Een nieuwe contest

Discussie in 'Wereld 52' gestart door The Minion, 5. jan 2017.

Deel Deze Pagina

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Zaeres

  Zaeres Casanova Classic

  Lid geworden:
  25. okt 2013
  Berichten:
  2.457
  Leuk Bevonden:
  122
  Als je die gewoon op negeren zet zie je niet eens dat er gepost wordt, ideale oplossing.
   
 2. firedrakan

  firedrakan

  Lid geworden:
  7. nov 2011
  Berichten:
  4.721
  Leuk Bevonden:
  926
  Ik trek nou juist de crowds :eek:
   
 3. The Minion

  The Minion Tribal Wars Team Forum Mod

  Lid geworden:
  24. mrt 2012
  Berichten:
  2.410
  Leuk Bevonden:
  620
  Beste AF-gebruikers,

  Inmiddels staat de beginpost van dit topic er alweer een kleine week. Ik zie dat er op bepaalde werelden lekker gereageerd wordt. Maar op andere werelden wordt mijn initiatief veel geopend maar wordt er niks in gepost, waardoor dit initiatief tot mijn spijt doodbloed. Jullie slaan hierdoor een evenement op het AF af. Waar zowel prijzen als de eer en entertainment valt te halen. Ik snap dus niet goed waarom jullie deze kans niet aangrijpen. Is er geen behoefte aan een contest op deze wereld? Want als dit het geval is, zal ik er ook geen tijd meer in steken en dan weet iedereen hoe de kaarten geschut zijn.

  Dit zal dus mijn laatste poging zijn om dit topic op deze wereld een nieuw leven in te blazen (op de werelden 51,52 en 53), anders is wat mij betreft het een kansloze zaak, omdat toch niemand zal meedoen met een contest. Ik laat de keus dus geheel aan jullie wat jullie wel of niet willen. Ik zet hier een deadline op.
  De deadline om met voorstellen te komen en deze te steunen(bedanken) zet ik op aankomende zaterdag 12:00, hierna zijn er een aantal dagen gereserveerd om het idee samen uit te denken hoe alles ingeleverd en beoordeeld moet worden. Als er naar mijn mening tussen nu en dan meer activiteit op dit topic komt, dan zal er een contest komen.

  Wat betreft de werelden 49 en 50, bij jullie zal er een contest plaats vinden doordat er hier meer support is voor dit topic. Tot dit weekend krijgen ook jullie, de tijd om met nieuwe voorstellen te komen en huidige voorstellen de steunen. De post die de meeste bedankjes heeft op zaterdag 12:00 en ook een reëel is, zal worden uitgewerkt. Voor de uitwerkingen krijgen jullie tot dinsdag 23:59. Zodat ik woensdag het idee kan samenvatten en we donderdag kunnen beginnen met de gekozen contest.

  Als hier een quiz uitkomt dan moeten de vragen ook voor woensdag worden ingeleverd. Ik verwacht dat er op zijn minst 1 vertegenwoordiger van de grootste stammen met mij contact zoekt en zich vrijwillig aanmeld de vragen te bedenken. De vragen zullen dan van zaterdag tot dinsdag samen verzonnen worden. Het is vanzelfsprekend dat als je mee helpt vragen te verzinnen je uitgesloten bent van deelnamen aan deze contest.
  Klik hier voor een voorbeeld van een quiz

  Hieronder vinden jullie nogmaals een overzicht hoe het er op elke wereld voorstaat. Ik zal er een logboek bijgeven.
  Als je wereld rood is; betekent dit dat er onvoldoende respons is om een contest te organiseren op de wereld.
  Als je wereld groen is; betekent dit dat er een contest zal plaatsvinden.

  [​IMG]
   
 4. .The Real Slim Shady

  .The Real Slim Shady

  Lid geworden:
  4. mei 2016
  Berichten:
  20
  Leuk Bevonden:
  9
  Ik vind het een leuk initiatief van je en hoop dat het ook doorgaat.
  Alleen helaas heb ik hetzelfde probleem. Ik wil dat er een leuke competitie komt maar weet niet wat.

