Golden Awards (special addition)

Reactiescore
744
heb je het over christiaan die nachtte? waarbij meermaals de vv overgenomen werd nadat hij er de hele nacht was om tot de conclusie te komen dat er niets voorgewerkt was en geen enkele edels correct getagged was? denk dat hier beter de vele vv's horen die acta dag na dag probeerden recht te trekken
Moet toch ook slapen hé? :) Vindt dat je hierover wel erg krom bent kerel.
Heb misschien 1x wat slechter voorgewerkt, of wouter zat dronken te spelen, of ik ging stappen. (vind mezelf ook geen goeie deffer tbh)
Voor de rest mag je alles vinden hoor, ieder z'n eigen mening. :D
Vond het gewoon jammer dat ik niet op m'n team kon rekenen.
Daarnaast had IAA idd wel gelijk dat door dat niet rekenen mn accie veel inactieve dodgefouten maakte. :p
 
Reactiescore
31
Je weet zelf inderdaad ook hoeveel succes ik gehad heb met mijn 30 clears vaak XD

and about Facta ik heb daar denk ik wel 15 man inmiddels voorbij zien komen..... NEE JANNUS IK GA DIT NIET ONDERBOUWEN of bewijzen!!!!!!!!!
 
Reactiescore
258
Tel ik voor 10 anders :santa:
 
Reactiescore
31
nee bas is 10 jij bent 9 mark ;)
 
Reactiescore
156
Hey omdat ik me verveelde heb ik een koffietje gemaakt en daar bijhorend een lijstje aangezien we nu al wat verder gevorderd zijn op w71.
Ik probeer zo objectief mogelijk te blijven, maar Bjorn van Prone blijft toch een blaaskaak x

enjoy.Beste speler:

.Da Vinci ---> Zeer waardevolle speler binnen Hi Ho. Je kan op deze speler altijd rekenen.
Zowel defensief als offensief laten ze keer op keer zien wat ze kunnen en dat ze nog veel in hun mars hebben. Hopelijk kunnen ze de lijn doortrekken tot het einde van de wereld.


Beste stam:

TAOW ---> Op dit moment is TAOW de betere stam. Uiteraard moet je dit in een bepaalde context bekijken. Mochten Fier en Taow geen NAP (!) hebben, dan was dit gewoon een flopstam die binnen de kortste keren gevallen was door toedoen van Hi Ho en Fier. Uiteraard is dit NIET het geval op dit moment enn zijn ze bij uitstek de betere.

De beste stam speler:

King of PVM ---> Deze jongens hebben echt alles al gedaan voor de stam. Hoe ze het doen weet ik niet, maar niets is te veel voor hen. Hun hele account is in functie van de stam. Ook de wilskracht en motivatie van dit team is uitstekend. Fijne jongens!

Het grootste ego:
Sorry Laurens, maar hier nomineer ik jou toch. Je mag nog zo knap zijn.
Het is sws al moeilijk om als centrumstam een wereld te kunnen bepalen of zelfs te winnen. Je liet altijd mooie dingen zien en kon de tegenstander verbazen. Het feit dat je uiteindelijk "stopt met TW voor persoonlijke redenen of wat dan ook", is heel toevallig nadat je stamgenoten het allemaal voor bekeken houden. Een beetje allemaal te toevallig. Je kan ook gewoon zeggen: de tegenstander is momenteel aan de winnende hand en ik geef toe dat ik tekortschiet. Dat zou je al iets sympathieker maken. (persoonlijke mening uiteraard)

Beste leider:
Denk niet dat we een leider hebben waarvan we kunnen zeggen: wauw, die heeft echt iets veranderd deze wereld of een ingrijpende beslissing gemaakt.


Slechtste leider:
Leiding Alea/ snow ---> ja, spreekt voor zich uiteraard.

Meest onderschatte stam:
Hi Ho/Fier --->
Indien Hi Ho al z'n kwaliteiten naar boven zou halen denk ik dat de meesten er versteld van zouden staan.Alleen gebeurd dit niet al te vaak :) Ze blijven wel de onderschatte stam en mensen denken vaak: Ach, pre-made stam, het is nu 2vs1 we pakken ze wel. Denk dat de meeste spelers nog hard genoeg willen vechten.
Fier heb ik hier staan omdat ze ondanks hun vreemde ligging toch iedereen aan het front hebben gekregen met een kleine/grote linie. Van hieruit kunnen ze wel eens goed gepositioneerd zijn voor de rest van de wereld. Zeker niet te onderschatten.


Meest overschatte stam:

TAOW ---> TAOW laat mooie dingen zien tegen Hi Ho. Maar ik blijf erbij, mocht er geen NAP zijn tussen de 2 stammen fier en TAOW. TAOW werd dan gewoon in de pan gehakt. niet enkel door Hi Ho, maar vooral door Fier, omdat bepaalde spelers een zeer slechte ligging hebben.

Meest overschatte speler:
QQEEZZ ---> idk man, alles lijkt wel vlot te gaan met 3 miljoen edels, 700 miljoen GS pakketjes, een lekker achterland, geen front tot een aantal weken geleden. Het lijkt een beetje of je alles gratis hebt gekregen en er nooit moeite voor hebt moeten doen. Wat wel spijtig is...
Nu kan je zeggen: Ik gooi bij een massa 100 clears en er komen er 95 terug. Ja, logisch uiteraard als je 300 clears bezit.
indien je front had met fier, dan hadden die GS-pakketjes en 3 miljoen edels weinig geholpen. Enkel om te recappen.

