Een stam in het nauw maakt rare sprongen, Plague vs The Egobusters

DeletedUser60153

Guest
Hoort hoort, Resist is aan het woord.

W21, vandaag gaan we een nieuwe fase in. En een nieuwe stap moet gevierd worden met een vol bord propaganda. Plague, maak je borst maar nat voor wat er gaat komen. Jullie ego's gaan eraan! Maar eerst de officiele oorlogsverklaring:
2wUs5

28mea89.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser60153

Guest
Dit is een dag die nog door velen zou worden herinnerd. Voor sommige met een bittere smaak in hun mond, voor sommige een keerpunt. Voordat Resist het stempel “stabben” gaat krijgen neem ik jullie mee naar het oorsprong van dit verhaal. Want wie de oorsprong niet weet, en niet weet hoe naar Plague werkt kan niet oordelen over deze daad van ons.


We nemen jullie mee naar het begin. Het begin van een topstam, een stam die de wereld gaat veranderen. De stichting van Resist dateert al van een paar maanden geleden, 22 oktober om precies te zijn. Toen verlieten Unknownn., Hurei, Andre68 en .TargetXsnipeR. de toenmalige nummer 1 stam Anti en verzamelden zich in een eigen stam: The Resistance. De daaropvolgende dagen versterkten de huidige spilfiguren van Resist zich met met een aantal nieuwe, vertrouwde leden: Roetgare, Oriskany, Kozacy, n3rd, The Ganja Farmer. Stuk voor stuk topspelers met gekende kwaliteiten. Er werd niet gekozen voor ligging, maar voor inzet, kwaliteit en samenwerking, de 3 pilaren waar Resist deze dagen nog steeds op steunt en hoog in het vaandel houdt. Een team waarop we konden (en kunnen) bouwen.

2mqmgpx.png


De breuk met Anti was onvermijdelijk. De fusie tussen de voormalige tegenstanders Crows en Hap! bleek een flop. Grote verliezen in het zuiden (Yakari, Haas358, Wildcard, gevallen van onkunde en inactiviteit, waarbij de rest van de stam moest opdraaien) en interne onenigheid haalden het tegenover van de topsfeer en geslaagde stamaanvallen. We stonden er niet goed voor qua moraal en de alliantie lachte in zn vuistje.

Dit alles had tot gevolg dat de keuze gemaakt werd om te leaven en een eigen stam op te richten. Een verzet. Het Resistance. Het idee spookte al een tijdje door onze hoofden en werd realiteit na een paar goede, verduidelijkende gesprekken tussen latere oprichters van Resist.

Het vertrek van de Resist-spelers bracht een hele hoop andere leaves teweeg: in een korte tijdspanne ontstonden er naast Resist 2 nieuwe stammen: Hap! en Fresh. Hap! was al een oude bekende in w21. De oude ex-Happers herenigden zich en een 3de Hap! was een feit. De overigen verzamelden zich in Fresh met als sleutelfiguren SirLorre & Hawkmaster.

Om tactische redenen werd een NAP afgesproken tussen Resist en Fresh, maar de rivaliteit tussen beide stammen was zeker aanwezig. De spanning was te snijden. Toen een dispuut over claimlijnen kwaad bloed zette, eiste Fresh een opheffing van de NAP. Dit was een kaakslag voor Resist, omdat er een opzegtermijn van 10 dagen was afgesproken en Fresh deze niet wilde toekennen. Uiteindelijk werd het 5 dagen. Beide stammen troffen voorbereidingen op een intensive oorlog. De clusters van de twee stammen die in elkaar verweven waren als het ware maakten alles er niet makkelijker op.

De oorlog werd door omstaanders als dom en onverstandig afgedaan. De alliantie (Plague en Lawzzz) dachten de wereld 21 overwinning al in handbereik te hebben, gaan ze nu echt elkaar vernietigen, in plaats van zich op het dreigende bondgenootschap van de nummer 1 en 2 te focussen?? Het anwoord op die vraag was nagenoeg zeer simpel: JA. Het water tussen beide partijen was te diep en de wrok die we koesterden voor elkaar zorgde voor een nog groter enthousiasme om de oorlog te winnen. In de minderheid qua dorpen en leden, maar overtuigd van onze kwalitatieve superioriteit trokken we naar het front. We wonnen de oorlog met Fresh en moesten onze focus verleggen, in de tussentijd verloren we Ganja Farmer en kregen we er Bisdejugend voor terug. Sneller dan ooit verwacht kwamen we tegen Lawzzz en Plague aan te liggen, onze nieuwe uitdaging.

148m35h.png

Maar wij wisten dat dit een grote dobber zou worden. Lawzzz stond sterk onder leiding van enkele stabiele toppers en ook Plague had meerdere stammen de wereld uitgewerkt. Plague dacht ons snel een slag uit te kunnen delen en deed dit ook. Bisdejugend werd snel weggewerkt, mede door een stab, mede door onkunde bij de desbetreffende speler. De oorlog stagneerde, mede door de velen bb’s. Enkel via vv´s kon Resist wat terug doen (SkyLie). Deze stagnatie betekende niet dat de oorlog over was, nee, hij bloeide des te meer op. De zin van Resist om te gaan knallen na het saaie bb edelen werd lang gekoesterd tot het juiste moment, want we moesten wel goed tegen Lawzzz aanliggen voordat we konden gaan knallen. Toen gebeurde er plotseling iets met Lawzzz. Zij verloor een groot deel van haar stam aan Plague, toppers als Moises stapten over naar hun o zo goede bondgenoot.

veb1fp.png


Wij roken een kans om enkele leden van Lawzzz te kunnen recruiten want Lawzzz stond op losse schroeven na wat we zo hier en daar hadden vernomen. Na enig PM / Skype verkeer kwamen we tot de conclusie dat het spelers zijn die een toevoeging hebben voor Resist en begonnen we na te denken over de manier waarop we ze zouden recruiten. Het plan was om in de massa over te stappen en dan enkele dagen later vol te openen op Plague. Jullie snappen al dat dit voor veel verwarring zou zorgen bij Plague, maar we vonden het eigenlijk niet kunnen. Totdat Twiki opeens contact met mij opzocht.

Resists kijk op nog meer spelers in Plague:

11uypns.jpg
124hpnc.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser60153

Guest
wmcww7.jpg


Vrijdag 29 maart 2013, 15:27

Ik werd persoonlijk op skype aangesproken door Twiki. Hij wilde mij dringend spreken, ik had geen tijd, hij zou mij Zondag aanspreken. Ik was natuurlijk benieuwd naar wat hij mij te vertellen had, al helemaal omdat we net onze massa hadden gepland. De spanning richting de Zondag liep op en ik benaderde hem al via een PM. Warre had de vv, hij gaf aan dat Twiki mij later op de avond zou aanspreken. En warempel, later op dit avond word ik aangesproken door Twiki. Ik laat jullie in alle rust met dit gesprek meelezen. Hou in het achterhoofd dat Lawzzz op dit moment nog een BG is van Plague.

Lees nu bijlage 1

Ik had al enkele dingen dik gedrukt, maar die wil ik graag nog even door bespreken. Achter de rug van Lawzzz om worden wij benaderd om een NAP met hun aan te gaan zodat wij konden knallen op Lawzzz. En dat terwijl er op dat moment nog een gezamenlijke massa van Lawzzz en Plague is op Pollow. Dit is achterbaks, dat doe je je trouwe BG niet aan. Maar het gaat verder, Twiki begint zelfs over dat Lawzzz niet lekker loopt, ze vallen hun BG gewoon af. DUH dat ze niet lekker lopen, jullie hebben net enkele topspelers uit Lawzzz gerecruut, iets wat je normaal gesproken ook niet bij een BG doet. Ik heb verhalen van Lawzzz spelers die nu nog in Lawzzz zitten gehoord en die waren niet heel erg blij met de gang van zaken om het nog lief uit te drukken. Kortom Plague speelt hier vies, heel vies.

lees nu bijlage 2.

Twiki gaat door met z'n leugen:

a4a4733ea1da470d657d37bbededba3a.jpg

Twiki zal zich hard maken voor het bondgenootschap, terwijl hij ondertussen probeert er voor te zorgen dat Resist een NAP aangaat zodat Lawzzz eerst weggeveegd kan worden. Hypocriet, al zeg ik het zelf.

Daarnaast komt hij met het argument "dat heb ik besproken met Strike back, destijds ook leider van Lawzzz". Het lijkt mij logisch dat Strike Back toestemming gaf omdat hij zelf ook overstapte. Hierin laat hij wederom zien dat het niet een hele troebele zaak is geweest. Ook Strike Back heeft hier zijn leiderschap misbruikt door eigen belang boven stambelang te stellen.

Kortom, Plague speelt een achterbaks spel. Op de voorgrond merkt men er niet veel van, maar achter de schermen is er veel gerotzooi.

Wij als Resist hadden op dat moment al lang de toekomst uitgedacht, de nieuwe recruits waren al bijna aangenomen en de planning van de massa was ook al bijna af op het moment dat we deze PM kregen. Kortom, de mogelijkheid om met Plague flink te fucken. Het plan werd zoals jullie nu in uitvoering zien gaan dat we Plague aan het lijntje houden, we hakken nooit de knoop door van een NAP, maar we zullen ook nooit zeggen dat we het afwijzen. Men zou dit laag kunnen noemen, ik noem het een fout van Plague. In de situatie rondom Bismarck werd er dit gezegd: “Geloof een vijand nooit voor de volle 100%, hij is je vijand. Reken altijd erop dat je gepakt kan worden”.


Het lijk mij dat dit toepasselijk is voor de situatie op dit moment. Wij kregen een kans, een te goed gelovig Plague. Maar goed, om dit echt te laten slagen namen we contact op met Fruit. We wilden op het AF een ruzie gaan schoppen zodat het in Plague duidelijk was dat we echt niet boterde en dat we het wel goed vonden als we hun gingen afmaken. Het plan liep perfect.

[4:23:01] H. ||: Mot je ff spreken
[4:23:05] H. ||: Fruit doet kut
[4:23:20] H. ||: dus we twijfelen hoe en wat
[13:18:42] J. || Twiki: H. ;)
[13:18:48] J. || Twiki: Jullie leren eindelijk Fruit. kennen :p
[13:38:48] H. ||: Ik heb nu een soort van uitslag
[13:38:56] H. ||: we gaan ons focussen op lawzzz
[13:39:01] H. ||: maar we willen geen nap
[13:39:29] H. ||: sommige willen nog als het kan wel is een eenmans actie kunnen doen
[13:39:46] H. ||: maar verwacht de komende tijd geen stammassa's op Plaag
[13:39:53] J. || Twiki: der zijn maar 3 accies die wat kunnen doen op ons
[13:40:07] H. ||: vv's :p
[13:40:16] J. || Twiki: Lolled
[13:40:45] H. ||: denk dan vooral aan bismarck
[13:40:52] H. ||: waar we een rekening mee te vereffenen hebben
[13:42:04] J. || Twiki: ik heb begrepen dat de eigenaar daar niet echt meer speelt hoor ;)
[13:42:09] J. || Twiki: dus degene die die keuze gemaakt heeft is weg
[13:43:25] H. ||: Dan zou diegene maar zelf even ons op moeten zoeken
[13:43:34] H. ||: en excuses of iets dergelijks aanbieden
[13:43:39] H. ||: want ook al was jasper een noob
[13:43:51] H. ||: we zijn niet content met de manier waarop hij de wereld verliet
[13:43:57] H. ||: (nja en daarna weer terug kwam:()
[13:44:07] J. || Twiki: Jasper krijgt zijn verdiende loon nog wel.
[13:44:16] J. || Twiki: is het niet door jullie danwel door ons :p
[13:45:12] H. ||: Jasper heeft ons genaaid, maar bismarck ons ook. En je ziet hoe wij jasper na jagen :p
[13:45:46] J. || Twiki: Bismarck heeft jullie niet genaaid
[13:46:02] J. || Twiki: de PBG die ze hadden is officieel verbroken toen Jasper van Fresh naar Resist stapte ;)
[13:46:27] J. || Twiki: want ondanks persoonlijke belangen gaat stambelang voor. En dan is vijand gewoon vijand. Ondanks wat je onderling hebt afgesproken
[14:52:33] J. || Twiki: Maar je gaat benaderd worden door Bism ;)
[15:53:50] H. ||: helemaal niet
[15:54:04] H. ||: de PBG was nog niet over
[15:54:07] H. ||: ik heb er bewijzen van
[15:54:15] H. ||: maar ok

Er kwam uiteindelijk een plan, een plan waarin Plague goed te grazen zou worden genomen. De aanvallen zijn op dit moment onderweg, wat het uitricht is het wachten zeker waard maar in iedergeval een goede oorlog gewenst.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser60153

Guest
Bijlage 1:

[31-3-2013 21:30:41] J. || Twiki: H. :p
[31-3-2013 21:30:46] J. || Twiki: i see i got your intrest :p
[31-3-2013 21:37:12] H. ||: Yoo
[31-3-2013 21:37:12] H. ||: :p
[31-3-2013 21:37:15] H. ||: ja :)
[31-3-2013 21:38:28] J. || Twiki: nice haha
[31-3-2013 21:43:04] H. ||: Maar wat was er? :p
[31-3-2013 21:43:23] J. || Twiki: Nou ik ben de kaart eens aan het bekijken geweest
[31-3-2013 21:43:39] J. || Twiki: en heb dit nog niet besproken met derden ofzo
[31-3-2013 21:44:14] J. || Twiki: maar wat zou jij er persoonlijk van denken als onze stammen een NAP krijgen zodat beide stammen zich kunnen concentreren op het schoonvegen van de RIM?
[31-3-2013 21:45:00] H. ||: Wat moet ik zien onder schoonvegen van de rim?
[31-3-2013 21:45:02] H. ||: en welke stammen?
[31-3-2013 21:45:22] J. || Twiki: Het veiligstellen van de rim
[31-3-2013 21:45:25] J. || Twiki: bij ons is dat Fruit.
[31-3-2013 21:45:39] J. || Twiki: bij jullie Mom en stuk lawzzz zal dat wel worden denk ik
[31-3-2013 21:45:52] H. ||: En wat levert ons dat op? :$
[31-3-2013 21:45:59] J. || Twiki: zoals ik al zeg
[31-3-2013 21:46:14] J. || Twiki: een nap met ons en uiteindelijk een totaal veilig gebied waar de stam os kan uittrekken
[31-3-2013 21:46:43] H. ||: Ja ik snap het idee van rim veilig stellen, maar wij hebben atm geen oorlog met MoM
[31-3-2013 21:46:54] H. ||: en geven jullie dan ruimte om een vijand uit te schakelen
[31-3-2013 21:47:01] H. ||: zodat jullie sterker tegen ons staan
[31-3-2013 21:47:14] J. || Twiki: wij geven jullie echter ook ruimte om je op ander gebied te concentreren
[31-3-2013 21:47:20] J. || Twiki: want Lawzzz ligt er ook nog tegen jullie
[31-3-2013 21:47:44] H. ||: Het is wel een intressant aanbod
[31-3-2013 21:47:51] H. ||: ik ga het in iedergeval in de groep gooien
[31-3-2013 21:48:36] J. || Twiki: Is prima dan hoor ik het wel van je ;)
[31-3-2013 21:48:42] J. || Twiki: Je kan me hier maar ook op Twiki bereiken he :p
[31-3-2013 21:49:32] H. ||: Ik overleg nu ff snel
[31-3-2013 21:49:46] H. ||: we kunnen bijv 10 dagen overleg uittrekken ofzo?
[31-3-2013 21:50:09] J. || Twiki: Doe rustig aan
[31-3-2013 21:50:30] J. || Twiki: Het heeft geen haast, wij plannen nu toch niks offensiefs tegen jullie

[31-3-2013 21:50:53] H. ||: Overigens
[31-3-2013 21:50:59] H. ||: ik vind het wel een vaag verhaal
[31-3-2013 21:51:06] H. ||: want lawzzz is toch jullie BG?
[31-3-2013 21:51:21] J. || Twiki: hoezo vaag?
[31-3-2013 21:52:09] H. ||: NOu
[31-3-2013 21:52:12] H. ||: wij een nap met jullie
[31-3-2013 21:52:17] H. ||: zodat we je bg kunnen afslachten
[31-3-2013 21:52:42] J. || Twiki: Lawzzz en Plague opereren onafhankelijk van elkaar he.
[31-3-2013 21:53:18] J. || Twiki: wij regelen onze diplomatie
[31-3-2013 21:53:21] J. || Twiki: hun die van hun eigen
[31-3-2013 21:54:19] H. ||: Maar hoe weet ik nou dat er geen OS gepompt gaat worden richting lawzzz?
[31-3-2013 21:54:25] H. ||: dan sla je 2 vliegen in 1 klap

[31-3-2013 21:54:36] J. || Twiki: omdat wij die druk nodig hebben aan de rimkant tegen fruit.?
[31-3-2013 21:55:01] H. ||: Fruit. is offensief niet zo extreem sterk toch? of ben ik gek?
[31-3-2013 21:55:12] J. || Twiki: Dan ben je gek
[31-3-2013 21:55:32] J. || Twiki: Fruit is buiten onze stammen een van de sterkste stammen van W21
[31-3-2013 21:55:44] J. || Twiki: Ik denk dat ik kan stellen dat er momenteel maar een 5tal stammen goed uit de verf komen
[31-3-2013 21:55:57] J. || Twiki: Resist, Hap!, Fruit., .P|R. en Plague
[31-3-2013 21:56:03] J. || Twiki: Lawzzz valt wat tegen momenteel

