Bedoeling van dit subforum

Duckje

Teamleden
Tribal Wars Team
Community Manager
Reactiescore
2.440
Het interesseforum


Beste spelers,

Het interesseforum is een herwerking van het vroegere 'serieuze' forum. In dit forum kan je een gesprek/discussie aangaan over een bepaald breed onderwerp of thema maar hoeft het ook niet zo serieus dat elke post een boekwerk wordt. De bedoeling is dus dat je een topic start met een ietwat brede blik waarover je wil dat het onderwerp gaat.

We hebben als team al enkele onderwerpen geopend zodat je een idee hebt waar je het hier over kan hebben.

Even de afspraken/Regels.
 1. De Forum regels gelden hier ook.
  Druk hier voor meer info

 2. Het aantal topics in dit subforum wordt bewust laag gehouden.
  Daarom dat nieuwe topics goedgekeurd moeten worden door teamleden. Nieuwe leuke onderwerpen zijn natuurlijk altijd welkom.

 3. Interesses is een breed spectrum.
  Gebruik dit subforum voor onderwerpen die breed zijn waar iedereen een bijdrage aan kan leveren en die eindeloos door kunnen gaan. Deze topics zijn altijd actualiteit.

 4. Blijf ontopic
  Met brede onderwerpen kan je ook breed gaan. Betekent niet dat je volledig langs de kwestie moet gaan zitten. Blijf dus ontopic.

 5. Zorg voor inhoud
  Zorg ervoor dat je post een bijdrage is tot het onderwerp. Trollen en Trollreacties zullen verwijderd worden.

 6. Begin met een ruime openingspost
  De topics moeten wat ruimer zijn dan op het Ditjes en Datjes forum. We zullen dan ook toekijken dat regel 4 gevolgd wordt. Natuurlijk bepaal je al vanuit je openingspost wat het onderwerp is. Steek dus tijd in je openingspost.

  Note: Om het forum al wat volume te geven zijn een aantal oude topics erin gezet. Deze openingsposts moeten dus niet aan de voorwaarden voldoen.
Duckje
Community Management TribalWars.nl
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan