Stammen analyse Deel 1.

Unidentified Black Male.

Beste Designer 20/21
Reactiescore
2.208
nhnVFy4.png

Hallo zonnestraaltjes, pepernootjes en pp abusers van wereld 77!

Gezien dit forum het meest dooie is in de rijke historie van tribalwars heb ik eens besloten een topic te openen. Naar aanleiding van alle stam ontwikkelingen momenteel hou ik, net als jullie, de kaart nauwlettend in de gaten. Stamwisselingen, fusies en bontjes all over the place! Maar wat mij het meest opvalt; de diversiteit aan stammen momenteel. Word dit dan de eerste wereld in tijden die niet direct uitmond in een 2 of 3 strijd?

Ik zal in de komende alinea's mijn optiek geven over de huidige stammen situatie. De stammen een korte review geven op ligging, reputatie, leden etc en ben vooral benieuwd naar jullie kijk hier op.

Normaliter zou ik het houden bij een stam of 5 tot 8, hier moest ik voor mijn gevoel in ieder geval de top elf meenemen. Zoals ik eerder dus al zei, een enorme lijst aan stammen. Wat kleinere stammen in punten aantal dan eerdere werelden waar samenwerkingen toch wel heel snel zichtbaar werden.

Klikje voor stammen overzicht =
0hng0aI.png
Klikje voor kaartje =
Os6MwBc.png

Huidige volgorde van rankings op 19/12 2020.

1. Orde
Punten 1,450,877Leden 11

Orde heeft onlangs drie rekruuts binnen gesleept om het achterland te versterken. Verstandig als je kijkt naar alle trefpunten met top 10 stammen als Mad, Gaatje, Toxic en 4rus. Ook zie je aan het cluster dat Loco inmiddels de jump aan het maken is naar de rim, over MEV heen. Dringend opzoek naar save voor de te komen oorlogen denk ik. Wel genoeg diplomatieke benodigdheden.

In Orde springen er geen namen uit die ik ken. Met hun rank 1 account Loco Loco Motief heb je wel een powerhouse waar je op kan leunen natuurlijk, echter ligt dit account wel compleet save van alle giganten stammen om zich heen en zal dus echt een stamspeler moeten worden. Op front na met het aanzienlijk kleinere maar wel bekende TasmanianDevil is er weinig dreiging voor Loco. De stamleidiers liggen dan weer beide keihard aan het front met Mad.

Op de drie rekruuts van begin deze week na zijn er weinig stamwisselingen geweest. Een complimentje waard naar mijn idee :).

2. Maai.
Punten 1,169,182Leden 12
Een bekende naam in de TW community. Als Maai onder leiding staat van de meme waar op word gedoeld zal het in ieder geval een gezellige boel zijn. In mijn optiek staat Maai er het mooiste voor van alle stammen qua ligging, veel rim in de rim, paar grote accounts en veel mogelijkheden. S L en Guards komen dichterbij en de schermutselingen tussen de hoek accounts van Gaatje en Maai zijn ook al te zien. Ze zullen het dus druk gaan krijgen de komende maanden, wel is al te zien hoe vanmorgen de eerste speler in Guards al hebben onthoofd, of gemaaid... whatever.

Ook bezit maai ook de meest bekende accounts en namen, weliswaar ook een paar gekkies, maar wel de actieve core die een stam nodig heeft. Ik heb zelf hoge verwachtingen van maai in ieder geval.

3. Guards
Punten 1,116,086Leden 11
De hoogst geplaatste core stam van 77. Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen van de accounts in Guards ken. Old gens misschien of .net spelers? Ik heb geen idee. In de stats is te zien dat er regelmatig wat accounts wisselen, Met sebwes en Heer OnlyTheBrave zijn er al accounts gesneuveld ook.

Deze stam zal het enorm zwaar gaan krijgen, geen mogelijkheid voor rim momenteel.. Ze zullen alles op diplomatiek en skils moeten gaan gooien. Verder is te zien dat maarliefst meer dan 1 op de 10 overnamens barbaar zijn geweest en dat er nog geen grote speler gebroken is door Guards. Tijd om gas te geven dus.

4. S L
Punten 1,009,063Leden 11
Deze zuid - west stam heeft een cluster om jaloers op te zijn, maar wel met twee grote gebreken. Als eerste die tak van Maai oostelijk in de rim en westelijk Oelewapper en stam. Dat laatste rekruteren ze onlangs Generaal M tegen aan. Bang zijn ze dus niet ;).

Mochten ze Maai daar een stap voor kunnen zijn gaan ze met hun rim echt een hele grote stap kunnen zetten naar mid game.

Verder kom ik in S L een aantal voor mij bekende namen tegen. Dennisthies, Jason Statham, Path of Reg. Accounts die ik ken als ''middenmoot' met alle respect. Dennisthies ontving zijn w70 winst na een massa delete en die ken ik verder enkel als gewaardeerde MB uit 1 van mijn oude stammen, idem als Path als ik me goed herinner. Jason is gezellige oud stamgenoot, maar die ken ik ook niet als stam carry.

Verder is de stam vrij onbekend voor mij en zie ik ook geen profiel awards, ik denk dat er veel motivatie zit en hier en daar een goede injectie ervaring, of ze de strijd met Maai kunnen winnen ben ik erg benieuwd naar, wellicht de Underdog van de wereld momenteel voor mij.

5. Sense
Punten 1,007,772Leden 12
Twee duizend punten achter de rank 4 vinden we Sense. Een kleinere core stam die ook sinds het begin van hun ontstaan nog behoorlijk in tact is. Weinig rekruuts.

Deze stam heeft welgeteld pas 4 dorpen verloren, verre weg het minste van de top 5. Wederom ken ik hier geen accounts op het eerste gezicht op Wolfpack na. De beste man op Wolfpack is naar horen zeggen sowieso al een aanwinst om zijn gezelligheid en ook geen vreemde van core ligging. Ook Sense zal weer goed uit de voeten moeten komen met diplomatiek, geen doorgang naar de core en met Mad & Guards in de nek en S L die er aan komt liggen er overal gevaren op de loer.

6. Gaatje
Punten 969,140Leden 11
Hier zal ik maar proberen zo objectief mogelijk naar mijn eigen stam te kijken, wat moeilijk is... want we zijn gewoon het mooiste wat god geschapen heeft laten we eerlijk zijn.

Onder leiding van mijzelf, als echte dictator liggen we in de oostelijke continent grens verstopt. Een stam met een paar uitschieters qua grote en punten en met twee of drie bekende accounts, Leone en UBM zijn geen vreemde voor de meeste op het AF. Ook Wealth of Knowledge is voor velen een graag geziene gast.

Zo klein van stuk zit je met al die fronten wel erg plausibel, Er zal ergens een samenwerking gevonden moeten worden. De OD en ODS rang spreken nog geen boekdelen, ook qua overnames is er nog weinig gehaald bij grotere stammen. Enkel 4Rus is eens geplaagd. Wel heeft Gaatje een zeer fijne ligging richting de rim wat een goed save gebied brengt. Ook het aantal stam veranderingen rijst de pan uit, dit is tov bijvoorbeeld Sense en Orde zeker geen premade.

7. Mad.
Punten 858,835Leden 12
Voor mij de meest bekende qua namen. Red Sky, Mystery men, Chickenhawk, Marlotti en Levelup zijn bekende spelers en hebben onlangs hun stam wat meer vorm gegeven.

Qua ligging een enorme rim in hun rug, maar zonder top 11 stammen atm. Sense kruipt wel aardig door hun cluster en dit kan wel eens een probleem zijn. Mochten ze dit oplossen ligt de wereld wel aan hun voeten. Ik leg de lat wel hoog voor dit groepje, enorm ervaren spelers en iets zegt mij dat er zeker een goed plan achter zit.

8. CHINA
Punten 680,654Leden 12
Berucht en beroemd. Allemaal dankzij die ene strijder op t AF namens CHINA.

Qua ligging heeft CHINA het natuurlijk erg goed. Een soort extra ozonlaag van L S. De stam kent wat ervaren spelers maar ook veel wat minder ervaren spelers volgendsmij.. Ze hebben zichzelf al geprofileerd als oog om oog en tand om tand strategie. Een echte kans hebber mits ze actief en gemotiveerd blijven in die regio en toch relatief laag op de rankings.

Wel opvallend; maar liefst 42% overnamen van barbaren dorpen.. Dit kan wel beter neem ik aan.