Meest onderschatte speler:
Cherno apha ---> Heb het altijd al een goede speler gevonden. Blijft lekker onder de radar altijd, maar staat er wel altijd. Ik denk dat we deze speler nog leuke dingen gaan zien doen.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
Hi Ho (ik zou het sws opnieuw doen), ChuuChuu-boys (behalve Jannes, die heeft al bij me gezeten in de stam), Sint-jong un (Steff, toffe gast),

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:

Dit wens ik niemand toe! Maar doe toch bepaalde TAOW-spelers, als je je aangesproken voelt, dan heb ik het inderaad over jou.
Indien je je niet aangesproken voelt, dan heb ik het waarschijnlijk ook op jou x

Mooiste spelers naam:
I just knocked you out.

Mooiste stam naam:

Fier- De Paradepaardjes, geen flauw idee wie dit verzonnen heeft. Maar ik wil dezelfde drugs als jou innemen.


Dikste wannabe in het spel:

Acta est fabula ---> easy man. Een account breken is echt wel een prestatie, maar aub pronk er niet zo mee. Heb respect voor je tegenstander en oordeel niet te snel over iemand. Je vind je nu wrss heel groot en sterk nadat je IAA hebt gebroken (je lag dit zeker zijn btw), maar niet iedereen hoeft het te weten

Mooiste profiel foto van spelers:
SaveTheWhaleMarryAnObese <3

Mooiste profiel foto van stammen:

Fier

Mooiste actie van de wereld:

Tijn die de dorpjes van prope in kanades cluster random edelde, nadat ik had beloofd om dit niet te doen.
Prachtig voorbeeld van miscommunicatie en een zeer goede leerschool voor allen van ons.
Praat binnen je team voldoende


Bij deze, als er vragen zijn: nee, ik beantwoord ze niet. Dit is een subjectief lijstje.
 

DragonShield3

The Snipe 2019
Reactiescore
2.350
Ik ga gewoon op triballegende spelen?

Als ik nog op smokey bleef spelen waren jullie er nog steeds in jaren niet doorgeraakt.
 
Reactiescore
331
Laurens gaat of triballegende spelen...

1587611164143.png

Thanks voor de vermelding tho <3
 

DragonShield3

The Snipe 2019
Reactiescore
2.350
Beste speler:
Ik ga dit in drie delen opsplitsen naargelang de drie stammen. Ik zal hierbij steeds de beste spelers van elke stam bijzetten, dus het zullen een aantal accounts zijn.

Hi Ho

.Da Vinci,
uiteraard. Het vlaggenschip van Hi Ho. Er is geen enkel account dat op basis van kwaliteit ook maar enigszins in de buurt komt van dit account binnen Hi Ho. Het zuiden tegen Fier aan bestaat uit noobs en blaaskaken, terwijl het noorden uit degelijke spelers bestaat, maar ook niet meer dan dat. Een account dat offensief zijn mannetje staat, en defensief nog getest moet (en zal) worden. We zullen het zien.

TAOW

Natuurlijk ben ik biased, omdat ik sinds ik hier speel al bij TAOW "hoor". Hier zal ik dus wat meerdere spelers zetten, te beginnen met ons massaplanningsaccountje: QQEEZZ. Zoals in het vorige lijstje gezegd, grote safe, veel edels en veel off. Een ideaal rim account dat front heeft en meteen winst erop boekt ook. Het account QQ afdoen als een noobaccount dat enkel edels kan spammen is voor mij echt bizar. De massa van Nicolas heeft Night gebroken op elke manier mogelijk, zo hard dat het account meer cfs heeft in het frontcluster, dan eigen dorpen. Dat zegt heel wat.

Het tweede account dat ik hier zet is Kyuka. Mijn leidingsaccountje bezit een goed aantal topspelers, die zich ook maar weer bewijzen door DT volledig weg te knallen. Wanneer Daniël even op Tlott zat, pakte Hi Ho geen dorp. Dit heeft even veel te maken met het slechte offwerk van MM als van het defwerk van Daniël en Jonas. Kyuka is overall sowieso één van de beste, zo niet, het beste account van deze wereld. Offensief en defensief een werkelijk topteam.

Last but not least, Et Murus Magnificum. Het account waar de stamnaam om draait. Wesley is de grootste rager die ik ooit heb meegemaakt op tw, maar god wat is hij efficiënt en verduiveld irritant om tegen te spelen. Ik denk dat TAS dat ondertussen al heeft ontdekt, met het dorpsverlies.. Een moeilijk account, maar een goed en actief account. Sean en Wesley hebben hun defensieve onzekerheden nog wel, maar die zullen wel verbeteren naargelang de wereld vordert.

Fier

Ik persoonlijk weet niet heel veel van de fierspelers af, maar ik zal mijn best doen.

Allereerst, het account TheTrainGoesChuChuuu, een account dat al werelden meedraait en best bekend is. Het is tevens, als ik me niet vergis, ook het leidingsaccount binnen Fier. Een account met een goede bezetting bestaande uit Jannes, Ruben en Rick (even uit het hoofd, sorry als ik iemand vergeet). Een actief account, met een actieve Ruben die meteen dorpen neemt in de eerste week dat die actief speelt. (Best ironisch dat het van het account is waar olifantje hierboven speelt). Een account dat overall best sterk is, en op een paar punten nog wel een verbetering kan gebruiken. Desalniettemin, een goed account.

Voor mij persoonlijk het sterkste account van Fier qua spelersmateriaal: Firefox..
Een account dat bestaat uit allemaal oude generatie spelers, de ene wat slechter dan de andere (kuch Tom kuch). Een gezellig team en maar goed dat ze gezellig zijn! Nee, iedereen weet dat ik OG's hoger heb zitten dan al die verrekte newgens. Dit is dus een beetje puur persoonlijke mening, zoals een lijst zou moeten zijn. Sammy is een sterke speler, heb ik gezien en is niet voor niets een bekende speler binnen de community. Tom en die andere noob Elias, weet ik qua skills weinig van.. Slechter dan Mystery Men zullen ze het in ieder geval niet doen.

Zou hier graag Cherno Alpha nog zetten. Dit is wel op basis van wat anderen tegen mij zeggen. Ik ken het account en de bespelers persoonlijk (nog) niet.

Beste stam:

Ik heb hiervoor de stats gechecked van beide stammen tegen Hi Ho. Waar Hi Ho in het begin van de oorlog tegen beide stammen individueel, het best goed deed. Zijn de meeste winsten nog steeds op inactieve Alea accounts gebeurd. Goed, respect dat je ze weg hebt gewerkt, maar dat had elke idioot met 1C kunnen doen.

Ik kies puur qua stats, voor Fier. Fier staat zo'n 100+ dorpen voor op Hi Ho, met inactive bij gerekend. Inactive was tenslotte een BG van Hi Ho daar in het zuiden. Een van de vele slaven die je als "topstam" niet nodig hebt lijkt me? Fier verdient de plek vanwege de prestaties van de afgelopen weken. Op basis van skills zou ik hier altijd TAOW zetten, aangezien wij qua kwaliteit helemaal niet onderdoen voor Hi Ho en dat bewijzen ook.

De beste stam speler:

Binnen Taow functioneren we als stam. We draaien elkaar bij waar nodig. Ik vind het moeilijk om specifiek 1 persoon uit te kiezen.

Het grootste ego:

Ik zal hier spelers zetten die naar mijn inzien een onterecht ego hebben, terechte ego's kan ik altijd verdragen.

Het nieuwe team van Disguised Turtle. Oude bespelers van Prope die erbij zijn gekomen heb ik gehoord? Een team dat niet vies is van botten, vuil spel of stabben. Buiten wat 1C spammen en enteren kan dit team helemaal niks. Twijfels? Kijk de stats sinds ze op het account zitten..

Steff van Sint Jong un. Weinig uitleg bij nodig denk ik.

The Desert Fox. Ik heb er 5 pm's mee uitgewisseld, en zei al binnen TAOW dat ik niet naast dit account wilde liggen als buurman tegen Hi Ho. Een ondraagbaar kwallenaccount dat in mijn ogen de skills heeft van een rimnoob van 10.000 punten.

Prone. Geef die man alsjeblieft een AF-verbod. Wat een absurd dom figuur is dit.

Beste leider:

Melvin
. Kan er niet omheen dat deze noob onze "moeilijke" bende goed bij elkaar houdt.

Slechtste leider:

Ik vind Mystery Men (Jacob) een absurd slechte twer, maar een slechte leider? Geen idee. Vaak zijn de spelers die niks kunnen van het spel, wel de beste leiders.

Meest onderschatte stam:

Fier
. Iedereen hier doet wel alsof Fier de slechtste stam is van de drie, maar tactisch zit het dik in orde binnen Fier. Een gigantische safe met een goed stamcluster, en onderweg om het zuiden helemaal te veroveren. Elke blinde ziet dat King Of Pvm dat front nooit gaat houden.

Meest overschatte stam:

Hi Ho
. Het gejank over de NAP komt mijn strot uit. Ik heb het al eerder gezegd, vroeger had de topstam geen problemen met NAP's of BG's. Die lieten hun daden spreken, in plaats van er weken lang over te zeiken op het forum. Word tijd dat Hi Ho eens een account van Fier of Taow breekt. Wat ik voornamelijk zie momenteel, zijn klappen waarvan je knock out gaat.

Meest overschatte speler:

Night train
wellicht? Defensief een instabiel account, tenzij je het helemaal volstacked. We zien nu de gevolgen daarvan bij Disguised Turtle.
Nomineer hier ook Prone, vind die Bjorn maar een blaaskaak met een onterecht ego. Pauper newgen.

Meest onderschatte speler:

Acta est Fabula.
Een account dat klappen heeft opgevangen en door vele al werd bestempeld als "dood" account. Ondertussen helemaal terug met een nieuw team, en andere accounts klappen geeft.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten:

Firefox, Cherno, Vinci.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:

Prone, DT, TDF

Mooiste actie van de wereld:

De massa op Night Train is voor mij nog steeds de mooiste actie.

Meest belovende speler voor de toekomst:

Acta, AAO en Triballegende.

Meest belovende stam voor de toekomst:

TAoW
, wellicht Hi Ho als ze een account kunnen breken.

Grootste blunder:

Overdag een dorp verliezen, rond een uur of 4 omdat ik aan het slapen was en door mijn wekker had geslapen. RIP

Voor wie heb je nu echt respect:

TAoW en alle timers die erbij horen. Wat een hel zeg?

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:

Een goede en fijne stam houdt mij actief.

