Golden Awards (special addition)

Reactiescore
3.053
Dikste wannabe in het spel:

Ik denk toch wel Jannes. Zeer goede speler, heb er ook al mee samengespeeld. Maar je hoef niet altijd van jezelf te denken dat je goed bent.
Niemand is perfect (behalve ik x)
Ik denk niet altijd dat ik goed ben, soms denk ik dat ik super uber goed ben. Varieert een beetje afhankelijk van mijn gemoedstoestand. Verder sla je de plank redelijk mis bij Acta maar voor het overige best goed lijstje!
 

DeletedUser79168

Guest
Meest overschatte speler:
De huidige nummer 1. Acta est Fabula.
Om nu al BB's te edelen en de nodige interns te hebben, vind ik dit echt nummer 1 onwaardig. Shame on you. Deze soort speler is het soort speler dat uiteindelijk na 2 opeenvolgende massa's zegt: "ik heb hier echt geen tijd voor". En dan verdwijnt en VV doneert of gewoon op delete gaat.
Als het niet zo is, dan eet ik mijn eigen stront op na de overwinning van deze wereld.
hopelijk eet je graag je stront!
 

DeletedUser75394

Guest
aangezien de laatste tijd er veel gezever is op de andere topics, en dit topic verwaarloost wordt, heb ik een lijstje gemaakt :D
Enjoy!

Opgelet: Deze lijst kan scheldwoorden of harde woorden bevatten voor sommigen. Indien je je beledigt voelt of aangevallen, grow up.Beste speler:
Denk dat Cherno Alpha op dit moment voor mij de beste spelers is in de ranglijst. Ik hou van spelers die het simpel houden. Bash, edel, herhaal. Zijn ODA stats zien er goed uit, en hij heeft zijn dorpen ook gewoon verdient i.v.m. sommige anderen in de top 10.


Beste stam:
Hi Ho
op dit moment. Hi Ho zet ik hier sws neer omdat ikzelf een Hi Ho lid ben. Velen weten dit niet aangezien ze geen lid zijn van Hi Ho, maar de spelers die er nu spelen hebben allemaal hetzelfde doel en dat doel wordt door samen te strijden goed nagestreefd.


De beste stam speler:
The American Sniper
. Deze boys staan altijd klaar voor iedereen. VV, deff, off, plan maken, GS doneren, ... Je kan echt op ze rekenen en ben al langer fan van dit team. Zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en weten hoe ze het spelletje moeten spelen.

Het grootste ego:

Back2Business
. Deze boy is Mr. worldwide precies aangezien hij een paar aanvallen heeft geblokt van ons en van anderen, en omdat hij zelf ook paar dorpen edelde van spelers die wel een pak kleiner was. Maar hij vond dat wel heel goed gedaan. Zoals ik vroeger zei tegen de leerlingen die ik lesgaf:
Een dikke pluim voor jou!

Beste leider:
Geen idee hoe de andere leiders zijn binnen de stammen. Heerst er een dictatuur of een democratie of leven de stammen in anarchie. Geen idee. Ik ga me hier niet over uitspreken.

Slechtste leider:
Disguised Turtle.
Sorry makker, dat je overkomt naar Hi Ho dat vind ik niet erg. Maar voordat je naar Hi Ho kwam had je een stam te leiden, maar de controle was nergens te bespeuren. Leek wel een zooitje ongeregeld binnen Rep. (nog steeds trouwens)

Meest onderschatte stam:

Fier
., ik denk dat de meeste spelers (ik herhaal; de meeste spelers) een goed niveau halen en zich in de toekomst samen zullen kunnen bewijzen.
Ook is de ligging wel mooi op dit moment en kan er goed geanticipeerd worden op mogelijke ontwikkelingen op deze wereld.

Meest overschatte stam:
Rep
. zoals ik al zei: zooitje ongeregeld binnen de stam zelf, misschien moeten ze eerst eens orde op zaken krijgen en daarna beginnen edelen. Misschien kan dat helpen.

Meest overschatte speler:
De huidige nummer 1. Acta est Fabula.
Om nu al BB's te edelen en de nodige interns te hebben, vind ik dit echt nummer 1 onwaardig. Shame on you. Deze soort speler is het soort speler dat uiteindelijk na 2 opeenvolgende massa's zegt: "ik heb hier echt geen tijd voor". En dan verdwijnt en VV doneert of gewoon op delete gaat.
Als het niet zo is, dan eet ik mijn eigen stront op na de overwinning van deze wereld.