9. Toxic
Punten 652,576Leden 6
Een aantal dagen geleden gevormd uit resten van ex- Gang en een grote vis genaamd Corrupted Mentality nadat Star Shopping keihard gevloerd is door Orde. De stam zag er herboren uit, herpakt, nieuwe profiel avatar en nieuwe leden.. Helaas blijkt het vandaag toch anders.

Een aantal geleavde accounts, naar horen zeggen omdat ze het niet eens waren met de denkwijze van een ander lid laat een halve stam over. 6 leden en een vrij kansloze ligging met overal fronten bied weinig perspectief. Er is een offensief nodig om de gemoederen bij elkaar te brengen.

10. =M=
Punten 609,779Leden 12
Deze hekkensluiter van de top 10 ligt ook midden in de core. Ook hier word diplomatie de key, ik ken de spelers niet en de accounts ook niet. ODA en ODD ranks zijn goed, een aantal plekjes hoger dan hun punten rank. Ze vechten voor hun plekje maar hebben nog geen serieus offensief gehad vermoed ik.

11. 4Rus
Punten 480,394Leden 8
Normaal zou ik stoppen bij de top 10, echter wil ik dit groepje nog even meenemen.

Qua locatie liggen ze namelijk heel goed, ze doen gerichte rekruuts in de breedte en hebben onlangs zo ook onze af ridder Tasmanian Devil binnen gehengeld. Een account om voor uit te kijken.

Dit kan wel eens een echte underdog worden en daarom een vernoeming waard vind ik.

---------
Disclaimer;

Een lijstje gebaseerd op mijn eigen optiek en zicht op het spel. Ik probeer iedereen in zijn of haar waarde te laten maar wel kritisch te zijn. Mocht je aanvullende woorden hebben dan Drop them in the comment section below and make sure to leave a like!
 
Reactiescore
903
Kijk dit is leesvoer complimenten hoor! Mooi verwoord en een goede blik op de wereld zoals het er nu voor staat. Er zijn inderdaad een aantal grote stammen en daaruit moet gaan blijken hoe het zich gaat vormen.

Zal maar afsluiten als ridder dan :knight:
 
Reactiescore
101
Bedankt voor de tijd die je hier in hebt gestoken, leuk om over alles teams iets te lezen. Vanuit Sense. bedankt voor deze mooie omschrijving.
 
Reactiescore
157
nhnVFy4.png

Hallo zonnestraaltjes, pepernootjes en pp abusers van wereld 77!

Gezien dit forum het meest dooie is in de rijke historie van tribalwars heb ik eens besloten een topic te openen. Naar aanleiding van alle stam ontwikkelingen momenteel hou ik, net als jullie, de kaart nauwlettend in de gaten. Stamwisselingen, fusies en bontjes all over the place! Maar wat mij het meest opvalt; de diversiteit aan stammen momenteel. Word dit dan de eerste wereld in tijden die niet direct uitmond in een 2 of 3 strijd?

Ik zal in de komende alinea's mijn optiek geven over de huidige stammen situatie. De stammen een korte review geven op ligging, reputatie, leden etc en ben vooral benieuwd naar jullie kijk hier op.

Normaliter zou ik het houden bij een stam of 5 tot 8, hier moest ik voor mijn gevoel in ieder geval de top elf meenemen. Zoals ik eerder dus al zei, een enorme lijst aan stammen. Wat kleinere stammen in punten aantal dan eerdere werelden waar samenwerkingen toch wel heel snel zichtbaar werden.

Klikje voor stammen overzicht =
0hng0aI.png
Klikje voor kaartje =
Os6MwBc.png

Huidige volgorde van rankings op 19/12 2020.

1. Orde
Punten 1,450,877Leden 11

Orde heeft onlangs drie rekruuts binnen gesleept om het achterland te versterken. Verstandig als je kijkt naar alle trefpunten met top 10 stammen als Mad, Gaatje, Toxic en 4rus. Ook zie je aan het cluster dat Loco inmiddels de jump aan het maken is naar de rim, over MEV heen. Dringend opzoek naar save voor de te komen oorlogen denk ik. Wel genoeg diplomatieke benodigdheden.

In Orde springen er geen namen uit die ik ken. Met hun rank 1 account Loco Loco Motief heb je wel een powerhouse waar je op kan leunen natuurlijk, echter ligt dit account wel compleet save van alle giganten stammen om zich heen en zal dus echt een stamspeler moeten worden. Op front na met het aanzienlijk kleinere maar wel bekende TasmanianDevil is er weinig dreiging voor Loco. De stamleidiers liggen dan weer beide keihard aan het front met Mad.

