1. Voordat je kan participeren op het forum dien je je eerst te registreren.

  Druk hier om je te registreren!
  Ontzet Notitie

De reizende koopman is terug!

Discussie in 'Aankondigingen' gestart door Duckje, 4. aug 2018.

Deel Deze Pagina

 1. Duckje

  Duckje Tribal Wars Team Community Manager

  Lid geworden:
  16. nov 2006
  Berichten:
  9.293
  Leuk Bevonden:
  685


  [​IMG]


  Beste spelers,

  De Reizende Koopman Midas is terug en heeft opnieuw je hulp nodig! Jouw taak zal zijn om hem te beschermen gedurende zijn reizen en ervoor te zorgen dat hij op zijn bestemming aankomt.

  Hoewel het event bekend in de oren klinkt voor onze oude veteranen hebben we verschillende aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd.

  Midas zal zijn reis starten op 9 augustus 12:00 en zal voor 4 dagen reizen. Zijn reis eindigt op 13 augustus om 12:00


  De rovers verslaan
  Tijdens dit event moet je een koopman beschermen van binnenkomende groepen rovers met je eigen groep huurlingen. Elk van hun heeft zijn eigen sterktes en zwaktes.

  De groep rovers wordt willekeurig gekozen uit een verzameling van verschillende aantallen eenheden met verschillende offensieve en defensieve waarden. Voor elk gevecht moet je je troepen goed uitkiezen om te overwinnen!

  [​IMG]

  Het gevecht gebeurt in beurten. Onderaan het scherm zal je zien welke eenheid wanneer zal aanvallen. Wanneer één eenheid de andere aanvalt zal het zijn defensieve waarde met een willekeurig getal binnen de aanvallende waarde verlagen.Een eenheid gaat knock out als de defensieve waarde onder nul gaat. Maar geen zorgen, ze zijn terug voor het volgende gevecht.

  De actieve eenheden hebben een groter icoon. Om aan te vallen, druk erop en een pijl zal je tonen welke eenheid aangevallen werd en welke schade deze geleden heeft.

  [​IMG]

  Kisten openen

  Als alle rovers zijn verslagen zal je beloond worden met een schatkist. Deze kunnen verschillende items bevatten. Om te zien wat er potentieel in zit kan je erop drukken. Een kist openen neemt tijd in beslag en je kan er maximaal 3 dragen. Open ze dus regelmatig!

  In de kist vind je ook ervaring voor je huurlingen. Als ze een hoger level bereiken zullen hun offensieve en defensieve krachten verhogen. Maar dan komen ze ook sterkere tegenstanders tegen.

  [​IMG]

  De koopman Midas zal je ook belonen met extra beloningen hoe dichter je bij de bestemming komt. Je kan de mogelijke beloningen zien bovenaan het scherm. Maar let op dat enkel succesvolle gevechten je dichter bij de bestemming brengen! Als je een gevecht verliest zal je moeten vluchten en verlies je al een deel van de gereisde afstand.

  [​IMG]


  We hopen dat je geniet van dit event en wensen je een succesvolle reis!

  We luisteren ook altijd naar je feedback, deze kan je hier geven.

  Met vriendelijke groeten,
  Jouw TribalWars.nl Team
   
  Staceroo en famdecibel vinden dit leuk.