[EVENT] Grotten van Hebzucht

Duckje

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
2.505
logo.png


Grotten van Hebzucht


Gegroet krijgers,

Bereid je voor op een nieuw avontuur in Tribal Wars! We zijn verheugd om ons aankomende evenement, "Grotten van Hebzucht", aan te kondigen, Dit is een ontdekkings-achtig evenement waarbij je je eigen pad door de event map kunt kiezen, met drie paden om uit te kiezen en af en toe mogelijkheden om over te steken naar andere paden.

map.png

Details:
Start:
24 mei 2023, 14:00
Einde: 28 mei 2023, 14:00

Tijdens je reis door de kaart vecht je tegen vijanden en verbeter je je statistieken, met de kans om onderweg Robijnen te verdienen. Gebruik de Robijnen om voorwerpen in de winkel te kopen en bereid je voor op nog grotere uitdagingen. Maar wees gewaarschuwd: als je gezondheid op nul staat, ben je verslagen en wordt de kaart gereset, waarbij vijanden en stats teruggaan naar hun basisniveau. Het enige wat je zult behouden zijn de Robijnen die je hebt verzameld.

battle.png

Om het evenement door te komen, moet je verstandig met je energie omgaan. Je begint met 10/10 energie, en die regenereert één energiepunt voor elk uur dat je minder dan het maximum hebt. Je kunt ook extra energie kopen met Premium Points, maar kies verstandig tussen bijvulopties van 1, 5 of 10 energie.

Stats​
Inventory​
Vergeet niet je statistieken, je inventaris en de kaart zelf in de gaten te houden. Aan de linkerkant van het scherm zie je je gezondheid, schade, pantser en kritieke slagkans, en aan de rechterkant je inventaris met drie verschillende handelsvaluta. De kaart bestaat uit 18 velden, waaronder gevechts-, evenement-, schat-, koopman-, baas- en opmarsvelden, met wegen en kruisingen om onderweg te navigeren.
stats.png
inventory.png

We hopen dat je enthousiast bent om de "Grotten van Hebzucht" aan te pakken en je vaardigheden als krijger te bewijzen. Veel geluk, en moge het lot jullie zegenen!Met vriendelijke groeten,
Jullie Tribal Wars Team
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan