De Silent Pioneers stichten het Koninkrijk van Wereld 47!

DeletedUser62190

Guest
Mnl8D27.png

Bij hoge uitzondering spreekt de leider van de Silent Pioneers (S.Pion) zich uit in het openbaar.

Koning Sprietje-222 spreekt:

Welkom in mijn koninkrijk van wereld 47. Het duurde 9 dagen om ons op dit stukje land te vestigen en nu is de tijd gekomen om het koninkrijk van wereld 47 te stichten! Wij, kolonisten, zijn nieuwsgierig naar nieuw land, vastbesloten, leergierig, onderzoekend maar bovenal nieuw en onervaren. Deze wereld spreekt ons aan en betekend de start van een nieuw leven. Het was een zware reis om hier te komen. Wij, pioniers, zijn mensen van alle windstreken, elk met een andere geschiedenis. Sommigen zijn nieuwgeborenen, die wegwijs gemaakt moeten worden in deze nieuwe en gevaarlijke wereld. Anderen hebben hun vertrouwde wereld achter zich gelaten of waren genoodzaakt te vertrekken op zoek naar een nieuw leven. Of zijn ontwaakt uit een lange slaap om zich te realiseren dat alles veranderd is en zich verloren voelen in de nieuwe wereld.

De Silent Pioneers (S.Pion) zijn de pioniers van de nieuwe wereld! Samen zullen wij met elkaar hier een nieuw leven opbouwen, waarbij wij voor elkaar door het vuur gaan. Hoewel wij verschillend zijn, hebben wij allen ook overeenkomsten. Onze drang naar ontdekking om zelf nieuwe dingen te leren en aan elkaar te leren.

Het koninkrijk van Wereld 47 is een koninkrijk waar deze waarden gerealiseerd en geïnstitutionaliseerd worden. Zodat iedereen, pionier of niet, kan genieten van de nieuwe wereld!


Silent Pioneers

De stam Silent Pioneers is een stam voor onervaren en nieuwe spelers. Wij hopen een platform te bieden voor nieuwe spelers die tribalwars willen leren spelen en moeite hebben met het spel. Zij kunnen terecht voor advies, er is veel ruimte om vragen te stellen en het allerbelangrijkste: iedereen is welkom. Wij stellen geen eisen aan de leden in tegenstelling tot veel andere stammen. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, of je twee werelden, 7 jaar geleden voor het laatst, op alle 47, of nog nooit gespeeld hebt, wij zijn een stam waar gezelligheid en leergierigheid voorop staan. Wij zijn een stam zonder onrealistische ambitie. Het doel is niet om de beste stam van de wereld te worden, maar om iedereen die dat wil de gelegenheid te bieden om zich te ontwikkelen tot een ervaren speler die het klappen van de zweep kent en mee kan draaien op een bepaald niveau op elke wereld. Daarnaast zullen we in de toekomst als stam zijnde proberen om onszelf ook te ontwikkelen tot een solide stam waar loyaliteit belangrijk is en daarmee een plekje te kunnen krijgen in de wereld.

Separazione-e-tradimento-le-chat-con-amante-sono-prove-valide.jpg

PS: Alle associaties met 'spionnen', 'spionage' of 'pionnen' zijn berust op puur toeval en hebben niets te maken met de stam Silent Pioneers (S.Pion).
 
Bovenaan