  Zoals presenteer je account, hoe moet ik dat zien. Beetje je eigen account promoten, wat uitleg over geven en beetje zelf promoten hoe goed je account wel niet is. Ik zeg eerlijk maar ik vind een tekst schrijven en dan vooral over je eigen account echt niet leuk om te doen en een saaie competitie. Als je al zie hoe weinig animo er is, hoeveel spelers gaan dan een tekst schrijven over hun eigen account om deze te presenteren. Kijk al bij Golden awards, daar zijn er al niet heel veel lijstjes.

  Ik heb meer iets actiefs (in de vorm van het spel). Zoals in een oude stam waar ik ooit zat hielden ze elke week bij wie het meest was gestegen in ODA, wie het meest was gestegen in ODD, wie het meeste was gestegen in punten, wie het meest gestegen was in ondersteuner etc. Bij elk punt werd een top 3 gemaakt en stond je ergens op rang 1 kreeg je 3 punten, rang 2 2 punten en rang 3 1 punt. Zo elke week optellen en uiteindelijk was er een winnaar. Dat vind ik leuk om te hebben zoiets. Waar je wat voor moet doen, maar geen tekst typen.

  Is maar een voorbeeld voor wat ik meer zoek en wil, want om dit te bekijken voor de hele wereld wordt denk wat te omslachtig. En denk dat het dan steeds dezelfde zijn bij elk puntje waardoor de winnaar al vast staat.
   
 5. The Minion

  The Minion Tribal Wars Team Forum Mod

  Lid geworden:
  24. mrt 2012
  Berichten:
  2.410
  Leuk Bevonden:
  620
  Leuk idee, maar in de korte tijd periode is het te aannemelijk dat de winnaar uit de huidige top 20 van de wereld komt, waardoor het niet voor iedereen even toegankelijk is.

  Ik ben bekend met het concept en als je bepaalde bonuspunten kan verdienen op andere manieren zou het ook haalbaar kunnen zijn. Enkel moet het dus toegankelijker zijn voor alle spelers met allemaal ongeveer gelijke kansen. Bouw er wat omheen, wees hier creatief in en dan komt er zeker wat leuks uit.

  Ik maakte vroeger ook altijd dit soort dingen intern in de stam en liet ze kut spelletjes spelen voor bonuspunten, waardoor de kleinere naar mss actievere spelers/leden ook aanzienlijk veel punten kan krijgen. Het is een suggestie er is vast iets te bedenken wat bonuspunten kan geven dichtbij TW zelf
   
 6. firedrakan

  firedrakan

  Lid geworden:
  7. nov 2011
  Berichten:
  4.721
  Leuk Bevonden:
  926
  Waarom geen quiz meer richting de AIVD kerstpuzzel?
  Moeten het wel wat uitdagend maken!
   
 7. maretan

  maretan

  Lid geworden:
  9. mrt 2016
  Berichten:
  169
  Leuk Bevonden:
  81
  Vaak is het gebrek aan inspiratie een bron van het uitblijven van reacties.

  En verkoop je eigen account, nah verkoop het account van je directe tegenstander maar, veel leuker.
   
  Sir GroteBoef en Dream Team. vinden dit leuk.
 8. .The Real Slim Shady

  .The Real Slim Shady

  Lid geworden:
  4. mei 2016
  Berichten:
  20
  Leuk Bevonden:
  9
  Ja dat dacht ik zelf ook al. Als je dat doet met de hele wereld zo 'heeft de top 25/top 50 een veel groter voordeel vergeleken met de rest. Alleen helaas heb ik zelf geen idee hoe je iets kan bedenken en het kan controleren om de kleinere spelers bonuspunten te geven hiermee. Misschien dat iemand anders een idee heeft?

  Anders gaat het denk niks worden op deze wereld :(
   
 9. The Minion

  The Minion Tribal Wars Team Forum Mod

  Lid geworden:
  24. mrt 2012
  Berichten:
  2.410
  Leuk Bevonden:
  620
  Er zijn genoeg kut spelletjes op spele.nl of iets dergelijks te bedenken om bonuspuntjes mee te pakken.

  Maar er moet wel meer support komen voor de huidige ideeën, of er moeten leuke bijkomen, want ja, jullie doen het net iets beter als W51

  [​IMG]
   
 10. Dream Team.

  Dream Team.

  Lid geworden:
  1. dec 2015
  Berichten:
  1.781
  Leuk Bevonden:
  249
  Die van Maretan vind ik best een leuk idee. Het account van je tegenstander verkopen..
   
 11. The Minion

  The Minion Tribal Wars Team Forum Mod

  Lid geworden:
  24. mrt 2012
  Berichten:
  2.410
  Leuk Bevonden:
  620
  Wat mij betreft gaat de contest op W52 niet door, door gebrek aan motivatie en inzet. De andere werelden komen als het goed is voor woensdag met een uitgewerkt plan. Als jullie en een goede/leuke contest kunnen bedenken en de uitwerkingen voor die tijd maken, dan zouden jullie nog een contest kunnen krijgen. Gebeurt dit niet dan mag de forummod dit topic op donderdag sluiten.

  Dit is mijn post van de uitwerkingen op de andere werelden.
  We zijn bij de volgende stap gekomen ik wil midden volgende week een mooi uitgewerkt plan van jullie krijgen. Ik heb de tijd niet om 5 contesten in een paar dagen uit te schrijven dus jullie gaan mij hierbij helpen. In mijn beginpost heb ik al een kleine indicatie gegeven wat ik verwacht ik de uitwerking, maar ik besef me dat ik hier te makkelijk over dacht en het iets gedetineerde wil.
  Daarom verzoek ik om deze vragen in deze post te beantwoorden en als het even kan zelfs een beginpost voor mij te maken, maar ik vrees dat dit plaatst te veel gevraagd is. Ik verwacht dus wel dat jullie minimaal het idee over de contest uitwerken.

  Op wereld .. is dit '................' geworden. Een leuk initiatief. Ik heb er vertrouwen in dat jullie voor woensdag met een geslaagde uitwerking komen! Ik ben benieuwd.

  Iedereen mag de uitwerkingen maken. De meest bedankte uitwerking gaan we in de praktijk uitvoeren, mits deze reëel is natuurlijk. Ik hoop dus daarom dat er meerdere mensen een uitwerking van de door hun gekozen contest zullen maken

  Hoe verwacht ik de uitwerking van de contest:

  • Wat is het plan?
  - Wat moet je doen als je meedoet?
  - Wat is het idee achter deze contest?
  - Wat zijn je verwachtingen?

  • Kan iedereen meedoen?
  - Heeft iedereen gelijken kansen?
  - Hoe zorgen we ervoor dat ook de spelers die inactief zijn op het AF mee kunnen/willen doen?
  - Hoe vaak mag je per IG account meedoen?

  • Wat zijn de inlevereisen/manieren?
  - Op welke manier moet het ingeleverd worden?
  - Waar moet het minimaal aan voldoen?
  - Mogen er teams worden gevormd?

  • Hoe moet de beoordeling worden?
  - Moet er een jury komen?
  - Wie moet er in de jury(hoeveel?)
  - Wat moet de jury beoordelen?
  - Hoe moet de jury cijfers/punten geven?

  • Andere regels
  - Hoe kan het topic overzichtelijk worden gehouden?
  - Wat mag je niet doen?
  - Is het mogelijk om uitgesloten te worden van deze contest, op welke manier dan?
  - Wat wordt er gedaan als er te weinig mensen meedoen aan deze contest?
   
 12. the king 123

  the king 123

  Lid geworden:
  22. jul 2010
  Berichten:
  177
  Leuk Bevonden:
  41
  Een tournament online stratego :$??
   
 13. firedrakan

  firedrakan

  Lid geworden:
  7. nov 2011
  Berichten:
  4.721
  Leuk Bevonden:
  926
  Heb ik nog wel een goede bot voor ^^
   
 14. the king 123

  the king 123

  Lid geworden:
  22. jul 2010
  Berichten:
  177
  Leuk Bevonden:
  41
  1v1 me fagit <3
   
 15. vexibo

  vexibo

  Lid geworden:
  21. nov 2016
  Berichten:
  30
  Leuk Bevonden:
  12
  Sven is dat you?
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.