[31-3-2013 21:56:10] H. ||: Deels door wat overnames:p
[31-3-2013 21:56:12] J. || Twiki: en Lemon en Heidi hebben nooit echt super indrukken gemaakt
[31-3-2013 21:57:22] H. ||: Maar de 10de of eerder krijg je uitslag
[31-3-2013 21:57:52] J. || Twiki: Deal afhankelijk van jullie antwoord ga ik actie ondernemen
[31-3-2013 21:57:54] H. ||: omdat ik er persoonlijk wel over kan beslissen maar Resist uit 5 hoofdleiders bestaat
[31-3-2013 21:58:01] J. || Twiki: i understand ;)
[31-3-2013 21:58:11] H. ||: en eigenlijk iedereen een even groot stem heeft
[31-3-2013 21:58:35] J. || Twiki: bij ons zijn er maar 2 met een veto :p
[31-3-2013 21:59:49] H. ||: :p
[31-3-2013 22:00:09] H. ||: Nja weet je wat het is, als een front speler met jullie niet langer wil wachten, tja dan wordt het moeilijk als je snapt wat ik bedoel
[31-3-2013 22:00:16] H. ||: maar volgens mij hebben we nog genoeg bb voer
[31-3-2013 22:00:46] J. || Twiki: ik begrijp het goed.
[31-3-2013 22:00:52] J. || Twiki: Echter ben jij een speler bij ons aan het front
[31-3-2013 22:00:59] J. || Twiki: en dan hebben we alleen unknownn en oriskany nog
[31-3-2013 22:01:21] J. || Twiki: Oris zal dit wss als een uitgelezen kans zien om alles op orde te stellen op het acc aangezien deze zo goed als omsingeld ligt
[31-3-2013 22:01:34] J. || Twiki: en ik kan je vertellen een omsingeld cluster is geen fijne klus om te verdedigen
[31-3-2013 22:04:48] H. ||: ja we weten 't :p
[31-3-2013 22:05:21] J. || Twiki: :p
[31-3-2013 22:05:24] H. ||: al kan ik niet garanderen wat er uit komt verwacht ik iets positiefs
[31-3-2013 22:05:26] J. || Twiki: ik ook door eigen ervaring xD
[31-3-2013 22:07:03] J. || Twiki: ik wacht het af ;)
[31-3-2013 22:10:37] H. ||: ok :)
[31-3-2013 22:11:54] H. ||: hebben wij 100% garantie dat als we toestemmen dat we dan een NAP krijgen?
[31-3-2013 22:12:34] J. || Twiki: dan ga ik dat als het goed is wel geregeld krijgen ja
[31-3-2013 22:12:41] J. || Twiki: ik heb het nog niet besproken in de stam
[31-3-2013 22:12:52] J. || Twiki: maar hier en daar gepolst en tot op heden nog steeds geen echt bezwaar gehoord


[31-3-2013 22:35:21] H. ||: maar goed, als er een bb'tje dicht tegen jozien word gepakt pakt ze die terug
[31-3-2013 22:35:35] H. ||: dat lijkt me logisch omdat we nog niet weten wat het word ;)
[31-3-2013 22:36:06] H. ||: net zoals dat Dread dorpen van me mag pakken als ik tussen hem ga springen
[31-3-2013 22:36:29] J. || Twiki: dat lijkt me realistisch ja.
[31-3-2013 22:36:39] J. || Twiki: er is nog niks officieel afgesproken hee
[31-3-2013 22:38:45] H. ||: nee daarom
[31-3-2013 22:39:11] J. || Twiki: en schermutselingen kan ik dan nog door de vingers zien
[31-3-2013 22:39:17] J. || Twiki: zolang het geen grote acties worden :p
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser60153

Guest
Bijlage 2

Twiki 07.04.13 21:24
Hoi R,

Zoals misschien wel te verwachten ging vallen hebben deze spelers mij gemeld intresse te hebben om naar hier over te komen. Daar ik geen problemen met jullie wil, wil ik toch een soort van goedkeuring vragen.

De spelers liggen bij ons in de buurt en qua cluster komt het ook beter uit. Zo zouden jullie je ook niet meer om die 3 te hoeven bekommeren en daarmee ook een enemy (Fruit.) minder hebben om je zorgen over te maken.

Wat de bg betreft wil ik die gewoon stand doen houden en ga ik me daarvoor ook hard maken. Ik weet namelijk dat daarover vragen gaan komen als deze 3 spelers ook zouden zijn toegetreden.

Zijn er aan jouw kant nog verdere vragen?

Zoepie
[player]Twiki[/player]
[ally]Plague[/ally]

--Relax-- 07.04.13 22:26
Lul toch niet Jack nu in eens toestemming gaan vragen? Over leden te recruiteren. Er is mij ook niet om toestemming gevraagd voor moises enz.

Ik vind het zeer laag van je dat je het nu zo doet valt me vies van je tegen!


Ik heb deze leden vandaag gesproken en ze zouden morgen iets gaan bespreken. Lijkt me weer puur wegkapen van de steunpilaren

Twiki 07.04.13 22:31
Destijds is in overleg met Strike Back. Die toen leider was gesproken hierover. Die ging ermee akkoord dat als leden wilden overstappen naar Plague dit mogelijk mocht zijn.

Dit heeft toen ook vanuit de stam ondersteuning gekregen door reacties van leden, echter nu er dus een nieuwe weg is ingeslagen en de betreffende leider (die op dat moment alleen was) ook niet meer bij jullie zit vraag ik dit inderdaad.

Het gaat zich hier niet om het wegkapen van steunpilaren daar de spelers mijzelf benaderd hebben. Als jij vind dat ik nu ineens lul. Dan weet ik genoeg en is de kous daarmee af. Ik heb altijd eerst gecommuniceerd naar de leiding van Lawzzz over bepaalde mogelijkheden/keuzes mbt Lawzzz en haar leden. En bepaal daarin zeker niet alleen hoe de weg beklonken wordt, sterker nog jullie hebben zelf de overhand door te zeggen wat jullie toen wilden.

Zoepie
[player]Twiki[/player]
[ally]Plague[/ally]

--Relax-- 07.04.13 22:33
Toe dan maar Jack als jij hier je zin mee krijgt ;) ik stop met dit spelletje als het zo moet. Ga er een mooie grijze zee van maken

Ajuus

Twiki 07.04.13 22:35
Ik ben niet degene die hier begint te snauwen. Ik vraag je op een normale manier iets en als iemand dan zulke taal tegen me gaat uitslaan dan is het voor mij prima.

Ik ga je niet vertellen wat je moet doen, maar aangezien jij leider bent van Lawzzz stuur ik je deze pm met daarin de vraag en de toelichting waarom deze keuze gemaakt zou kunnen worden.

Meer heb ik niet gedaan en er is nog geeneens iets definitief. Geef alleen aan dat de benoemde spelers mij gevraagd hebben naar de mogelijkheden ivm hun ligging en voornaamste vijand.

Zoepie
[player]Twiki[/player]
[ally]Plague[/ally]

--Relax-- 07.04.13 23:41
Vind je het gek dat ik snauw Jack LawZzZ is niks meer en de drie spelers waar we nog iets aan hebben wil je nu in plague toe laten.

Hoe zou je het zelf vinden als je stam leeg gehaald zou worden en als dat wederom door dezelfde persoon zou gebeuren.

Probeer je je eens in mijn situatie voor te stellen.

Twiki 07.04.13 23:45
Ik kan je volledig begrijpen. Echter heb ik je stam niet leeg gehaald. Ik heb ze namelijk niet zelf aangeschreven. Ze schrijven MIJ aan omdat ik als contactpunt dien voor mijn stam. En als contactpersoon schrijf ik jouw aan.

Ik snap dat je nog maar aan weinig spelers daar wat hebt doordat de activiteit niet erg hoog is op het forum door die accies. Dat was juist het probleem waar toen ook tegenaan gelopen werd. Er zijn een aantal leden die bij ons gekomen zijn die de BG het liefst verbroken zien worden omwille hiervan. Echter heb ik gezegd. Neenee we hadden afgesproken dat eventuele leden een overstap konden maken, maar omdat ze het nu even moeilijker hebben gaan we ze niet dumpen.

Dat standpunt geld nog steeds en als er andere oplossingen zijn dan wil ik daar graag mijn steentje aan bijdrage.

