Einde Wereld Awards

Reactiescore
658
Beste vrienden, vriendinnen en spelers van Cult,

gezien de eerste accounts in de alliantie er voor hebben gekozen om de wereld niet verder te spelen en op delete zijn gegaan is het denk ik tijd voor de Einde Wereld Awards van w81. Ik denk dat het voor velen een op momenten leuke wereld was met veel actie over en weer en dat het einde enigszins teleurstellend is. Toch hoop ik dat men zich nog genoeg mooie, grappige of juist dramatische momenten kan herinneren en dat er leuke lijstjes zullen volgen.

Hieronder een voorbeeldlijstje om te kopiëren en plakken voor je eigen lijst:

Speler awards
Beste speler:
Beste stamspeler:
Beste aanvaller:
Beste verdediger:
Grootste vv slet:
Grootste ego:
Gezelligste speler:
Mooiste spelersnaam:
Mooiste profielfoto speler:
Welke speler was voor jou de verrassing:
Welke speler was voor jou de teleurstelling:
Voor wie heb jij echt respect:
Welke speler liet de grootste aderlating door zijn stop:

Stam awards
Beste stam:
Slechtste stam:
Beste leider:
Slechtste leider:
Mooiste stamnaam:
Mooiste stamplaatje:
Wie had je graag in de stam gehad:
Wie had je liever niet in je stam gehad:

Algemeen Forum Awards
Beste P&P'er:
Slechtste P&P'er:
Favoriete forumposter:
Minst favoriete forumposter:
Favoriete topic:
Minst favoriete topic:

Wereld Awards
Beste instelling deze wereld
Slechtste instelling deze wereld
Mooiste actie deze wereld
Welke gebeurtenis heeft deze wereld bepaald:
Grootste blunder van W81:

Ik zal de lijstjes aftrappen en hoop dat mijn iniatief gevolgd wordt!

Speler awards
Beste speler: Hier heb ik het heel erg lastig tussen een tweetal accounts van Cult. Dit waren vanaf het begin al duidelijk een stel actievelingen met de nodige wereldwinsten op de naam. Ik heb het hierbij over de accounts Kyuka en Rave into Space. Door het early game leggen van CF's bij WoestePonyTemmer door Kyuka en RiS was de eerste massa op Pony gelijk een groot succes. Hierna werd niet gestopt en bleef het aanvallend iniatief getoond worden. Ik heb zelf ook vaak genoeg meegemaakt dat de timings van de spelers van deze accounts rete strak waren. In mijn ogen ontlopen Rave into Space en Kyuka elkaar zo weinig, wat ook is terug te zien op de ranglijsten, dat ik beide accounts hiervoor zou willen nomineren.

Beste stamspeler: @leonarmy en @dontw8run hebben zich altijd zo goed mogelijk proberen in te zetten bij de massa's die wij als TAC kregen. Van def sturen tot off timen om recaps achter te gooien. Bedankt voor de inzet heren, het was me een genoegen.

Beste aanvaller: Hier moet ik dan wel echt voor Rave into Space kiezen. Vaak zaten we al zwaar in de problemen tijdens Cult massa's omdat we de activiteit vrijwel nooit volledig konden regelen waardoor het defensief voorwerk soms ontbrak. Als Rave into Space er dan vervolgens consequent edels getimed op 1 tot 5 ms uitknalde en ook alle mindere edels nog antisnipede dan konden wij vaak niet meer doen dan recaps proberen of hopen dat de edels op een block liepen. Ook de nachtblitzes van dit account waren bepalend voor de wereld.

Beste verdediger: Hier verdiend slechts 1 persoon de nominatie en dat is Melvin @Kyuka . Het is gewoon ongelofelijk knap dat je een massa met 600 en nog wat edels kan deffen met minimale verliezen, iets wat de alliantie geen enkele keer gelukt is. Team Bugs Bunny komt hier kort achter op nummer 2, maar ik moet eerlijk zeggen dat de kwaliteit van de massa's op Bunny vaak minder was dan gehoopt door vele fouten, VV blocks en mindere skills vanuit onze kant.

