Beest van Zwartberg rerun- feedback

Poo.

Teamleden
Tribal Wars Team
Reactiescore
742

Beest van Zwartberg!


Zo lang als ze zich al kunnen herinneren wordt de bevolking van het naburige dorp "Caerbannog" geteisterd door het verschrikkelijke beest die zich verschuilt bovenaan de Zwartberg. Zolang men al weet ligt het dorp in de schaduw van deze berg.

Al eeuwen teistert het beest het dorp, slacht het vee en rooft het de velden leeg. Maar het zorgde er ook voor dat het dorp met rust gelaten werd. Het verse bronwater dat van de bergtoppen kwam houdt het land vruchtbaar en verzekert dat er genoeg voorraad is voor de dorpsbewoners om de winter door te komen. Dan waren er ook de kristallen die men kon vinden in de grotten. Verzameld door de avonturieren, die de klim waagden; van wie velen nooit terugkwamen. Hoewel niet het meest waardevol, hun zeldzaamheid en de mythes eromheen zorgen ervoor dat ze voldoende weelde naar het dorp brachten.

Maar bij het dichterbij komen van de oorlog werd het leven wanhopiger. Het dorp moest niet enkel zijn eigen bevolking onderhouden maar ook hun deel in de oorlogsinspanningen geven. De voorraad en aanvoer van kristallen hield op, het vee werd dunner en de velden uitgeput, het beest werd meer als een last gezien voor de overleving van het dorp. Met der tijd werd het beest aggressiever en wanhopiger en viel hij voedselvoorraden en transporten aan.In deze donkere tijden besloten de dorpsoudsten dat het beest niet langer getolereerd kon worden.

Met alles wat over was van rijkdom stuurden de dorpsoudsten een oproep voor de dapperste avonturier.

Een avonturier die het aandurft de berg te beklimmen en het beest te doden.

Het Event

Beste spelers,

Welkom terug bij ons event: "Beest van Zwartberg". In dit event krijg je de controle over een dappere avonturier en moet je hem gidsen op zijn weg naar de top van Zwartberg om het beest te verslaan. Het event start op 6 maart en zal 5 dagen actief zijn.

Start: 06.03.2018 14:00
Einde: 11.03.2018 14:00
Werelden: Alle, exclusief klassieke en speed-werelden

Een Heldenreis

De held start onderaan de berg en kan kiezen welke weg hij neemt naar de top. Elk icoon is een uitdaging voor de held . Elke uitdaging heeft een aantal uithoudingsvermogenpunten nodig om vooruit te gaan. Als je held een uitdaging beheerst kan hij zijn weg vervolgen door één van de aansluitende iconen te nemen. Elke uitdaging zal de held belonen met kristallen die hij op zijn pad vind.

Kristallen kunnen in de event shop gespendeerd worden voor belangrijke beloningen. De held kan ook stukken uitrusting vinden die het hem makkelijker zal maken om betere beloningen te vinden. Als de held aan de top geraakt en het beest kan verslaan zal hij kristallen krijgen als een beloning en zal de Zwartberg gereset worden. De held zal een nieuwe berg krijgen met nieuwe en moeilijkere uitdagingen maar hij behoud de uitrusting die hij al gevonden heeft.


De wijze avonturier moet kiezen of hij besluit om recht voor de top te gaan om sneller grotere beloningen te krijgen of om meer tijd te spenderen om te zoeken voor betere uitrusting voordat hij een nieuw stel uitdagingen begint.

botbm_challenge01_125px.png
botbm_challenge02_125px.png
botbm_challenge03_125px.png
botbm_challenge04_125px.png

Sterke uitrusting

De uitrusting van de minder gefortuneerde avonturiers kunnen gevonden worden in de berg. Op elke berg kunnen alle stukken uitrusting gevonden worden. Er zijn 6 stukken: Zwaard, helm, pantser, handschoenen, riem en laarzen. Elk van deze kunnen in 4 zeldzaamheden gevonden worden, ook uitgebeeld door de kleuren: blauw, groen, rood en paars (stijgende zeldzaamheid). Uitrusting van een hogere zeldzaamheid kan enkel gevonden worden als je held de vorige zeldzaamheid bezit.

Als je uitrusting van hogere zeldzaamheid zal je meer kristallen krijgen voor je held, maar het vinden van alle stukken zal ook meer tijd kosten. Het aantal onder de lijst met uitrusting zal de bonus geven die je held krijgt in het volgende gevecht. Terwijl een held meerdere uitdagingen kan aangaan op hetzelfde moment zal de bonus enkel toegevoegd worden als er een nieuwe uitdaging is gestart. Het nummer onder je uitrusting toont de bonus die je held zal krijgen wanneer hij een ontmoeting afsluit.

botbm_helmet_blue.png
botbm_chest_red.png
botbm_gauntlet_green.png
botbm_sword_purple.png
botbm_belt_red.png
botbm_boots_blue.png

Prachtige kristallen

De kristallen die je held vind tijdens zijn avonturen kunnen in de event-shop ingeruild worden voor krachtige items om je te helpen in de strijd. De omgeruilde items voor kristallen blijven in je inventaris wanneer het event eindigt. Als het event eindigt zal je nog 24 uur toegang hebben tot de event-shop om je resterende kristallen te gebruiken. Nadien wordt het event-scherm niet meer toegankelijk, kristallen worden verwijderd en de event-shop gesloten.

