een groep als TAoW (intern) bij elkaar te houden (al heeft het NAP daar het nodige zetje mee geholpen:wink:), wat resulteert in deze gunstige uitgangspositie. Diplomatiek gezien is Melvin de uitblinker gebleken van deze wereld, waarbij ik voornamelijk doel op het diplomatiek spel met Fier, waar optimaal (puur gericht op het doel en kans op ww) gebruik is gemaakt van de omstandigheden. Wat ik nu zeg bedoel ik totaal niet als sneer naar enig (van de aantal) opvolgers qua leiding van Fier, maar met de noodzakelijke wisselingen van leiding is de oorspronkelijke visie (logischerwijs) steeds verder komen te vervagen. Voor de toenmalig nieuwe leiders werd het instappen steeds een lastigere situatie, waar Melvin gewoonweg continue onwijs scherp op heeft gereageerd ten gunste van TAoW. Ondanks dat ik persoonlijk, naar de opsomming kijkend, dit zelf mogelijk niet op deze wijze had (willen) uitvoeren, is het resultaat er wel.

Dat gezegd hebbende wil ik @JokersBrain zonder twijfel een compliment geven. Mijns inziens heeft hij Fier altijd een tactisch zowel goede als uitdagende visie van spelen aan laten gaan.

Slechtste leider:
Hoewel ik slechtste een zware uitdrukking vind, ga ik voor Hi Ho. Mijns inziens hebben zij de positie waarin zij kwamen te staan (NAP zodat focus van TAoW en Fier op hun kwam) volledig aan hunzelf te danken, gezien hun speelstijl en houding gedurende de wereld.

Meest onderschatte stam:
Fier. Waar eerder deze wereld voornamelijk lof uitging naar Fier, heeft dat een keerzijde gekregen sinds verliezen op zowel Leone als Acta. Wel ben ik (enigszins lachend) van mening dat men Fier echt veel tekort heeft gedaan, eigenlijk al op dat moment. Betreffende situatie had geen enkele stam kunnen voorkomen. Doordat onderling contact toen erg goed en actief was, kwam het voor iedereen als totaal onverwacht dat de accounts 'ineens' zo beperkt bemand bleken te zijn. Met de middelen en inzet is echt goed (herstellend) werk geleverd en lijkt het mij eerder knap dat de accounts überhaupt bleven bestaan. Daarnaast had Fier duidelijk een andere focus en lanceerde geen tegenaanvallen, dus koos zelf voor het incasseren destijds. Waar de aanvallen wel aankwamen, is (altijd) resultaat gezien.

Meest overschatte stam:
Ook hier is 'de meest overschatte stam' een veel te zware term voor mijn bedoeling. Enfin, hier nomineer ik TAoW, wat niet is omdat ik ze als ondermaats beschouw. Wel vind ik dat er ietwat slinks is gespeeld en ze aan hun 'noodlot' zijn ontsnapt via Fier, aangezien er anders (al even) geen TAoW meer was geweest.

Meest overschatte speler:
Deze gaat naar IJKYO, die ik naar enige tijd vrij hoog had zitten. Echter vind ik de situatie rondom het wegspelen van Kanade echt onbegrijpelijk (edelen uit CF's ondanks afspraak niet te doen). Heeft hoge naam imo ook niet waargemaakt op serieuzer front.

Meest onderschatte speler:
Wellicht ietwat minder recent, maar toch zonder twijfel Acta. Waarna (een prominente deel van) het oude team een verrassende maar desalniettemin magistrale 'houdini' uitvoerde, moest Fier erg schakelen. Na enige (voor sommige letterlijk eindeloze) rondes van vv's, kwam Mark als verlosser; hosanna! Eeuwig dank voor degene die deze kast heeft binnen gesleept, want wat heeft hij Acta sterk opgepakt en hier een sterk functionerend account van gemaakt.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
Na aanleiding van deze lijst zal het geen verrassing zijn dat ik buiten Fier om graag met Kyle van @Kanade Tachibana in eenzelfde stam terecht zal komen. Ook Nico (@QQEEZZ) en Daan (@JustLove) vind ik toppers en zou ik zo overnemen. Van Hi Ho zou ik @Theo Walcott. graag in mijn kamp zien.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
Runners of spelers die geen stambelang of morele waarden kennen.