Zoepie
[player]Twiki[/player]
[ally]Plague[/ally]

--Relax-- 07.04.13 23:50
Wat ebben jullie nu nog aan LawZzZ ? Als hun over zijn?

Twiki 07.04.13 23:51
Wij kunnen aan Lawzzz nog steeds een zeer goede partner hebben in de strijd. Dit kan ook zeker nog sterker aangehaald worden. Zolang de accies actief bemand zijn, blijven en worden.

Zoepie
[player]Twiki[/player]
[ally]Plague[/ally]

--Relax-- 07.04.13 23:52
Ach man LawZzZ is wanted geworden dankzij Karim. De echte LawZzZ leden zijn er nog 8 wat moeten jullie met 12000 dorpen? Jullie hebben er zelf al 46000 jullie vegen ons zo weg

Twiki 07.04.13 23:55
Het gaat zich hier niet om of jullie zo weggeveegd zijn.
Het gaat zich erom dat we een afspraak hebben gemaakt toen we de bondgenoot aangingen. Ik ben een man die zich aan afspraken houdt en zich hierin ook zoveel mogelijk wil laten leiden. Dat er wel eens verrassingen zijn tussendoor qua weg die er naartoe leidt is nog niet erg. Zolang de beoogde afspraak maar nageleefd wordt.

Zoepie
[player]Twiki[/player]
[ally]Plague[/ally]
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser60153

Guest
Reactie van Caporzo:

Caporzo 09.04.13 13:10
Het is nog maar een paar maanden geleden dat de propaganda van LawZzZ ons overspoelden: we waren stacknoobs zonder offensieve kwaliteiten, en zouden de oorlog nooit kunnen winnen. Toen LawZzZ viel, zijn de verhoudingen veranderd. Plague dacht door slim spel te kunnen blijven domineren. En nu lijkt dat toch knap lastig geworden. Surprise motherfucker. Winter is coming.


Reactie van Bushwhackers:

The Bushwhackers 09.04.13 12:10
Mooi,

Zowat alles hier heeft ook de leiding van fruit in detail mogen/kunnen volgen de voorbije weken. Wat fre hier schrijft vat zowat alles samen.

Nu kunnen we terug lekker normaal doe tegen elkaar Fre ;-) en kunnen we onze fakeruzie opbergen ;-)

Wat plague nu uithaalt/uithaalde tart alle verbeelding, backstabben is het juiste woord niet meer .....
Ik had al geen hoge pet op van de leiding daar maar wat ze van zin waren met hun BG Lawzzz waarmeee ze jarenlang hebben samengewerkt ????

Nu zullen jullie niet alleen de druk van fruit meer ondervinden maar zowat van gans w21.

Succes plague, jullie zullen het nodig hebben !!!!
Kijk goed rond want het zal van alle kanten komen vanaf nu :p

Wel nice :p
bedankt twiki, zal deze op mijn profiel zetten:

Author zei:
[31-3-2013 21:55:32] J. || Twiki: Fruit is buiten onze stammen een van de sterkste stammen van W21

The Bushwhackers
Leiding fruit.
Speler: cornettoijsje - Stefan

Reactie van Plague:

Deel 2 van het verhaal gaat over het gesprek dat ik met Fresomania gevoerd heb. Allereerst moet ik zeggen, want daar is nogal twijfel over, dat de citaten die gebruikt worden werkelijk zijn. Echter is de intentie achter de berichten nooit bekend geweest bij eender wie dan ook buiten mijzelf en mijn medeleider Dread.

Dread opende een topic op ons leidersforum over Resist, hij wilde er wel eens achterkomen wat nu precies de plannen waren en vroeg mij een balletje op te gooien bij een van de connecties die ik in Resist heb. Dit heb ik dus gedaan bij H. van Muay-ray/Fresomania. Het doel van mijn schrijven aan hem was om zijn aandacht te lokken en daarin een aantal onwaarheden te vertellen om zo zijn intresse nog meer te wekken.

