[EVENT] Verpletterende katapulten

Duckje

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
2.431
Verpletterende Katapulten

Voel je de grond trillen? Zie je de rook aan de horizon? Kan je de trommels horen? Het moeten er wel duizenden zijn! Maar het is erger... veel erger! Want je bent nu de aanvoerder van een machtige katapult en zijn dorp zal snel in vlammen opgaan!

Onze verkenners vonden zes gebouwen die gekatapulteerd moeten worden. De commandohal, de kazerne, de markt, de oude smederij en de stallen.

Als je ze allemaal kan vernielen kunnen ze niet meer terugvechten! Maar eerst moet je ze vinden!
image2021-10-29_9-49-20.pngSire, ze gooien met stenen!
Beste spelers,

Welkom bij ons nieuwste event "Verpletterende Katapulten". In dit event ben je de aanvoerder van een krachtige katapult om de gebouwen van je vijand te vernietigen.

Start: 12 mei 2022, 14:00
Einde: 16 mei 2022, 14:00


Je kent het vast van toen je nog jong was Zeeslag! Dit eeuwenoude spel is nu beschikbaar in Tribal Wars! We weten dat jullie niet gek zijn op schepen, of water dus hebben we dat gedeelte weggelaten.

Het spel neemt plaats op 6x6 kaart, hierop zijn 6 vijandige gebouwen verstopt. Om met je katapult te schieten druk je op een vierkant en probeer je de locatie van de gebouwen te vinden. Het doel is om ze allemaal te vernietigen! De locatie is altijd willekeurig ingesteld maar ze hebben altijd dezelfde grootte, vorm en richting. Een raak schot zal je zien onder de kaart.

Ook op de kaart zie je een visuele indicator als je raak geschoten hebt. Als je mist zal je een kleine krater zien. Elk 'raak' schot geeft je 1000 evenement Valuta (Goederen). Elke dag krijg je per uur 1 gratis schot. met een maximum van 10.
Als je een kaart voltooid krijg je een klein beetje bonus valuta. Niet missen dus!

Om naar de volgende kaart te gaan moet je alle gebouwen vernietigen of 6 keer op een rij missen.

We hebben de volgende gebouwen:
tile_market.jpeg
tiles_farm (1).jpeg
tiles_centreofcommand_01 (1).jpeg
tiles_smith_01 (1).jpeg
tiles_stables_01 (2).jpeg
tiles_barracks_01 (1).png

  • De Commandohal is gebouwd uit 2x2 tegels
  • De Kazerne is een 3 block in L vorm
  • De markt is een kleine 1x1 tegel
  • De Boerderij is een 1x2 rechthoek
  • De smederij is een 3x1 rechthoek
  • De stal is een 2x1 rechthoek

Goederen
De Goederen die je krijgt tijdens het event kunnen ingeruild worden in de winkel voor krachtige items. Deze items blijven in je inventaris na het eindigen van het event. Als je Premium Punten voor het event gebruikt zal de prijsstijging elke 24 uur resetten. Als het event eindigt heb je nog 24 uur om de event winkel leeg te kopen. Nadien zal het event scherm verdwijnen en alle gelinkte data verwijdert worden. Let op dat als je tijdens het event overstapt naar een Casual Wereld je vooruitgang niet meegenomen zal worden.

Wijzigingen

Afgelopen jaar ontvingen we klachten over de grootte van de kaart. We hebben nu een slider toegevoegd waarin je de kaartgrootte kan aanpassen naar wens.
Je zal het vinden onder je munitie en goederen, zoals in de afbeelding hieronder:
image2022-5-6_15-27-16.png


Ga en vernietig de gebouwen!
We horen graag je feedback in het feedbacktopic!Met vriendelijke groeten,
Jouw TribalWars.nl Team
 
Bovenaan