Mooiste spelers naam:
Mijn eigen buiten beschouwing gelaten:
Kyuka - heb echt geen flauw idee waar het voor staat of wat het überhaupt moet betekenen, maar het klinkt wel hard.
SaveTheWaleMarryAnObese - magistraal bedacht, louter hulde.

Mooiste stam naam:
De Paradepaardjes
. Het had de nodige overtuigingskracht van me nodig deze erdoor te krijgen, maar wat was ik blij dat het was gelukt:wink:

Het tofste topic:
Golden Awards wanneer er niet enkel jip & janneke lijstjes staan.
Daarnaast ga ik erg lekker op contests, met name spotprent of time battles.

Het domste topic:
Typische spam topics die doorgaans nergens op zijn gebaseerd en puur schreeuwen om aandacht.

Favoriete forum poster:
@JokersBrain (kom maar snel weer terug mooie gek)
@lord-toms

Mooiste profiel foto van spelers:
Toch wel echt mijn eigen tbh.
137461_large


Ook een SO naar ChuChuu met Jannes.

Mooiste profiel foto van stammen:
137844_large


Mooiste actie van de wereld:
Denk dat TAoW in het Noorden wel een parel van een massa (qua resultaat iig) heeft gegeven.

Meest belovende speler voor de toekomst:
Lastige, gezien er naar mijn mening veel spannende fronten zijn. Mijn inschatting is dat Firefox het leuk zal gaan doen.

Meest belovende stam voor de toekomst:
Zoals aangegeven bij beste stam, ga ik voor TAoW. Zeker na (gedeeltelijke) samensmelting met Hi Ho een paar mooie versterkingen, zowel qua accounts als spelers.

Grootste blunder:
Toch wel weer een heel stuk actiever spelen dan verstandiger was voor mijn scriptie hehe.

Voor wie heb je nu echt respect:
Kyle (KT), naast kwaliteit enorm sympathiek en een ongekende instelling.

Mark (Acta), blijft enorm positief en geeft naast Acta ook Fier een goede draai.

Murus, vind het doorzettingsvermogen en de 'wederopstanding' echt klasse. Na een optimistisch start, weg worden gespeeld door een meerderheid aan kleine spelers (relatief) early-game. Vervolgens herstarten jullie en zetten jullie alsnog een mooi account neer.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:
Jannes, altijd chill om mee te spelen en zitten over het algemeen op een lijn of begrijpen elkaar snel.

Ik wil graag nog meedelen dat:
Het echt gestoord is hoe lang ik over deze lijst heb gedaan in deze toestand, ga ik zo in ieder geval nooit meer doen.

Jorn ouwe gek! Waarom kwam ik niet bij je grootste ego :( ?
 
Reactiescore
331
Meest overschatte speler:
Deze gaat naar IJKYO, die ik naar enige tijd vrij hoog had zitten. Echter vind ik de situatie rondom het wegspelen van Kanade echt onbegrijpelijk (edelen uit CF's ondanks afspraak niet te doen). Heeft hoge naam imo ook niet waargemaakt op serieuzer front.

Dat is omdat ie tegenover mij stond :cool:

Nee @I Just Knocked You Out. heeft mss qua resultaat niet veel behaald op ons, maar was wel een leuke en boeiend strijdje imo.
 

rikkert1234

Beste Stamlid 20/21
Reactiescore
1.005
Dat is omdat ie tegenover mij stond :cool:

Nee @I Just Knocked You Out. heeft mss qua resultaat niet veel behaald op ons, maar was wel een leuke en boeiend strijdje imo.

Sowieso beetje dubbelop dat iemand die negatief staat tov IJKYO dat het account overschat is :p Amen staat gewoon negatief in de oorlogsstats, Chu staat gelijk met IJYKO en Cherno is het enige account dat winsten op lange termijn heeft gewonnen tov IJKYO.
 
Reactiescore
206
Tijdens het schrijven van je opmerking zeker niet gedacht aan de ligging van Amen op dat moment? Daarnaast is dat wel ietwat triomfantelijk uitgedrukt, daar waar het (persoonlijk) verschil nihil is. Persoonlijk meende ik zelfs neutraal, maar zal me wellicht hebben vergist. In totaliteit staat IJKYO in ieder geval wel wat zwaarder in het rood dan Amen.

Enfin, zo'n nominatie drukt zich soms gewoon ietwat harder uit dan de bedoeling. Het is zeker niet dat ik jullie een slecht account vind of iets dergelijks, zoals met zo'n nominatie ook wel eens wordt geïnsinueerd. Daarentegen vind ik jullie wel degelijk overschat en had ik jullie hoger zitten dan tot op heden is waargemaakt. Hoewel ik toen niet in mijn actiefste periode zat, doel ik evengoed ook wat ik van jullie op ons zelf (Amen dus) voorbij heb zien komen.
 
Reactiescore
56
Sowieso beetje dubbelop dat iemand die negatief staat tov IJKYO dat het account overschat is :p Amen staat gewoon negatief in de oorlogsstats, Chu staat gelijk met IJYKO en Cherno is het enige account dat winsten op lange termijn heeft gewonnen tov IJKYO.

Voor iemand die met "Mark" heeft leren spelen, ben je nog vrij positief en sociaal ingesteld!
 

rikkert1234

Beste Stamlid 20/21
Reactiescore
1.005
Tijdens het schrijven van je opmerking zeker niet gedacht aan de ligging van Amen op dat moment? Daarnaast is dat wel ietwat triomfantelijk uitgedrukt, daar waar het (persoonlijk) verschil nihil is. Persoonlijk meende ik zelfs neutraal, maar zal me wellicht hebben vergist. In totaliteit staat IJKYO in ieder geval wel wat zwaarder in het rood dan Amen.

Enfin, zo'n nominatie drukt zich soms gewoon ietwat harder uit dan de bedoeling. Het is zeker niet dat ik jullie een slecht account vind of iets dergelijks, zoals met zo'n nominatie ook wel eens wordt geïnsinueerd. Daarentegen vind ik jullie wel degelijk overschat en had ik jullie hoger zitten dan tot op heden is waargemaakt. Hoewel ik toen niet in mijn actiefste periode zat, doel ik evengoed ook wat ik van jullie op ons zelf (Amen dus) voorbij heb zien komen.

Ja na wat research te hebben gedaan ben ik er achter gekomen dat mijn statement inderdaad niet klopte, mijn excuses. Amen staat zelfs positief +2 op IJKYO (komt destijds door recaps die jullie deden op ex-Kanade dorpen) voor de rest heeft Amen namelijkk nooit terrein geboekt op IJKYO. Voor de rest wat je zegt klopt niet. Als je Sint Jong-Un meetelt dan staat IJYKO zwaar positief tegenover Fier.

Chu heeft keer wat terein winst geboekt maar is tijdens laatste blitz heel erg veel verloren, weet precieze nummers niet en nu doordat we veel dorpen hebben ingeleverd is het beetje moeilijk checken door de huidige situatie maar volgens mij zei Rick dat het gelijk was en ik deel die mening. Cherno heeft maar handvol dorpen kunnen pakken dus ook niet veel. Dan het 4e account waar IJKYO mee fronten van Fier was Sint Jong-un, een speler die volledig weggespeeld is. Hieruit kun je concluderen dat IJYKO het gewoon goed heeft gedaan op Fier en staat IJKYO zeker niet zwaarder in het rood omdat Amen destijds best veel verloren had van Vinci.

