End of Summer Speed

Reactiescore
575
end_of_summer_speed.png

End of Summer Speed
Beste spelers,

Het is alweer even geleden dat we voor het laatst een toernooi of een kampioenschap hebben georganiseerd op de speedwereld. Achter de schermen zijn we momenteel bezig met de voorbereidingen voor het (individuele) speedkampioenschap 2018, dat zal worden gehouden in de periode van 8 oktober tot en met 21 oktober 2018.

In aanloop naar dat toernooi presenteren we End of Summer Speed, dat zal worden gehouden in de week van 17 tot en met 23 september 2018. Dit toernooi bestaat uit zeven rondes (elke avond één ronde van 19:00 uur tot 22:00 uur) die samen optellen naar een algemene (punten)ranglijst.

Ronde 1: maandag 17 september 2018 (3 uur).
Bashronde

Ronde 2: dinsdag 18 september 2018 (3 uur).
Vrije instellingen

Ronde 3: woensdag 19 september 2018 (3 uur).
Soloronde

Ronde 4: donderdag 20 september 2018 (3 uur).
Vrije instellingen

Ronde 5: vrijdag 21 september 2018 (3 uur).
Kataronde

Ronde 6: zaterdag 22 september 2018 (3 uur).
Watch your OD(A)

Ronde 7: zondag 23 september 2018 (3 uur).
Vrije instellingen

Per ronde worden de volgende punten verdeeld op basis van de geldende overwinningsvoorwaarde voor de betreffende ronde:

Puntentelling%20SK%202016.jpg

We zullen de tussenstand automatisch bijhouden via TWSpeeds.com. Nadat alle rondes zijn gespeeld, zal de gemiddelde puntenscore (aantal behaalde punten gedeeld door aantal gespeelde rondes) uiteindelijk de eindranglijst bepalen en zal de winnaar worden bepaald. Om voor een prijs in aanmerking te komen, dien je wel minimaal vier rondes (minstens 50% van het aantal rondes) te spelen. Indien meerdere spelers dezelfde gemiddelde puntenscore hebben, zal de winnaar worden bepaald door de meeste behaalde eerste plaatsen, tweede plaatsen etc.

De prijzen worden toegekend op basis van de puntenranglijst:

• Rang 1: 800 premium punten
• Rang 2: 500 premium punten
• Rang 3: 200 premium punten

Niet bekend met de speedwereld? Geen probleem, algemene informatie over de speedwereld vind je hier.

We wensen jullie veel succes en plezier tijdens dit toernooi. We ontvangen jullie feedback graag in dit topic op het speedforum.

Met vriendelijke groeten,
Jullie tribalwars.nl team
 
Reactiescore
575
end_of_summer_speed.png

End of Summer Speed: de uitslag
Beste spelers,

Alle rondes van het End of Summer Speed zijn gespeeld. Het is tijd om de balans op te maken en bekend te maken welke spelers op de eerste drie plaatsen zijn geëindigd. We brengen graag in herinnering dat de gemiddelde puntenscore (aantal behaalde punten gedeeld door aantal gespeelde rondes) uiteindelijk de eindranglijst bepaalt en dat je minimaal vier rondes (minstens 50% van het aantal rondes) moet hebben gespeeld om voor een prijs in aanmerking te komen. De top 3 is dan als volgt:

Derde plaats: Trust.fundBaby met 72 punten en een gemiddelde score van 18 (4 gespeelde rondes)
Tweede plaats: Jaap75 met 75 punten en een gemiddelde score van 18,75 (4 gespeelde rondes)
Eerste plaats: Kulta Lakko met 135 punten en een gemiddelde score van 33,75 (4 gespeelde rondes).

We willen de bovenstaande spelers hartelijk feliciteren met hun behaalde prestatie en zullen de gewonnen premium punten binnenkort overmaken op de betreffende accounts. Daarnaast willen we alle andere spelers ook bedanken voor hun deelname aan dit toernooi.

We ontvangen graag jullie feedback in dit topic en hopen jullie binnenkort weer op de speedwereld te zien tijdens het speedkampioenschap van 8 oktober tot en met 21 oktober 2018. Houd de aankondigingen en het speedforum in de gaten!

Met vriendelijke groeten,
Jullie tribalwars.nl team
 
Bovenaan