[event] Barricade gevecht

Duckje

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
2.427

Barricade GevechtDames en heren! Baron Bollwerk heeft opnieuw een coup gepleegd en rooft nu onze stad leeg! Je moet terugvechten!

Op 8 Juni zal ons event "Barricade Gevecht" opnieuw gelanceerd worden. Het zal 14 dagen lopen tot 22 juni.

In dit event krijg je de taak om de stad terug te nemen van de Baron van Bollwerk, hij heeft een Coup gepleegd en rooft nu de stad leeg. Dit verraad kan je niet onbestraft laten.


Jaag op de Baron van Bollwerk

Bij het begin van het evenement krijg je een stadskaart te zien, deze toont de Barricades van de Baron en zijn lakeien. Voor dit event heb je het commando over een speciale set eenheden die te zien zijn bovenaan de kaart.

Wanneer je een Barricade selecteert zal je de verdedigers zien en kan je kiezen welke troepen je in het gevecht stuurt.
De uitkomst van het gevecht is afhankelijk van de sterkten en zwakten van de gestuurde troepen. Als je er meer over wil weten druk je, of zweef je op/over het portret van de eenheid om een snel overzicht te krijgen. Als je een gevecht verliest zullen je troepen gewond zijn en zijn ze onbeschikbaar tot er een dokter aankomt om ze te genezen. Zij hebben geen dokter beschikbaar, troepen die jij verslaat zullen verwijderd worden. Dit staat je toe om Barricades te verwijderen met meerdere aanvalsgolven.

bb_announcement_units.png


Als je een Barricade veroverd hebt krijg je enkele Dukaten, deze kan je inwisselen in de Event shop. In sommige Barricades krijg je, als je wint, ook speciale items. De beloningen die je krijgt zie je onderaan het gevechtsscherm. Als je éénmaal de troepen verslagen hebt kan je de Barricades opnieuw doen voor extra Dukaten maar het zal wel steeds moeilijker worden.

Om door te kunnen gaan zal je meer eenheden moeten hebben. Door het spelen zal je met eenheden beloond worden. Elke dag heb je tien kansen om willekeurig extra eenheden te verdienen door in-game acties uit te voeren. Zoals Aanvallen, verdedigen, rekruteren of gebouwen bouwen. Elke keer je op deze manier eenheden verdient zal je een bericht ontvangen met welke eenheden je gekregen hebt.

Je kan ook elke dag extra dukaten verdienen vanuit de ranglijsten of een bonus op het einde van het event. Let op dat de Dukaten voor je algemene rangschikking op het einde van de dag gegeven worden en je moet ze opgebruiken voordat de event shop 24 uur na het event sluit. De event geschiedenis geef je een overzicht van hoeveel dukaten je elke dag verdient hebt.

Verzamel je troepen en herover de stad!

We horen graag je feedback in dit forumtopic

Met vriendelijke groeten,
Het Tribal Wars Team
 
Bovenaan