Op de drie rekruuts van begin deze week na zijn er weinig stamwisselingen geweest. Een complimentje waard naar mijn idee :).

2. Maai.
Punten 1,169,182Leden 12
Een bekende naam in de TW community. Als Maai onder leiding staat van de meme waar op word gedoeld zal het in ieder geval een gezellige boel zijn. In mijn optiek staat Maai er het mooiste voor van alle stammen qua ligging, veel rim in de rim, paar grote accounts en veel mogelijkheden. S L en Guards komen dichterbij en de schermutselingen tussen de hoek accounts van Gaatje en Maai zijn ook al te zien. Ze zullen het dus druk gaan krijgen de komende maanden, wel is al te zien hoe vanmorgen de eerste speler in Guards al hebben onthoofd, of gemaaid... whatever.

Ook bezit maai ook de meest bekende accounts en namen, weliswaar ook een paar gekkies, maar wel de actieve core die een stam nodig heeft. Ik heb zelf hoge verwachtingen van maai in ieder geval.

3. Guards
Punten 1,116,086Leden 11
De hoogst geplaatste core stam van 77. Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen van de accounts in Guards ken. Old gens misschien of .net spelers? Ik heb geen idee. In de stats is te zien dat er regelmatig wat accounts wisselen, Met sebwes en Heer OnlyTheBrave zijn er al accounts gesneuveld ook.

Deze stam zal het enorm zwaar gaan krijgen, geen mogelijkheid voor rim momenteel.. Ze zullen alles op diplomatiek en skils moeten gaan gooien. Verder is te zien dat maarliefst meer dan 1 op de 10 overnamens barbaar zijn geweest en dat er nog geen grote speler gebroken is door Guards. Tijd om gas te geven dus.

4. S L
Punten 1,009,063Leden 11
Deze zuid - west stam heeft een cluster om jaloers op te zijn, maar wel met twee grote gebreken. Als eerste die tak van Maai oostelijk in de rim en westelijk Oelewapper en stam. Dat laatste rekruteren ze onlangs Generaal M tegen aan. Bang zijn ze dus niet ;).

Mochten ze Maai daar een stap voor kunnen zijn gaan ze met hun rim echt een hele grote stap kunnen zetten naar mid game.

Verder kom ik in S L een aantal voor mij bekende namen tegen. Dennisthies, Jason Statham, Path of Reg. Accounts die ik ken als ''middenmoot' met alle respect. Dennisthies ontving zijn w70 winst na een massa delete en die ken ik verder enkel als gewaardeerde MB uit 1 van mijn oude stammen, idem als Path als ik me goed herinner. Jason is gezellige oud stamgenoot, maar die ken ik ook niet als stam carry.

Verder is de stam vrij onbekend voor mij en zie ik ook geen profiel awards, ik denk dat er veel motivatie zit en hier en daar een goede injectie ervaring, of ze de strijd met Maai kunnen winnen ben ik erg benieuwd naar, wellicht de Underdog van de wereld momenteel voor mij.

5. Sense
Punten 1,007,772Leden 12
Twee duizend punten achter de rank 4 vinden we Sense. Een kleinere core stam die ook sinds het begin van hun ontstaan nog behoorlijk in tact is. Weinig rekruuts.

Deze stam heeft welgeteld pas 4 dorpen verloren, verre weg het minste van de top 5. Wederom ken ik hier geen accounts op het eerste gezicht op Wolfpack na. De beste man op Wolfpack is naar horen zeggen sowieso al een aanwinst om zijn gezelligheid en ook geen vreemde van core ligging. Ook Sense zal weer goed uit de voeten moeten komen met diplomatiek, geen doorgang naar de core en met Mad & Guards in de nek en S L die er aan komt liggen er overal gevaren op de loer.

6. Gaatje
Punten 969,140Leden 11
Hier zal ik maar proberen zo objectief mogelijk naar mijn eigen stam te kijken, wat moeilijk is... want we zijn gewoon het mooiste wat god geschapen heeft laten we eerlijk zijn.

Onder leiding van mijzelf, als echte dictator liggen we in de oostelijke continent grens verstopt. Een stam met een paar uitschieters qua grote en punten en met twee of drie bekende accounts, Leone en UBM zijn geen vreemde voor de meeste op het AF. Ook Wealth of Knowledge is voor velen een graag geziene gast.

Zo klein van stuk zit je met al die fronten wel erg plausibel, Er zal ergens een samenwerking gevonden moeten worden. De OD en ODS rang spreken nog geen boekdelen, ook qua overnames is er nog weinig gehaald bij grotere stammen. Enkel 4Rus is eens geplaagd. Wel heeft Gaatje een zeer fijne ligging richting de rim wat een goed save gebied brengt. Ook het aantal stam veranderingen rijst de pan uit, dit is tov bijvoorbeeld Sense en Orde zeker geen premade.

7. Mad.
Punten 858,835Leden 12
Voor mij de meest bekende qua namen. Red Sky, Mystery men, Chickenhawk, Marlotti en Levelup zijn bekende spelers en hebben onlangs hun stam wat meer vorm gegeven.

Qua ligging een enorme rim in hun rug, maar zonder top 11 stammen atm. Sense kruipt wel aardig door hun cluster en dit kan wel eens een probleem zijn. Mochten ze dit oplossen ligt de wereld wel aan hun voeten. Ik leg de lat wel hoog voor dit groepje, enorm ervaren spelers en iets zegt mij dat er zeker een goed plan achter zit.

8. CHINA
Punten 680,654Leden 12
Berucht en beroemd. Allemaal dankzij die ene strijder op t AF namens CHINA.

Qua ligging heeft CHINA het natuurlijk erg goed. Een soort extra ozonlaag van L S. De stam kent wat ervaren spelers maar ook veel wat minder ervaren spelers volgendsmij.. Ze hebben zichzelf al geprofileerd als oog om oog en tand om tand strategie. Een echte kans hebber mits ze actief en gemotiveerd blijven in die regio en toch relatief laag op de rankings.

Wel opvallend; maar liefst 42% overnamen van barbaren dorpen.. Dit kan wel beter neem ik aan.

9. Toxic
Punten 652,576Leden 6
Een aantal dagen geleden gevormd uit resten van ex- Gang en een grote vis genaamd Corrupted Mentality nadat Star Shopping keihard gevloerd is door Orde. De stam zag er herboren uit, herpakt, nieuwe profiel avatar en nieuwe leden.. Helaas blijkt het vandaag toch anders.

Een aantal geleavde accounts, naar horen zeggen omdat ze het niet eens waren met de denkwijze van een ander lid laat een halve stam over. 6 leden en een vrij kansloze ligging met overal fronten bied weinig perspectief. Er is een offensief nodig om de gemoederen bij elkaar te brengen.

10. =M=
Punten 609,779Leden 12
Deze hekkensluiter van de top 10 ligt ook midden in de core. Ook hier word diplomatie de key, ik ken de spelers niet en de accounts ook niet. ODA en ODD ranks zijn goed, een aantal plekjes hoger dan hun punten rank. Ze vechten voor hun plekje maar hebben nog geen serieus offensief gehad vermoed ik.

11. 4Rus
Punten 480,394Leden 8
Normaal zou ik stoppen bij de top 10, echter wil ik dit groepje nog even meenemen.

Qua locatie liggen ze namelijk heel goed, ze doen gerichte rekruuts in de breedte en hebben onlangs zo ook onze af ridder Tasmanian Devil binnen gehengeld. Een account om voor uit te kijken.

Dit kan wel eens een echte underdog worden en daarom een vernoeming waard vind ik.

---------
Disclaimer;

Een lijstje gebaseerd op mijn eigen optiek en zicht op het spel. Ik probeer iedereen in zijn of haar waarde te laten maar wel kritisch te zijn. Mocht je aanvullende woorden hebben dan Drop them in the comment section below and make sure to leave a like!

Mooie lijst! Je krijgt zeker mijn waardering voor het maken hiervan.

Echter wil ik toch wel een kleine aanpassing maken aan het gevloerde account star shopping. Na de eerste dorpen werden overgenomen door orde heeft star shopping geen enkele moeite meer genomen om te deffen, snipen of wat dan ook. Hij heeft zich gewonnen gegeven en begin avond de handoek in de ring gegooid. Contact krijgen met hem was op geen enkele manier mogelijk. Appen, bellen en discord. Helemaal niks. Pas rond middennacht is er contact geweest en heeft hij abrupt al zijn dorpen leeg gezet.