Ik wil graag nog meedelen dat:

Ik expres forumposter etc heb weggelaten, omdat er nauwelijks goede/slechte posters zijn op dit wereldforum.
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
1.901
Beste speler:
Ik ga dit in drie delen opsplitsen naargelang de drie stammen. Ik zal hierbij steeds de beste spelers van elke stam bijzetten, dus het zullen een aantal accounts zijn.

Hi Ho

.Da Vinci,
uiteraard. Het vlaggenschip van Hi Ho. Er is geen enkel account dat op basis van kwaliteit ook maar enigszins in de buurt komt van dit account binnen Hi Ho. Het zuiden tegen Fier aan bestaat uit noobs en blaaskaken, terwijl het noorden uit degelijke spelers bestaat, maar ook niet meer dan dat. Een account dat offensief zijn mannetje staat, en defensief nog getest moet (en zal) worden. We zullen het zien.

TAOW

Natuurlijk ben ik biased, omdat ik sinds ik hier speel al bij TAOW "hoor". Hier zal ik dus wat meerdere spelers zetten, te beginnen met ons massaplanningsaccountje: QQEEZZ. Zoals in het vorige lijstje gezegd, grote safe, veel edels en veel off. Een ideaal rim account dat front heeft en meteen winst erop boekt ook. Het account QQ afdoen als een noobaccount dat enkel edels kan spammen is voor mij echt bizar. De massa van Nicolas heeft Night gebroken op elke manier mogelijk, zo hard dat het account meer cfs heeft in het frontcluster, dan eigen dorpen. Dat zegt heel wat.

Het tweede account dat ik hier zet is Kyuka. Mijn leidingsaccountje bezit een goed aantal topspelers, die zich ook maar weer bewijzen door DT volledig weg te knallen. Wanneer Daniël even op Tlott zat, pakte Hi Ho geen dorp. Dit heeft even veel te maken met het slechte offwerk van MM als van het defwerk van Daniël en Jonas. Kyuka is overall sowieso één van de beste, zo niet, het beste account van deze wereld. Offensief en defensief een werkelijk topteam.

Last but not least, Et Murus Magnificum. Het account waar de stamnaam om draait. Wesley is de grootste rager die ik ooit heb meegemaakt op tw, maar god wat is hij efficiënt en verduiveld irritant om tegen te spelen. Ik denk dat TAS dat ondertussen al heeft ontdekt, met het dorpsverlies.. Een moeilijk account, maar een goed en actief account. Sean en Wesley hebben hun defensieve onzekerheden nog wel, maar die zullen wel verbeteren naargelang de wereld vordert.

Fier

Ik persoonlijk weet niet heel veel van de fierspelers af, maar ik zal mijn best doen.

Allereerst, het account TheTrainGoesChuChuuu, een account dat al werelden meedraait en best bekend is. Het is tevens, als ik me niet vergis, ook het leidingsaccount binnen Fier. Een account met een goede bezetting bestaande uit Jannes, Ruben en Rick (even uit het hoofd, sorry als ik iemand vergeet). Een actief account, met een actieve Ruben die meteen dorpen neemt in de eerste week dat die actief speelt. (Best ironisch dat het van het account is waar olifantje hierboven speelt). Een account dat overall best sterk is, en op een paar punten nog wel een verbetering kan gebruiken. Desalniettemin, een goed account.

Voor mij persoonlijk het sterkste account van Fier qua spelersmateriaal: Firefox..
Een account dat bestaat uit allemaal oude generatie spelers, de ene wat slechter dan de andere (kuch Tom kuch). Een gezellig team en maar goed dat ze gezellig zijn! Nee, iedereen weet dat ik OG's hoger heb zitten dan al die verrekte newgens. Dit is dus een beetje puur persoonlijke mening, zoals een lijst zou moeten zijn. Sammy is een sterke speler, heb ik gezien en is niet voor niets een bekende speler binnen de community. Tom en die andere noob Elias, weet ik qua skills weinig van.. Slechter dan Mystery Men zullen ze het in ieder geval niet doen.

Zou hier graag Cherno Alpha nog zetten. Dit is wel op basis van wat anderen tegen mij zeggen. Ik ken het account en de bespelers persoonlijk (nog) niet.

Beste stam:

Ik heb hiervoor de stats gechecked van beide stammen tegen Hi Ho. Waar Hi Ho in het begin van de oorlog tegen beide stammen individueel, het best goed deed. Zijn de meeste winsten nog steeds op inactieve Alea accounts gebeurd. Goed, respect dat je ze weg hebt gewerkt, maar dat had elke idioot met 1C kunnen doen.

Ik kies puur qua stats, voor Fier. Fier staat zo'n 100+ dorpen voor op Hi Ho, met inactive bij gerekend. Inactive was tenslotte een BG van Hi Ho daar in het zuiden. Een van de vele slaven die je als "topstam" niet nodig hebt lijkt me? Fier verdient de plek vanwege de prestaties van de afgelopen weken. Op basis van skills zou ik hier altijd TAOW zetten, aangezien wij qua kwaliteit helemaal niet onderdoen voor Hi Ho en dat bewijzen ook.

De beste stam speler:

Binnen Taow functioneren we als stam. We draaien elkaar bij waar nodig. Ik vind het moeilijk om specifiek 1 persoon uit te kiezen.

Het grootste ego:

Ik zal hier spelers zetten die naar mijn inzien een onterecht ego hebben, terechte ego's kan ik altijd verdragen.