Grootste vv slet: Ik houd er niet van om mezelf te nomineren, maar ik denk dat er weinig mensen bij de alliantie zoveel VV's hebben gedraaid of hebben gefloat als ik. Dit was altijd met wisselend succes omdat ik nou geen geweldige speler ben, maar ik liet me wel iedere keer voor het karretje spannen als er een massa verstuurd of ontvangen moest worden. Uiteindelijk heb ik meer dan de helft van de alliantie accounts wel eens bespeeld en dat is ook een van de redenen waarom ik wel een beetje klaar ben met intensief TW spelen :biggrin: . Ook andere alliantieleden verdienen hierbij van mij de complimenten aangezien die lang hun best gedaan hebben om andere accounts draaiende te houden. @problem @lejel2000 en Tim van AAO (weet je AF tag niet sorry) hebben overal waar ze konden bijgedragen en op een gegeven moment is dat gewoon niet meer op te brengen.

Mooiste spelersnaam: The Bloody Butcher. Vind het gewoon leuk dat Robert zo'n toepasselijke naam voor zijn account heeft. Deze man heeft dagen waarop hij geen TW kon spelen omdat hij te druk was met worsten maken.

Welke speler was voor jou de teleurstelling: Is niet lastig om hier op WoestePonyTemmer uit te komen. Als buurman was het ongelofelijk pijnlijk om te zien dat het steeds maar weer fout ging en uiteindelijk hielden wij een ondefbaar front over doordat Pony er compleet mee kapte en Cult super diepe CF's liet pakken.

Welke speler liet de grootste aderlating door zijn stop: @bierweg van leonarmy die helemaal met TW is gestopt vanwege drukte in zijn privé leven. Heb early game heel goed met hem samengewerkt en ook veel leuke gesprekken gehad. Het gaat je goed maat!

Stam awards
Beste stam:
Ja Cult is wel onmiskenbaar de beste stam van w81 gebleken. Iedereen die niet in Cult zat op het moment van oprichten wist dat hier een stam met ongelofelijk veel potentie werd gecreëerd. Cult heeft zich keer op keer moeten bewijzen en wat dat betreft ook wel mijn respect verdiend, maar vanaf week twee na de start was het al wel duidelijk dat Cult voor wereldwinst zou gaan spelen. De andere stammen op de wereld hebben door deze snelle oprichting en vooral door intern gedoe niet de kansen gehad die Cult had op een sterke en dominante ligging. Hiernaast zijn de spelers in Cult over het geheel gewoon beter, alhoewel de alliantie ook spelers had die niet voor Cult onderdeden.

Slechtste stam: Talent en dan met name Talent in de beginfase. Heeft met de recruit van WoestePonyTemmer een gigantische zwakke plek aangetrokken en daarmee ook alle spelers in het noorden vastgelegd, slecht onderhandeld over nadelige wereldregels en vervolgens had je het IL Leone debacle waar ook een heel gedoe van kwam. Uiteindelijk is dit al helemaal zonde omdat de spelers die al deze problemen veroorzaakten zijn gerund toen het een beetje ging tegenzitten.

Beste leider: @The Bloody Butcher . Robert heeft mij gevraagd om mee te doen na zijn premade terwijl ik lekker in de zon lag te genieten in Frankrijk. Ik was net genadeloos weggespeeld op w79 en toe aan een TW pauze, maar heb me uiteindelijk toch laten overtuigen door zijn plannen en volle PP portemonnee. Samen met leonarmy en wat MB's zijn we gestart en onder leiding van Robert is dit uitgegroeid tot een endgame waardige stam genaamd TAC. Robert wist altijd wel spelers ergens vandaan te trekken om activiteitsgaten op te vullen, tot aan een nachter toe die in Ecuador woont. Hij steekt ongelofelijk veel moeite in plannen maken voor de stam wat betreft lijnen, deffen en massa's versturen. Het enige wat hij af en toe niet zo goed kan is zijn mond houden als het beter is om die ene opmerking net niet te maken XD.

Slechtste leider: Nogmaals de oorspronkelijke stamleiding van Talent hier.

Mooiste stamnaam: Er was nog een tijdje een MB stam van Talent genaamd Agressief Trekken. Ook Robert's Biggetjes en Melvin's Moraalmannen zijn wel geestig gevonden namen vind ik.

Mooiste stamplaatje: Eigenlijk zijn alle stamplaatjes beter ontworpen dan het plaatje wat ik voor TAC heb gemaakt in Paint. Cult springt er boven uit qua stamplaatje.

Wie had je graag in de stam gehad: Team Arithmetic (mits gemotiveerd), @Mootje van de Bloc als hij een team zou hebben, de actieve spelers van Team Greedy en AAO en uiteraard de beste spelers van Cult ;P

Wie had je liever niet in je stam gehad: Ik had WoestePonyTemmer, IL Leone Indomabile, Thomas1969, Non Agreed en The Blacklist liever niet bij de alliantie gehad. Deze accounts hebben ieder op hun eigen manier problemen veroorzaakt voor de alliantie van runnen, stabben tot afspraken niet nakomen of slecht zijn in communiceren. Ik laat even in het midden welk account wat heeft gedaan, want de meesten zijn wel op de hoogte denk ik zo.

Algemeen Forum Awards
Beste P&P'er:
P&P werd er niet gevoerd op w81, het was vooral het argument van de ander proberen weg te lachen, niet inhoudelijk reageren of het gespreksonderwerp ergens volledig anders naartoe te trekken. Dit was het meest schrijnend op het moment dat "de mol" in de alliantiediscord zat. Okee er was niets van belang gedeeld met Cult, maar het was voor ons gewoon een klote gedachte dat we niet vertrouwelijk via onze eigen discord konden praten omdat er screenshots vanaf daar naar jullie toe gingen. Dat daar dan grapjes over werden gemaakt was een erg zwakke omgang met het probleem vond ik.

Favoriete forumposter: @Istari zieke legend ik mis je miems

Minst favoriete forumposter: @DragonShield3 :redface:

Favoriete topic: Spotprenten en Golden Awards, misschien dat dit topic ook mooi kan worden.

Minst favoriete topic: Al die topics aangemaakt door het Cult like-geile meeloopgroepje waarin jullie weer eens wat onzinnigs aan het doen waren, houdt jullie van de straat af denk ik dan maar.

Wereld Awards
Beste instelling deze wereld:
De wereldinstellingen waren echt perfect voor een snelle wereld met veel actie. No Haul maakte het dat je het verschil moest maken met je off en def skills want meer dorpen is meer GS. De hoge snelheid zorgde ervoor dat er bijna iedere week wel een massa gegooid kon worden als daar motivatie en tijd voor was. Ik vond het ook leuk om eens met torens te spelen aangezien je dan toch gebruik gaat maken van een hoop andere tactieken en het deffen wat minder gokken wordt dan zonder toren.

Mooiste actie deze wereld: Ik vond het persoonlijk prachtig dat wij bij de derde massa op TBB ervoor hadden gekozen om ons zuidcluster, afgezien van wat CF's, op te geven omdat het daar al gatenkaas was. Vervolgens hadden we een nieuwe frontlinie stacked gezet en kregen we kort voor aankomst hier nog een groot aantal edels op. Hadden we dit niet BLOCK OK gezet dan was TBB hoogstwaarschijnlijk gebroken bij die massa, maar nu sloegen we de massa vrij redelijk af aangezien we die zuidelijke dorpen toch niet wilden behouden.

Welke gebeurtenis heeft deze wereld bepaald: Recruit van Pony door Talent. Dit heeft de mogelijkheden tot het creëren van een noordelijke stam tegenover Cult ernstig bemoeilijkt en achteraf kunnen we wel stellen dat deze recruit de alliantie meer problemen heeft veroorzaakt dan dat het ons wat heeft opgeleverd.

Grootste blunder van W81: Floaten op .ThinkPositive om edels te spammen, edels klaarzetten, planning maken om er vervolgens achter te komen dat ik een VV restrictie had omdat ik op hetzelfde target (Bunny) clears had verstuurd vanaf TBB minder dan 48 uur geleden. Hele massa was kansloos vanaf dat punt.

Ik wil nog zeggen dat w81 een groot deel van mijn tijd heeft opgeslokt, net als bij zovelen anderen. Op momenten was het leuk, maar ik heb me ook veel zitten ergeren aan hoe deze community soms is. We moeten ons blijven herinneren dat we allemaal onze beperkte tijd verneuken met dit spelletje en dat we best wel wat aardiger tegen elkaar kunnen doen terwijl we dit doen.

Groeten,

odv1
 
Reactiescore
670
Beste verdediger: Hier verdiend slechts 1 persoon de nominatie en dat is Melvin @Kyuka . Het is gewoon ongelofelijk knap dat je een massa met 600 en nog wat edels kan deffen met minimale verliezen,

Heeft melvin weer eens alle deff opgeëist?
 
Reactiescore
468
DE TOPPERS VAN RIS. JAWOLL
 

Unidentified Black Male.

Beste Designer 20/21
Reactiescore
2.202
Ik zie je heel veel schrijven over die recruit van Pony als het moment waardoor cult geen blok is gezet. Ik heb die recruit niet gedaan of bepaald maar ik ben wel een tijde in het leidersbootje gaan zitten tussen Talent gevormd was qua account en voor de vorming van de alliantie.

Wat ik hierover wil zeggen is dat op het moment dat Talent in gesprek ging met de stam van w8 en co hun dit ook in de weg vonden staan van de alliantie. De enige andere optie was Pony dumpen en stabben om een alliantie te vormen. Het moment van Pony recruit was er nog 0 toekomst beeld voor endgame van de wereld... Denk dat je dat niet kan schuiven op de reden van het falen van ''de alliantie''.

Verder ben ik, samen met de enige andere co Daan, van Leone gestapt door Flex zijn gedrag. Jammer dat hij daarna blijkbaar dus nog zo negatief bepalend is geweest... Daan en ik hebben naar mijn idee altijd ons best gedaan voor de stam tot wij quitte.

Gefeliciteerd Cult! Een verdiende winst. Een premade perfect neer gezet, bomvol kwaliteit en zo te lezen is dat in alle fases goed doorgezet ^^.
 
Reactiescore
658
@Unidentified Black Male. Dit is een einde wereld lijstje dus ik kijk op de wereld terug met de kennis van nu. Jij hebt deze wereld amper gespeeld dus je hebt geen zicht op wat de recruit van Pony voor het wereldverloop heeft betekent.

Vanuit het oog van TAC was Pony altijd al een vervelende recruit en hadden we ze liever weggespeeld. Wij werden echter semi geforceerd om met Talent samen te werken om Cult tegenstand te bieden. Dat weet jij dan nog wel van je leidingtijd. Die leiding van Daan en jou vond ik overigens niet heel geslaagd zoals je wel kan lezen en ik denk dat je ook heel goed weet waarom precies ;)
 
Reactiescore
5.190
Bedankt voor alle nominaties, ben er erg content mee
 

Unidentified Black Male.

Beste Designer 20/21
Reactiescore
2.202
In die fase lagen alle kaarten nog open, tegen de tijd wij met (destijds) blaxe gingen praten was pony 1 miljoen +, lijkt me niet dat als we hem gekickt haddrn voor een mogelijke bg dat je dan hetzelfde had gezegd jur @Vanquisher.

@odv1 je blikt toch terug op de gehele wereld? Het moment dat pony er bij kwam was Cult nog helemaal niet direct zo’n wereld bepalend issue. Daarbij heb je weken, misschien maanden gehad tussen wij een samenwerking hadden voor wereld verloop en recruit, het is net zo goed jullie keus geweest hem niet weg te spelen maar andere fronten te focussen… dat op talent schuifen is gewoon 50/50. Jij was er net zo goed bij.

En het enige wat ik bepaald heb als leiding is om tafel gaan met jullie en Blaze. Volgendsmij de enige factor waardoor de wereld uberhaupt tegenstand is gaan bieden aan Cult. Talent van net voor de beslissende samenwerking en de vorming met pony was ik niet bij betrokken, ik had pony ook nooit uitgezocht :p. Het was zeker een domme recruit, maar besluiten hem te laten liggen en te samenwerken was dat net zo goed.
 
Reactiescore
1.059
Mja hangt er natuurlijk vanaf hoe je het aanpakt maar is natuurlijk een lastige situatie maar Pony pakte ook gewoon nog is een enorm stuk front er bij toen Il leone weg viel dat was echt onbegrijpbaar vanuit Cult kant gezien.
Weet nog toen we dat zagen gebeuren dat we echt dachten van hoe denken ze in hemelsnaam dit te gaan deffe.

Maar goed achteraf is natuurlijk altijd makkelijker praten maar dat Pony puur op ligging al een ramp was was denk ik al meteen duidelijk toen hij Talent joinde.
Dat de stam op dat moment niet al te serieuze plannen had en het dus minder uitmaakte kan natuurlijk.
 
Reactiescore
47
Beste vrienden, vriendinnen en spelers van Cult,

gezien de eerste accounts in de alliantie er voor hebben gekozen om de wereld niet verder te spelen en op delete zijn gegaan is het denk ik tijd voor de Einde Wereld Awards van w81. Ik denk dat het voor velen een op momenten leuke wereld was met veel actie over en weer en dat het einde enigszins teleurstellend is. Toch hoop ik dat men zich nog genoeg mooie, grappige of juist dramatische momenten kan herinneren en dat er leuke lijstjes zullen volgen.

Hieronder een voorbeeldlijstje om te kopiëren en plakken voor je eigen lijst:

Speler awards
Beste speler:
Beste stamspeler:
Beste aanvaller:
Beste verdediger:
Grootste vv slet:
Grootste ego:
Gezelligste speler:
Mooiste spelersnaam:
Mooiste profielfoto speler:
Welke speler was voor jou de verrassing:
Welke speler was voor jou de teleurstelling:
Voor wie heb jij echt respect:
Welke speler liet de grootste aderlating door zijn stop:

Stam awards
Beste stam:
Slechtste stam:
Beste leider:
Slechtste leider:
Mooiste stamnaam:
Mooiste stamplaatje:
Wie had je graag in de stam gehad:
Wie had je liever niet in je stam gehad:

Algemeen Forum Awards
Beste P&P'er:
Slechtste P&P'er:
Favoriete forumposter:
Minst favoriete forumposter:
Favoriete topic:
Minst favoriete topic:

Wereld Awards
Beste instelling deze wereld
Slechtste instelling deze wereld
Mooiste actie deze wereld
Welke gebeurtenis heeft deze wereld bepaald:
Grootste blunder van W81:

Ik zal de lijstjes aftrappen en hoop dat mijn iniatief gevolgd wordt!

Speler awards
Beste speler: Hier heb ik het heel erg lastig tussen een tweetal accounts van Cult. Dit waren vanaf het begin al duidelijk een stel actievelingen met de nodige wereldwinsten op de naam. Ik heb het hierbij over de accounts Kyuka en Rave into Space. Door het early game leggen van CF's bij WoestePonyTemmer door Kyuka en RiS was de eerste massa op Pony gelijk een groot succes. Hierna werd niet gestopt en bleef het aanvallend iniatief getoond worden. Ik heb zelf ook vaak genoeg meegemaakt dat de timings van de spelers van deze accounts rete strak waren. In mijn ogen ontlopen Rave into Space en Kyuka elkaar zo weinig, wat ook is terug te zien op de ranglijsten, dat ik beide accounts hiervoor zou willen nomineren.

Beste stamspeler: @leonarmy en @dontw8run hebben zich altijd zo goed mogelijk proberen in te zetten bij de massa's die wij als TAC kregen. Van def sturen tot off timen om recaps achter te gooien. Bedankt voor de inzet heren, het was me een genoegen.

Beste aanvaller: Hier moet ik dan wel echt voor Rave into Space kiezen. Vaak zaten we al zwaar in de problemen tijdens Cult massa's omdat we de activiteit vrijwel nooit volledig konden regelen waardoor het defensief voorwerk soms ontbrak. Als Rave into Space er dan vervolgens consequent edels getimed op 1 tot 5 ms uitknalde en ook alle mindere edels nog antisnipede dan konden wij vaak niet meer doen dan recaps proberen of hopen dat de edels op een block liepen. Ook de nachtblitzes van dit account waren bepalend voor de wereld.

