Dominus Truncus

DeletedUser19792

Guest
Krijgers van W5

Het is dan zover.....
Het is Klaar, Basta, Finished.... De Strijd om Heerschappij voor de Wereld is na tienduizenden spelers en duizenden verschillende stammen dan nu uiteindelijk gestreden.

De winnaar is een Stam uit daadwerkelijk het prille begin van de wereld,
Ruim 6 jaar terug Geheel Origineel en vanuit het niets in zijn uppie begonnen als totale onbekende.
En in diezelfde Originele Identiteit na 6 jaar ook geëindigd, maar dan als een Legende.

En daar....

In de tijd de wereld nog maar net was begonnen...
ontstond er tussen al die tienduizenden anderen op W5, op 15Maart 2008 een piepklein stammetje genaamd Dominus Truncus.
Omgeven door op dat moment tientallen andere stammen, waarvan enkelen zeer veel groter waren dan het nog maar net ontstaan Dominus Truncus (5 dorpjes sterk) en andere ons al vanaf het begin niet vriendelijk gezind waren, zag Dominus Truncus zijn levenslicht op W5.

Ondanks de opstart als Originele vanuit het niets beginnende stam omringd door tientallen andere stammen, was vanaf het begin af ten alle tijde al duidelijk gesteld dat er voor |DT| maar 1 doel telde en dat was de uiteindelijke Eindzege van de gehele wereld, hoelang die ook zou gaan duren. Een doelstelling (zeker in de tijd zelfs 1 continent nog bestond uit meerdere verschillende stammen) die erg ver in de toekomst lag.
Maar tekenend waarom er altijd met succes is geknokt voor het behoud van het originele bestaan van Dominus Truncus.

Met die, vanaf het allereerste begin al duidelijke mindset, is Dominus Truncus vanuit een positie als startende mini stam in totale onbekendheid, vervolgens begonnen aan het uiteindelijke 6 jarige krijgersavontuur om alle Stammen en vijandelijke spelers die het in zijn opmars naar Eer, Roem, Macht en de Eindzege zou tegenkomen via strategische oorlogen of diplomatiek spel te vernietigen of te overleven.

2008/2009
Een avontuur wat begon met eerst de verovering van ons eigen continent k61, wat aansluitend overging naar de invasie van k71 en zo uitbreide eerst Zuidelijke Richting op.
Een tijdperk wat bestond uit veel Oorlogen en Diplomatie met de vele omringende stammen, om op die manier met Dominus Truncus in de omgeving van al die andere stammen er het sterkst en beste uit te komen. Na het bereiken van de Overwinning van de directe regio en het bereiken van een Stabiele Diplomatieke verhoudingen met de omgevende stammen kwamen we zichtbaar op de nmr 20 positie op de wereldranglijst.

2009/2010
Na deze bewogen beginperiode waarbij we vakkundig 2 continenten onze basis hadden gemaakt en Dominus Truncus in de Regio duidelijk op de kaart hadden gezet, brak er een zware tijd aan in ons bestaan. Er ontstond een oorlog met de nummer 1 (5x ons formaat) vanwege hun intresse in ons continent, waarbij we hun uitbreiding in ons continent, ook als veel kleinere stam, dus ook ten opzichte van de nmr 1 niet accepteerden. Een oorlog tussen ons en de nummer 1 werd dus onvermijdelijk.
Gesterkt door deze gebeurtenis roken alle andere omringende stammen plots hun kansen om nu wel |DT| te kunnen verslaan en openden ook de aanval.
Een periode van Oorlog op letterlijk alle uiteinden van onze stam vond plaats. Een periode waarin we oorlog hadden met 7 verschillende stammen die bij elkaar de afmeting hadden van ruim 10x ons formaat vond plaats.
Een eigenlijk onmogelijke te overwinnen oorlog werd er uitgevochten.
Vanwege de enorme overmachten op alle fronten werd er enorm veel gevraagd van de Krijgers om te blijven knokken voor hun dorpen en voor de Leiding om de stam strategisch effectief te houden.
Het is in deze zeer zware en dorpen verlies lijdende periode dat |DT| zijn echte kern wereldwijd bekend maakte.
Ondanks dat |DT| in die periode de 9e plaats bezette en daarmee in formaat bij die rang baas was over een 4 Continenten.. werd voor de gehele Wereld Dominus Truncus al alom bekend op ook het AF.
Dit doordat nu al ruim een jaar lang de nummer 1 van de wereld het niet voor elkaar kreeg het "kleine Dominus Truncus" er onder te krijgen(in die periode duurde een oorlog gem 1 tot 3 maanden). Sterker nog, zelfs icm 6 andere omringende stammen aan de start van de Oorlog, had |DT| ondertussen al 4 van die omringende stammen verslagen terwijl het oorlog voerde tegen de nummer 1.

Dit gegeven heeft ervoor gezorgd dat |DT| ondanks het in de stats dorpen verloor in de oorlog tegen zijn enorme overmacht, het ten opzichte van de wereld bekend kwam te staan als een zeer sterke en stabiele stam.

Deze ervaring heeft er vanaf toen dan ook voor altijd voor gezorgd dat negatieve stats bij welke oorlog dan ook onze Stam nooit in gevaar heeft gebracht. Dit doordat voor altijd duidelijk was geworden het winnen van oorlogen op vele andere vlakken kan liggen.

Dankzij het veelal via diplomatieke oorlog toch verslaan van de omringende kleine stammen en dmv het strategisch goed blijven inzetten van de Stamtroepen, wat mogelijk was door ongekende volhardendheid van de DT'rs in die periode, werd er voor gezorgd dat Dominus Truncus uiteindelijk dusdanig lang overeind bleef staan het zelfs bewondering opriep bij ook de vijandelijke stammen. Na enkele diplomatieke trucs werd er uiteindelijk rust gecreërd voor Dominus Truncus.

2010/2011
De rust na de laatste zware oorlogen bestond uit het oorlog voeren met maar 1 stam ipv 7, ondanks deze toch pittige oorlog (deze vijand was tenslotte in het begin ook 4x ons formaat) en al gevoerde oorlogen gaf dit |DT| de ruimte om op te klimmen tot de 5e positie op de Stammen wereldranglijst. In deze periode heeft het zijn uiteindelijke Stabiele Stamstructuur kunnen aannemen, die gecreërd is vanuit de vele Stamervaringen op vele diversen.
Verschillende stammen fuseerden in Dominus Truncus om op die manier de Oorlog in een stabiele omgeving door te kunnen zetten, hierdoor maakten we met Dominus Truncus toch nog de juiste groeiverhoudingen terug goed op eerdere jaren vanwege de vele oorlogen.

2011/2012
Na eerdere fuseringen Dominus Truncus in, was ook deze periode in teken van het verdere uitbreiden van gebied onder |DT|.
De vijandelijke helft van de wereld had zich verder verenigd en vormde samen een zeer grote bedreiging voor het nog steeds teveel verdeelde Westen.
In Stammen van alle Westelijke Bondgenoten gingen er stemmen en gevoelens op om elkaar allemaal te scharen in Dominus Truncus en op die manier allemaal met elkaar in dezelfde strategie, leiding, stabiliteit, kracht, grootte en eenheid te vinden om vervolgens dan de vijand te verslaan en te gaan strijden voor daadwerkelijke Wereld dominatie!

2012/2013
Dominus Truncus heeft in deze periode zijn grootste omvang als nmr 2 van de wereld bereikt die het door de weg van Diplomatie kon belopen. Uiteindelijk was het na jarenlange diplomatie gelukt om de gehele Westerse Wereld met bondgenoten te verenigen onder vlag van Dominus Truncus. Het zal de Start betekenen van de Laatste Oorlog op de wereld en het uiteindelijke begin van de Gouden Periode.
Met het uiteindelijke diplomatieke doel bereikt te hebben in deze periode was het eindelijk gelukt om de beste strategen, krijgers en leiders van de Westerse wereld samen te brengen in een Stam die gekenmerkt word door zijn ideale stam-opbouw, Leiders-Structuur, Collectieve kracht, Standvastigheid, Stabiliteit en zijn Identiteit.
Iets waar alle Bondgenoten van Dominus Truncus, zowel spelers als leiders graag hun betekenis in wilde laten kenmerken en met de krachten gebundeld in wilden doorstrijden om daadwerkelijk de Eindzege te gaan behalen!
Op deze manier werd in deze periode de meest ideale situatie voor alle Westerse Krijgers een feit.
Alle kwaliteit die gevormd was uit alle verschillende ervaringen in de Westerse wereld kwam bijeen, samen in de Stam waarvan eenieder geheel overtuigd was het de beste was.

Tijdens de Creatie en vorming naar deze uiteindelijke omvang werd steeds duidelijker voor eenieder dat er nu een Rijk was ontstaan wat tot de meest Bizarre dingen op alle gebieden in staat zou zijn.
De beschikking van de aantallen legers icm de werkende stamstructuur gaf de mogelijkheid om waar dan ook en wanneer dan ook Rijkslegers wereldwijd in te kunnen zetten van Tienduizenden clears.

2013/2014
Dominus Truncus is nu ontembaar voor alles en iedereen.
Er is geen vijandelijke stam op de wereld meer die nog in staat is om iets in te brengen tegen Dominus Truncus.
Nu al de beste krijgers van de Westelijke Bondgenootschappen samen al gewend zijn om te functioneren in een werkende structuur is er geen houden meer aan op de Wereld. Dominus Truncus walst in deze laatste periode letterlijk over de nummer 1 heen en neemt de Wereldleidende Positie in, met een dusdanig geweld dat aangeeft dat deze laatste nummer 1, Dominus Truncus, ook de enige en allesoverheersende Stam zal zijn.
Daar waar het op den duur saai begon te worden voor Dominus Truncus om steeds meer barbaren op te nemen in de Beschaving van het Rijk Dominus Truncus...
Staat deze periode Bekend als de Gouden Periode van Dominus Truncus.
Daar waar we al 20 Stammen hadden verslagen, werd nu het laatste vijandige Bolwerk op Brute wijze Omvergeworpen door de Onstopbare Massale Golven DT-Legers in getallen nog nooit eerder gezien op de Wereld.

Dominus Truncus,
Onze Stam en Samenwerking..,
Tussen Honderdduizenden anderen spelers..,
Tussen Duizenden Stammen..,
De Enige Originele Stam..,
Vanuit het niets ontstaan..,
6 jaren oud..,
Legende van W5..,

... OVERWINNAAR VAN DE WERELD IN ALLE GLORIE ...

GLORY OF DOMINUS TRUNCUS

"Vis Temperata Fortior"

Krijgers,
Leiders,,,,
Alle DT Generaties die ik heb mogen kennen in mijn afgelopen 6 Jaar die geleid heeft naar de Eindzege..,

Ik als Oprichter van Dominus Truncus,
Ik als Originele Stamleider van Dominus Truncus,

Ik maak een Diepe Buiging voor eenieder die zijn betekenis in ons bestaan heeft doen gelden in het bereiken van de Hoogste Glorie voor Dominus Truncus.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser19792

Guest
Uitgevochten Stam-Oorlogen in het bestaan van Dominus Truncus
01
-[MR]-
Jun '08 t/m Jul '08
(R.I.P. Jul 2008)
02
TEAM
Sep '08 t/m Okt '08
(R.I.P. Nov 2008)
03
AoS
Okt '08 t/m Nov '08
(R.I.P. Nov 2008)
04
OvM
Okt '08 t/m Nov '08
(R.I.P. Nov 2008)
05
T.T.T.
Dec '08 t/m Jan '09
(R.I.P. Jan 2009)
06
Rivals
Nov '08 t/m Jan '09
(R.I.P. Jan 2009)
07
HRS
Jan '09 t/m Apr '10
(R.I.P. Sept 2011)
08
HRS²
Jan '09 t/m Jul '09
(R.I.P. Juli 2009)
09
HD
Feb '09 t/m Jul '09
(R.I.P. Jul 2009)
10
ARS
Maa '09 t/m Okt '09
(R.I.P. Okt '09)
11
.AM
Jun '09 t/m Aug '09
(R.I.P. Aug 2009)
12
Small Rivals
Juli '09 t/m Sep '09
(R.I.P. Sep 2009)
13
ART
Okt '09 t/m Apr '10
(R.I.P. Sept 2011)
14
Gebak
Jan '10 t/m Apr '10
(R.I.P. Apr 2010)
15
Koekje
April '10 t/m '11 t/m Okt '12
(R.I.P. Okt 2012)
16
Donuts
April '10 t/m '11 t/m Okt '12
(R.I.P. Okt 2012)
17
MIB
Sept '11 t/m Okt '11
(R.I.P. Okt 2011)
18
.Kiwi
Sept '11 t/m Okt '12
(R.I.P. Okt 2012)
19
.Iwik
Sept '11 t/m Okt '12
(R.I.P. Okt 2012)
20
CUT
Okt '12 t/m Sep '13
(R.I.P. Sep 2013)
21
TUC
Okt '12 t/m Apr '14
(R.I.P. Apr 2014)

"Vis Temperata Fortior"

Uiteindelijke Omvang van Dominus Truncus
showmap.php

Alle Spelers op W5,
Bedankt voor de Strijd!

Sincerely yours,
PARA-GRENADIER
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Reactiescore
1.073
Gefeliciteerd alvast met de overwinning ;)
 
Laatst bewerkt:

DeletedUser

Guest
Het heeft lang geduurd maar wij zijn er toch geraakt :p
 

DeletedUser

Guest
Para, mijn wel gemeende felicitaties!
De strijd was lang en hevig. Voor mij te lang (Ergens in 2012 afgehaakt). (..., CON, KIWI. De fusie met koekje heb ik niet meer mee gemaakt).
Het was een mooie strijd. Good memories.. ;)
 

DeletedUser70476

Guest
Gefeliciteerd! Veel respect voor de spelers die van het begin tot het einde hebben gestreden!
 
Reactiescore
2.737
Gefeliciteerd!
Mooi ook om te zien dat de oprichter tot het einde heeft doorgespeeld!!
Ex W5 speler: Ezratk/The Last Legionair ARS/HRS
 

DeletedUser

Guest
Gefeliciteerd aan de overwinnaars!!
Lang gestreden hoor haha :)

Kan me niets anders herinneren dan een mooie W5 tijd!!
 

DeletedUser

Guest
PARA, ik heb sinds 2008 gespeeld in W5 en heb het geluk gehad vanaf die prille periode van een continent of 2 in het bezit te hebben mee mogen doen. Ik heb de falende stamstructuren van Donuts en Gebak meegemaakt, en heb plezier gevonden bij |DT|, tot ik ongeveer een jaar geleden toch andere prioriteiten moest erkennen, ben ik er altijd half bij gebleven.

Ik dank alle strijders en stamgenoten.

En aan jou Para.... Semper fidelis.
 

DeletedUser16768

Guest
Gefeliciteerd vanuit mijn kant ook.

Heb lang kunnen strijden, maar door het vertrek van onze leden was onze tocht voorbij.
 
Bovenaan