[event] Diamantmijn

Duckje

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
2.266Het nieuws komt net aan Je mijnwerkers ontdekten waardevolle edelstenen diep in de mijnen!

Vlug werden er bewakers opgetrommeld om er voor te zorgen dat er geen enkele edelsteen werd buiten gesmokkeld.


Handelaren, ambachtslieden en huurlingen van heel ver weg komen aan om hun diensten aan te bieden in ruil voor een deel van de kostbare stenen.


Beste spelers,

Vandaag willen wij jouw ons nieuw en aankomend event voorstellen: de Diamantmijn! Tijdens dit event, kun je kostbare edelstenen verzamelen en deze omruilen voor een waardevol geschenk!


Het Event
De Diamantmijn is ingedeeld in verschillende rondes, elke ronde zal 8 uur duren. Wanneer je het event scherm opent zul je een mijn wagen zien met 3 edelstenen in. Elke speler ontvangt één gratis mijnwagen per ronde. Er is ook kans om een extra mijnwagen te verdienen wanneer je gebouwen bouwt in je dorpen.

De zeldzaamheid van alle verschillende edelstenen verschillen en kunnen geruild worden voor waardevolle items, die je kan zien aan de onderkant van het event scherm. Eenmaal per ronde, is er de mogelijkheid om één edelsteen om te ruilen voor een vaste beloning, die onder je onder je beschikbare edelstenen terug vindt. Deze beloningen blijven hetzelfde tijdens het event. Maar de aanbiedingen aan de onderkant van je scherm worden elke 24 uur veranderd en zo kunnen er nieuwe items worden geruild.

Een keer per ronde heb je ook de mogelijkheid om een edelsteen om te ruilen voor een vaste beloning. Je kan deze beloningen vinden in de balk onderaan de edelstenen.
Deze beloningen blijven hetzelfde gedurende het event. Je kan er maar 1 krijgen per 24 uur.

Na het event worden alle overblijvende edelstenen verwijderd. Dus zorg er voor dat je al je edelstenen verhandeld hebt voor het event eindigt!Materialen
De volgende zeven basismaterialen zijn beschikbaar:

  • Amethist
  • Opaal
  • Topaz
  • Amber
  • Smaragd
  • Robijn
  • Saffier
  • Diamant


Details
Het event start op 25 oktober 2021 en loopt tot 29 oktober 2021. Dit event zal beschikbaar zijn op normale en casual werelden..

We hopen dat je geniet van dit event! Feedback is altijd welkom: https://forum.tribalwars.nl/index.php?threads/diamantmijn-feedback.202813/


Veel mijnplezier!!