Belangrijke informatie - Ideeën forum

Status
Niet open voor verdere reacties.

Broken Time.

Guest
Belangrijke informatie - Ideeën forum

Beste spelers,

Aangezien het vorige topic met informatie wat verouderd werd en vanaf nu het ideeën forum weer effectiever gebruikt gaat worden als voorheen, wordt via hier weer een nieuwe introductie + belangrijke informatie gezet.

Het ideeën forum is bedoeld voor spelers die denken een goed idee te hebben voor het spel, en dit graag willen voorstellen aan andere spelers en het Tribalwars team. Maar wanneer wordt je idee nou goed of afgekeurd, en hoe gaat het in zijn werk als we het idee doorsturen naar Innogames? Dat zal in deze post te vinden zijn.

Als je een idee hebt, dan open je een nieuw topic. Weet dat, hoe duidelijker je je idee formuleert, hoe sneller een idee goedgekeurd zal worden en doorgaat voor een stemming.
Om dit te doen hebben we enkele tips voor jullie;

  • Maak gebruik van illustraties. Dit is een goede ondersteuning om jouw idee uit te leggen.
  • Gebruik een goede indeling. Begin dus niet gelijk met het idee uit te leggen, maar vertel bijvoorbeeld hoe jouw idee tot stand is gekomen. Goede interpunctie en grammatica zijn ook belangrijke dingen om rekening mee te houden, dat fijner leest.
  • Maak je idee niet te kort, maar vertel dit zo uitgebreid mogelijk. Dus leg uit hoe jouw idee werkt en wat de voor- en eventuele nadelen kunnen zijn.

Jouw idee kan afgekeurd worden, waar altijd een reden voor is. Hier onder zijn de meest voorkomende redenen;

  • Jouw idee is al een keer goedgekeurd. Het heeft namelijk geen zin om 2 topics te openen die indentiek met elkaar overeen komen.
  • Ideeën over nieuwe wereldinstellingen zullen niet goedgekeurd worden. We hebben hier een speciaal topic voor. (Klikje)
  • Ideeën die teveel aan het spel concept zullen veranderen, zullen niet goedgekeurd worden. Denk aan nieuwe eenheden, gebouwen of andere grote aanpassingen aan het spel.
  • Ideeën over het vergemakkelijken van bepaalde pa functies zullen niet snel goedgekeurd worden. Dit omdat dit een premium functie is, en dus voor betaald wordt.
  • Ideeën die te maken hebben met geluid, special effecten, grafisch vormgeving, noem het maar op, zullen ook een kleine kans hebben om erdoor te komen. Dit zijn ook grote aanpassingen, waardoor het teveel vraagt van de servers.
  • Jouw idee is technisch niet mogelijk, door bijvoorbeeld, zoals net gezegd, de servers het niet aankunnen.


Vragen over waarom je idee is afgekeurd kun je het beste terecht bij de ideeën forum moderators.
Momenteel modereert het ideeën forum;

- @Hopeful / @SC Beast.

Een goed idee zal altijd rond de 75% van de stemmen moeten halen om in aanmerking te komen dit door te sturen naar Innogames. Er wordt dus een poll toegevoegd aan het topic. Hier kan ook wel eens van afgeweken worden indien een moderator of iemand van het community management dit anders in ziet. Hou er rekening mee dat je topic dus een tijdje zal open blijven. Het is aan Innogames of ze hier daadwerkelijk werk van gaan maken. Als hier informatie over is, dan zal dit in het topic gemeld worden.

Vanaf heden zal dus het ideeën forum effectiever gebruikt worden. We gaan nu stap voor stap ideeën langs en dit selecteren naar dit nieuwe subforum.

Let op: Dit wordt vooral gedaan door de forum moderators. Het community management zal er nog een blik op werpen, dus het is mogelijk dat je idee toch weer verplaatst wordt. Als het idee naar dit subforum verplaatst wordt, dan zal hierop het community management een reactie geven.

Mochten er nog onduidelijkheden zijn over bepaalde zaken, dan kun je altijd bij ons terecht.

Hopend jullie hier voldoende mee geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groeten,

Het Tribalwars Team
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan