Gezocht: Speedronde #4200 - Special ronde

ropiloot11

Tribal Wars Team
Game Mod
Speedronde #4200 - Special ronde

Beste spelers,

Zoals te doen gebruikelijk organiseren we weer een speciale ronde. Het is de bedoeling dat op de ronde meerdere (bij voorkeur twee) stammen actief zullen zijn. De ronde zal hoe dan ook doorgang vinden. Een speler zal willekeurig in een van deze stammen worden ingedeeld. De precieze instellingen worden op een later moment bepaald en aangekondigd. De datum en tijd voor de ronde staan wel vast. Suggesties van spelers voor de instellingen zijn altijd welkom.

Datum ronde: zondag 21 juli 2019 14:00 - zondag 21 juli 2019 21:00 (duur: 7 uur)
Vooraf aanmelden ('registreren') is deze keer niet vereist voor deze speciale ronde. De spelers die willen deelnemen aan deze ronde, kunnen gewoon op zondag 21 juli 2019 vanaf 14:00 uur inloggen op de speedwereld.

Gezocht!
Ook voor deze ronde kunnen we niet zonder de hulp van enkele spelers. We zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde en enthousiaste stamleiders, die elk één van de stammen kan begeleiden. Van de stamleiders vragen we een degelijke activiteit en goed doorzettingsvermogen tijdens de ronde. Houd er daarnaast rekening mee dat we de stamleiders vragen ook aanwezig te zijn op zaterdagavond 20 juli (ca. 30 minuten, in overleg) voor een korte uitleg en het in orde maken van de stammen.

Interesse? Dan kan je je aanmelden als stamleider via het supportsysteem. De deadline voor het aanmelden is op vrijdag 19 juli 2019 21:00 uur. Spelers die deze ronde graag willen spelen, hoeven zich niet op deze manier aan te melden. Dit is enkel als je graag als stamleider wilt deelnemen.

Wij wensen jullie alvast veel plezier en succes met deze speciale ronde.

Met vriendelijke groeten,
Jullie tribalwars.nl team