[EVENT] Diamantmijn

Duckje

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
2.498
Amber.png
ametist.png
Diamond.png
Emerald.png
Opal.png
ruby.png
sapphire.png
Topaz.png

Het nieuws komt net aan Je mijnwerkers ontdekten waardevolle edelstenen diep in de mijnen!

Vlug werden er bewakers opgetrommeld om er voor te zorgen dat er geen enkele edelsteen werd buiten gesmokkeld.


Handelaren, ambachtslieden en huurlingen van heel ver weg komen aan om hun diensten aan te bieden in ruil voor een deel van de kostbare stenen.


Treed jij tot hun toe?Beste spelers,

Vandaag willen wij jouw ons nieuw en aankomend event voorstellen: de Diamantmijn! Tijdens dit event, kun je kostbare edelstenen verzamelen en deze omruilen voor een waardevol geschenk!


Het Event
De Diamantmijn is ingedeeld in verschillende rondes, elke ronde zal 8 uur duren. Wanneer je het event scherm opent zul je een mijn wagen zien met 3 edelstenen in. Elke speler ontvangt één gratis mijnwagen per ronde. Er is ook kans om een extra mijnwagen te verdienen wanneer je gebouwen bouwt in je dorpen.

De zeldzaamheid van alle verschillende edelstenen verschillen en kunnen geruild worden voor waardevolle items, die je kan zien aan de onderkant van het event scherm. Eenmaal per ronde, is er de mogelijkheid om één edelsteen om te ruilen voor een vaste beloning, die onder je onder je beschikbare edelstenen terug vindt. Deze beloningen blijven hetzelfde tijdens het event. Maar de aanbiedingen aan de onderkant van je scherm worden elke 24 uur veranderd en zo kunnen er nieuwe items worden geruild.

Een keer per ronde heb je ook de mogelijkheid om een edelsteen om te ruilen voor een vaste beloning. Je kan deze beloningen vinden in de balk onderaan de edelstenen.
Deze beloningen blijven hetzelfde gedurende het event. Je kan er maar 1 krijgen per 24 uur.

Na het event worden alle overblijvende edelstenen verwijderd. Dus zorg er voor dat je al je edelstenen verhandeld hebt voor het event eindigt!

screenshot event.png


Materialen
De volgende zeven basismaterialen zijn beschikbaar:

  • Amethist
  • Opaal
  • Topaz
  • Amber
  • Smaragd
  • Robijn
  • Saffier
  • Diamant
Opal.png
Topaz.png
Amber.png
ruby.png
ametist.png
sapphire.png
Diamond.png
Emerald.png


Details
Het event start op 24 November 2022 en loopt tot 28 November 2022.

We hopen dat je geniet van dit event! Feedback is altijd welkom: https://forum.tribalwars.nl/index.php?threads/diamantmijn-feedback.202813/


Veel mijnplezier!!
 
Bovenaan