Zoekresultaten

 1. Praathoek #24

  Jij bent afschuwelijk
 2. Praathoek #24

  Goeie mop?
 3. Praattopic

  Siebert sukkel, ben je al afgestudeerd?
 4. Classic 24 - Voorstel

  Aangevraagt xp
 5. [WIELERPRONO] Tour de France 2020 (29/08 - 20/09)

  Hoe kan ik 61 punten hebben? Heb Ewan, Benett en WVA in mijn team? :p
 6. [WIELERPRONO] Tour de France 2020 (29/08 - 20/09)

  Wout levert toch 30 punten op deze etappe?
 7. [WIELERPRONO] Tour de France 2020 (29/08 - 20/09)

  Heb mijn lijstje zaterdagvoormiddag doorgestuurd :)
 8. [WIELERPRONO] Tour de France 2020 (29/08 - 20/09)

  Bernal Sivakov Wout Van Aert Roglic Dumoulin Sagan Alaphillipe Sergio Higuita Nairo quintana Pogacar Caleb Ewan Sam Bennett Schachmann Miguel Angel Lopez Nizzolo Pinot Kämna Formolo Buchmann Landa Van Avermaet Asgreen Stuyven Benoot Gilbert De Gendt Kragh Andersen Lutsenko Trentin Cavagna
 9. Top / Flop Stammen

  Idd twee toppers - zijn imo de cornerstone van Retro’s wereldwinst.
 10. Golden Awards

  Wat ik wel zeker ben is dat Yago er eerder bij was dan jou. Rond 100k zijn we namelijk gefuseerd (vieze boosters dat we waren). Misschien dat hij even inactief was toen jij erbij kwam en dan later weer meer actief.
 11. Golden Awards

  Wel vreemd dat we jou niet meer kunnen herinneren. Thomas heeft zeker half jaar gespeeld en ik heb gespeeld tot massa-ban. Met wie speelde je dan samen op het account? Edit: Er zit wel degelijk een Tuur in de oude skype chat van San Holo, my bad.
 12. Praathoek Classic 23

  Ja, welke idioot heeft ervoor gezorgd dat we Palliepatatje niet meer kunnen pesten?
 13. Golden Awards

  Omdat hij helpen runnen heeft op Unknown? Is niet zo simpel om 10 man te laten runnen, hoor.
 14. Golden Awards

  Omdat je minder bekend bent, ben je sowieso een minder goede speler? Of wat bedoel je? Ik ben minder bekend en noob, klopt. Maar zou dit toch niet zomaar veralgemenen.
 15. Golden Awards

  Onderstaande screen (uit de publieke discord chat) bewijst dat er hier wederom geen aannames worden gemaakt, maar dat jij gewoon wederom kolder aan het verkopen bent. Rest van je post slaat werkelijk nergens op en boeit niemand volgens mij. Ga ik dus ook niet verder op in. Groetjes!
 16. Top / Flop Spelers

  Makkelijk ontkrachten zo haha. Nogmaals, neem jij jezelf serieus of ben je hier gewoon aan het trollen? :redface::redface::redface:
 17. Top / Flop Spelers

  Hahaha man, wat is die final meltdown een triestig figuuur. Zich er zo makkelijk vanaf maken door te zeggen ’ik veroordeel de stab’. Maar voor de rest niets doen = gewoon die stab toleren = zelf stabben. Dat jij jezelf nog serieues neemt, niet te geloven gewoon. En nee in speel niet in retro...
 18. Top / Flop Spelers

  Interessant om te horen dat je gewoon akkoord gaat met het uitvoeren van een stab door een van je stamleden. Leuke stam Yes! Hoopje stabbers bijeen. Terwijl jullie nochtans in vele lijstjes als meestbelovende of meest onderschatte stam naar voren geschoven werden. Draait dit toch even helemaal...
 19. Top/flop stammen

  De hypocrisie die Divine hier aan de dag legt, is echt lachwekkend. Zelden gezien. Je kan die toch niet meer serieus nemen?
 20. Top/flop stammen

  ;) ;)