Castle Assault

Duckje

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
2.440
CAlogo_h250px.png


Beste spelers,


Het is tijd om onze huurlingen opnieuw ten strijde te sturen om hen te tonen dat hun verdedigingsskills niet opmeten tegen jullie krachtige legers!

Het Castle Assault event maakt zijn terugkeer!

De aanval start op: 12 april
Alle aanvallen moeten ophouden tegen: 26 april
Deelnemende werelden: Allemaal buiten klassieke en speed-werelden.

Naar het gevecht!!

Het kasteel en het aanvallende leger zal verschijnen van zodra het event start. Je kan het event scherm betreden via het dorpsoverzicht, of het brandende kasteel-icoon in de rechterbovenhoek van je scherm.

In dit event wordt je gegroepeerd met 49 andere spelers van je spelwereld. Op het Eventscherm zal je het kasteel vinden dat momenteel aangevallen wordt en de legers die het aanvallen. Jouw taak zal zijn om jouw huurlingen te gebruiken om de aanvallende troepen te ondersteunen en hun te helpen het kasteel met de grond gelijk te maken.

De beschikbare huurlingen staan zichtbaar op het eventscherm. Elke 30 minuten zullen nieuwe huurlingen gerekruteerd worden om je leger bij te staan tot een maximum van 16. Elke keer als je één van de divisies van het aanvallende leger ondersteunt zal er één groep huurlingen gebruikt worden en zal de voortgangsbalk zal omhoog gaan met vier punten. Als er voldoende huurlingen zijn toegewezen aan een specifieke divisie zal jouw leger de taak volbrengen en ondersteuning brengen of het kasteel aanvallen.


CAmercenary.PNG


De aanval bevat 3 divisies :

  • Aanval: Ridders, voetvolk en soldaten. De hoofd aanvallende troepen. Wanneer de vooruitgangsbalk vol is zal 1 tot 5 (plus bombardement bonus) schade worden toegebracht aan het kasteel.
  • Ondersteuning over zee: Schepen om de troepen te ondersteunen met voorraad. wanneer de vooruitgangsbalk vol is, zal 50% vervollediging worden toegevoegd aan de aanvals- en bombardement balken.
  • Bombardement: Katapulten en Trebuchets die gebruikt worden om de sterke defensieve muur te verzwakken. Wanneer de vooruitgangsbalk vol is, zal het 1 schade toebrengen aan het kasteel, en de waarde van de schade door de aanval met 3 verhogen.

CA_assault.pngVernietiging van het kasteel
Eenmaal het kasteel 0 HP bereikt zal het vernietigd zijn. De medailles die het kasteel bevat worden dan evenredig verdeeld onder alle deelmemende spelers. Een nieuw kasteel zal opgebouwd worden, en deze bevat nog meer medailles.

Je zal ook medailles ontvangen gebaseerd op je individuele ranking . Hoe meer je hebt bijgedragen aan de categorieën, hoe meer medailles je zal verdienen wanneer het respectievelijke leger zijn taak uitvoerd.

Wanneer een Kasteel onder 10 HP is zal je de kans krijgen om het te roven. Dit zal 1 punt schade toebrengen, en extra medailles geven. Als een extra toevoeging zal elk vierde vernietigd kasteel ook extra bonus medailles geven voor je groep.


Inzet van je stam
Als je deel uitmaakt van een stam, dan zal elke medaille die je wint ook geteld worden voor de algemene stam vooruitgang. Zodra het aantal van de verkregen medailles een bepaald punt bereikt zal je hele stam een bonus van 48 uur toegekend worden!

Voor deze versie van het event werden vier verbeteringen toegevoegd aan deze functie:

  1. Je kan nu extra medailles bijdragen. Maar dit komt met een stijgende kost. Deze kost reset elke dag. Denk eraan dat gedoneerde medailles toegevoegd worden aan het stamtotaal en niet aan je persoonlijke totaal.
  2. De beloningen zijn veranderd. De drie stadia van het laagste tot het hoogste nodige aantal zijn nu: +10% Rekruteringssnelheid, -10% goudmuntenkost en +10% grondstoffenproductie.
  3. De nodige aantal medailles is verlaagd in vergelijking met de vorige versie. De stadia worden nu vrijgeschakeld op 7500 * de stamlimiet van jouw wereld, De andere 2 fases zijn 50% meer dan de voorgaande fase.
  4. Als je medailles doneert aan de stam heb je nu 50% kans om minimaal één extra huurling te krijgen, tot een maximum van vijf. Hiermee kan je dus boven het maximum aantal huurlingen gaan maar kan je niet nog meer huurlingen kopen tot je weer onder het maximum bent.
ca_tribegauge_102018.png


Je medailles inzetten
Je hard verdiende medailles kunnen gebruikt worden in onze eventshop, waar ze verruild kunnen worden voor interessante items. Net zoals de vorige keer zullen items die ingewisseld zijn gedurende het event in je inventaris blijven wanneer het event ten einde loopt.

Van zodra het event ten einde loopt krijg je nog 24 uur om de eventshop te openen en je medailles in te zetten. Hierna zal het eventscherm worden verwijderd, je medailles weggenomen worden en de toegang tot de shop wordt weggehaald. Je behoudt wel alle items in je inventaris. Let op als je overstapt naar een Casual wereld worden je medailles niet meegenomen.

Bekijk meer over het evenement in de volgende video:

Ga nu snel het kasteel roven! Voor eeuwige roem en rijkdom ... en medailles!

We kijken zoals altijd uit naar je feedback, deze kan je hier achterlaten

Jouw
Tribal Wars Team
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan