De eenzame koning

DeletedUser66265

Guest
De wederkeer van een machtig koning

Éen sidenote, het stukje wat gequote staat moet men eigenlijk dit nummer bij luisteren.

Dit is het land van, normen en waarden.
Dit is het land waar, iedereen elkaar kan haten.
Dit is het land dat, eigenlijk niet echt bestaat.
Maar als ik mijn laptop open, zie ik het op de kaart.

Dit is het land van, veel respect.
Dit zien we keer op keer dan ook terug in ieder gevecht.
Dit is het land waar, een ieder er mag zijn.
Maar zodra we beter kijken, zien we dat is schijn.

Dit is het land van, de heer Duckje en Poo.
Spreken over bans, nee dat is hier echt taboe.
Alleen zonder gezag, kunnen we het niet.
Dus zijn we blij dat Duckje zich als cm aanbied.

Dit is het land waar, we zijn voor ons plezier.
Helaas is botten hier, alsnog erg regulier.
Dit is het land dat, ooit groot en machtig was.
Maar zich nu aan geldgrijpers aanpas.


Once upon a time was men, al dan onbewust, getuige van een groot mirakel. Terwijl ieder mens, groot en klein, rijk en arm, goed en slecht zijn reguliere tw-activiteiten uitvoerde, stopte de wereld met draaien voor één hele seconde. Het was slechts een flits, één miljoenste deel van een levensjaar, één miniem moment, maar; hèt moment. In die flits draaide de wereld voor even niet helemaal door en was iedere tw-speler elkaars vriend. Een nieuwe koning was geboren, alleen nog niet bekend.
Een nieuw levenskaarsje was aangestoken, al dan wel bijzonder klein. Hij moest leren tw te spelen, anders zou hij niemand zijn. Hij begon zijn reis zonder ook maar enkele kennis, dit kwam hem dan ook duur te staan. Maar door al het vallen en opstaan leerde hij steeds weer door te gaan. Gevecht na gevecht werd verloren, dit deed hem echter helemaal niets. Hij was immers pas net geboren, gezichtsverlies leed hij niet. Toen kwamen daar zijn eerste vrienden, die hem vergezellen zouden op zijn reis. Hij leerde over normen en waarden, wat was dit nieuwe tijdperk fijn. Niemand die hem nu nog kan schaden, zijn nieuwe vrienden zouden er altijd zijn.


Daar lag hij op de grond,
Zijn haren waren blond.
Zo onschuldig en zo klein,
Wat was dit aanzicht fijn.

Hij zou gaan vechten voor normen en waarden,
Die eenieder zou moeten aanvaarden.
Hij stond garant voor respect,
Deze visie was zijn grote project.

Deze nieuwe koning had eindelijk zijn 18de levensjaar bereikt waardoor hij kon beginnen aan zijn avontuur. Hij pakte zijn zwaard en zijn boog en verliet het ouderlijk huis. Hij liet het eens zo veilige nest achter zich en trok de wereld vol met onbekende gevaren in. De wereld waar op iedere plek rovers, deserteurs en dieven zich in donkere hoeken verschuilden om de eenzame koning van al zijn bezittingen te bestelen. Deze mensen kwamen uit verschillende delen van het rijk waar zwakke heersers aan de macht waren. De grootste groepen van dit gespuis kwamen uit katalonie, faith & farm. Deze rijken moest onze eenzame koning dus zo snel mogelijk bestrijden, de grote vraag was hoe. Hij had geen geld en geen aanhang, enkel zijn gezond verstand. Hij moest dus een goed plan in elkaar zetten voordat hij deze rijken van de kaart kon vegen.

Hij vervolgde zijn avontuur en liet deze rijken nog even links liggen. Hij moest eerst groter en sterker worden zodat hij ze aan kon pakken. Aangezien de wereld nog lang niet zuiver was besloot hij onderaan de ladder te beginnen om daar het gespuis weg te werken. Op de ene plek werd gestabt, op de andere plek vond stamverraad plaats en op weer een volgende plek was het een circus omtrent clusterfucks en kata’s. Hij ontdeed deze plekken van hun onkruid en zuiverde de community. Hierdoor groeide zijn aanhang en kreeg zijn naam meer faam. Hij werd de koning van het moraal genoemd, mysterieus en sterk. De verhalen gingen rond dat ieder onfatsoenlijk persoon met slechts één zwaardslag de dood in werd gejaagd. Des te groter de zonden, des te sterker de koning was.