Dit is me zo te zien uitstekend gelukt, aangezien de hele wereld hierin op zijn kop staat. De intentie die geschreven werd in de chat klopt voor geen meter. Ik ben betreffende de band met lawzzz altijd zeer duidelijk geweest en had daar ongeacht de situatie ook altijd maar 1 keuze in: Ze zijn al jaren onze strijdmakkers en dat blijft zo. Ook na de situatie die zij hebben meegemaakt hebben we ze een kans geboden zich opnieuw te hervinden in een nieuwe samenstelling onder een nieuwe leiding. Echter was er voornamelijk 1 persoon niet tevreden over de manier waarop er gehandeld is. In de persoon van R. op --Relax--. Hij voelt zich bedrogen doordat ik leden weggetrokken zou hebben. Echter hebben ze allen zelf een solli gestuurd en heb ik er niemand op aangestuurd of aangesproken dat ze de overstap moesten maken. Dit kan je navragen bij de ex-lawzzzers binnen Plague. Een bewijs hiervan is de volgende citaat van het forum bij ons op Plague:

Hieruit kan je ophalen dat ik altijd pro Lawzzz ben geweest en ook in moeilijker tijden niet van hun zijde ben afgewend.
Het hele gesprek om een nap met resist te krijgen is met opzet zo gespeeld en totaal niet serieus genomen. Bij ons in Plague gebeurt op diplomatiek vlak alles in de keuze van de stam zelf. Ik ga hierin niks veranderen en heb dit ook altijd zo gedaan met diplomatie. Ook als er spelers een solli schrijven zal de hele stam hierover beslissen. En ook als er belangrijke zaken veranderd dienen te worden in de stam beslissen de leden hierover. Dit kan je allemaal navragen aan mijn stamleden.

Ik hoop dat het voor jullie nu duidelijk is. Het maakt me bijzonder weinig uit wat mensen op een spelletje als TW van me denken. Als de juiste mensen maar weten wat ze aan me hebben. Elke persoon moet daarom ook zelf geloven wat hij/zij wilt geloven en daarin zijn eigen normen en waarden zoeken. Ik ga me hierin ook verder niet verdedigen aangezien dat toch totaal geen nut heeft. Of je gelooft me hierboven met wat ik geschreven heb, Of je gelooft het niet. Zo simpel is het op het moment. En zoals er ook al meerdere beschreven hebben is dit een discussie die gaat over het woord van de ene persoon tegen het woord van de andere persoon.

Ik wil eenieder die deelneemt aan deze oorlog een leuke en boeiende oorlog wensen en ook veel spelplezier in de aanvallen die verzonden gaan worden alswel de dorpjes die verdedigt zullen worden.


Overigens een dankwoord voor NMI voor het helpen met het schrijven van deze lap tekst en een dankwoord voor Twiki omdat hij ons een aanleiding gaf om deze tekst te kunnen schrijven.

Om af te sluiten met een citaat van Full-time:

Wees maar niet ongerust, de hele wereld komt aan de beurt bij ons hoor :D

Link naar de afsluitende post
 
Laatst bewerkt door een moderator:

.Poss

Guest
Succes toegewenst ;)

Trouwens, die citaat van Full-Time was volgens mij een grapje :p Maar goed.
 

DeletedUser62361

Guest
mooie post,

het was wel te verwachten natuurlijk, maarja zeker weet je het nooit.

daarnaast ben ik wel degelijk geschokt over wat er vermeld staat in de gesprekken, ik ben naar plague gegaan omdat ik in een sleur kwam, maar zou never de oude leden laten vallen van lawzzz. die nog altijd op hulp konden rekenen, vandaar dat ik zo geschokt ben over de gedaande uitspraken.

dit gezegd wens ik alle partijen een nette en eerlijke oorlog toe
 

DeletedUser60153

Guest
Een tip voor de kledingkast van Plague:

stickeridee.nl_mannenshirt_in_het_verled.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Matthias 5

Guest
Succes allemaal! :)
Hopelijk wordt het een mooie oorlog zonder backstabs! ;)
 

frozenduck2

Guest
Heel veel succes Resist!!! Maak die ego's van Plague in!

Nee, heb de post nog niet gelezen, maar ziet er goed uit ;) Succes aan beide partijen. Robin Hoodje zal toch de laatste zijn die overblijft.
 

DeletedUser63264

Guest
Mooie post, laten we eens kijken hoe plague het nu gaat doen:D
 

DeletedUser58227

Guest
Nou daar is ons achterbakse ettertje weer hoor, gefeliciteerd met je gekwakel.
 

jorny21

Guest
Ik snap niet dat er gelijk zo'n gezeur erover komt, iedereen maakt fouten zelfs een leider, maar om hem zo door het slijk proberen te halen vind ik een beetje zielig van jullie...
 

DeletedUser58227

Guest
Hij zet zich zelf enkel voor lul nu hij weer zo`n lachwekkende braak hier zit te vertonen. Mijn god, wat ben je eigenlijk toch een lachertje.
 
Bovenaan