[EVENT] - Aanval van de Horde!

Duckje

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
2.440
horde_w1000px.jpg

De vijand staat aan onze poorten! De Hordes barbaren marcheren richting ons koninkrijk.
Je bent in de minderheid, dus gebruik je verstand en finesse om de belegering te doorbreken!

Aanval van de Horde!

Beste spelers,

De Horde valt opnieuw aan! Ze komen aan op 16 maart 2022 om 14:00 en geven je de kans om je elite-eenheden te gebruiken om een tegenaanval te plaatsen en de belegering te doorbreken voor waardevolle beloningen.

Het event eindigt op 21 maart 2022.

Ten Strijde!

Jouw taak is om door de belegering te breken door vijf strategische zwakke plekken in het vijandelijke leger aan te vallen. Om succesvol door te breken moet je uitzoeken welke eenheid het beste op welke locatie kan doorbreken. Je moet hiervoor een eenheid selecteren voor elke plaats en ze ten strijde sturen. Na elke aanval krijg je een overzicht van het resultaat die je helpt bepalen hoe je succesvol een gevecht kan winnen.

Of een eenheid correct was wordt aangegeven door kleuren: Groen betekent dat het de juiste eenheid was voor deze plaats. Geel betekent dat de eenheid juist is voor dit gevecht maar niet gebruikt werd op de juiste plaats. Rood betekent dat deze eenheid niet nodig is voor dit gevecht. Elke aanval die je stuurt vereist 1 aanvalsplan. Je generalen bedenken 1 aanvalsplan per uur. Dit staat je toe om op elk moment aanvallen te versturen.

horde_slots.jpg
Van zodra alle plaatsen correct zijn ingevoerd win je het gevecht en kan je een nieuwe starten. Een gevecht starten vereist 2 aanvalsplannen. Wanneer een nieuw gevecht is gestart worden alle plaatsen willekeurig gekozen samen met een nieuwe selectie van eenheden nodig om te winnen.

Beloningen

Gedurende het event kan je "Banieren" verdienen die je kan gebruiken in de event-shop voor waardevolle beloningen. Je zal 150 Banieren krijgen voor elke succesvolle eenheden, dus een totaal van 750 Banieren per gevecht.Extra Banieren worden verdiend voor het winnen van een gevecht. Tot 500 Banieren kunnen op deze manier verdiend worden maar het totaal hangt af van hoeveel keren je nodig hebt om het gevecht te winnen. Hoe meer aanvallen je nodig hebt hoe minder beloningen je krijgt.

De event winkel zal open blijven voor 24 uur na het einde van het event. Hierna wordt het event en mogelijke overblijvende banieren verwijderd.

We hopen dat je geniet van ons nieuwe Event! Feedback kan in het Feedbacktopic


Jouw
Tribal Wars Team
 
Bovenaan