Dit is ook de reden dat ik je nominatie niet snapt en je daarbij een miscommunicatie als reden voor noemt waarom wij overschat zouden moeten zijn. Mijn excuses als ik salty over kom, ben blij dat je de moeite hebt genomen om een leuke lijst neer te zetten en de activiteit op dit dode forum een beetje hebt kunnen terugbrengen. Daarvoor veel lof voor jou.

Voor iemand die met "Mark" heeft leren spelen, ben je nog vrij positief en sociaal ingesteld!

Haha thanks man. Denk dat er weinig mensen binnen de TW community een afkeer tegen mij hebben haha. Ik kan eigenlijk zelfs 1,2,3 iemand opnoemen die mij haat.

Voor de rest ken ik een hele andere kant van Mark. Zijn gedrag die hij vertoont op het AF verschilt aanzienlijk met hoe hij zich gedraagd tijdens een 1 op 1 conversatie. Meeste mensen kennen hem alleen van het AF en daardoor hebben mensen vaak te snel een oordeel over hem klaar liggen.
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
1.414
Zijn skype is anders net zo erg. Ben blij dat die kerel gestopt is. Nu martijn ook een ban heeft is het lekker rustig op het AF.
 
Reactiescore
3.438
maar is tijdens laatste blitz heel erg veel verloren, weet precieze nummers niet en nu doordat we veel dorpen hebben ingeleverd
Tja chu defde die dorpen niet omdat er al een akkoord was bereikt over de lijnen,beetje verkeerd beeld schetst jij nu

697F8608-997E-458F-A672-37A96393992D.jpeg
 
Reactiescore
1.884
Tja chu defde die dorpen niet omdat er al een akkoord was bereikt over de lijnen,beetje verkeerd beeld schetst jij nu

Bekijk bijlage 21060

Dit is niet helemaal waar, de meeste dorpen waren al verloren gegaan omdat Ruben en ik lagen te pitten haha. Maar "heel erg veel" is overdreven ik denk max 8. Daarna hoorde ik van de plannen en heb ik inderdaad alles op negeren gepleurd.

Chu heeft keer wat terein winst geboekt maar is tijdens laatste blitz heel erg veel verloren, weet precieze nummers niet en nu doordat we veel dorpen hebben ingeleverd is het beetje moeilijk checken door de huidige situatie maar volgens mij zei Rick dat het gelijk was en ik deel die mening. Cherno heeft maar handvol dorpen kunnen pakken dus ook niet veel. Dan het 4e account waar IJKYO mee fronten van Fier was Sint Jong-un, een speler die volledig weggespeeld is. Hieruit kun je concluderen dat IJYKO het gewoon goed heeft gedaan op Fier en staat IJKYO zeker niet zwaarder in het rood omdat Amen destijds best veel verloren had van Vinci.

Toentertijd dat Jannes nog speelde hebben we met een aantal keer blitzen 15 dorpen gepakt, dus dan staan we inderdaad zo'n beetje gelijk qua stats.
 
Reactiescore
56
Haha thanks man. Denk dat er weinig mensen binnen de TW community een afkeer tegen mij hebben haha. Ik kan eigenlijk zelfs 1,2,3 iemand opnoemen die mij haat.

Voor de rest ken ik een hele andere kant van Mark. Zijn gedrag die hij vertoont op het AF verschilt aanzienlijk met hoe hij zich gedraagd tijdens een 1 op 1 conversatie. Meeste mensen kennen hem alleen van het AF en daardoor hebben mensen vaak te snel een oordeel over hem klaar liggen.

Hmm, ik ken toevallig Mark eerder persoonlijk dan van het AF, maar wat een arrogante kwal is dat zeg :p
 
Bovenaan