Beste verdediger: Hier verdiend slechts 1 persoon de nominatie en dat is Melvin @Kyuka . Het is gewoon ongelofelijk knap dat je een massa met 600 en nog wat edels kan deffen met minimale verliezen, iets wat de alliantie geen enkele keer gelukt is. Team Bugs Bunny komt hier kort achter op nummer 2, maar ik moet eerlijk zeggen dat de kwaliteit van de massa's op Bunny vaak minder was dan gehoopt door vele fouten, VV blocks en mindere skills vanuit onze kant.

Grootste vv slet: Ik houd er niet van om mezelf te nomineren, maar ik denk dat er weinig mensen bij de alliantie zoveel VV's hebben gedraaid of hebben gefloat als ik. Dit was altijd met wisselend succes omdat ik nou geen geweldige speler ben, maar ik liet me wel iedere keer voor het karretje spannen als er een massa verstuurd of ontvangen moest worden. Uiteindelijk heb ik meer dan de helft van de alliantie accounts wel eens bespeeld en dat is ook een van de redenen waarom ik wel een beetje klaar ben met intensief TW spelen :biggrin: . Ook andere alliantieleden verdienen hierbij van mij de complimenten aangezien die lang hun best gedaan hebben om andere accounts draaiende te houden. @problem @lejel2000 en Tim van AAO (weet je AF tag niet sorry) hebben overal waar ze konden bijgedragen en op een gegeven moment is dat gewoon niet meer op te brengen.

Mooiste spelersnaam: The Bloody Butcher. Vind het gewoon leuk dat Robert zo'n toepasselijke naam voor zijn account heeft. Deze man heeft dagen waarop hij geen TW kon spelen omdat hij te druk was met worsten maken.

Welke speler was voor jou de teleurstelling: Is niet lastig om hier op WoestePonyTemmer uit te komen. Als buurman was het ongelofelijk pijnlijk om te zien dat het steeds maar weer fout ging en uiteindelijk hielden wij een ondefbaar front over doordat Pony er compleet mee kapte en Cult super diepe CF's liet pakken.

Welke speler liet de grootste aderlating door zijn stop: @bierweg van leonarmy die helemaal met TW is gestopt vanwege drukte in zijn privé leven. Heb early game heel goed met hem samengewerkt en ook veel leuke gesprekken gehad. Het gaat je goed maat!

Stam awards
Beste stam:
Ja Cult is wel onmiskenbaar de beste stam van w81 gebleken. Iedereen die niet in Cult zat op het moment van oprichten wist dat hier een stam met ongelofelijk veel potentie werd gecreëerd. Cult heeft zich keer op keer moeten bewijzen en wat dat betreft ook wel mijn respect verdiend, maar vanaf week twee na de start was het al wel duidelijk dat Cult voor wereldwinst zou gaan spelen. De andere stammen op de wereld hebben door deze snelle oprichting en vooral door intern gedoe niet de kansen gehad die Cult had op een sterke en dominante ligging. Hiernaast zijn de spelers in Cult over het geheel gewoon beter, alhoewel de alliantie ook spelers had die niet voor Cult onderdeden.

Slechtste stam: Talent en dan met name Talent in de beginfase. Heeft met de recruit van WoestePonyTemmer een gigantische zwakke plek aangetrokken en daarmee ook alle spelers in het noorden vastgelegd, slecht onderhandeld over nadelige wereldregels en vervolgens had je het IL Leone debacle waar ook een heel gedoe van kwam. Uiteindelijk is dit al helemaal zonde omdat de spelers die al deze problemen veroorzaakten zijn gerund toen het een beetje ging tegenzitten.

Beste leider: @The Bloody Butcher . Robert heeft mij gevraagd om mee te doen na zijn premade terwijl ik lekker in de zon lag te genieten in Frankrijk. Ik was net genadeloos weggespeeld op w79 en toe aan een TW pauze, maar heb me uiteindelijk toch laten overtuigen door zijn plannen en volle PP portemonnee. Samen met leonarmy en wat MB's zijn we gestart en onder leiding van Robert is dit uitgegroeid tot een endgame waardige stam genaamd TAC. Robert wist altijd wel spelers ergens vandaan te trekken om activiteitsgaten op te vullen, tot aan een nachter toe die in Ecuador woont. Hij steekt ongelofelijk veel moeite in plannen maken voor de stam wat betreft lijnen, deffen en massa's versturen. Het enige wat hij af en toe niet zo goed kan is zijn mond houden als het beter is om die ene opmerking net niet te maken XD.

Slechtste leider: Nogmaals de oorspronkelijke stamleiding van Talent hier.

Mooiste stamnaam: Er was nog een tijdje een MB stam van Talent genaamd Agressief Trekken. Ook Robert's Biggetjes en Melvin's Moraalmannen zijn wel geestig gevonden namen vind ik.

Mooiste stamplaatje: Eigenlijk zijn alle stamplaatjes beter ontworpen dan het plaatje wat ik voor TAC heb gemaakt in Paint. Cult springt er boven uit qua stamplaatje.

Wie had je graag in de stam gehad: Team Arithmetic (mits gemotiveerd), @Mootje van de Bloc als hij een team zou hebben, de actieve spelers van Team Greedy en AAO en uiteraard de beste spelers van Cult ;P

Wie had je liever niet in je stam gehad: Ik had WoestePonyTemmer, IL Leone Indomabile, Thomas1969, Non Agreed en The Blacklist liever niet bij de alliantie gehad. Deze accounts hebben ieder op hun eigen manier problemen veroorzaakt voor de alliantie van runnen, stabben tot afspraken niet nakomen of slecht zijn in communiceren. Ik laat even in het midden welk account wat heeft gedaan, want de meesten zijn wel op de hoogte denk ik zo.

Algemeen Forum Awards
Beste P&P'er:
P&P werd er niet gevoerd op w81, het was vooral het argument van de ander proberen weg te lachen, niet inhoudelijk reageren of het gespreksonderwerp ergens volledig anders naartoe te trekken. Dit was het meest schrijnend op het moment dat "de mol" in de alliantiediscord zat. Okee er was niets van belang gedeeld met Cult, maar het was voor ons gewoon een klote gedachte dat we niet vertrouwelijk via onze eigen discord konden praten omdat er screenshots vanaf daar naar jullie toe gingen. Dat daar dan grapjes over werden gemaakt was een erg zwakke omgang met het probleem vond ik.

Favoriete forumposter: @Istari zieke legend ik mis je miems

Minst favoriete forumposter: @DragonShield3 :redface:

Favoriete topic: Spotprenten en Golden Awards, misschien dat dit topic ook mooi kan worden.

Minst favoriete topic: Al die topics aangemaakt door het Cult like-geile meeloopgroepje waarin jullie weer eens wat onzinnigs aan het doen waren, houdt jullie van de straat af denk ik dan maar.

Wereld Awards
Beste instelling deze wereld:
De wereldinstellingen waren echt perfect voor een snelle wereld met veel actie. No Haul maakte het dat je het verschil moest maken met je off en def skills want meer dorpen is meer GS. De hoge snelheid zorgde ervoor dat er bijna iedere week wel een massa gegooid kon worden als daar motivatie en tijd voor was. Ik vond het ook leuk om eens met torens te spelen aangezien je dan toch gebruik gaat maken van een hoop andere tactieken en het deffen wat minder gokken wordt dan zonder toren.

Mooiste actie deze wereld: Ik vond het persoonlijk prachtig dat wij bij de derde massa op TBB ervoor hadden gekozen om ons zuidcluster, afgezien van wat CF's, op te geven omdat het daar al gatenkaas was. Vervolgens hadden we een nieuwe frontlinie stacked gezet en kregen we kort voor aankomst hier nog een groot aantal edels op. Hadden we dit niet BLOCK OK gezet dan was TBB hoogstwaarschijnlijk gebroken bij die massa, maar nu sloegen we de massa vrij redelijk af aangezien we die zuidelijke dorpen toch niet wilden behouden.

Welke gebeurtenis heeft deze wereld bepaald: Recruit van Pony door Talent. Dit heeft de mogelijkheden tot het creëren van een noordelijke stam tegenover Cult ernstig bemoeilijkt en achteraf kunnen we wel stellen dat deze recruit de alliantie meer problemen heeft veroorzaakt dan dat het ons wat heeft opgeleverd.

Grootste blunder van W81: Floaten op .ThinkPositive om edels te spammen, edels klaarzetten, planning maken om er vervolgens achter te komen dat ik een VV restrictie had omdat ik op hetzelfde target (Bunny) clears had verstuurd vanaf TBB minder dan 48 uur geleden. Hele massa was kansloos vanaf dat punt.

Ik wil nog zeggen dat w81 een groot deel van mijn tijd heeft opgeslokt, net als bij zovelen anderen. Op momenten was het leuk, maar ik heb me ook veel zitten ergeren aan hoe deze community soms is. We moeten ons blijven herinneren dat we allemaal onze beperkte tijd verneuken met dit spelletje en dat we best wel wat aardiger tegen elkaar kunnen doen terwijl we dit doen.

Groeten,

odv1

Bedankt kerel
 
Reactiescore
390
Ik zie je heel veel schrijven over die recruit van Pony als het moment waardoor cult geen blok is gezet. Ik heb die recruit niet gedaan of bepaald maar ik ben wel een tijde in het leidersbootje gaan zitten tussen Talent gevormd was qua account en voor de vorming van de alliantie.

Wat ik hierover wil zeggen is dat op het moment dat Talent in gesprek ging met de stam van w8 en co hun dit ook in de weg vonden staan van de alliantie. De enige andere optie was Pony dumpen en stabben om een alliantie te vormen. Het moment van Pony recruit was er nog 0 toekomst beeld voor endgame van de wereld... Denk dat je dat niet kan schuiven op de reden van het falen van ''de alliantie''.

Verder ben ik, samen met de enige andere co Daan, van Leone gestapt door Flex zijn gedrag. Jammer dat hij daarna blijkbaar dus nog zo negatief bepalend is geweest... Daan en ik hebben naar mijn idee altijd ons best gedaan voor de stam tot wij quitte.

Gefeliciteerd Cult! Een verdiende winst. Een premade perfect neer gezet, bomvol kwaliteit en zo te lezen is dat in alle fases goed doorgezet ^^.
Qua recruit beleid hebben wij ons bij Cult wel echt kapot gelachen. Ik meen dat wij toendertijd al enkele voorspellingen deden over wie er de stam zou gaan vullen en dat het hoogstwaarschijnlijk hooggerankte accounts zouden zijn. Dat pony een cruciale rol heeft gespeeld in de wereld is nu wel duidelijk maar was ook wel te verwachten gezien het grote front van het account. Een vraag die ik nog wel zou willen stellen zou zijn;
Op wat is er in de beginfase gerecruit? Ik snap dat jullie nog niet met de endgame bezig waren maar ik heb nooit de gedachtegang kunnen begrijpen.
 

Unidentified Black Male.

Beste Designer 20/21
Reactiescore
2.202
Qua recruit beleid hebben wij ons bij Cult wel echt kapot gelachen. Ik meen dat wij toendertijd al enkele voorspellingen deden over wie er de stam zou gaan vullen en dat het hoogstwaarschijnlijk hooggerankte accounts zouden zijn. Dat pony een cruciale rol heeft gespeeld in de wereld is nu wel duidelijk maar was ook wel te verwachten gezien het grote front van het account. Een vraag die ik nog wel zou willen stellen zou zijn;
Op wat is er in de beginfase gerecruit? Ik snap dat jullie nog niet met de endgame bezig waren maar ik heb nooit de gedachtegang kunnen begrijpen.


Zoals ik zei, daar was ik niet bij... @Divine Legion en @Arithmetic hebben dat geregeld als ik t me goed herinner. Volgends mij puur op kwaliteit (wat dus niet zo bleek begrijp ik) en kwantiteit, om dan maar naar elkaar te werken, aanvankelijk was het idee ook een 5e recruit in de rug van pony te vinden, wat dus niet is gelukt. Maar nogmaals, puur met die ligging had ik nooit voor hem gekozen...
 
Bovenaan