Spotprentjes

Deleted User - 487776907

Guest
oTcdcFR.gifp
 
Reactiescore
146
Beetje vaag allemaal ,vrij grondstoffen versturen naar stamleden mag in principe na een bepaalde tijd, maar er staat nergens bij hoeveel, en als het dan teveel is naar TW z'n zin, worden er bans uitgedeeld.Lijkt mij dat er hier een aanpassing of maatregelen genomen moeten worden om e.e.a duidelijk te maken.
 

Deleted User - 487776907

Guest
Denk dat je de nuance in deze een beetje mist.
Het wordt een boostaccount als de intentie er is om het account, waar de grondstoffen heengaan, te gaan bespelen. Je maakt het Inno ook wel heel makkelijk als je dit open en bloot verkondigd op het AF. Das vaag allemaal? Nee, niet echt.
 

DeletedUser81088

Guest
Ochja.. gaat het ook niet om de intentie? Vaak komt het op hetzelfde neer...

Een "top account" dat door een heel leger aan dorpenuitbouwers en moraalbrekers wordt geboost. Wat moet je daarvan vinden?
Of wat denk je van al die fusies tussen accounts wat soms wel maanden duurt? Waarom zou dat dan nog wel of niet mogen?

1 Account wordt gepusht > vervolgens gaan meestal alle betrokken spelers toch vroeg of laat op dat ene account spelen. Vanaf welk moment is het boosting?

Beetje consequent straffen zou dan wel fijn zijn, denk dat teveel spelers (onnodig) ermee weg komen. Boosting gebeurt op zoveel manieren.
 
Reactiescore
3.457
Er zijn nu eenmaal bepaalde regels waarmee je akkoord gaat als je inlogged.
Achteraf gaan piepen omdat Pietje Mb van Klaasje is,en dat Jan een bekende is van Frits is gewoonweg een klein beetje sneu.

Daarnaast heeft dat account al tig bans gehad op een andere wereld.wat eigenlijk al een beetje wat zegt over de bespelers van dat account en de intentie hoe het account wilt spelen;-)
 
Laatst bewerkt:
Reactiescore
1.278
Ik moet mudmen wel gelijk geven, omdat veel regels niet consequent worden nageleefd. Elke vorm van dorpenuitbouwers en mb's zouden in principe verboden moeten zijn volgens de regels:
  1. Het is verboden om één of meer accounts aan te maken en/of te gebruiken om een andere account te onderhouden ("pushen").
Sommige dingen worden gedoogd en sommige niet dat maakt het lastig.

Dat iemand als bespeler ergens anders wil gaan spelen zou voor de regels niet uit moeten maken.
 
Reactiescore
1.478
Maar het is niet te controleren of iemand mb is met het doel een account te pushen (en later te bespelen, wat het verboden maakt.) of gewoon een losse speler die het leuk vind om met een moraalheer mee te liften. (en dus uit eigenbelang mb speelt.)
 

Roald97

Master Commander & Forum Personality 2019
Reactiescore
2.785
Waarom zou het tw-team pre-mades en 'vrienden in je omgeving' uitnodigen mogelijk maken als samenwerking daartussen 'verboden' is. Je hebt altijd wel één iemand uit een groepje die harder groeit en anderen die op een lager pitje spelen. Volgens mij moet je die regel niet te letterlijk nemen. Zolang je niet massaal spelers laat starten om met zijn allen één account te boosten (met voorbedachte rade) zou er niet teveel mis moeten zijn. In het geval van Stuntman was het overduidelijk en dan kun je terecht bannen.
 
Bovenaan