Meest onderschatte speler:
Belastingsdienst
.
Spijtig van zijn centrale ligging. Zal voor hem moeilijk worden om een goede stam uit te kiezen en het juiste front te verdedigen. Maar ik ben ervan overtuigd dat deze speler wel meer kan laten zien en hopelijk lost ie mijn verwachtingen in. Go boy.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
De meesten van Hi Ho (sommigen niet uiteraard, want ik haat mensen nu eenmaal)
Jannes uiteraard, de dikkop
Ons Inge, betwetertje x
Cherno Alpha-spelers.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
/

Mooiste spelers naam:
Seduced By Lies
., Heerlijk gewoon. deze naam weerspiegelt de werkelijkheid voor vele mensen. ;)

Mooiste stam naam:

Als ik dan toch moet kiezen tussen al die lelijke namen, keis ik voor Fier - De paradepaardjes.

Het tofste topic:

De golden awards en sportprentjes, lacheeuuuuhnnn

Het domste topic:
Alles i.v.m. stabs, gewoon waardeloze discussies tussen mensen met het IQ van een gegrilde appelsien.

Favoriete forum poster:
/

Minst favoriete forum poster:
/

Dikste wannabe op het forum:
/

Dikste wannabe in het spel:

Ik denk toch wel Jannes. Zeer goede speler, heb er ook al mee samengespeeld. Maar je hoef niet altijd van jezelf te denken dat je goed bent.
Niemand is perfect (behalve ik x)

Mooiste profiel foto van spelers:

SaveTheWhaleMarryAnObese

coole walvis man

Mooiste profiel foto van stammen:
De paradepaardjes - Fier

Mooiste actie van de wereld:
Disguised Turtle die overstapt en heel w71 even op zn kop zet met afspraken die er waren over interns en dorpen. Heerlijk, drama <3 <3

Meest belovende speler voor de toekomst:
I just knocked you out.

Mijn eigen account nomineren doe ik meestal niet. Maar met het team en de activiteit en de spirit die we nu al hebben sinds het begin, is die nummer 1 plaats ons doel dat we willen halen. En dit zullen we doen door op een zo fair mogelijke manier te spelen.


Meest belovende stam voor de toekomst:
Hi Ho of TAOW.
Denk dat deze 2 stammen het meeste perspectief hebben naar de toekomst toe. Sinds ik TW speel, W5 begonnen, heeft er nog nooit een centrum stam gewonnen. Dus de stammen die nu in het midden liggen; solliciteer snel bij andere stammen.

Grootste blunder:

King of PVM in onze groeps chat op whatsapp toelaten, die gasten zijn echt loco.

Voor wie heb je nu echt respect:

Peace, im out.
hopelijk eet je graag je stront!
Er valt ook zo weinig te edelen eh in de rim door die 20/1 regel :(
 
Reactiescore
774
Als het niet zo is, dan eet ik mijn eigen stront op na de overwinning van deze wereld.
Karel, ik verwacht wel een filmpje als jij dat doet he bitch! Staat genoteerd. Blijft mooi dat je de gene zonder mbs en booststammen gaat flamen voor "interns" :p.
 
Reactiescore
736
Reactiescore
361
W56 hebben ze 2 maanden dagelijks onder vuur gelegen zonder vv te droppen
Das dan erg netjes, maar over w44 heeft ie wel gelijk. King of pvm runde daar overigens net zo hard :p
 

Calamity.

Tribe Mate of the year 2020
Reactiescore
7.604
Je hebt natuurlijk ook de hele andere kant zoals W60 :rolleyes::rolleyes2:
 
Reactiescore
2.134
Op het randje van 2019 kom ik toch nog met een leuk lijstje :).

Beste speler: Wegens prestaties uit het verleden en de ervaringen die ik met dit team heb, zet ik hier TheTrainGoesChuChu neer. Een zeer constante factor die in moeilijke tijden een stam kan dragen. Dat soort spelers heb je nodig om een wereld te kunnen winnen.

Beste stam: Fier heeft wat mij betreft tot op heden de beste kaarten. Het lijkt een groep te zijn met kwaliteit die vooral voor uitdaging kiest (Acta in mindere mate). Goed voor het moraal, speelplezier en imago naar de buitenwereld.

De beste stam speler: Faithless die nu in zuid-rim ligt. Een rustige factor die de leiding neemt en denkt in stambelang. Jammer dat hij niet meer naast me ligt.

Beste leider: Fier is de enige stam waarover (behalve over Acta) niets negatiefs gezegd wordt, dus hiervoor nomineer ik Amen. Hij lijkt het allemaal wel prima te managen daaro.