Ik wil niet slecht over hem praten want ken hem in rl. Maar hij heeft ons als stam behoorlijk in de steek gelaten.

Oohja os aanvragen heeft hij ook nooit gekund want informatie werd niet tot slecht gedeeld.

Orde heeft een mooie aanval op gezet, dat staat voorop! De speler zelf was alleen incapable om ook maar iets van verzet te tonen. Dit is pas gekomen toen de strijd al gestreden was en er een vv speler op is gekomen. ;)
 

Calamus Incendium

Forum Personality 20/21
Reactiescore
6.277
Teleurgesteld dat Fichtme niet los is genoemd in je lijstje

Derhalve kut lijst

Ikh oop dat je er instikt

kusjes
 

Deleted User - 81360

Guest
nhnVFy4.png

Hallo zonnestraaltjes, pepernootjes en pp abusers van wereld 77!

Gezien dit forum het meest dooie is in de rijke historie van tribalwars heb ik eens besloten een topic te openen. Naar aanleiding van alle stam ontwikkelingen momenteel hou ik, net als jullie, de kaart nauwlettend in de gaten. Stamwisselingen, fusies en bontjes all over the place! Maar wat mij het meest opvalt; de diversiteit aan stammen momenteel. Word dit dan de eerste wereld in tijden die niet direct uitmond in een 2 of 3 strijd?

Ik zal in de komende alinea's mijn optiek geven over de huidige stammen situatie. De stammen een korte review geven op ligging, reputatie, leden etc en ben vooral benieuwd naar jullie kijk hier op.

Normaliter zou ik het houden bij een stam of 5 tot 8, hier moest ik voor mijn gevoel in ieder geval de top elf meenemen. Zoals ik eerder dus al zei, een enorme lijst aan stammen. Wat kleinere stammen in punten aantal dan eerdere werelden waar samenwerkingen toch wel heel snel zichtbaar werden.

Klikje voor stammen overzicht =
0hng0aI.png
Klikje voor kaartje =
Os6MwBc.png

Huidige volgorde van rankings op 19/12 2020.

1. Orde
Punten 1,450,877Leden 11

Orde heeft onlangs drie rekruuts binnen gesleept om het achterland te versterken. Verstandig als je kijkt naar alle trefpunten met top 10 stammen als Mad, Gaatje, Toxic en 4rus. Ook zie je aan het cluster dat Loco inmiddels de jump aan het maken is naar de rim, over MEV heen. Dringend opzoek naar save voor de te komen oorlogen denk ik. Wel genoeg diplomatieke benodigdheden.

In Orde springen er geen namen uit die ik ken. Met hun rank 1 account Loco Loco Motief heb je wel een powerhouse waar je op kan leunen natuurlijk, echter ligt dit account wel compleet save van alle giganten stammen om zich heen en zal dus echt een stamspeler moeten worden. Op front na met het aanzienlijk kleinere maar wel bekende TasmanianDevil is er weinig dreiging voor Loco. De stamleidiers liggen dan weer beide keihard aan het front met Mad.

Op de drie rekruuts van begin deze week na zijn er weinig stamwisselingen geweest. Een complimentje waard naar mijn idee :).

2. Maai.
Punten 1,169,182Leden 12
Een bekende naam in de TW community. Als Maai onder leiding staat van de meme waar op word gedoeld zal het in ieder geval een gezellige boel zijn. In mijn optiek staat Maai er het mooiste voor van alle stammen qua ligging, veel rim in de rim, paar grote accounts en veel mogelijkheden. S L en Guards komen dichterbij en de schermutselingen tussen de hoek accounts van Gaatje en Maai zijn ook al te zien. Ze zullen het dus druk gaan krijgen de komende maanden, wel is al te zien hoe vanmorgen de eerste speler in Guards al hebben onthoofd, of gemaaid... whatever.

Ook bezit maai ook de meest bekende accounts en namen, weliswaar ook een paar gekkies, maar wel de actieve core die een stam nodig heeft. Ik heb zelf hoge verwachtingen van maai in ieder geval.

3. Guards
Punten 1,116,086Leden 11
De hoogst geplaatste core stam van 77. Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen van de accounts in Guards ken. Old gens misschien of .net spelers? Ik heb geen idee. In de stats is te zien dat er regelmatig wat accounts wisselen, Met sebwes en Heer OnlyTheBrave zijn er al accounts gesneuveld ook.

Deze stam zal het enorm zwaar gaan krijgen, geen mogelijkheid voor rim momenteel.. Ze zullen alles op diplomatiek en skils moeten gaan gooien. Verder is te zien dat maarliefst meer dan 1 op de 10 overnamens barbaar zijn geweest en dat er nog geen grote speler gebroken is door Guards. Tijd om gas te geven dus.

4. S L
Punten 1,009,063Leden 11
Deze zuid - west stam heeft een cluster om jaloers op te zijn, maar wel met twee grote gebreken. Als eerste die tak van Maai oostelijk in de rim en westelijk Oelewapper en stam. Dat laatste rekruteren ze onlangs Generaal M tegen aan. Bang zijn ze dus niet ;).

Mochten ze Maai daar een stap voor kunnen zijn gaan ze met hun rim echt een hele grote stap kunnen zetten naar mid game.

Verder kom ik in S L een aantal voor mij bekende namen tegen. Dennisthies, Jason Statham, Path of Reg. Accounts die ik ken als ''middenmoot' met alle respect. Dennisthies ontving zijn w70 winst na een massa delete en die ken ik verder enkel als gewaardeerde MB uit 1 van mijn oude stammen, idem als Path als ik me goed herinner. Jason is gezellige oud stamgenoot, maar die ken ik ook niet als stam carry.

Verder is de stam vrij onbekend voor mij en zie ik ook geen profiel awards, ik denk dat er veel motivatie zit en hier en daar een goede injectie ervaring, of ze de strijd met Maai kunnen winnen ben ik erg benieuwd naar, wellicht de Underdog van de wereld momenteel voor mij.

5. Sense
Punten 1,007,772Leden 12
Twee duizend punten achter de rank 4 vinden we Sense. Een kleinere core stam die ook sinds het begin van hun ontstaan nog behoorlijk in tact is. Weinig rekruuts.

Deze stam heeft welgeteld pas 4 dorpen verloren, verre weg het minste van de top 5. Wederom ken ik hier geen accounts op het eerste gezicht op Wolfpack na. De beste man op Wolfpack is naar horen zeggen sowieso al een aanwinst om zijn gezelligheid en ook geen vreemde van core ligging. Ook Sense zal weer goed uit de voeten moeten komen met diplomatiek, geen doorgang naar de core en met Mad & Guards in de nek en S L die er aan komt liggen er overal gevaren op de loer.

6. Gaatje
Punten 969,140Leden 11
Hier zal ik maar proberen zo objectief mogelijk naar mijn eigen stam te kijken, wat moeilijk is... want we zijn gewoon het mooiste wat god geschapen heeft laten we eerlijk zijn.

Onder leiding van mijzelf, als echte dictator liggen we in de oostelijke continent grens verstopt. Een stam met een paar uitschieters qua grote en punten en met twee of drie bekende accounts, Leone en UBM zijn geen vreemde voor de meeste op het AF. Ook Wealth of Knowledge is voor velen een graag geziene gast.

Zo klein van stuk zit je met al die fronten wel erg plausibel, Er zal ergens een samenwerking gevonden moeten worden. De OD en ODS rang spreken nog geen boekdelen, ook qua overnames is er nog weinig gehaald bij grotere stammen. Enkel 4Rus is eens geplaagd. Wel heeft Gaatje een zeer fijne ligging richting de rim wat een goed save gebied brengt. Ook het aantal stam veranderingen rijst de pan uit, dit is tov bijvoorbeeld Sense en Orde zeker geen premade.

7. Mad.
Punten 858,835Leden 12
Voor mij de meest bekende qua namen. Red Sky, Mystery men, Chickenhawk, Marlotti en Levelup zijn bekende spelers en hebben onlangs hun stam wat meer vorm gegeven.

Qua ligging een enorme rim in hun rug, maar zonder top 11 stammen atm. Sense kruipt wel aardig door hun cluster en dit kan wel eens een probleem zijn. Mochten ze dit oplossen ligt de wereld wel aan hun voeten. Ik leg de lat wel hoog voor dit groepje, enorm ervaren spelers en iets zegt mij dat er zeker een goed plan achter zit.

8. CHINA
Punten 680,654Leden 12
Berucht en beroemd. Allemaal dankzij die ene strijder op t AF namens CHINA.

Qua ligging heeft CHINA het natuurlijk erg goed. Een soort extra ozonlaag van L S. De stam kent wat ervaren spelers maar ook veel wat minder ervaren spelers volgendsmij.. Ze hebben zichzelf al geprofileerd als oog om oog en tand om tand strategie. Een echte kans hebber mits ze actief en gemotiveerd blijven in die regio en toch relatief laag op de rankings.

Wel opvallend; maar liefst 42% overnamen van barbaren dorpen.. Dit kan wel beter neem ik aan.

9. Toxic
Punten 652,576Leden 6
Een aantal dagen geleden gevormd uit resten van ex- Gang en een grote vis genaamd Corrupted Mentality nadat Star Shopping keihard gevloerd is door Orde. De stam zag er herboren uit, herpakt, nieuwe profiel avatar en nieuwe leden.. Helaas blijkt het vandaag toch anders.

Een aantal geleavde accounts, naar horen zeggen omdat ze het niet eens waren met de denkwijze van een ander lid laat een halve stam over. 6 leden en een vrij kansloze ligging met overal fronten bied weinig perspectief. Er is een offensief nodig om de gemoederen bij elkaar te brengen.

10. =M=
Punten 609,779Leden 12
Deze hekkensluiter van de top 10 ligt ook midden in de core. Ook hier word diplomatie de key, ik ken de spelers niet en de accounts ook niet. ODA en ODD ranks zijn goed, een aantal plekjes hoger dan hun punten rank. Ze vechten voor hun plekje maar hebben nog geen serieus offensief gehad vermoed ik.

11. 4Rus
Punten 480,394Leden 8
Normaal zou ik stoppen bij de top 10, echter wil ik dit groepje nog even meenemen.

Qua locatie liggen ze namelijk heel goed, ze doen gerichte rekruuts in de breedte en hebben onlangs zo ook onze af ridder Tasmanian Devil binnen gehengeld. Een account om voor uit te kijken.

Dit kan wel eens een echte underdog worden en daarom een vernoeming waard vind ik.

---------
Disclaimer;

Een lijstje gebaseerd op mijn eigen optiek en zicht op het spel. Ik probeer iedereen in zijn of haar waarde te laten maar wel kritisch te zijn. Mocht je aanvullende woorden hebben dan Drop them in the comment section below and make sure to leave a like!
Allereerst leuk dat je zoveel energie in een topic steekt, ik zal het aandachtig lezen, zou misschien in het vervolg elke stam een afzonderlijk kleurtje kunnen geven ipv twee keer wit te gebruiken :)
 
Reactiescore
1
Wat een analyse! Bijna een preview die ik ga lezen om naar een voetbalwedstrijd te gaan kijken haha

Wel pijnlijk dat we zo over een kam worden geschoren.

We'll see x x x

vele gloetjes vanuit het zonnige België
 

Unidentified Black Male.

Beste Designer 20/21
Reactiescore
2.208
Wat een analyse! Bijna een preview die ik ga lezen om naar een voetbalwedstrijd te gaan kijken haha

Wel pijnlijk dat we zo over een kam worden geschoren.

We'll see x x x

vele gloetjes vanuit het zonnige België
Zie graag jouw eigen vertegenwoordiging ^^
 
Reactiescore
29
Tof om dit te lezen! Alsook om een leuker beeld van alles te krijgen en andere meningen te horen!

We kijken uit naar verdere vorderingen!
 
Reactiescore
206
Louter hulde voor je stuk @Unidentified Black Male.!
Als nieuwkomer in W77 (eerder alleen pp geharkt en niets gevolgd van de wereld) een fijne samenvatting om te lezen waar ik ben beland.

11. 4Rus
Punten 480,394Leden 8
Normaal zou ik stoppen bij de top 10, echter wil ik dit groepje nog even meenemen.

Qua locatie liggen ze namelijk heel goed, ze doen gerichte rekruuts in de breedte en hebben onlangs zo ook onze af ridder Tasmanian Devil binnen gehengeld. Een account om voor uit te kijken.

Dit kan wel eens een echte underdog worden en daarom een vernoeming waard vind ik.

Deze had je wel weg kunnen laten hoor, ik lig nu in de rand van hun rim :cool2:
 
Reactiescore
903
Bovenaan