Het nieuwe team van Disguised Turtle. Oude bespelers van Prope die erbij zijn gekomen heb ik gehoord? Een team dat niet vies is van botten, vuil spel of stabben. Buiten wat 1C spammen en enteren kan dit team helemaal niks. Twijfels? Kijk de stats sinds ze op het account zitten..

Steff van Sint Jong un. Weinig uitleg bij nodig denk ik.

The Desert Fox. Ik heb er 5 pm's mee uitgewisseld, en zei al binnen TAOW dat ik niet naast dit account wilde liggen als buurman tegen Hi Ho. Een ondraagbaar kwallenaccount dat in mijn ogen de skills heeft van een rimnoob van 10.000 punten.

Prone. Geef die man alsjeblieft een AF-verbod. Wat een absurd dom figuur is dit.

Beste leider:

Melvin
. Kan er niet omheen dat deze noob onze "moeilijke" bende goed bij elkaar houdt.

Slechtste leider:

Ik vind Mystery Men (Jacob) een absurd slechte twer, maar een slechte leider? Geen idee. Vaak zijn de spelers die niks kunnen van het spel, wel de beste leiders.

Meest onderschatte stam:

Fier
. Iedereen hier doet wel alsof Fier de slechtste stam is van de drie, maar tactisch zit het dik in orde binnen Fier. Een gigantische safe met een goed stamcluster, en onderweg om het zuiden helemaal te veroveren. Elke blinde ziet dat King Of Pvm dat front nooit gaat houden.

Meest overschatte stam:

Hi Ho
. Het gejank over de NAP komt mijn strot uit. Ik heb het al eerder gezegd, vroeger had de topstam geen problemen met NAP's of BG's. Die lieten hun daden spreken, in plaats van er weken lang over te zeiken op het forum. Word tijd dat Hi Ho eens een account van Fier of Taow breekt. Wat ik voornamelijk zie momenteel, zijn klappen waarvan je knock out gaat.

Meest overschatte speler:

Night train
wellicht? Defensief een instabiel account, tenzij je het helemaal volstacked. We zien nu de gevolgen daarvan bij Disguised Turtle.
Nomineer hier ook Prone, vind die Bjorn maar een blaaskaak met een onterecht ego. Pauper newgen.

Meest onderschatte speler:

Acta est Fabula.
Een account dat klappen heeft opgevangen en door vele al werd bestempeld als "dood" account. Ondertussen helemaal terug met een nieuw team, en andere accounts klappen geeft.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten:

Firefox, Cherno, Vinci.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:

Prone, DT, TDF

Mooiste actie van de wereld:

De massa op Night Train is voor mij nog steeds de mooiste actie.

Meest belovende speler voor de toekomst:

Acta, AAO en Triballegende.

Meest belovende stam voor de toekomst:

TAoW
, wellicht Hi Ho als ze een account kunnen breken.

Grootste blunder:

Overdag een dorp verliezen, rond een uur of 4 omdat ik aan het slapen was en door mijn wekker had geslapen. RIP

Voor wie heb je nu echt respect:

TAoW en alle timers die erbij horen. Wat een hel zeg?

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:

Een goede en fijne stam houdt mij actief.

Ik wil graag nog meedelen dat:

Ik expres forumposter etc heb weggelaten, omdat er nauwelijks goede/slechte posters zijn op dit wereldforum.
Mooie lijst! In eigenlijk alles kan ik me wel vinden en een goede onderbouwing in de meeste gevallen. Bedankt voor de persoonlijke/account benoemingen.
 
Reactiescore
111
Beste speler:
Ik ga dit in drie delen opsplitsen naargelang de drie stammen. Ik zal hierbij steeds de beste spelers van elke stam bijzetten, dus het zullen een aantal accounts zijn.

Hi Ho

.Da Vinci,
uiteraard. Het vlaggenschip van Hi Ho. Er is geen enkel account dat op basis van kwaliteit ook maar enigszins in de buurt komt van dit account binnen Hi Ho. Het zuiden tegen Fier aan bestaat uit noobs en blaaskaken, terwijl het noorden uit degelijke spelers bestaat, maar ook niet meer dan dat. Een account dat offensief zijn mannetje staat, en defensief nog getest moet (en zal) worden. We zullen het zien.

TAOW

Natuurlijk ben ik biased, omdat ik sinds ik hier speel al bij TAOW "hoor". Hier zal ik dus wat meerdere spelers zetten, te beginnen met ons massaplanningsaccountje: QQEEZZ. Zoals in het vorige lijstje gezegd, grote safe, veel edels en veel off. Een ideaal rim account dat front heeft en meteen winst erop boekt ook. Het account QQ afdoen als een noobaccount dat enkel edels kan spammen is voor mij echt bizar. De massa van Nicolas heeft Night gebroken op elke manier mogelijk, zo hard dat het account meer cfs heeft in het frontcluster, dan eigen dorpen. Dat zegt heel wat.

Het tweede account dat ik hier zet is Kyuka. Mijn leidingsaccountje bezit een goed aantal topspelers, die zich ook maar weer bewijzen door DT volledig weg te knallen. Wanneer Daniël even op Tlott zat, pakte Hi Ho geen dorp. Dit heeft even veel te maken met het slechte offwerk van MM als van het defwerk van Daniël en Jonas. Kyuka is overall sowieso één van de beste, zo niet, het beste account van deze wereld. Offensief en defensief een werkelijk topteam.

Last but not least, Et Murus Magnificum. Het account waar de stamnaam om draait. Wesley is de grootste rager die ik ooit heb meegemaakt op tw, maar god wat is hij efficiënt en verduiveld irritant om tegen te spelen. Ik denk dat TAS dat ondertussen al heeft ontdekt, met het dorpsverlies.. Een moeilijk account, maar een goed en actief account. Sean en Wesley hebben hun defensieve onzekerheden nog wel, maar die zullen wel verbeteren naargelang de wereld vordert.

Fier

Ik persoonlijk weet niet heel veel van de fierspelers af, maar ik zal mijn best doen.

Allereerst, het account TheTrainGoesChuChuuu, een account dat al werelden meedraait en best bekend is. Het is tevens, als ik me niet vergis, ook het leidingsaccount binnen Fier. Een account met een goede bezetting bestaande uit Jannes, Ruben en Rick (even uit het hoofd, sorry als ik iemand vergeet). Een actief account, met een actieve Ruben die meteen dorpen neemt in de eerste week dat die actief speelt. (Best ironisch dat het van het account is waar olifantje hierboven speelt). Een account dat overall best sterk is, en op een paar punten nog wel een verbetering kan gebruiken. Desalniettemin, een goed account.

Voor mij persoonlijk het sterkste account van Fier qua spelersmateriaal: Firefox..
Een account dat bestaat uit allemaal oude generatie spelers, de ene wat slechter dan de andere (kuch Tom kuch). Een gezellig team en maar goed dat ze gezellig zijn! Nee, iedereen weet dat ik OG's hoger heb zitten dan al die verrekte newgens. Dit is dus een beetje puur persoonlijke mening, zoals een lijst zou moeten zijn. Sammy is een sterke speler, heb ik gezien en is niet voor niets een bekende speler binnen de community. Tom en die andere noob Elias, weet ik qua skills weinig van.. Slechter dan Mystery Men zullen ze het in ieder geval niet doen.

Zou hier graag Cherno Alpha nog zetten. Dit is wel op basis van wat anderen tegen mij zeggen. Ik ken het account en de bespelers persoonlijk (nog) niet.

Beste stam:

Ik heb hiervoor de stats gechecked van beide stammen tegen Hi Ho. Waar Hi Ho in het begin van de oorlog tegen beide stammen individueel, het best goed deed. Zijn de meeste winsten nog steeds op inactieve Alea accounts gebeurd. Goed, respect dat je ze weg hebt gewerkt, maar dat had elke idioot met 1C kunnen doen.

Ik kies puur qua stats, voor Fier. Fier staat zo'n 100+ dorpen voor op Hi Ho, met inactive bij gerekend. Inactive was tenslotte een BG van Hi Ho daar in het zuiden. Een van de vele slaven die je als "topstam" niet nodig hebt lijkt me? Fier verdient de plek vanwege de prestaties van de afgelopen weken. Op basis van skills zou ik hier altijd TAOW zetten, aangezien wij qua kwaliteit helemaal niet onderdoen voor Hi Ho en dat bewijzen ook.

De beste stam speler:

Binnen Taow functioneren we als stam. We draaien elkaar bij waar nodig. Ik vind het moeilijk om specifiek 1 persoon uit te kiezen.

Het grootste ego:

Ik zal hier spelers zetten die naar mijn inzien een onterecht ego hebben, terechte ego's kan ik altijd verdragen.

Het nieuwe team van Disguised Turtle. Oude bespelers van Prope die erbij zijn gekomen heb ik gehoord? Een team dat niet vies is van botten, vuil spel of stabben. Buiten wat 1C spammen en enteren kan dit team helemaal niks. Twijfels? Kijk de stats sinds ze op het account zitten..

Steff van Sint Jong un. Weinig uitleg bij nodig denk ik.

The Desert Fox. Ik heb er 5 pm's mee uitgewisseld, en zei al binnen TAOW dat ik niet naast dit account wilde liggen als buurman tegen Hi Ho. Een ondraagbaar kwallenaccount dat in mijn ogen de skills heeft van een rimnoob van 10.000 punten.

Prone. Geef die man alsjeblieft een AF-verbod. Wat een absurd dom figuur is dit.

Beste leider:

Melvin
. Kan er niet omheen dat deze noob onze "moeilijke" bende goed bij elkaar houdt.

Slechtste leider:

Ik vind Mystery Men (Jacob) een absurd slechte twer, maar een slechte leider? Geen idee. Vaak zijn de spelers die niks kunnen van het spel, wel de beste leiders.

Meest onderschatte stam:

Fier
. Iedereen hier doet wel alsof Fier de slechtste stam is van de drie, maar tactisch zit het dik in orde binnen Fier. Een gigantische safe met een goed stamcluster, en onderweg om het zuiden helemaal te veroveren. Elke blinde ziet dat King Of Pvm dat front nooit gaat houden.

Meest overschatte stam:

Hi Ho
. Het gejank over de NAP komt mijn strot uit. Ik heb het al eerder gezegd, vroeger had de topstam geen problemen met NAP's of BG's. Die lieten hun daden spreken, in plaats van er weken lang over te zeiken op het forum. Word tijd dat Hi Ho eens een account van Fier of Taow breekt. Wat ik voornamelijk zie momenteel, zijn klappen waarvan je knock out gaat.

Meest overschatte speler:

Night train
wellicht? Defensief een instabiel account, tenzij je het helemaal volstacked. We zien nu de gevolgen daarvan bij Disguised Turtle.
Nomineer hier ook Prone, vind die Bjorn maar een blaaskaak met een onterecht ego. Pauper newgen.

Meest onderschatte speler:

Acta est Fabula.
Een account dat klappen heeft opgevangen en door vele al werd bestempeld als "dood" account. Ondertussen helemaal terug met een nieuw team, en andere accounts klappen geeft.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten:

Firefox, Cherno, Vinci.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:

Prone, DT, TDF

Mooiste actie van de wereld:

De massa op Night Train is voor mij nog steeds de mooiste actie.

Meest belovende speler voor de toekomst:

Acta, AAO en Triballegende.

Meest belovende stam voor de toekomst:

TAoW
, wellicht Hi Ho als ze een account kunnen breken.

Grootste blunder:

Overdag een dorp verliezen, rond een uur of 4 omdat ik aan het slapen was en door mijn wekker had geslapen. RIP

Voor wie heb je nu echt respect:

TAoW en alle timers die erbij horen. Wat een hel zeg?

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:

Een goede en fijne stam houdt mij actief.

Ik wil graag nog meedelen dat:

Ik expres forumposter etc heb weggelaten, omdat er nauwelijks goede/slechte posters zijn op dit wereldforum.
Ik speel sinds w7 en ben een newgem? Weet je überhaupt wat je zegt?
Überhaupt dat jij over andere iets zegt maakt je een grap...
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
321
Beste speler:
Ik ga dit in drie delen opsplitsen naargelang de drie stammen. Ik zal hierbij steeds de beste spelers van elke stam bijzetten, dus het zullen een aantal accounts zijn.

Hi Ho

.Da Vinci,
uiteraard. Het vlaggenschip van Hi Ho. Er is geen enkel account dat op basis van kwaliteit ook maar enigszins in de buurt komt van dit account binnen Hi Ho. Het zuiden tegen Fier aan bestaat uit noobs en blaaskaken, terwijl het noorden uit degelijke spelers bestaat, maar ook niet meer dan dat. Een account dat offensief zijn mannetje staat, en defensief nog getest moet (en zal) worden. We zullen het zien.

TAOW

Natuurlijk ben ik biased, omdat ik sinds ik hier speel al bij TAOW "hoor". Hier zal ik dus wat meerdere spelers zetten, te beginnen met ons massaplanningsaccountje: QQEEZZ. Zoals in het vorige lijstje gezegd, grote safe, veel edels en veel off. Een ideaal rim account dat front heeft en meteen winst erop boekt ook. Het account QQ afdoen als een noobaccount dat enkel edels kan spammen is voor mij echt bizar. De massa van Nicolas heeft Night gebroken op elke manier mogelijk, zo hard dat het account meer cfs heeft in het frontcluster, dan eigen dorpen. Dat zegt heel wat.

Het tweede account dat ik hier zet is Kyuka. Mijn leidingsaccountje bezit een goed aantal topspelers, die zich ook maar weer bewijzen door DT volledig weg te knallen. Wanneer Daniël even op Tlott zat, pakte Hi Ho geen dorp. Dit heeft even veel te maken met het slechte offwerk van MM als van het defwerk van Daniël en Jonas. Kyuka is overall sowieso één van de beste, zo niet, het beste account van deze wereld. Offensief en defensief een werkelijk topteam.

Last but not least, Et Murus Magnificum. Het account waar de stamnaam om draait. Wesley is de grootste rager die ik ooit heb meegemaakt op tw, maar god wat is hij efficiënt en verduiveld irritant om tegen te spelen. Ik denk dat TAS dat ondertussen al heeft ontdekt, met het dorpsverlies.. Een moeilijk account, maar een goed en actief account. Sean en Wesley hebben hun defensieve onzekerheden nog wel, maar die zullen wel verbeteren naargelang de wereld vordert.

Fier

Ik persoonlijk weet niet heel veel van de fierspelers af, maar ik zal mijn best doen.

Allereerst, het account TheTrainGoesChuChuuu, een account dat al werelden meedraait en best bekend is. Het is tevens, als ik me niet vergis, ook het leidingsaccount binnen Fier. Een account met een goede bezetting bestaande uit Jannes, Ruben en Rick (even uit het hoofd, sorry als ik iemand vergeet). Een actief account, met een actieve Ruben die meteen dorpen neemt in de eerste week dat die actief speelt. (Best ironisch dat het van het account is waar olifantje hierboven speelt). Een account dat overall best sterk is, en op een paar punten nog wel een verbetering kan gebruiken. Desalniettemin, een goed account.

Voor mij persoonlijk het sterkste account van Fier qua spelersmateriaal: Firefox..
Een account dat bestaat uit allemaal oude generatie spelers, de ene wat slechter dan de andere (kuch Tom kuch). Een gezellig team en maar goed dat ze gezellig zijn! Nee, iedereen weet dat ik OG's hoger heb zitten dan al die verrekte newgens. Dit is dus een beetje puur persoonlijke mening, zoals een lijst zou moeten zijn. Sammy is een sterke speler, heb ik gezien en is niet voor niets een bekende speler binnen de community. Tom en die andere noob Elias, weet ik qua skills weinig van.. Slechter dan Mystery Men zullen ze het in ieder geval niet doen.

Zou hier graag Cherno Alpha nog zetten. Dit is wel op basis van wat anderen tegen mij zeggen. Ik ken het account en de bespelers persoonlijk (nog) niet.

Beste stam:

Ik heb hiervoor de stats gechecked van beide stammen tegen Hi Ho. Waar Hi Ho in het begin van de oorlog tegen beide stammen individueel, het best goed deed. Zijn de meeste winsten nog steeds op inactieve Alea accounts gebeurd. Goed, respect dat je ze weg hebt gewerkt, maar dat had elke idioot met 1C kunnen doen.

Ik kies puur qua stats, voor Fier. Fier staat zo'n 100+ dorpen voor op Hi Ho, met inactive bij gerekend. Inactive was tenslotte een BG van Hi Ho daar in het zuiden. Een van de vele slaven die je als "topstam" niet nodig hebt lijkt me? Fier verdient de plek vanwege de prestaties van de afgelopen weken. Op basis van skills zou ik hier altijd TAOW zetten, aangezien wij qua kwaliteit helemaal niet onderdoen voor Hi Ho en dat bewijzen ook.

De beste stam speler:

Binnen Taow functioneren we als stam. We draaien elkaar bij waar nodig. Ik vind het moeilijk om specifiek 1 persoon uit te kiezen.

Het grootste ego:

Ik zal hier spelers zetten die naar mijn inzien een onterecht ego hebben, terechte ego's kan ik altijd verdragen.

Het nieuwe team van Disguised Turtle. Oude bespelers van Prope die erbij zijn gekomen heb ik gehoord? Een team dat niet vies is van botten, vuil spel of stabben. Buiten wat 1C spammen en enteren kan dit team helemaal niks. Twijfels? Kijk de stats sinds ze op het account zitten..

Steff van Sint Jong un. Weinig uitleg bij nodig denk ik.

The Desert Fox. Ik heb er 5 pm's mee uitgewisseld, en zei al binnen TAOW dat ik niet naast dit account wilde liggen als buurman tegen Hi Ho. Een ondraagbaar kwallenaccount dat in mijn ogen de skills heeft van een rimnoob van 10.000 punten.

Prone. Geef die man alsjeblieft een AF-verbod. Wat een absurd dom figuur is dit.

Beste leider:

Melvin
. Kan er niet omheen dat deze noob onze "moeilijke" bende goed bij elkaar houdt.

Slechtste leider:

Ik vind Mystery Men (Jacob) een absurd slechte twer, maar een slechte leider? Geen idee. Vaak zijn de spelers die niks kunnen van het spel, wel de beste leiders.

Meest onderschatte stam:

Fier
. Iedereen hier doet wel alsof Fier de slechtste stam is van de drie, maar tactisch zit het dik in orde binnen Fier. Een gigantische safe met een goed stamcluster, en onderweg om het zuiden helemaal te veroveren. Elke blinde ziet dat King Of Pvm dat front nooit gaat houden.

Meest overschatte stam:

Hi Ho
. Het gejank over de NAP komt mijn strot uit. Ik heb het al eerder gezegd, vroeger had de topstam geen problemen met NAP's of BG's. Die lieten hun daden spreken, in plaats van er weken lang over te zeiken op het forum. Word tijd dat Hi Ho eens een account van Fier of Taow breekt. Wat ik voornamelijk zie momenteel, zijn klappen waarvan je knock out gaat.

Meest overschatte speler:

Night train
wellicht? Defensief een instabiel account, tenzij je het helemaal volstacked. We zien nu de gevolgen daarvan bij Disguised Turtle.
Nomineer hier ook Prone, vind die Bjorn maar een blaaskaak met een onterecht ego. Pauper newgen.

Meest onderschatte speler:

Acta est Fabula.
Een account dat klappen heeft opgevangen en door vele al werd bestempeld als "dood" account. Ondertussen helemaal terug met een nieuw team, en andere accounts klappen geeft.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten:

Firefox, Cherno, Vinci.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:

Prone, DT, TDF

Mooiste actie van de wereld:

De massa op Night Train is voor mij nog steeds de mooiste actie.

Meest belovende speler voor de toekomst:

Acta, AAO en Triballegende.

Meest belovende stam voor de toekomst:

TAoW
, wellicht Hi Ho als ze een account kunnen breken.

Grootste blunder:

Overdag een dorp verliezen, rond een uur of 4 omdat ik aan het slapen was en door mijn wekker had geslapen. RIP

Voor wie heb je nu echt respect:

TAoW en alle timers die erbij horen. Wat een hel zeg?

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:

Een goede en fijne stam houdt mij actief.

Ik wil graag nog meedelen dat:

Ik expres forumposter etc heb weggelaten, omdat er nauwelijks goede/slechte posters zijn op dit wereldforum.
je kent sws 1 iemand op cherno :cool:
wil ik nog wel een keer bij jouw in een stam? :D
 

DragonShield3

The Snipe 2019
Reactiescore
2.350
Wat is hij weer stoer... miss moet je weer runnen... “privé redenen”
Runnen van wat? Welke aanvallen kreeg ik dan?

Volgens mij heeft Hi Ho niet door dat ik ze trollde met de quit. Taow wou geen recruit aan smokey verspillen, dus geinternt en ik ga bij tribal spelen:p
 
Reactiescore
1.838
Mooi lijstje wel voor iemand met een mirrorselfie. Bedankt voor je benoemingen, pauper. @DragonShield3 <3