Slechtste leider: Hamonky en United Masters hebben het niet heel goed gedaan gezien de diplomatische beslissingen en manier van communicatie naar de buitenwereld. Als spelers heb ik ze gelukkig hoger zitten.

Meest onderschatte stam: Ik verwacht nog wel wat van Alea en hoor toch weinig over hun, maar kan hier compleet miszitten.

Meest overschatte stam: Hi Ho heeft enkele leuke spelers, maar is nog lang geen besliste wereldwinnaar. Dat ze een hoop te compenseren hebben blijkt wel de laatste tijd.

Meest overschatte speler: Disguised Turtle, als je zulke keuzes op zo’n manier maakt dan lijk je kwalitatief iig niet heel goed te zijn. Anders had je immers je ‘vrienden’ niet zo hard hoeven naaien.

Meest onderschatte speler: QQEEZZ, deze gasten gaan binnenkort laten zien dat ze meer kunnen dan bb’s edelen en dorpjes internen .

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: ChuChu, Et Murus, Acta est Fabula, iL Leone en The American Sniper.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: NightTrain en Disguised Turtle,

Mooiste spelers naam: iL Leone Indomabile

Het tofste topic: Golden Awards by far.

Het domste topic: Praathoek

Favoriete forum poster: Maretan kan wel redelijk objectief posten en weet Hi Ho enigszins te verdedigen. Ook Jannes z'n post zijn op W71 van redelijk hoge kwaliteit.

Minst favoriete forum poster: NightTrain, Blackswan en DPSchut

Dikste wannabe op het forum: NightTrain zijn post zijn van zeer lage kwaliteit, maar hij lijkt zelf te denken het allemaal wel ff goed te praten.

Dikste wannabe in het spel: -

Mooiste actie van de wereld: Voor mij tot op heden het wegspelen van mijn pre-made Gamble en onze eigen early-game actie op Son of Spartacus.

Meest belovende speler voor de toekomst: Ik verwacht dat The American Sniper (noord-)Hi Ho aardig zal gaan carryen. Ook van Triballégende verwacht ik veel, kunnen iig prima deffen!

Meest belovende stam voor de toekomst: Fier tot op heden toch wel, maar Hi Ho zal met hun overmacht de stam zijn die de beste kaarten heeft.

Grootste blunder: De laatste 2 rekruuts van Hi Ho zullen intern vast voor wat frictie gezorgd hebben, ik ben benieuwd hoe dat zich zal uiten. Ook de ban om mijn naam van het TW-team vind ik een vrij grote blunder zo tijdens een massa.

Voor wie heb je nu echt respect: Mijn eigen co’s die na de ban toch nog vol gas wilde geven.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Eveneens mijn co’s, de boys van Et Murus en Nicolas van QQEEZZ.

Ik wil graag nog meedelen dat: Ik iedereen het beste wens voor 2020 en hoop dat dit een mooie wereld met leuke acties zal worden.
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
1.042
Op het randje van 2019 kom ik toch nog met een leuk lijstje :).

Beste speler: Wegens prestaties uit het verleden en de ervaringen die ik met dit team heb, zet ik hier TheTrainGoesChuChu neer. Een zeer constante factor die in moeilijke tijden een stam kan dragen. Dat soort spelers heb je nodig om een wereld te kunnen winnen.

Beste stam: Fier heeft wat mij betreft tot op heden de beste kaarten. Het lijkt een groep te zijn met kwaliteit die vooral voor uitdaging kiest (Acta in mindere mate). Goed voor het moraal, speelplezier en imago naar de buitenwereld.

De beste stam speler: Faithless die nu in zuid-rim ligt. Een rustige factor die de leiding neemt en denkt in stambelang. Jammer dat hij niet meer naast me ligt.

Beste leider: Fier is de enige stam waarover (behalve over Acta) niets negatiefs gezegd wordt, dus hiervoor nomineer ik Amen. Hij lijkt het allemaal wel prima te managen daaro.

Slechtste leider: Hamonky en United Masters hebben het niet heel goed gedaan gezien de diplomatische beslissingen en manier van communicatie naar de buitenwereld. Als spelers heb ik ze gelukkig hoger zitten.

Meest onderschatte stam: Ik verwacht nog wel wat van Alea en hoor toch weinig over hun, maar kan hier compleet miszitten.

Meest overschatte stam: Hi Ho heeft enkele leuke spelers, maar is nog lang geen besliste wereldwinnaar. Dat ze een hoop te compenseren hebben blijkt wel de laatste tijd.

