1. Voordat je kan participeren op het forum dien je je eerst te registreren.

  Druk hier om je te registreren!
  Ontzet Notitie

Extreem pp abuse

Discussie in 'Vragen' gestart door sanderf, 2. feb 2019.

Deel Deze Pagina

 1. sanderf

  sanderf

  Lid geworden:
  21. jan 2019
  Berichten:
  5
  Leuk Bevonden:
  0
  Speel momenteel op .net aangezien daar een nieuwe wereld is gestart, er zijn nu al spelers met 1-3k punten door extreem pp abuse tegenover 300-500 van normale spelers. Wat is realistisch de optie waardoor je een kans hebt tegen zulke spelers zo vroeg in het spel? (en hoe extreem is dit op de .nl server?)
   
 2. The Hymn to Ninkasi

  The Hymn to Ninkasi Tribal Wars Team Game Mod

  Lid geworden:
  12. sep 2018
  Berichten:
  135
  Leuk Bevonden:
  51
  Helaas is dit ook op de NL servers aanwezig. Echter wordt hier wel een halt aan toegeroepen met de nieuwe PP restricties.

  Zoals met elke wereld moet je in het begin een beetje geluk hebben, maar zodra je tegen een beruchte PP "abuser" staat, gaat het regelmatig om iemand die denkt met de vele PP's te kunnen winnen, waar de skills / ervaring vaak een stuk minder is.

  Vanaf wereld 66 kun je PP verdient via de premium beurs namelijk niet meer overdragen. Ter zijner tijd zal dit dus zeer waarschijnlijk er voor zorgen dat er een stuk minder spelers zijn die bergen aan PP zullen "abusen".

  Echter zal er nooit volledig tegen opgetreden (kunnen) worden, want premium punten zijn wel het hoofd onderdeel van de inkomsten bron van Innogames.
   
 3. Rise Against

  Rise Against

  Lid geworden:
  24. sep 2008
  Berichten:
  9.619
  Leuk Bevonden:
  815
  Als starter kun je hier weinig tegen doen behalve geluk hebben en hopen dat er niet een abuser in de buurt ligt, of zelf er pp tegenaan gooien.
  Verder zou je later in het spel co kunnen gaan spelen op accounts die al een (sterke) basis hebben
   
 4. Zuur

  Zuur

  Lid geworden:
  18. dec 2017
  Berichten:
  1.158
  Leuk Bevonden:
  485
  Speel zelf ook de .net en daar is het wel degelijk veel erger dan op .nl omdat je daar ook veel actievere player base hebt en dus ook een actievere markt. Vanaf het eerste uur zie je direct al talloze spelers hun gs verkopen.