Aanval van de Horde

Discussie in 'Aankondigingen' gestart door Poo., 19. mrt 2017.

Deel Deze Pagina

 1. Poo.

  Poo. Tribal Wars Team Community Manager

  Lid geworden:
  30. jul 2013
  Berichten:
  9.690
  Leuk Bevonden:
  586
  De vijand staat aan onze poorten! De hordes barbaren marcheren richting ons koninkrijk.
  Je bent in de minderheid, dus gebruik je verstand en finesse om de belegering te doorbreken!


  [​IMG]

  Beste spelers,

  Welkom tot het nieuwe "Aanval van de Horde"-evenement. Barbarische hordes belegeren je hoofdstad. Gebruik elite-eenheden en plaats een tegenaanval om de belegering te doorbreken.

  Het evenement zal starten op 22.03.2017 om 14:00 en eindigen op 27.03.2017 om 14:00.

  De Belegering
  Jouw taak is om door de belegering te breken door vijf strategische zwakke plekken in het vijandelijke leger aan te vallen. Om succesvol door te breken moet je uitzoeken welke eenheid het beste op welke locatie kan doorbreken.

  Om het uitdagender te maken worden deze plekken voor elke ronde en elke speler random opgezet. Dus elke deelnemer heeft zijn of haar eigen oplossing. Na elke poging krijg je een overzicht met het resultaat van de aanval. Deze zal je helpen met het doorbreken van de vijandelijke linies.

  Het Gevecht
  Voor elke van de vijf locaties in het vijandelijke leger moet je één van de zeven eenheden kiezen. Nadat je een eenheid hebt gekozen voor elke locatie kan je proberen de belegering te doorbreken door de aanval te lanceren. De belegering is gebroken wanneer alle eenheden binnen de aanval succesvol waren.

  [​IMG]

  De tijd die je krijgt om de belegering te doorbreken is gelimiteerd tot acht uur. Een timer toont je hoeveel tijd je nog over hebt, en hoeveel aanvallen je maximaal zou kunnen lanceren binnen dit tijdsbestek. Elke aanval neemt 45 minuten in om te vervolledigen. Wanneer de timer ten einde loopt zal een nieuw gevecht gestart worden totdat het evenement stopt.
  Als je de belegering eerder weet te doorbreken kan je, voor premium, een nieuwe belegering starten. Maar in dit geval heb je enkel wat overbleef van de 8 uren van de vorige ronde om de bijkomende ronde tot een goed einde te brengen.
  Wanneer de timer stopt wordt het gevecht beeindigd en zal de timer gereset worden.

  Indien je in tijdsgebrek komt of wanneer je hulp nodig hebt kan je voor premium punten de verschillende locaties scouten om te bepalen welke eenheden je nodig zou hebben.
  [​IMG]
  Of een eenheid succesvol was wordt aangetoond met behulp van drie kleuren:
  • [​IMG] Groen: Een succesvolle aanval. De juiste eenheid was gekozen voor deze locatie. Je zal geen andere eenheid kunnen kiezen voor deze locatie.
  • [​IMG] Geel: De eenheid is in staat om op zijn minst 1 andere locatie te doorbreken, maar niet de gekozen locatie. Het is van belang om te weten dat één eenheid op meerdere plekken gebruikt kan worden, of zelfs op geen enkele plek. Met dit resultaat weet je niet op welke locatie of hoeveel locaties de eenheid gebruikt kan worden, tenzij je deze informatie kan afleiden uit andere resultaten.
  • [​IMG] Rood: De eenheid is niet in staat op een locatie door te breken in het huidige gevecht. Deze eenheid zal grijs gekleurd worden voor de resterende tijd van het gevecht.
  De aanvalsgeschiedenis onderaan het scherm zal je een gedetailleerd overzicht geven van jouw voorbije aanvallen en zal je helpen met het vinden van de juiste combinatie.

  [​IMG]

  Beloningen

  Op het einde van een gevecht (door het oplossen van de combinatie of door het ten einde lopen van de timer) zal je 150 banieren krijgen voor elke plek dat je succesvol hebt opgelost, en een bijkomende 200 banieren als alle plekken succesvol werden doorbroken. Banieren kunnen gespendeerd worden in de event-winkel voor beloningen.

  Wanneer een nieuw gevecht start worden alle plekken voor alle spelers gereset en is er een nieuwe random combinatie nodig voor het doorbreken van de volgende belegering.

  De eventwinkel zal open blijven voor 24 uur na het einde van het event. Hierna wordt het event en mogelijke overblijvende banieren verwijderd.


  We hopen dat jullie het komende event leuk zullen vinden en kijken uit naar jullie feedback!

  Met vriendelijke groeten,
  Jullie TribalWars.nl Team
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 19. mrt 2017