1. Voordat je kan participeren op het forum dien je je eerst te registreren.

  Druk hier om je te registreren!
  Ontzet Notitie

De bijzondere activiteiten van W43

Discussie in 'Wereld 43' gestart door Perfect Hatred, 12. aug 2015.

Deel Deze Pagina

 1. Break it to dance.

  Break it to dance.

  Lid geworden:
  5. okt 2011
  Berichten:
  505
  Leuk Bevonden:
  0
  Hmmm, laat de oorlog aub snel beginnen! handen jeukennnnn <3
   
 2. gonish

  gonish

  Lid geworden:
  12. sep 2008
  Berichten:
  248
  Leuk Bevonden:
  0
  Ook maar de halve waarheid natuurlijk :rolleyes:

  JHALF had al besloten te fuseren voordat er sprake was van het vallen van E.
  Invicta mocht niet naar Babe, dus nee niet iedereen wordt maar gerekruut.. Ze gingen nog kijken wat ze gingen doen, toen kregen ze 1/3e dorpenaftrek en besloten te stoppen.. Dus geven dorpen weg ;)

  Dus het "allemaal gerekruteerd hebben' is zwaar overdreven

  Iets minder tekst zou fijn zijn :D
   
 3. Break it to dance.

  Break it to dance.

  Lid geworden:
  5. okt 2011
  Berichten:
  505
  Leuk Bevonden:
  0
  als je niks zinnigs te vertellen hebt, hou dan lekker stil :eek:
   
 4. gonish

  gonish

  Lid geworden:
  12. sep 2008
  Berichten:
  248
  Leuk Bevonden:
  0
  Een grapje kan er niet vanaf hier? :confused:

  De rest van m'n post was wel zinnig :(:(
   
 5. Break it to dance.

  Break it to dance.

  Lid geworden:
  5. okt 2011
  Berichten:
  505
  Leuk Bevonden:
  0
  Die grap is, hmm even denken. al 300x voorbij gekomen?
   
 6. Carved Through Time

  Carved Through Time

  Lid geworden:
  5. jan 2011
  Berichten:
  2.469
  Leuk Bevonden:
  1
  Bijna iedereen uit finity op het AF is ongelooflijk arrogant. Begint een beetje storend te worden.
   
 7. edward van woodstock

  edward van woodstock

  Lid geworden:
  26. jun 2009
  Berichten:
  10.899
  Leuk Bevonden:
  60
  We verdedigen ons enkel op de nogal lachwekkende beschuldigingen die vandaag tegen ons aangehaald werden. Ik zie dan ook geen verschil met de posts van Babe-spelers, met het verschil dat wij onze posts wel geregeld argumenteren.
   
 8. Judaism

  Judaism

  Lid geworden:
  2. mei 2014
  Berichten:
  1.320
  Leuk Bevonden:
  196
  Nee, natuurlijk zijn al onze beschuldigingen lachwekkend en die van jullie zijn enorm goed objectief onderbouwd. Dat is nou precies wat hij bedoeld.
   
 9. Serenity

  Serenity

  Lid geworden:
  30. jun 2014
  Berichten:
  4.511
  Leuk Bevonden:
  1.822
  Maak je niet zo druk joh...wat een poepelegein..holy moly
   
 10. edward van woodstock

  edward van woodstock

  Lid geworden:
  26. jun 2009
  Berichten:
  10.899
  Leuk Bevonden:
  60
  De enige beschuldiging die wij als stam geuit hebben is dat we het niet proper vinden dat jullie ons aan het lijntje houden (zelfs zover gaande onze leiding mede te delen dat jullie je front met cruise in orde aan het maken waren), terwijl jullie tegelijkertijd al langere tijd hadden gepland samen met Cruise tegen Finity te gaan. We hebben daar volgens mij wel genoeg bewijs voor geleverd, en ik denk niet dat er iemand is die dat ontkent.

  De lachwekkende beschuldigingen waar ik het over had zijn dan wel jullie pogingen om dit gedrag te rechtvaardigen door het aanhalen van eerdere incidenten waar jullie niet blij mee waren - met name het rekruteren van Ithy. Dat vind ik terecht absurd, aangezien jullie leiding hier mee akkoord is gegaan - nogmaals wijs ik op de screenshot die hier al meermaals is geplaatst. Dat jullie zoiets zien als een reden om de bondgenootschap te verbreken, tot daaraan toe. Dat valt nog te begrijpen. Maar dat kan, naar mijn mening, op geen enkele manier het beliegen van je - toen nog altijd - bg rechtvaardigen. Jullie hebben het er ook niet beter op gemaakt toen jullie besloten spontaan een oorlog te beginnen zonder eerst onze bg stop te zetten, als reactie op een vraag naar verklaring van onze leiding, toen deze te horen kregen van jullie intenties.
   
 11. BooZy

  BooZy Guest

  Excuses voor de late reactie. Ik had niet door dat er nog reacties op dit topic waren gekomen door al het andere leesvoer van vanavond. Aangezien er veel haat mijn kant op kwam even overal op gereageerd. Gezien dat nogal wat tekst is alles maar in een spoilertje gegooid.

  Je mist nog steeds de essentie van mijn posts. Het gaat me er namelijk om dat Edward schrijft "oorlog". Ik begrijp hier uit dat hij het eigenlijk allemaal niet echt een oorlog vindt en dat terwijl menig post van Finity hier het wel degelijk als een echte oorlog omschreef. Wanneer SjEiNeN gejoined is en onder welke omstandigheden zijn helemaal niet relevant. Wellicht was mijn quote niet helder genoeg, dan excuses daar voor. Inmiddels is het bij je stamgenoten wel duidelijk zo te zien:

  Als er gezeken mag worden over kleine grammatica- of spelfoutjes dan mag ik toch wel mijn verbazing uiten over het feit dat Edward met één post verschillende posts van zijn stamgenoten onderuit haalt, mits de post niet gewoon fout geformuleerd was. Het is opvallend als stamgenoten elkaar zo tegen spreken en daarom postte ik erover. Reken maar dat andere mensen dit ook zouden doen mochten een BaBe en ik elkaar tegen gaan spreken.

  De opmerking gefaalde P&P staat nog altijd als een huis omdat Edward het probeerde te presenteren alsof BaBe ik weet niet hoeveel mensen van E. had gerecruit terwijl het in werkelijkheid 2 accounts. :rolleyes:

  Ja en wat is er mis met speculeren? Serieus, hoe duidelijk wil je het hebben als er <subjectief> </subjectief> omheen staat. Er is door SjEiNeN gewoon netjes gereageerd dat die suggesties niet waar zijn en dat neem ik dan maar voor waar aan.
  Wat betreft het recruiten ben ik al duidelijk genoeg geweest. Namelijk 1 account naar jullie, 2 naar ons en als je echt een anti-BaBe bril op hebt dan zou je nog kunnen zeggen 3 naar ons omdat dat account al in fusie was op moment van joinen. Ben je het met me eens dat Edward zijn bewering "de rest van E." wat overdreven is?

  Feiten verbloemen? Waar heb je het over?! Zie bovenstaand voor exacte feiten.

  Alles wat gepost wordt op het AF wordt natuurlijk gelezen en beoordeeld door andere spelers. Dat wat Edward postte klopte voor geen meter dus reageerde ik daar op. De enige redenen die ik kon verzinnen heb ik al benoemd: of het was slechte P&P of hij had de feiten niet goed op een rijtje. En wat geeft jou het gevoel dat ik denk de man te zijn n.a.v. deze berichten? Zullen we het gewoon inhoudelijk houden?

  Geen inhoudelijke posts? Dayummm zal nog eens de top 25 beoordelen...

  Ik was net wakker en vatte samen wat ik allemaal las. Ik stel dit niet zelf; ik benoem wat ik las en dat ik er niet goed bij kon met m'n slaperige kop dat dit echt is wat er gebeurd was. Persoonlijk ben ik niet van mening dat er sprake is van een stab omdat er netjes een NAP is aangeboden welke is afgewezen.
  Wat jij allemaal vindt van de stamleiding van BaBe is jouw zaak, maar je verlagen tot ordinair schelden is niet de bedoeling van dit AF is en dat weet je donders goed. Nogmaals, ik las dat dat was gebeurd en kon het niet geloven dat Finity zo diep gezakt was.

  Nu weer treintjes versturen :edelman:
   
 12. Judaism

  Judaism

  Lid geworden:
  2. mei 2014
  Berichten:
  1.320
  Leuk Bevonden:
  196
  Ja, we hebben jullie een paar dagen aan een lijntje gehouden. Van een dag of drie gaan jullie echt niet dood, het was voor ons belangrijke tijd om dingen te bespreken en te prioriteren. Van lange tijd was echt geen sprake en zoals al eerder aangegeven zijn er vooralsnog geen duidelijke afspraken tussen Cruise en BaBe gemaakt. Zij wisten niet van onze oorlogsverklaring af en zijn tot zover ik weet nog redelijk neutraal, de BG tussen onze stammen geldt echter nog wel. Zoveel gepland is er wat dat betreft ook nog niet, het ging voornamelijk over onze eigen fronten en het is vrij normaal dat je die in orde maakt voordat je een BG beëindigd.

  Voor ons was het rekruteren van Vanity + co wel zeker een rechtvaardige aanleiding om de BG stop te zetten, jullie lieten jullie ware intenties zien om over de continentlijnen te edelen.

  Hoezo nou weer beliegen, onze keuze blijft wat ons betreft vooralsnog rechtvaardig, het tijdstip van beëindigen was misschien niet netjes maar zoals al eerder aangegeven is waren jullie zelf al bezig met een oorlogsverklaring. Dat was omdat jullie informatie doorgespeeld kregen van ex-cruise leden die wij geïnformeerd hebben dat ze de fronten met Finity in orde moesten maken en dat de voortzetting van de samenwerking juist nu van een groot belang was.

  Cruise was al een geruime tijd een BG van ons, dit was bij iedereen bekend en waarom is het dan opeens beliegen als we ze een paar dagen van te voren aangeven dat wij hun als BG zijnde op dat moment boven Finity prefereren ?

  Je gaat mij niet zeggen dat BG's altijd per direct worden opgezegd zonder een paar dagen van te voren je opties en zetten op bord uit te stippelen, dat zou enorm stom zijn indien je wit bent en als eerste een zet kan uitvoeren.
   
 13. edward van woodstock

  edward van woodstock

  Lid geworden:
  26. jun 2009
  Berichten:
  10.899
  Leuk Bevonden:
  60
  Met beliegen doelde ik uiteraard op de communicatie naar Finity toe, waar jullie lieten uitschijnen nog steeds van plan waren om samen met ons Cruise aan te vallen.

  En ik begrijp het als je eerst een akkoord wilt met Cruise, maar ik ga er dan wel van uit dat nadat jullie dat hebben ons informeren dat de bg afloopt. Volgens mij was dat al het geval, en toch leken jullie niet meteen geneigd dit te doen. Velen stellen zich dan ook de vraag of jullie de bg ook werkelijk stop zouden hebben gezet indien de informatie ons niet ter ore zou zijn gekomen.
   
 14. Judaism

  Judaism

  Lid geworden:
  2. mei 2014
  Berichten:
  1.320
  Leuk Bevonden:
  196
  Hier kan ik niet over praten aangezien ik mij niet bevond in deze gesprekken.

  Zoals ik net al aangaf hebben wij vooralsnog geen akkoord met Cruise.

  [​IMG]
   
 15. edward van woodstock

  edward van woodstock

  Lid geworden:
  26. jun 2009
  Berichten:
  10.899
  Leuk Bevonden:
  60
 16. Cata-phract

  Cata-phract Guest

  Drie dagen of langer om welgeteld 0 fronten klaar te zetten die binnen de maand kunnen aangevallen worden door Finity vind ik best wel lang hoor.
   
 17. Just Have a Little Faith

  Just Have a Little Faith

  Lid geworden:
  1. apr 2015
  Berichten:
  223
  Leuk Bevonden:
  0
  Klopt! :)
   
 18. Nuke incoming.

  Nuke incoming.

  Lid geworden:
  26. mrt 2014
  Berichten:
  1.322
  Leuk Bevonden:
  12
  Dit bleef goud heh!
   
 19. Roboro

  Roboro Guest

  E. was een gezamenlijk besluit om mee op te houden door o.a. mij en de andere leidinggevenden destijds. Daarna viel E. om en was het snel gedaan. Ook na dit besluit om te stoppen, werd ik pas geedeld. "Weg gebasht" is dus een vreemde maar vooral veredelde woordkeuze voor iets wat je kan omschrijven als: "een onbemand account edelen". Just saying.

  E. viel door interne problemen en die interne problemen waren mensen die altijd met elkaar op de clash gingen. Er zaten gewoon een aantal idioten in die het verziekten voor de rest, uiteindelijk ook voor enkele leidinggevenden waarna er zelfs binnen de leiding een slechte sfeer ontstond. Die was gauw opgelost maar wel met resultaat dat er vanuit de leiding een stuk minder input kwam. Uiteindelijk heb ik zelf besloten om er de stekker uit te trekken nadat mijn co dat deed, ik had namelijk geen tijd om het allemaal alleen te doen. Na mij volgden andere leidinggevenden en dat zou je eigenlijk als einde van E. en al diens activiteit op W43 kunnen benoemen. Er was geen enorme druk van buitenaf o.i.d. zoals Finity graag wil geloven. Er gebeurde destijds namelijk helemaal niks en politiek gezien hadden we het ook niet slecht met een aantal stammen waar we eventueel naar toe hadden gekund mocht E. falen. Onze positie was vrij secuur, wellicht risky maar niet ondoenbaar. Het probleem lag hem bij interne ruzie-schoppers, uiteindelijk was er één figuur die de druppel vormde die de emmer deed overlopen. Had waarschijnlijk zelfs nog recht gezet kunnen worden, maar ik zelf nam daar geen moeite meer voor en anderen blijkbaar ook niet. Zodoende, einde E..

  Eventjes om te reageren op degene van dit citaat: Je sarcasme mag ook wel wat dimmen. Jij hebt niet bijgedragen aan goede atmosfeer destijds in tegenstelling tot Purr. Je wilde ruzie, aanvallen, overnemen en ik nam het destijds nog voor je op en hoopte dat je in stambelang ging denken. Man man, wat een fout was dat. Van wederzijds respect nooit wat gehoord, gezien ik hele sociale complicaties voor je op kon lossen terwijl jij simpelweg zo vaak mogelijk probeerde om je figuurlijke hiel in het zand te steken. Je kont tegen de kribben te zetten. Je had niet eens een idee wat er precies met Flüke gaande was, toen je daar al een uitspraak over deed. Ja Flüke had inderdaad geblunderd, maar hij had geblunderd jegens mij. Ik besloot hem te vergeven en vertrouwde op geen herhaling van dit voorval. Jij bent degene die daar uiteindelijk nog op door bleef gaan. Waarom? Geen idee maar het werkte zeer slecht voor de sfeer en is dus een goed voorbeeld van één van bovengenoemde conflicten. Purr daarentegen dacht wel in stambelang en heeft ook proberen bij te dragen aan een goede atmosfeer. Zocht vaak een middenweg en was niet bang om te compenseren voor de stam. Je uiteindelijke keuze voor Finity reflecteert ook dat je eigenlijk meer een einzelganger bent, die liever naar de stats kijkt dan naar de progressie van zijn kameraden.

  Finity strijk niet met eer die je niet toebehoort en verdraai zeker het verhaal niet zoals zich die heeft voorgedaan.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 14. feb 2016
 20. TheManWithItzBlueKnife

  TheManWithItzBlueKnife

  Lid geworden:
  10. mrt 2012
  Berichten:
  13.459
  Leuk Bevonden:
  267
  Ik moest in elke post lezen dat Finity vijand na vijand weggebasht zou hebben, maar om dat nou een prestatie te noemen waardoor andere stammen bang moeten zijn :p Merendeel is weggespeeld omdat ze gewoon zwak of inactief waren.

  Maargoed, Rupel post al sinds de eerste mass op Sjeinen niet meer hier op 't AF, Robin.