Het spel dat dood aan het bloeden was door zwakzinnigen op dit gebied kreeg weer wat kleur. Oude principes kwamen terug en loyaliteit kreeg weer enige betekenis. Dit zorgde er niet alleen voor dat onze koning sterker werd, het betekende ook dat zijn tegenstanders een grotere en trouwere aanhang kregen. Maar de koning was allang blij dat het spel niet enkel meer draaide om rang. Dat degene met de grootste bek niet als een held werd gezien, degene met de hoogste rang niet als de beste speler en degene met de meeste od niet als de grootste slachter. Normen en waarden kregen steeds meer betekenis en het respect kwam weer terug. De spelers die zich goed voelde omdat ze konden snipen vielen een voor een door de mand, je was geen goede speler meer als je enkel en alleen kon snipen. Een goede speler gaat veel verder dan snipen, zelfs veel verder dan enkel de kwaliteit om een goed gevecht te leveren. Zo veranderde het doodgebloede spel langzaam aan weer in een bruisende community door deze koning. Een community waarin ‘ik ben 2 en ik zeg nee’ spelers al snel verstoten werden. De creche tijd was voorbij, het was tijd dat het spel echt zou gaan beginnen. Na al die klaaggezangen kwam er dan eindelijk verandering in dit spel.

Klagen, dat kan iedereen.
Actie ondernemen, dat deed geen.
De makkelijkste weg was fijn,
Dit zorgde voor de minste moeite, de minste pijn.

Geen woorden maar daden,
Dat werd zijn motto, zei hij vastberaden.
Spoedig zal er iets gebeuren,
Om de wereld te redden uit dit treuren.

De koning besloot een groep samen te stellen. Een groep die beter, grootser, slimmer en sterker was dan ieder ander. Een groep waar men vocht voor elkaar, een legendarische samenstelling die vele jaren later nog als mythisch beschouwd zou worden. En zo geschiedde het, de moraalridders waren opgericht. Al snel bleek dat deze groep het niveau van de goden kon evenaarden, of sterker zelfs, hierboven stonden. Ze waren superieur aan alle andere menselijke rassen en dwongen tegenstander na tegenstander op de knieën. Hier werd een pp-user weggespeeld, daar werd een stabber aangepakt en op de volgende plek werd een stamverrader met de grond gelijk gemaakt. Ze waren niet te stoppen en al snel was al het gespuis dat binnen deze wereld rondliep verdwenen. Het werd voor de koning tijd om echte potten en pannen te gaan breken, om echte gevechten te gaan winnen. Tijd om gerespecteerde tegenstanders aan te pakken in plaats van kleine immorele noobs. Tijd om de ondergang van koninkrijken als katalonie en faith in te zetten. Tijd om alleenheerser van deze planeet te worden

De stam faith

Het geloof breidde zich uit,
Wat de achteruitgang aanduid.
Verhalen vertellen is hun ding,
Maar ze mistte een echte king.

Sparren deden ze de hele tijd,
ze blonken uit in de twee-strijd.
Legers aansturen konden ze niet,
Het is maar goed dat onze koning dit inziet.

Daar waar specialmagicking continu aan het sparren was bedacht onze koning tactieken. Daar waar specialmlagicking honingwijn dronk doolde onze koning rond op straat al water drinkend met zijn ondergeschikten. Waar specialmagicking enkel zijn gasten van hoge komaf verzorgde zorgde onze koning voor iedereen. Het land genaamd faith was dus maar weinig geloof. Het stond te wankelen en mistte een daadkrachtige leider. Één op één waren ze sterk maar in grote gevechten lieten zij het afweten. Onze koning kwam daarom al snel tot de conclusie dat hij een frontale aanval in zou zetten. Een aanval waarbij hij faith in een keer van de kaart zou vegen. Een aanval waarmee hij ervoor zou zorgen dat faith zich aan zijn zijden zou scharen en naar hem zou luisteren.

De grote dag was aangebroken, de koning marcheerde met zijn leger richting Faith. Ondanks dat Faith ruim 4 x zo groot was als het land van onze koning trok hij toch ten strijden. Eens hij bij faith aankwam bleek dat hij ze had onderschat. Ze waren doodsbang voor deze legende, ze kende de verhalen over hem maar al te goed. Ze beschikte over dergelijke zelfkennis en besefte dat ze in deze strijd het onderdelf zouden spitten. Magicking boog daarom zijn hoofd voor onze koning en gaf de macht over. Vanaf nu kon het rijk faith gereinigd worden en breidde het rijk van onze koning zich uit. Overal in het land werd gratis honingwijn uitgevoerd om deze overwinning te vieren. Toen kwam plots het volgende probleem de hoek om zetten.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser66265

Guest
Farm

Daar kwam het rijk Farm,
Onwetend vielen ze ons aan.
Het volste vertrouwen in een goede afloop,
berustend op één horoscoop.

Helaas waren zij geen partij,
En werd deze veldslag net een slachterij.
Onze koning zijn resources groeide snel,
Menig rijk zette hij buitenspel.


Farm had gezien dat onze koning het Faith-rijk had overgenomen en besloten daarom de aanval in te zetten. In tegenstelling tot onze edele koning had de farm koning genaamd John geen tactiek bedacht. Het waren slechts een stel lompe boeren die de aanval inzette met hooivorken en roestige zwaarden. Zonder tactiek en zonder ook maar enige informatie omtrent hun tegenstander vielen deze barbaarse mensen ons aan. Dit resulteerde in menig een-op-een gevechten waar Faith in excelleerde. De uitkomst zal dan ook geen geheim zijn, de strijd was snel beslist. Farm was kansloos en werd vernietigd. Hierdoor kon onze koning kinderlijk eenvoudig het farm rijk innemen. Maar hij deed dit niet. Hij had geleerd dat het slimmer was om deze dorpen te plunderen, het waren dermate slechte dorpen dat ze het veroveren niet waard waren. Hij besloot farm dus als een bloedzuiger leeg te halen. Hierdoor kreeg de economie van het rijk van onze koning een flinke boost en werd het ondertussen gezien als een van de sterksten op de wereld. Eén uitdaging moest nog worden aangegaan, een vijand moest nog worden verslagen. De lastigste van allemaal stond nog overeind, ze waren bekend als Katalonië. Battle na battle werd gestreden zonder resultaat. Al snel bleek dat Katalonië niet tot het menselijke ras behoorde en daardoor bijzonder sterk was. Dit leek lang onneembaar.
katalonie

Mens na mens werd verslagen,
iedereen werd neergeslagen.
Katalonie bleef overeind,
hun verdediging was bijzonder verfijnd.

Dit konden geen normale spelers zijn,
stelde de koning met zijn meesterbrein.
Dit waren verheven katten,
Die moest men niet onderschatten.

Iedere tacktiek werd uitgeprobeerd wat keer op keer in een nederlaag resulteerde. Hier werden zijn mannen de ogen uit gekrabt, daar dienden zijn mannen als menselijk voedsel en ergens anders werden ze gebruikt als speelbal. Deze katten leken te sterk. Ze hadden alles voor elkaar over, beschikte over veel verstand en vochten als leeuwen. Deze katten moesten wel hun muizen aan elkaar uitdelen, anders kwam een dergelijk vertrouwen niet tot stand. Onze koning stopte met de aanval en ging rechtsomkeert naar huis. Hij nam zijn verlies voor nu. Hij zou met een nieuw plan aan moeten komen zetten om dit rijk te kunnen verslaan.

Nadat hij zichzelf dagen achtereen had opgesloten kwam hij met een oplossing. Hij had de zwakke plek van Katalonië gevonden. De inwoners van Katalonië waren gevoelig voor rood licht. Snel liet hij in zijn smederij een red dot ontwikkelen om verderf en verdoemenis binnen Katalonië te zaaien. Verdeel en heers was het plan, dit werkte. De inwoners van Katalonië werden zo gek van de onverklaarbare en ongrijpbare red dot dat ze zowel mentaal als fysiek uitgeput waren. Dankzij de red dot wist onze koning dan ook eindelijk Katalonië in te nemen. De wereld was in zijn macht en een gelukkige afloop werd voorspeld. Maar niet ieder sprookje loopt af met een ‘eind goed al goed’.


Totale wereldoverheersing was een feit,
Maar door de goden werd hij benijd.
Zoveel glorie en zoveel eer,
bij de goden deed dit zeer.

Op duistere wijze voerde ze een ban uit,
Ban de koning is wat de support luid.
Dit resulteerde in een fikse ruzie.
Enkel door mods hun jaloezie.


Het deed pijn bij de goden van tw. Ze konden het niet aanzien dat één enkele stam boven hun leek te staan. Een stam die excelleerde op ieder gebied en niet te stoppen leek. De wereld hadden ze IG als op het AF in hun zak en de support hadden ze ook in hun broek. Voor de goden van tw, de makers van de wereld was dit frustrerend. Ze kwamen met een plan, een plan om voor eens en altijd een einde aan deze stam te maken. Op mysterieuze wijzen voerde ze bans uit onder het motto dat er een bot gedetecteerd was. Account na account sprong op delete en tegenspraak was niet mogelijk. Op onverklaarbare wijze lag de wereld weer open en waren de goddelijke van deze wereld verdwenen. Het rijk viel uiteen en er ontstond ruzie onder iedereen. Het eens zo opgebouwde machtige rijk van onze koning bestond niet meer. De wereld was weer in handen van de simpele zielen. De pp strooiers, de kata gebruikers en de stabbers.


Hij was oud en versleten,
Dit drama kon hij nimmer te meer vergeten.
Het was tijd om weg te gaan,
Hij hield op met te bestaan.

Deze laatste tegenslag werd hem fataal,
Ook al was het illegaal.
hij stopte met zijn laatste tegengeluid,
Zijn kaarsje ging voor altijd uit.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

DeletedUser75778

Guest
Wauw Nikki, het is nog mooier (lees: bedroevender) geworden dan ik zelfs maar had durven hopen. Je hebt je statement gemaakt, rust in vrede mijn vriend.
 

DeletedUser66265

Guest
Ik had iets beters in gedachten maar dat is mij helaas niet gelukt. Ik heb serieus onderschat hoeveel werk het kost om een dergelijke post in elkaar te zetten. Het is niet het resultaat wat ik in gedachten had maar heb het toch maar online gegooid.

Éen sidenote, het stukje wat gequote staat moet men eigenlijk dit nummer bij luisteren.

edit : Ook nog mijn excuse voor een tekort aan plaatjes. Ook op dat gebied ben ik bijzonder slecht.

Ik vind het jammer dat mijn grafische kwaliteiten gelijk staan aan die van een peuter. Om poo toch maar een beetje blij te maken hier 2 plaatjes om on-topic te blijven.

507da66189.png


6446093808.jpg

De lastige keuze waar onze community managers steeds voor staan. We moeten ze wat meer steunen in deze zware tijden voor hun.

19e0036e4f.jpg


Maar gelukkig is er uitgebreide ondersteuning wanneer er onrecht plaatsvind. De mods staan voor je klaar en willen je allemaal helpen. Waar dit moet gebeuren is voor de mods zelf helaas ook een beetje onduidelijk.

0aa5c0852b.png


Door deze rare manier van functioneren is tw doodt aan het bloeden. De portemonnee van Duckje raakt langzaam leeg en er is crisis. Er moet met spoed een goed idee komen anders gaat tw naar de knoppen. Gelukkig schoten de pp-abusers Duckje te hulp.

Als je veel geld in het spel stopt is het natuurlijk niet leuk als je vervolgens tegen een eerlijke speler het onderdelf moet spitten. Heb je er net 80 euro doorheen geknald en word je alsnog geedeld. Het slimste is dan om contact op te nemen met de communicty manager om hem om te kopen. Laat gewoon iedere fatsoenlijke speler op block zetten zodat de grootschalige gs koper, die geld in het laatje levert, ook eens kan winnen. Goed bezig tw!

d6c00f28aa.jpg


Maar zodra puntje bij paaltje komt eindigt onze community manager altijd in de volgende positie. Dit is niet weglopen voor je problemen noch het niet onderbouwen van je keuzes, het is simpelweg een fijne houding.

2053556e7e.jpg


Ik vind het dan ook spijtig te moeten mededelen dat we deze kant nu opgaan.

2432e35c21.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Single Malt

The Wall Breaker 2019
Reactiescore
2.554
Een verlies voor de gehele TW-Community.

We missen je nu al Nikki :(!
 

DeletedUser63354

Guest
Jonge, ze stopt. Laat haar nou denken dat men haar als een vent ziet.
 

DeletedUser74005

Guest
Word er gewoon een beetje emotioneel van ;(

Het gaat je goed man!
 

DeletedUser5114

Guest
Zeer mooi stukje Nikki, echt jammer dat het zo gelopen is.
 

DeletedUser66265

Guest
Blij dat jullie het wat vinden, bedankt voor de complimenten.:)
 

Amber Heard

Forum Personality of The Year 2017
Reactiescore
627
Niemand zal je missen.
 

DeletedUser72524

Guest
Ondanks dat ik denk dat de community erachter gaat als er zulke spelers weggaan, vermoed ik dat het Innogames niks uit maakt omdat de cijfers omhoog gaan.
 
Reactiescore
90
Zoals we na al deze jaren gewoon zijn van Nikki is ook dit stukje heerlijk om te lezen. Je zal zowel gemist worden binnen de Tw-community als mijn co Nikki - het ga je goed, jij P&P-beest!
 

Amber Heard

Forum Personality of The Year 2017
Reactiescore
627
P&p beest zegt die haha
 
Reactiescore
90
In alle geval meer dan jij ooit zal zijn Martin. Jij bent niets meer dan een Spamnub - laten we dit verder on-topic houden en genieten van deze post.
 
Reactiescore
155
Ik vind het maar een schreeuw om aandacht als mensen zelf een post maken dat ze gaan stoppen. Hoe lang of goed die post ook is. Daarnaast wordt het ook wel een beetje overdreven hoeveel Nikki voor de community betekend. Het enige wat ik zie zijn lange posts wat vrij weinig mensen interesseert. Leuke is nog dat 9 van de 10 keer spelers die zulke posts maken uiteindelijk toch weer terugkomen.

Het is in ieder geval fijn om te lezen dat we nu van die mega posts af zijn, of blijf je wel op het AF actief?:rolleyes:

Veel succes in RL.
 
Bovenaan