Forum moderatie W76

Reactiescore
535
Beste W76-spelers,

Een enkeling zal het al gemerkt hebben, maar voorlopig zal ik het W76 forum gaan modereren.

Voor degene die mij nog niet zo goed kennen zal ik me even kort voorstellen. Ik ben 22 jaar en in mijn vrije tijd ga ik graag naar het voetbal of breng ik tijd door met mijn vrienden/vriendin. Wat betreft mijn TW carierre is het niet heel veel soeps. Eens ik TW begon te spelen op W10 heb ik daarna bijna enkel nog speeds gespeeld. Deze speel ik trouwens nog steeds graag. Van het AF heb ik al die jaren zeer kunnen genieten, veelal op de achtergrond als lezer.

Ik ben absoluut niet van plan streng te zijn en zal mijzelf met plezier zo nu en dan in een leuk gesprek of discussie mengen. Feedback of tips sta ik zeer voor open, danwel het liefst via PM of een privé berichtje op discord. Ook wanneer je een idéé of suggestie hebt voor het forum, of gewoon een praatje wilt maken staat mijn inbox altijd open.

Sule Silmad
 

Calamus Incendium

Forum Personality 20/21
Reactiescore
4.051
Even rustig cruisen maat je slaat op hol
 
Reactiescore
755
Beste VF’ers en Wereldspelertjes,

Vanaf heden ga ik hier, samen met Sule een oogje in het zeil houden, en proberen om het forum leuk te houden voor iedereen. Ik ben niet van plan om de strenge Mod te gaan spelen, dat maakt het minder aangenaam voor iedereen. Voor vragen, tips en klachten kunnen jullie altijd bij mij terecht!

Even een kort woordje over mezelf;
Ik ben Miccie (Jonas) en ik ben 26 jaar jong. Als enige hobby doe ik aan zaalvoetbal, verder heb ik nog een vriendin die wat tijd vraagt af en toe :). In een ver verleden was ik al eens Mod, dat is ondertussen al wel enkele jaartjes geleden.

Groetjes, Miccie
 

Rob.

Forum Personality 19/20
Reactiescore
5.322
Succes
 
Bovenaan