Zoekresultaten

 1. Once upon a Time

  Misschien moet je eerst het hele verhaal weten voor dat je kan gaan zeggen maar de intentie is er wel geweest? EWAP heeft nooit de intentie gehad om tijdens de nap van 7 dagen Tlot aan te vallen, vanuit de stam uit is hier ook gewoon rekening mee gehouden zodat EWAP de NAP gewoon aanhield.
 2. Once upon a Time

  Voor zo ver mijn boekje gaat is 99% nog altijd geen 100% en kan er nog van alles tussen komen, zoals dat nu ook gebeurde. Het feit dat je zegt dat de stam maar 1 dag bestond boeit letterlijk geen kut, je gooit een massa op een specifieke speler en niet op basis van welke stam hij zit of what ever.
 3. Once upon a Time

  Nouja de wederhelft van de nap heeft nog altijd geen aanval verstuurd naar tlott, en janken om katas in een fake is gewoon triest maarja je moet toch iets om je verhaal net dat beetje meer drama te geven.
 4. Once upon a Time

  Tlott ziet alles zoals hij het wilt zien, hij zag in dat de BG rond was maar BG is nooit rond geweest, hij had nap daar hield de wederhelft zich aan. En voor de rest zeikt hij een beetje over kata's
 5. Once upon a Time

  En vooral huilen om de kata's☺
 6. Top & Flopstammen

  Terecht? kweetnie, zijn goede spelers jammer van de dorpen die ze intern overnemen van Ice Time had het ze liever zonder zien doen.
 7. Top/Flop spelers

  Grapje prima, kan leuk zijn ben ik soms ook zeker mee eens. Maar dit gaat toch inderdaad naar een next level waar het niet zou moeten zijn en waar niemand mee akkoord zou moeten gaan.
 8. Top/Flop spelers

  Prima dat mensen dit blijkbaar okay vinden en als je het met hem eens bent ook prima jou keuze. Maar zoals meerdere keren vermeld er zijn gewoon regels. Ook heeft hij meerdere PM's gestuurd met zulke benaderingen En niet naar een persoon maar naar meerdere.
 9. Top/Flop spelers

  Allang gedaan, maar lijkt erop dat hij gewoon nog door kan spelen. Heeft de afgelopen dagen actief verdedigd en zijn dorp namen veranderd.. Screenshot is van zondag.
 10. Top/Flop spelers

  Assassin Illuminator Flop Dit was na een reeks van fakes op zijn dorp.
 11. Top/Flop Stammen

  Locos Is een premade stam in continent 45, speelde op wereld 69 maar wisten niks te bereiken. Speelde op 69 onder de naam Kelten
 12. Top/Flop spelers

  Dit zijn 5 screenshots van de rapporten van gister :) wou de andere 10 niet doen dit is al te pijnlijk voor hem denk ik. Maar Freyr toch bedankt! je hebt toch nog iets goed gedaan, zonder jou zouden wij deze prestatie niet zo snel krijgen.
 13. Top/Flop spelers

  Sws freyr44 is niet zo goed bezig vandaag. Gooit 7 aanvallen (ga het geen eens clears noemen) om er daarna met 100LC + edel overheen te gaan. Probeert veel maar zonder de mensen in zijn omgeving is het echt een kansloze speler :) Overigens Freyr bedankt voor de ondersteuner van de dag...