België eindelijk WERELDKAMPIOEN

Reactiescore
1.075
Belgen komen weer goed weg. Brazilië matig, verspeelde veel kansen en had een penalty moeten krijgen

Mwha moeilijk oordeel, de bal was al buiten wanneer de fase gebeurde. Dus de scheids zal geoordeeld hebben dat de fase al gedaan was op het moment van de tackle.

376
Waarom? Hij houdt duidelijk zijn voet in en gaat totaal niet voluit (geen clear error dus) en de bal was al praktisch buiten toen 'de penaltyfout' gemaakt werd. Leek mij dus geen penalty. ;)

1.075
Maakt niks uit
Al was die bij de kewper van brazil
Tackle op de enkel in 16 is Penalty
Jesus moest uitwijken daardoor ging die uit. Bal is weg en wordt vies op de enkel geraakt zonder bal
Dat s zuivere penalty :)

Nee jesus ziet kompany komen enbprobeert te wijken maar drukt de bal buiten waardoor de fase gedaan is. Was ook geen opzettelijke fout fzo

376
Jesus ziet Kompany komen en tikt de bal buiten? Kompany houdt daarna zich zoveel mogelijk in, en uiteindelijk gooit Jesus zich wel vrij theatraal tegen de grond om toch maar die penalty te krijgen.