Let op dat als je overstapt naar een casual wereld je kristallen en vooruitgang niet overgedragen worden.


botbm_mountain_400x100.png

Ga en versla het beest!

Zoals gewoonlijk kijken we uit naar je feedback, dat kan hier

Je Tribal Wars Team
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
210
Waarom met elk event de eventshop? Alle events zijn zo totaal hetzelfde, beetje variatie in het krijgen van prijzen mag ook wel ;)
 

DeletedUser69389

Guest
Waarom met elk event de eventshop? Alle events zijn zo totaal hetzelfde, beetje variatie in het krijgen van prijzen mag ook wel ;)
Beter gewoon kappen met die events De vorige is pas een halve week afgelopen en die liep anderhalve week. Dan nu alweer eentje. Waar zijn de jaarcijfers van Inno te vinden? Want jullie zullen wel geld nodig hebben zo te zien...
 
Reactiescore
210
Beter gewoon kappen met die events De vorige is pas een halve week afgelopen en die liep anderhalve week. Dan nu alweer eentje. Waar zijn de jaarcijfers van Inno te vinden? Want jullie zullen wel geld nodig hebben zo te zien...

Nah, events is niet zo'n drama op de meeste werelden. Je haalt er wel wat voordeel uit, maar het is niet dat je met wat pp gelijk bovenaan de ranglijsten staat. Ze zijn wel heel kort achter elkaar inderdaad. Probleem zit hem meer in het feit dat ze zo veel op elkaar lijken en het gewoon copy-paste zijn met een ander verhaaltje.
 

Calamity.

Beste offer 20/21
Reactiescore
10.271
Nou nja niet veel voordeel?
Ben bang dat je behoorlijk mis zit hoor, accs met hoge activiteit en pp hebben aanzienlijk groter voordeel dan andere accounts.
 

Calamity.

Beste offer 20/21
Reactiescore
10.271
Ach je ziet tenminste wie er boost of niet. Dat vind ik wel weer leuk.
De pp spenders krijgen wel wat meer kritiek op die manier en zou t wel lullig vinden als ik een van die spelers was. Stel je hebt je best gedaan op farmwerelden en je hebt 50k bij elkaar gespaard.. Dan wil je graag spenden ja.
 

DeletedUser78932

Guest
Beter gewoon kappen met die events De vorige is pas een halve week afgelopen en die liep anderhalve week. Dan nu alweer eentje. Waar zijn de jaarcijfers van Inno te vinden? Want jullie zullen wel geld nodig hebben zo te zien...


2016 omzet 130mln

op 2 mei 2017, verhoogde de Zweedse onderneming MTG haar belang in InnoGames door 51% van de onderneming te kopen

Is nu een dochteronderneming van een beursgenoteerd bedrijf.
Modern Times Group MTG AB CHX:MTGB, SE0000412371


Handelen maar als je er in gelooft.
 

DeletedUser76765

Guest
Misschien vlaggen als reward geven ipv die shop. Het momentaal lastig voor nieuwe spelers om aan decent vlaggen te komen (behalve pp smijten).
 

DeletedUser74880

Guest
Doordat ze zo vlak bij elkaar zitten hebben pp "abusers" toch juist minder voordeel, of heb ik dat mis?..

Maar even de reden waar ik wel voor kom..
Ik weet namelijk dat er een gat gaat komen waar geen events gaan komen, dus dan zullen ze nog meer voordeel krijgen.. Maar deze event overschiet alles. Hier kan je 24/7 pp besteden (niet getest)

Is het niet wat om bij elke wisseling (tussen elke berg) een cooling-down te doen van zon 5uur?
 
Reactiescore
210
Mijn buurman heeft nu al de volledige uitrusting en al 5 bergen gehad -___-
 

DeletedUser78932

Guest
Misschien vlaggen als reward geven ipv die shop. Het momenteel lastig voor nieuwe spelers om aan decent vlaggen te komen (behalve pp smijten).
Ja zou niet slecht zijn nu is wereld 56 gedaan en wat kan je nog aanvangen met die beloningen. Vlaggen zou je kunnen gebruiken op een andere wereld. Maar dit hoort hier niet te staan maar wel bij IDEEËN.
 

DeletedUser78932

Guest
Start: 30.05.2018 14:00
Einde: 03.05.2018 14:00
Werelden: Alle, exclusief wereld 62, klassieke en speed-werelden

Zoek de fout.
 
Reactiescore
46
Vraagje betreft het nieuwe event. Hoeveel bergen zijn er in totaal ? Handig om te weten hoe je je vermogen moet gaan verdelen over de bergen :)
 
Bovenaan