Gezocht: Speedronde #3900 - Special ronde

Reactiescore
575
Speedronde #3900 - Special ronde

Beste spelers,

Gelukkig nieuwjaar! We beginnen het nieuwe jaar gelijk goed met een speciale ronde op komst. Dit keer pakken we het nét iets anders aan dan je wellicht van de voorgaande edities bent gewend. De ronde zal niet in het weekend plaatsvinden, maar doordeweeks tussen 19:00 en 22:00 uur. De ronde loopt aan één stuk door, maar je kunt alleen inloggen tussen deze tijden. Voor de oudgedienden onder ons: de ronde heeft het karakter van een zogenoemde 'scholierenronde'. Voor degenen die niet hiermee bekend zijn, klik hier voor meer info.

Het is de bedoeling dat op de ronde meerdere (bij voorkeur vier) stammen actief zullen zijn. Elke speler zal willekeurig in een van deze stammen worden ingedeeld. De dorpen zullen niet worden verplaatst in een patroon. De precieze instellingen worden op een later moment bepaald en aangekondigd. Suggesties van spelers voor de instellingen zijn altijd welkom.

Datum ronde: maandag 7 januari 2019 19:00 - vrijdag 11 januari 2019 22:00 (5 x 3 uur = totaal 15 uur).
Vooraf aanmelden ('registreren') is niet vereist voor deze speciale ronde. Deelnemen doe je door in te loggen vanaf maandag 7 januari 2019 en verder zodra de ronde geopend is.

Gezocht!
We zijn op zoek naar meerdere (bij voorkeur vier) gemotiveerde en enthousiaste stamleiders, die elk één van de stammen kan begeleiden. Van de stamleiders vragen we een degelijke activiteit en goed doorzettingsvermogen tijdens de ronde. Houd er daarnaast rekening mee dat we de stamleiders vragen ook aanwezig te zijn op zondagavond 6 januari 2019 (in overleg) voor een korte uitleg en het in orde maken van de stammen.

Interesse? Dan kan je je aanmelden als stamleider via het supportsysteem. De deadline voor het aanmelden is op zaterdag 5 januari 2019 21:00 uur. Vermeld in de aanmelding ook even je spelersnaam. Spelers die deze ronde graag willen spelen, hoeven zich niet op deze manier aan te melden. Dit is enkel als je graag als stamleider wilt deelnemen.

Wij wensen jullie alvast veel plezier en succes met deze speciale ronde.

Met vriendelijke groeten,
Jullie tribalwars.nl team
 

tim010

Speed Kampioen 2017 (Goud) & Skilled Soldier 2017
Reactiescore
2.405
Damn, dit is dan zowat de enige soort ronde waarvoor ik nog eens zou inloggen, heb ik examens op die dagen :p
 
Reactiescore
133
Zijn er nog mensen die zich willen inschrijven als stamleider? Graag even doorgeven via het supportsysteem vóór morgen 10:00 uur.

Ik heb net pas aangemeld! Na wikken en swoegen toch maar naar supportje gezet!
 
Reactiescore
575
We hebben inmiddels voldoende leiders voor deze ronde, waarvoor hartelijk dank. De instellingen zullen vanavond op het forum worden geplaatst.
 
Bovenaan