Zoekresultaten

 1. [Profiel] Profiel & Avatar Little Kitten

  Is dit niet de zelfde avatar haha
 2. [Profiel] Profiel & Avatar Little Kitten

  Ik probeer morgen wat te maken
 3. w83 Dabbeljoe

  Thx! <3 Mag naar TheGravedigger :) Enjoy!
 4. w83 Dabbeljoe

 5. [Profiel] Profielplaatje ivm DrQuinten

  Ben nog vollop aan het leren, maar heb een poging gedaan
 6. Top of -Flopspelers

  Niks mis met samenwerking. Moet die alleen niet lopen zeveren dat die dit solo gedaan heeft.
 7. Top of -Flopspelers

  Sure, maar moeten ze er ook eerlijk om zijn.
 8. Top of -Flopspelers

  @Against All Odds Lekker solo? Dan de fakes van jullie verschillende MB's er niet bij gerekend. 6 spelers is niet solo. Dikke flopt als je 't mij vraagt. Solo was het jou nooit gelukt vriend.
 9. Top of -Flopspelers

  Denk dat je die soli maar eens opnieuw moet lezen. Het woord fusie staat er nog niet eens in :rolleyes:
 10. Top of -Flopspelers

  In PM's kan je toch lezen dat die nee zegt, en ga jij moeilijk lopen doen. En ja jullie willen iedereen gebruiken, gisteren loop je te dreigen tegen ons dat wij jullie MB moeten worden, of het wordt oorlog. Onze MB stam bestaat uit vrienden van andere werelden, ofcourse willen die ons helpen...
 11. Top of -Flopspelers

  Wij hebben MB's maar nog geen gebruik van gemaakt. Netjes alles zelf weggeveegd. Daarbij kunnen wij er niets aan doen, dat onze dorpen in ons cluster bijna gratis weg te pakken vallen. Dit is wat ik ontvangen had via pm. Dan zou ik volgende keer toch eerst beter communiceren voor je van zulke...
 12. Top of -Flopspelers

  Is dit de nieuwe manier van spelen? :rolleyes::rolleyes: Ben er echt te lang tussen uit geweest... Random spelers gaan pm'en voor troependumps, waar gaan we naartoe?
 13. Praathoek

  Doet die vandaag weer opnieuw hoor, hij had PBG met Bravehart1969. Hij had gisteren woorden laten vallen om de PBG op te zeggen, maar stond nog niet vast. Vandaag knalt die edeltrein op Brave zonder die definitief opgezegd was.
 14. Profiel plaatje 150PP

  Klaar, bedankt! :like:
 15. Profiel plaatje 150PP

  Was een moeilijke keuze, maar m'n co's hebben de knoop mee doorgehakt door de deze te pakken. Laat maar weten waarnaar de PP kan. Bedankt voor jullie inzendingen!
 16. Profiel plaatje 150PP

  Zeer mooi! Even een vraagje, kom er wat te laat mee af, maar zag net deze op internet, zou je evt daar ook een poging mee willen proberen? :) (als dat met afmetingen gaat) Zo niet, koop ik deze! Alvast bedankt!
 17. Profiel plaatje 150PP

  1. De tekst: TheGravedigger 2. Kleurencombinatie(s): Vrij naar keuze 3. Thema: 4. Plaatje(s) om te gebruiken: Vrij naar keuze 5. Deadline: - 6. Prijs/gift: 150PP 7. Favoriet tot nu toe: - Ben benieuwd! Succes!
Bovenaan