16 jaar Tribal Wars!

Duckje

Teamleden
Community Manager
Reactiescore
1.601

Tribal Wars verjaardag!Beste spelers,

Tribal Wars is net 16 geworden! om de feestelijkheden te starten zal onze grote raaf zijn kluis openen. Voor een beperkte tijd krijg je kans om mystieke items te verdienen die je zullen helpen op het slagveld!

De deuren van de kluis gaan open op 17 juli om 14:00 en sluiten opnieuw op 22 juli op diezelfde tijd..


één keer per dag zal de kluis je een verzameling items tonen. Voordat je kan kiezen zullen de items geschud en verborgen worden. Nu kan je één tegel kiezen om de verborgen prijs te onthullen.
Je mag één tegel per 24 uur gratis openen. 12 uur later zal je een andere gratis keuze toegekend worden. Deze zijn enkel geldig voor de huidige dag. Gebruik ze voor de timer afloopt!

Naast de items zijn er drie gunsten die je kan krijgen. Deze worden ook getoond in de balk onder de banner.
  • één staat je toe een volgende tegel gratis te openen.
  • één staat je toe een willekeurige tegel te onthullen.
  • één staat je toe devolgende automatisch te verdubbelen
Denk eraan dat de gunsten die je onthult automatisch gebruikt worden voor je volgende selectie. Ze blijven ook voor de volgende dag. Er is dus geen optie om ze niet te gebruiken als volgende keuze. Kies wijs!

Als je één keer alle tegels onthuld heb zal je moeten wachten tot de teller in de rechter hoek afloopt of je kan besluiten om de tegels opnieuw te vullen. Let op! De items zullen dezelfde zijn als voordien, je krijgt geen nieuwe selectie. De items worden enkel vervangen als de timer afloopt.

We wensen je heel veel succes en kijken uit naar nog veel meer speeljaren met jullie op Tribal Wars!

Het Tribal Wars Team!