Einde wereld awards

Ga jij ook een einde wereld awards lijstje maken????


  • Totaal aantal stemmers
    35
Reactiescore
736
Eos baazekes
 
Reactiescore
884
Eos Baaskes en Eos TOP!
 
Reactiescore
408
Wij werden altijd door Niels opgejut in de eos discord, om te kutten tegen de leiding!!

Walgelijk gedrag dit @Cowboy Niels
 

DeletedUser84257

Guest
Gezelligste speler:

Burger, [/B]naast dat zijn join bij EOS iedereen het leven ontzettend veel makkelijker maakte door zijn inzet en instelling, is Burger ook een hele gezellige speler om in de stam te hebben. Vrijwel altijd een positieve instelling, meme's en goeie grapjes.

❤️
Geldt ook voor jou vrind
 

DeletedUser84257

Guest
Tevens hoop ik dat bepaalde modts dit lezen en enkele zaken aanpassen groetjes
 
Reactiescore
1.918
ik snap niet dat EOS meervoudig verbannen kereltjes met open armen verwelkomt. Dit gespuis moet de maatschappij uit.

(wel is hij welkom bij cacturne waar ik hem als werkgever reeds aan het microfarmen heb gezet)
 
Reactiescore
261
Sander, samen met mij de enige overgebleven pc speler op Snow. Heeft voor het eerst als hoofdspeler (op een niet torenwereld) flinke massas gedeft en heeft dat goed gedaan, zeker voor de gigantische lading edels die Snow telkens te verwerken kreeg zonder dat er echt stacks geraakt werden. Daarnaast een hele sterke balans gehouden tussen zijn opleiding, leven en het spelletje spelen wat nog veel knapper is.
Bedankt Kyle, maar zonder jou had ik het niet gekund!
 
Reactiescore
984
Reactiescore
984
Reactiescore
228
Reactiescore
884
Reactiescore
228
Busted..

Maar ik zie nog niet in hoe ik jullie hier opjut??????
 
Reactiescore
884
Reactiescore
1.918
dit is gewoon rebel @Burger incognito??
 
Reactiescore
228
ik ontkom er niet meer aan :x
 
Reactiescore
808
Was eerst van plan geen lijstje te maken maar als zelfs men grote vrind @Absurd. er een maakt

Speler awards

Beste stamspeler:

Lastige keuze aan de Looney kant tussen Snow en Schedel maar ik ga dan toch kiezen voor Snow vooral omdat ze toch met het hele team eigenlijk gewoon 3 accounts extra hebben bespeeld (Magma, Guided en Archer) en dit niet voor een mindere prestatie van hun eigen account heeft gezorgd.

Aan de kant van TEGEL/Chaos denk ik dat je niet om .Da Vinci heen kan spelers ook over meerdere accounts zitten en toch redelijk de stam meegenomen gedurende de wereld.

Beste aanvaller:

Exploration of Space denk dat we elke massa wel met minstens 5 man in call zaten en volgens mij zelfs 1 avond met alle 11 waarbij iedereen gewoon elkaar kon overnemen en beschikbaar was denk dat we eigenlijk alle massa's wel strak gegooid hebben en vooral de laatste 2 waar absurde gemiddeldes behaald werden door het anti snipen kleine s/o naar @sosabowski man kookt aardappels en zet de edels op 0ms via mobiel

Om dan toch nog andere accounts/spelers te benoemen naast men eigen account zou ik voor Looney @Qui Intus Diaboli kiezen die eigenlijk altijd strak gooit en de laatste 2 massa's toch een grote invloed had op t pakken van dorpen eerst op Snow en later via Schedel.

Aan de kant van TEGEL/Chaos Luc en Rene (Vinci) die toch altijd zeer net timen en vooral Xbraun die naast hun strakke times die Snow telkens naar ons doorstuurde... toch ook variatie hadden met niet alleen maar 40 edels per dorp en ook gewoon mindere aantallen uit 1 dorp gooide om zo toch Snow vooral te laten zweten op de hoeveel troepen bij de edels.

Beste verdediger:

Kyle van Snow en het is niet eens close met iemand anders die gedeffed heeft op wereld 80, elke keer laat aanwezig en dan nog alles afwerken (kleine s/o naar Sander die daarvoor meestal aanwezig was en alles onder controle had) waarbij er toch nog vaak veel gedaan moest worden natuurlijk werd er hulp geboden door de buren van EOS met snipen elke keer met toch een redelijke hoeveelheid edels maar dat is ook een kwaliteit weten wat je zelf moet doen en wat je uit handen moet geven.

Grootste vv slet:

Denk niet dat er superveel vv's gedraaid zijn misschien bij Looney na massa's vaak Bryan die er eentje op zich nam om een oogje te houden snachts verder vooral denk ik kijken naar Floaters die veel mogelijk hebben gemaakt binnen beide stammen

Grootste ego:

EOS Baazekes

Gezelligste speler:

@Burger en @Pinmunch altijd gezellig

Welke speler was voor jou de verrassing:

Bryan en Frank beide nog niet echt een wereld meegespeeld Frank volgens mij alleen einde van w78 op Snow maar hoe ze Archer hebben gedaan gedurende wereld niks op aan te merken. Naast de heren van Archer ga ik voor Loco Loco Inactief begin van de wereld geen hoge verwachtingen van waren ook de eerste 2-3 weken alleen maar in het vv-kanaal te vinden omdat ze er weer een nodig hadden maar naar mate de wereld vorderde hebben ze zich toch zeker positief laten zien door elke Massa actief te zijn ondanks dat de massa eigenlijk niet op hun front te vinden was.

Misschien dan nog een kleine positieve melding voor Stan van Mamba die er toch elke keer weer was en altijd z'n best heeft gedaan ondanks dat het niet altijd goed ging zat er wel verbetering in keer op keer.

Welke speler was voor jou de teleurstelling:

Disguised Turtle dacht dat ze misschien nu eens een wereld wat zouden laten zien maar tis gewoon nog steeds troep misschien casual 13 maar proberen binnenkort.

Guided originele team hele account gewoon weer in de steek gelaten en de stam.

Champ kan ook een enkeltje casual 13 pakken constant grote mond en niks waarmaken


Voor wie heb jij echt respect:

Kyle was totaal niet van plan leiding te geven en was er allereerst om advies te geven maar heeft later samen met Warre toch de hele leiding voor zich genomen klein minpuntje dat hij t nodig vond om mijn rechten in de discord af te nemen van immers men eigen stam?

Warre / Team Schedel hoeveel trashtalk die wel niet hebben moeten aanhoren van EOS en dat een wereld lang overleven daarnaast gewoon altijd in stambelang werken en denken en vooral dat vele meppen? Niet gezond.

Nick / Mamba misschien niet de beste speler maar probeert er wel altijd te zijn voor zijn eigen account en stam ondanks dat hij een bizar drukke baan heeft.

Jens / Guided kwam eventjes invallen omdat hij wat vrije dagen had maar toch na die periode gebleven en tot t einde actief meegespeeld.

Team Snow in het algemeen voor het vele floaten binnen de stam.

Jens / Toxic Donut die de stam heel veel heeft geholpen met z'n scripts maar ook vooral met zijn aanwezigheid op Magmador/Snow/Schedel.

Joeri / Devilicious voor het constant verbeteren van z'n site en constant klaar staan als mensen er vragen over hadden of iets niet werkte dan was het meestal heel snel gefixed.

En natuurlijk de EOS Baazekes (Burger Corne Frits Niels Willy Piet Mitch John Anthony Michiel Patje Thorsten en Lars) MBs en andere hulpjes.


Welke speler liet de grootste aderlating door zijn stop:

Dat is Aaron geweest omdat heel EOS early draaide op hem en na zijn stop het eigenlijk gewoon 3x niks was en het niet veel scheelde of het account gewoon was gestopt.

Stam awards
Beste stam: Looney
Slechtste stam: Chaos
Beste leider: Kyle
Slechtste leider: Mien
Wie had je graag in de stam gehad: Luc, Rene, Carlo, Roell, Joachim, Rikkert, Ian, Joost, Quinten.

Wereld Awards
Beste instelling deze wereld:

OS Timen zolang je het niet op een dorp doet met OFF Techs ^^


Slechtste instelling deze wereld:

(Edel)Ridder heb zozeer niks tegen de ridder met sp/zw boosts etc. maar het feit dat je met 2 edels 100 TS kan doen in het beste geval gaat gewoon te ver.

Mooiste actie deze wereld:

Een van de vele bans? Moestuintje? Nee denk toch wel de massa waar we voor het eerst gebruik maakte van de Bunkers.

Welke gebeurtenis heeft deze wereld bepaald:

Bans helaas.

Grootste blunder van W80:

De GG groep die inmiddels vol stond met 1000 Ram afbreken omdat je bij het massa ontslaan iets verkeerd ingevoerd heb en daar 2 dagen later achter komen.

Kleine Early game mention
Op een dorp 5 edels timen met 1ms 3x 2ms en 3ms en de OS op 4ms erachter en dan vervolgens uitvinden dat het een OFFdorp was met lage techs hoe dat is afgelopen kan je zelf wel invullen gok ik.
 
Reactiescore
408
Kleine Early game mention
Op een dorp 5 edels timen met 1ms 3x 2ms en 3ms en de OS op 4ms erachter en dan vervolgens uitvinden dat het een OFFdorp was met lage techs hoe dat is afgelopen kan je zelf wel invullen gok ik.

Ik heb geen idee, zou je het kunnen invullen voor me?
 
Bovenaan