Meest overschatte speler: Disguised Turtle, als je zulke keuzes op zo’n manier maakt dan lijk je kwalitatief iig niet heel goed te zijn. Anders had je immers je ‘vrienden’ niet zo hard hoeven naaien.

Meest onderschatte speler: QQEEZZ, deze gasten gaan binnenkort laten zien dat ze meer kunnen dan bb’s edelen en dorpjes internen .

Met wie zou zeker graag in een stam zitten: ChuChu, Et Murus, Acta est Fabula, iL Leone en The American Sniper.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten: NightTrain en Disguised Turtle,

Mooiste spelers naam: iL Leone Indomabile

Het tofste topic: Golden Awards by far.

Het domste topic: Praathoek

Favoriete forum poster: Maretan kan wel redelijk objectief posten en weet Hi Ho enigszins te verdedigen. Ook Jannes z'n post zijn op W71 van redelijk hoge kwaliteit.

Minst favoriete forum poster: NightTrain, Blackswan en DPSchut

Dikste wannabe op het forum: NightTrain zijn post zijn van zeer lage kwaliteit, maar hij lijkt zelf te denken het allemaal wel ff goed te praten.

Dikste wannabe in het spel: Marc van United Masters, kerel praat in raadsels en is het altijd wel ergens mee oneens. Als je vraagt wat, weet hij het zelf vgm niet eens.

Mooiste actie van de wereld: Voor mij tot op heden het wegspelen van mijn pre-made Gamble en onze eigen early-game actie op Son of Spartacus.

Meest belovende speler voor de toekomst: Ik verwacht dat The American Sniper (noord-)Hi Ho aardig zal gaan carryen. Ook van Triballégende verwacht ik veel, kunnen iig prima deffen!

Meest belovende stam voor de toekomst: Fier tot op heden toch wel, maar Hi Ho zal met hun overmacht de stam zijn die de beste kaarten heeft.

Grootste blunder: De laatste 2 rekruuts van Hi Ho zullen intern vast voor wat frictie gezorgd hebben, ik ben benieuwd hoe dat zich zal uiten. Ook de ban om mijn naam van het TW-team vind ik een vrij grote blunder zo tijdens een massa.

Voor wie heb je nu echt respect: Mijn eigen co’s die na de ban toch nog vol gas wilde geven.

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen: Eveneens mijn co’s, de boys van Et Murus en Nicolas van QQEEZZ.

Ik wil graag nog meedelen dat: Ik iedereen het beste wens voor 2020 en hoop dat dit een mooie wereld met leuke acties zal worden.
Mooie lijst Melvin en bedankt voor de benoemingen!
 
Reactiescore
200
aangezien de laatste tijd er veel gezever is op de andere topics, en dit topic verwaarloost wordt, heb ik een lijstje gemaakt :D
Enjoy!

Opgelet: Deze lijst kan scheldwoorden of harde woorden bevatten voor sommigen. Indien je je beledigt voelt of aangevallen, grow up.Beste speler:
Denk dat Cherno Alpha op dit moment voor mij de beste spelers is in de ranglijst. Ik hou van spelers die het simpel houden. Bash, edel, herhaal. Zijn ODA stats zien er goed uit, en hij heeft zijn dorpen ook gewoon verdient i.v.m. sommige anderen in de top 10.


Beste stam:
Hi Ho
op dit moment. Hi Ho zet ik hier sws neer omdat ikzelf een Hi Ho lid ben. Velen weten dit niet aangezien ze geen lid zijn van Hi Ho, maar de spelers die er nu spelen hebben allemaal hetzelfde doel en dat doel wordt door samen te strijden goed nagestreefd.


De beste stam speler:
The American Sniper
. Deze boys staan altijd klaar voor iedereen. VV, deff, off, plan maken, GS doneren, ... Je kan echt op ze rekenen en ben al langer fan van dit team. Zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en weten hoe ze het spelletje moeten spelen.

Het grootste ego:

Back2Business
. Deze boy is Mr. worldwide precies aangezien hij een paar aanvallen heeft geblokt van ons en van anderen, en omdat hij zelf ook paar dorpen edelde van spelers die wel een pak kleiner was. Maar hij vond dat wel heel goed gedaan. Zoals ik vroeger zei tegen de leerlingen die ik lesgaf:
Een dikke pluim voor jou!

Beste leider:
Geen idee hoe de andere leiders zijn binnen de stammen. Heerst er een dictatuur of een democratie of leven de stammen in anarchie. Geen idee. Ik ga me hier niet over uitspreken.

Slechtste leider:
Disguised Turtle.
Sorry makker, dat je overkomt naar Hi Ho dat vind ik niet erg. Maar voordat je naar Hi Ho kwam had je een stam te leiden, maar de controle was nergens te bespeuren. Leek wel een zooitje ongeregeld binnen Rep. (nog steeds trouwens)

Meest onderschatte stam:

Fier
., ik denk dat de meeste spelers (ik herhaal; de meeste spelers) een goed niveau halen en zich in de toekomst samen zullen kunnen bewijzen.
Ook is de ligging wel mooi op dit moment en kan er goed geanticipeerd worden op mogelijke ontwikkelingen op deze wereld.

Meest overschatte stam:
Rep
. zoals ik al zei: zooitje ongeregeld binnen de stam zelf, misschien moeten ze eerst eens orde op zaken krijgen en daarna beginnen edelen. Misschien kan dat helpen.

Meest overschatte speler:
De huidige nummer 1. Acta est Fabula.
Om nu al BB's te edelen en de nodige interns te hebben, vind ik dit echt nummer 1 onwaardig. Shame on you. Deze soort speler is het soort speler dat uiteindelijk na 2 opeenvolgende massa's zegt: "ik heb hier echt geen tijd voor". En dan verdwijnt en VV doneert of gewoon op delete gaat.
Als het niet zo is, dan eet ik mijn eigen stront op na de overwinning van deze wereld.


Meest onderschatte speler:
Belastingsdienst
.
Spijtig van zijn centrale ligging. Zal voor hem moeilijk worden om een goede stam uit te kiezen en het juiste front te verdedigen. Maar ik ben ervan overtuigd dat deze speler wel meer kan laten zien en hopelijk lost ie mijn verwachtingen in. Go boy.

Met wie zou zeker graag in een stam zitten:
De meesten van Hi Ho (sommigen niet uiteraard, want ik haat mensen nu eenmaal)
Jannes uiteraard, de dikkop
Ons Inge, betwetertje x
Cherno Alpha-spelers.

Met wie zou je zeker niet graag in een stam zitten:
/

Mooiste spelers naam:
Seduced By Lies
., Heerlijk gewoon. deze naam weerspiegelt de werkelijkheid voor vele mensen. ;)

Mooiste stam naam:

Als ik dan toch moet kiezen tussen al die lelijke namen, keis ik voor Fier - De paradepaardjes.

Het tofste topic:

De golden awards en sportprentjes, lacheeuuuuhnnn

Het domste topic:
Alles i.v.m. stabs, gewoon waardeloze discussies tussen mensen met het IQ van een gegrilde appelsien.

Favoriete forum poster:
/

Minst favoriete forum poster:
/

Dikste wannabe op het forum:
/

Dikste wannabe in het spel:

Ik denk toch wel Jannes. Zeer goede speler, heb er ook al mee samengespeeld. Maar je hoef niet altijd van jezelf te denken dat je goed bent.
Niemand is perfect (behalve ik x)

Mooiste profiel foto van spelers:

SaveTheWhaleMarryAnObese

coole walvis man

Mooiste profiel foto van stammen:
De paradepaardjes - Fier

Mooiste actie van de wereld:
Disguised Turtle die overstapt en heel w71 even op zn kop zet met afspraken die er waren over interns en dorpen. Heerlijk, drama <3 <3

Meest belovende speler voor de toekomst:
I just knocked you out.

Mijn eigen account nomineren doe ik meestal niet. Maar met het team en de activiteit en de spirit die we nu al hebben sinds het begin, is die nummer 1 plaats ons doel dat we willen halen. En dit zullen we doen door op een zo fair mogelijke manier te spelen.


Meest belovende stam voor de toekomst:
Hi Ho of TAOW.
Denk dat deze 2 stammen het meeste perspectief hebben naar de toekomst toe. Sinds ik TW speel, W5 begonnen, heeft er nog nooit een centrum stam gewonnen. Dus de stammen die nu in het midden liggen; solliciteer snel bij andere stammen.

Grootste blunder:

King of PVM in onze groeps chat op whatsapp toelaten, die gasten zijn echt loco.

Voor wie heb je nu echt respect:

Mezelf, respect moet je verdienen, dus al wie reageert met een hartje, die krijgt respect terug xx <3

Welke speler(s) kunnen het beste in jou naar boven halen:

Mijn eigen team (IJKYO) en TAS (rick)

Ik wil graag nog meedelen dat:

Liever een scheetje voor iedereen, dan buikpijn voor mij alleen.

Peace, im out.
Thanks! <3 Fijn 2020 gewenst alleen voor jou se