Berispingen uitleg

Duckje

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
2.232
Berispingen
Beste spelers,

Sinds geruime tijd gebruiken we op het forum het '-berispingen'-systeem om spelers te straffen voor overtredingen gemaakt op het forum. Deze wil ik met deze post nogmaals uitleggen.

De moderators hebben 3 keuzes als ze jou willen bestraffen voor het overtreden van de forum-regels: waarschuwingen, berispingen (infractions), bannen.

Waarschuwingen worden uitgedeeld wanneer om slecht gedrag even te corrigeren, dit bij heel milde overtredingen of als waarschuwing om wat aan je gedrag te doen. Indien dit niet gebeurt zal men natuurlijk overgaan tot berispingen.

Wanneer een moderator een waarschuwing of een berisping uitdeeld dan zal er automatisch een forum-mail verstuurd worden naar de overtreder.

Hier een voorbeeldje
Duckje zei:
Beste xxx,

Je hebt een berisping ontvangen op Tribal Wars - Forum.

Beknopte reden: beknopte reden
-------
Tekstje met uitleg over de overtreding
-------

Deze berisping heeft de waarde van 1 punt(en) en kan tot een beperkte toegang tot het forum leiden totdat de berispering is verlopen. Ernstige overtredingen verlopen nooit.

Originele bijdrage:
Link naar de bijdrage
Met vriendelijke groeten,
het Tribal Wars team

Berispingen/infractions is een systeem van punten. Vanaf dat je een bepaald aantal punten hebt wordt je voor een vaste tijd automatisch van het forum geschorst.

Elke 'infraction/berisping' heeft
  • Een bepaalde waarde
  • Een bepaalde lengte (hoelang deze infraction actief zal zijn. )

Van zodra je 3 actieve punten hebt zal je account tijdelijk van het forum geschorst worden.
Hoe meer punten je vergaart hoe langer je geschorst zal worden van het forum. Je kan altijd op je eigen profiel kijken hoeveel punten je hebt en hoelang deze nog actief zijn.

Schorsing kunnen natuurlijk ook manueel gedaan worden door de forum-moderators. Deze kunnen dan ook verschillen in lengte.

Met vriendelijke groeten,

Jullie Tribalwars.nl Team